Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 18:22:27
|
|
|
|
marinazg
|
Gardenija jel te jos uvijek bole leda? mozda si se preforsirala ili je jednostavno krenulo
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 19:10:45
|
|
|
|
Gardenija
|
bole da, imam osjećaj da se ne mogu ispraviti, a može biti i od toga jer sam na kratko samo u čarapama izašla na balkon. pametna ja. uspjela se nekako okupati, ali nisam se mogla zbog leđa izdepilirati naravno, a nebi ni mogla i da me ne bole jer niš ne vidim. nadam se da to nije polako počelo, jer se bojim bolova. iako želim vidjeti bebu nije mi svejedno. nedam MM da ide nikud jer se bojim ostat sama da me ne uhvate trudovi. dijete se micalo danas tako da me sve boljelo s lijeve strane i nekako me stezao trbuh pa sam i sama pomislila da se priprema, ali nekako mi ne izgleda da se beba pustila, oko pupka mi je najizbočenije. nemam pojma.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 19:14:19
|
|
|
|
Dudix
|
Gardenija nadam se da su leđa bolje. Mene bole već mjesec dana, ali ja od prije imam problema sa kralježicom pa nisam mjerilo. Ja sam što se prehlade tiče ok, tako da smo danas MM i ja, nakon što smo se probudili u pola 12, otišli na kavicu i na plac...ko da mi je neko jackpot dao :-) Još me prestala i zdjelica boliti tako da ne hodam ko patka Jučer me počelo nešto grčiti u trbuhu, tipa menga, ali izgleda ništa od svega jer je danas prestalo. A 2 dana do termina!!!! Nadam se da sve uživate u vikendu...
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 19:19:47
|
|
|
|
Gardenija
|
Dudix ti si nam sada na redu nadam se skorom izvještaju
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 19:35:37
|
|
|
|
Dudix
|
A imam osjećaj da ćete me sve prestići i da ću vječno biti Je li i vi imate neki čudni osjećaj "tamo dolje"? Meni kroz "gospođu" (dobro, odavno ona nije gospođa ali neka...) ko da prolazi struja nekakva.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 20:04:25
|
|
|
|
Gardenija
|
Dudix ja ne znam jel to isti osjećaj, tako ja ponekad imam osjećaj kao da beba kao mokri (ili nešt ) pa osjetim kao mlaz ili titranje. može biti da je to to što ti kažeš. Uvijek imam onda osjećaj da moram na wc iako ne moram.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 20:15:54
|
|
|
|
Dudix
|
E da, to je valjda to- jer ja isto imam osjećaj da moram na wc, a kad dođem ono 2-3 kapi Ja sam upravo natjerala MM da mi napumpa piltes loptu koja od kupovine stoji uredno u ormaru, pa ću televiziju gledati sa nje, jer imam osjećaj da gnječim maloga ako sjedim na kauču. I popila sam homeopatiju za izazivanje trudova pa da vidimo... Ako je mali na tatu onda će izaći noćas, jer je i tata volio izlaske subotom navečer
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 20:59:51
|
|
|
|
Gardenija
|
Dudix hahaha
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 21.1.2012 22:23:41
|
|
|
|
marinazg
|
meni je doktorica rekla da bebac dnevno popiski oko pola litre jer guta plodnu vodu i to popiski, kad mi je to rekla bas sam se zacudila nadam se da ce vam bolovi prestat ili da cemo cut jako lijepu vijest ubrzo
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 22.1.2012 18:55:34
|
|
|
|
Dudix
|
Cure nadam se da uzivate u nedjelji i da nikoga nista ne boli (mene zaboli za referendum). Meni sutra pregled i TERMIN!!! Ali nema nikakve najave. Uzivajte pa se cujemo sutra
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 8:57:49
|
|
|
|
marinazg
|
Dudux javi kaj su ti rekli na pregledu
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 8:59:04
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure Kako ste mi danas? Dudix jesi nam ti već rodila? Ako nisi sretno i da što lakše rodiš i što prije vidiš mišića svoga Cure mene zadnjih par dana sami neki pritisci doli muče. Par puta dnevno, obično na večer. Nije od rada, jer sam se dva dana samo po kaučima povlačila. Jutros oko 6 me probudila jaka bol, opisala bi je kao kad imam ovulaciju, kao neki jaki grč koji je trajao sat vremena. Nisam se pomaknut mogla a ni zaspati. Sad mi je dobro.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 9:37:48
|
|
|
|
marinazg
|
jutro Mariola ja sam danas dobro, spava mi se jako a zao mi je sad spavat pa da mi dan bezveze prode. bitno da je sad dobro, reci princezici nek se ne zuri van, neka ceka mog sina hehe neznam jel ovo znate ali meni je predobro: U rodilištu razgovaraju dva novorođenčeta. Dečkić pogleda curicu i ponosno joj kaže: -Dečko sam- -Kako znaš?- pita ga curica, na što joj dečkić odgovori: -Plicekajmo da sestla ode van, pa cu ti pokazati.- Kad je medicinska sestra otišla,dječačić povuče plahticu, digne nožice u zrak i kaže: -Vidi, plave capalice.-
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 9:53:15
|
|
|
|
natali2610
|
