|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: " Kod djeda mraza"
19.1.2012 13:12:16   
pepeljuga
Ej draga evo mene malo,napokonuser posted image
Kako ste mi,sto ima novog kod vas?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 801
19.1.2012 13:14:40   
BUMBI
Aaaa,nemogu vjerovati da si to tiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Baš mi je drago da si došla.
Kako su dečki?
Mi smo ok,D spava a ja se prejela Toffifeeuser posted image
Super nam ide bez noćne pelene i boćice,baš sam sretnauser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 802
19.1.2012 13:19:45   
pepeljuga
Bravo za Duser posted image user posted image
Moji svi doma,T od utorka sa temp,danas nema,F od juce i jos ima a R od jutrosuser posted image user posted image user posted image nije nista strasno,kaslju,neka prehladica al cu lagano izludituser posted image user posted image user posted image
F i R spavaju a T izmislja 1001 razlog da ne spava,al za njega mi je lakouser posted image
Drugo sve po staromuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 803
19.1.2012 13:22:00   
BUMBI
Ajme,svi pod temp,užas jedan,nemogu ni zamisliti kako ti je.jesi ih vodila doktoru?
Nisam te pitala kako su reagirali na djeda mraza(ono što si govorila da si naručila)?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 804
19.1.2012 13:22:49   
mariola
Evo i mene opet. I opet sam u horizontali, tako da ako nestanem, zaspala samuser posted image
Glava me zabolila od peglanjauser posted image
al opet nisam sve završila, još mi je par pelena ostalo i dva stolnjaka, ne mogu dugo stajati, morala sam odustati, večeras ću završiti. Skuhala sam ručak, poredila sobu, presložila mm-u sav ormar.
Pepice, napokon si i ti svratilauser posted image user posted image user posted image  nije valjda da ne stignešuser posted image
Jeste dobro?
Bumbi user posted image user posted image user posted image  za pelene i bocuuser posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 805
19.1.2012 13:26:02   
mariola
ajme pepi svi bolesniuser posted image user posted image user posted image
Nadam se da će brzo proći user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 806
19.1.2012 13:26:19   
BUMBI
Hej draga stigla si i tiuser posted image user posted image
Ajde ti samo odmarajuser posted image ,bila si dosta vrijedna

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 807
19.1.2012 13:27:56   
pepeljuga
Bumbi bilo je super kad je bio Djeda mraz,decki odusevljeni,a i on ful neki simpa,malo je pricao sa njima,pa su i malo plesali,uglavnom bas fora user posted image user posted image
Ajme mariola bas sam stalno u nekom muvingu,ujutro odvedem njih u vrtic pa obavezno sa F u đir,dođem doma,kuhaj,spremaj,pokupi njih a jos pon,sri i petak popodne idem na ono moje vjezbanje,tako da su mi dani bas ispunjeniuser posted image
U drugom dolazim 10 dana u Zd pa ako ne rodis mogli bi popit kavicu ako slucajno budes dolazila u Zduser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 808
19.1.2012 13:29:02   
anonno17
evo i mene natrag,imala malo posla a ukoro mi dolazi smjena pa gibam.
pepe basmi te drago ovdje vidjeti,ali jerujem da si u guzvi pogotoo sad kad su svi bubani :( joj ne mogu si to ni zamisliti svaka cast draga.
marioa bravo sto si sve i uspjela to napravii sad zeno odmaraj cijeli dann-zasluila si.
ja se dogovoila sa mm idemo k mojoj seki o sogija na kavu,jucer sam si sve sredila a danas mi se i neda nista raditi-vrijeme je takvo.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 809
19.1.2012 13:29:18   
mamino zlateko
evo i mene...sta radite curke?

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 810
19.1.2012 13:29:32   
BUMBI
Super što im se svidjelouser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako napreduješ s vježbanjem?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 811
19.1.2012 13:29:45   
pepeljuga
Bila sam juce sa T i F kod dr,rekla je da je sve ok,sutra mi je kontrola alo stanje ne bude bolje....prehlada sa jakim kasljem,ma najvise mi je muka F,mali a kaslje ko neki starac,bas ga je ruzno slusatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 812
19.1.2012 13:32:13   
pepeljuga
Ej annono,ma sidnem ja svaku vece pred komp al onda nikog nema,a po danu citam sa moba pa mi se neda tako pisatiuser posted image  Kako tvoji decki?
MZ jel curka ozdravila?
Bumbi stojim na 8 kg manje al je otislo sve skupa 65 cm,stim da vise bas i ne pazim,ne jedem bas cesto posni siruser posted image user posted image user posted image
Volila bi jos 5.

