Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:12:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej draga evo mene malo,napokon Kako ste mi,sto ima novog kod vas?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:14:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaa,nemogu vjerovati da si to ti Baš mi je drago da si došla. Kako su dečki? Mi smo ok,D spava a ja se prejela Toffifee Super nam ide bez noćne pelene i boćice,baš sam sretna
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:19:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bravo za D Moji svi doma,T od utorka sa temp,danas nema,F od juce i jos ima a R od jutros nije nista strasno,kaslju,neka prehladica al cu lagano izludit F i R spavaju a T izmislja 1001 razlog da ne spava,al za njega mi je lako Drugo sve po starom
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:22:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme,svi pod temp,užas jedan,nemogu ni zamisliti kako ti je.jesi ih vodila doktoru? Nisam te pitala kako su reagirali na djeda mraza(ono što si govorila da si naručila)?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:22:49
|
|
|
|
mariola
|
Evo i mene opet. I opet sam u horizontali, tako da ako nestanem, zaspala sam Glava me zabolila od peglanja al opet nisam sve završila, još mi je par pelena ostalo i dva stolnjaka, ne mogu dugo stajati, morala sam odustati, večeras ću završiti. Skuhala sam ručak, poredila sobu, presložila mm-u sav ormar. Pepice, napokon si i ti svratila nije valjda da ne stigneš Jeste dobro? Bumbi za pelene i bocu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:26:02
|
|
|
|
mariola
|
ajme pepi svi bolesni Nadam se da će brzo proći
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:26:19
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga stigla si i ti Ajde ti samo odmaraj ,bila si dosta vrijedna
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:27:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bumbi bilo je super kad je bio Djeda mraz,decki odusevljeni,a i on ful neki simpa,malo je pricao sa njima,pa su i malo plesali,uglavnom bas fora Ajme mariola bas sam stalno u nekom muvingu,ujutro odvedem njih u vrtic pa obavezno sa F u đir,dođem doma,kuhaj,spremaj,pokupi njih a jos pon,sri i petak popodne idem na ono moje vjezbanje,tako da su mi dani bas ispunjeni U drugom dolazim 10 dana u Zd pa ako ne rodis mogli bi popit kavicu ako slucajno budes dolazila u Zd
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:29:02
|
|
|
|
anonno17
|
evo i mene natrag,imala malo posla a ukoro mi dolazi smjena pa gibam. pepe basmi te drago ovdje vidjeti,ali jerujem da si u guzvi pogotoo sad kad su svi bubani :( joj ne mogu si to ni zamisliti svaka cast draga. marioa bravo sto si sve i uspjela to napravii sad zeno odmaraj cijeli dann-zasluila si. ja se dogovoila sa mm idemo k mojoj seki o sogija na kavu,jucer sam si sve sredila a danas mi se i neda nista raditi-vrijeme je takvo.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:29:18
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i mene...sta radite curke?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:29:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Super što im se svidjelo Kako napreduješ s vježbanjem?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:29:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bila sam juce sa T i F kod dr,rekla je da je sve ok,sutra mi je kontrola alo stanje ne bude bolje....prehlada sa jakim kasljem,ma najvise mi je muka F,mali a kaslje ko neki starac,bas ga je ruzno slusati
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:32:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej annono,ma sidnem ja svaku vece pred komp al onda nikog nema,a po danu citam sa moba pa mi se neda tako pisati Kako tvoji decki? MZ jel curka ozdravila? Bumbi stojim na 8 kg manje al je otislo sve skupa 65 cm,stim da vise bas i ne pazim,ne jedem bas cesto posni sir Volila bi jos 5.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:32:54
|
|
|
|
BUMBI
|
A miši mali,mogu misliti kako se pati Hej MZ i anonno,nismo se dugo sreli Anonno ti si vidim i bila malo vrijedna,a i dogovorila za popodne MZ šta T radi? Mene još uvijek boli stomak i mislim da definitivno nije ovulacija(zna me nekada boliti ali ne tako i bude kratko),prije bi rekla neka upala
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:33:46
|
|
|
|
mamino zlateko
|
da al sad nas muce zubi a i dobila neki pristic na ledjima,mislim da ce biti madez...sutra imamo cijepljenje pa cemo vidjeti... t sjedi samnom i vristi samo....
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 19.1.2012 13:34:38 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:33:54
|
|
|
|
BUMBI
|
O,draga pa to je odlično,svaka čast i bitno da više ne jedeš sir
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:36:29
|
|
|
|
anonno17
|
ajme super za tebe bravo. ja evo od danas krenula na dukanovu dijetu pa u vidjeti kako odu kg dolje. moji decki u super,zdravi za sada. pozz svima tko se pridruzio.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:37:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Da,da sir sam smanjila Bumbi mozda je ipak ovulacija,mene isto nikad ne boli i ne ositim kad je imam al juce me bas bolila oba jajnika ,morala sam leci koja je to bol bila a taman mi je ovulacija. Ajme tenu je svasta snaslo
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:38:37
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma nemam pojma,nadam se da će proći uskoro....a možda i večeras bude opet malo akcije za svaki slučaj
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:43:00
|
|
|
|
mariola
|
O skupila se ekipa Pepi sjetim te se svaki put kad Toni jede posni sir Kad mi je bio bolestan i povraćao, smio je jesti samo par stvari a on zapeo za kuhana jaja i posni sir i sad me svaku večer to pita za večeru, izludiće me više s tim sirom Kavu ti ne obećajem jer trenutno nemam u planu dolaziti a da se ujutro usudim sama sjest u auto i do zd, baš i ne. Sve me nešto boli i imam već danima osjećaj da ću svaki čas roditi Prvi vikend smo kod mojih, a poslije ako budemo imali koju predstavu onda ti se javim A baš bi volila da se vidimo. Oćeš imati auto pa da dođeš jedan dan kod nas, ja i ti ćemo piti i jesti a dečki nek tulumare po kući
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:43:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Da,da obavezno u akciju,to se ne propusta
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:43:26
|
|
|
|
anonno17
|
bumbi a cuj ipak sam na poslu,ne! ha ha ha ma i mene jucer rasturalo a isto mi ovulacija jel trebam do biti 31. a danas me nista ne boli. sam vi danas obavite sta trebate i da vidis bol ce prestati.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:43:59
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ja idem jer je nemoguca,vristi i nije nista zanimljivo.... popizditisa bum dobila...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:45:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja dolazim 9.2 jer sam kuma na krstenju 12.2 i planiram biti negdi do 20.2,aj,aj mozda te u rodilisto posjetim Mislim da cu imati auto al mislim da je i nemoguca misija da ja sama sa njih troje dođem do Novalje
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 19.1.2012 13:47:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme,vidi ove 2 kakve susrete dogovaraju.Mogu misliti kakav bi šou bio s tolikom dečkima u kući ,a mama bi jele.Mariola ništa onda bez sira Mz ajde onda na igranje
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!