Jutro curke, Mariola možda te pucanu lažnjaci , Marina dobar je ,zavidim ti na spavanju Cure ja pokušavam čim kasnije krenut na spavanje sa nadom da se neću buditi ali ništa ..budim se svakih sat vremena... Trenutno nema naznaka da bi moglo nešto krenuti ..sutra idem kod svojeg ginica a prekosutra u bolnicu pa ćemo vidjeti., Di su nam Dudix i Martyna ??One su sada na redu!!!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 12:55:31
|
|
|
|
marinazg
|
zao mi je kaj nemozes spavati po noci kako to da jos uvijek ides kod svog ginica? da nam curke nisu vec rodile?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 13:55:02
|
|
|
|
Dudix
|
Cure evo i mene, još u komadu. Bila sam preko 2 sata na SD- radila UZV, pregled, CTG...cura u čekaoni ko u priči, sestre nadrkane (pardon na izrazu), zakuhala koliko hajcaju grijanje...ma koma. Uglavnom ima oko 4100 (ja dobila 14 ukupno)!!!! I lijenoj guzici se neda vani. Muško! Imam kao viška plodne vode, ali ništa za zabrinuti se. Otvorena 1 cm i to je to... odi doma i čekaj. Sve može krenuti danas, a može i za tjedan dana, U četvrtak mi je opet pregled. Malo me brine što mi je i posteljica dosta nisko pa još ne znaju hoću li prirodno ili na carski. Izgleda da krećem prirodno pa ako vide da previše krvarim ili ne znam što onda na carski. I eto, živčana sam ko pas, žedna i gladna... Pozdrav svima, a ja odo viditi što je svekrva skuhala (neka mali dobije još koji gram siroče )
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 14:21:53
|
|
|
|
natali2610
|
Dudix za velikog bebacha!!! Marina sutra mi je zadnji pregled kod ginica ,dalje idem u bolnicu... Dudix držim palčeve da čim prije krene!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 15:35:20
|
|
|
|
mariola
|
O dudix, bebolino je pravi komad. Bit će ti veselo, vjeruj mi Samo da sve prođe u redu, sretno
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 15:43:24
|
|
|
|
Dudix
|
Hvala puno Je, je, pravi komad. Zato se i počinjem bojati prirodnog poroda. Nikad nisam razmišljala o carskom ali sad mi se čini privlačan...i zbog njegove težine i nisko ležeće posteljice i zbog toga što ću očito prenesti.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 16:29:36
|
|
|
|
marinazg
|
Dudix bome dobro ti njega hranis znaci sveki dobro kuha jaooo znaci i mene ceka tak dugo cekanje, jao znaci morat cu se naoruzat klopom i cugom kao da idem na piknik
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 16:35:55
|
|
|
|
Dudix
|
marinazg ako imaš samo pregled (ne i UZV) onda dođi 15 minuta ranije i čak i nećeš puno čekati. Javiš se setri, ona ti da onaj štapić da ga popiških, odneseš joj ga da ga vidi, izmjeri ti tlak i težinu i pošalje vani da čekaš. Onda te prozove i kaže da odeš u kabinu broj XY. Ali nemoj se pre toplo obući jer je prevruće... Jedini je problem ako si isti dan i na ultrazvuku- jer oni imaju svoj tempo i organizaciju pa se ja naručim na UZV (ako ima mjesta) sat vremena pred pregled i zato čekam toliko dugo na sve skupa. Danas sam bila na iskušenju tabasco nakapat na ručak da potakne ali nisam...kukavica. Idem googlat ostale metode poticanja trudova pa se bacam na posao...
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 16:37:02
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Sretno cure, želim vam sve najbolje i da uskoro vidite svoje
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 19:49:14
|
|
|
|
ilena83
|
eto da vam se malo javim!! nakupujte uložaka i jedan paket jednokratnih gačica je dovoljan. slobodno možete imati svoju spavaćicu. u rađaonu obavezno nosite bočicu sa vodom i labelo. mi smo domeka i odmaramo, tata nam je još ovaj tjedan na godišnjem i sve nas strah idućeg kad ode raditi....
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 22:12:29
|
|
|
|
marinazg
|
hvala Tanja Dudix imam samo pregled i narucena sam u 2 ali ja sam sestri rekla da nemogu prije 4 doc jer nemam prijevoz pa je rekla da ce ona napisat u 2 a da dodem kad mogu , sad se bojim kaj ak me nece primit a kaj vele kako potaknut trudove? ilena hvala jel bebac ok? kak ide dojenje?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 23.1.2012 22:19:34
|
|
|
|
mariola
|
Dudix, ma ne boj se, nije tako strašno rodit veliku bebu. Jedino što ti prva robica bude mala Ja sam iz rodilišta mm-a zvala da nađe u komodi robicu za 3 mjeseca a onu koju sam pripremila ostavi doma Što se tiče gaćica, ja sam prošli put bila tjedan dana u bolnici pa mi je mm morao dokupljivat iako sam imala 6 ili 8 komada. Zato po meni, nikad viška Ileana oćete onda vas dvoje biti većinu dana sami kad tm počne raditi? Jeste uhvatili neki ritam? Marina kako ti guraš? Ja sam sva neka kilava. Danas sam opet svojoj frajerici kupila malo robice, škicam i posteljine neke
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!