Neposredna veza do poruke: 813
19.1.2012 13:32:54   
BUMBI
A miši mali,mogu misliti kako se patiuser posted image user posted image
Hej MZ i anonno,nismo se dugo sreliuser posted image
Anonno ti si vidim i bila malo vrijedna,a i dogovorila za popodneuser posted image
MZ šta T radi?
Mene još uvijek boli stomak i mislim da definitivno nije ovulacija(zna me nekada boliti ali ne tako i bude kratko),prije bi rekla neka upalauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 814
19.1.2012 13:33:46   
mamino zlateko
da al sad nas muce zubi a i dobila neki pristic na ledjima,mislim da ce biti madez...sutra imamo cijepljenje pa cemo vidjeti...

t sjedi samnom i vristi samo....user posted image user posted image

< Poruku je uredio mamino zlateko -- 19.1.2012 13:34:38 >

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 815
19.1.2012 13:33:54   
BUMBI
O,draga pa to je odlično,svaka častuser posted image user posted image user posted image
i bitno da više ne jedeš siruser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 816
19.1.2012 13:36:29   
anonno17
ajme super za tebe bravo. ja evo od danas krenula na dukanovu dijetu pa u vidjeti kako odu kg dolje.
moji decki u super,zdravi za sada.
pozz svima tko se pridruzio.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 817
19.1.2012 13:37:26   
pepeljuga
Da,da sir sam smanjilauser posted image user posted image user posted image
Bumbi mozda je ipak ovulacija,mene isto nikad ne boli i ne ositim kad je imam al juce me bas bolila oba jajnika ,morala sam leci koja je to bol bilauser posted image a taman mi je ovulacija.

Ajme tenu je svasta snaslouser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 818
19.1.2012 13:38:37   
BUMBI
Ma nemam pojma,nadam se da će proći uskoro....a možda i večeras bude opet malo akcije za svaki slučajuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 819
19.1.2012 13:43:00   
mariola
O skupila se ekipauser posted image user posted image user posted image
Pepi sjetim te se svaki put kad Toni jede posni siruser posted image
Kad mi je bio bolestan i povraćao, smio je jesti samo par stvari a on zapeo za kuhana jaja i posni sir i sad me svaku večer to pita za večeru, izludiće me više s tim siromuser posted image
Kavu ti ne obećajem jer trenutno nemam u planu dolaziti a da se ujutro usudim sama sjest u auto i do zd, baš i ne. Sve me nešto boli i imam već danima osjećaj da ću svaki čas roditiuser posted image  Prvi vikend smo kod mojih, a poslije ako budemo imali koju predstavu onda ti se javimuser posted image  A baš bi volila da se vidimo. Oćeš imati auto pa da dođeš jedan dan kod nas, ja i ti ćemo piti i jesti a dečki nek tulumare po kućiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 820
19.1.2012 13:43:11   
pepeljuga
Da,da obavezno u akciju,to se ne propustauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 821
19.1.2012 13:43:26   
anonno17
bumbi a cuj ipak sam na poslu,ne! ha ha ha
ma i mene jucer rasturalo a isto mi ovulacija jel trebam do biti 31. a danas me nista ne boli. sam vi danas obavite sta trebate i da vidis bol ce prestati.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 822
19.1.2012 13:43:59   
mamino zlateko
 ja idem jer je nemoguca,vristi i nije nista zanimljivo.... popizditisa bum dobila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 823
19.1.2012 13:45:36   
pepeljuga
Ja dolazim 9.2 jer sam kuma na krstenju 12.2 i planiram biti negdi do 20.2,aj,aj mozda te u rodilisto posjetimuser posted image
Mislim da cu imati auto al mislim da je i nemoguca misija da ja sama sa njih troje dođem do Novaljeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 824
19.1.2012 13:47:28   
BUMBI
Ajme,vidi ove 2 kakve susrete dogovaraju.Mogu misliti kakav bi šou bio s tolikom dečkima u kućiuser posted image user posted image ,a mama bi jele.Mariola ništa onda bez sirauser posted image
Mz ajde onda na igranje

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!