|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
23.1.2012 22:28:53   
marinazg
joj Mariola moja do sad je sve bilo ok i sad prije pola sata su me noge tak pocele boljet da sam ih htjela iscupat, a kad sam se pokusala okrenut na lijevi bok tak me kicma zaboljela da sam vidla zvjezdice user posted image
sad cu se ic otusirat i pravac u krevet, nadam se da ce bit bolje poslje tusa i da cu moc lijepo zahrkat.
jel te bar shoping uspio podignut malo?
mislim da je to sve zbog promjene vremena user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 826
23.1.2012 23:43:33   
Dudix
@mariola- toga se i ja bojim, da će mi pola robice odmah na tavan user posted image Sreća da smo toga puno nadobivali pa imam skoro za cijelu prvu godinu. Ja skoro ništa od robice nisam kupila, jedino za izlazak iz bolnice, da barem onda bude u svome. A što se posteljine tiče, to mi se sve nekako skupo čini pa sam ja donje plahtice kupila u Ikei (2 kom 5€- one na gumicu), tamo smo uzeli i onu manju ogradicu za krevetić dok je podnica još na najvišoj razini, veću ogradicu u Nami, i dvije deblje dekice u Tintiliniću.

Kako ćete vi pokrivati bebe dok spavaju, pošto grijanje mora raditi i noću (barem su nama tako rekli)? Poplun, deka, vreća za spavanje...?

@marinazg- ne brini, budu te primili kad god dođeš. Samo su sestre nekad malo živčane, ali nije ni čudo kakva im je gužva. Smile, pristojnjak i eto... Nadam se da ćeš se naspavati. Ako te to tješi, ja sam imala užasne bolove u kičmi i zdjelici kad sam ušla u 9. mjesec i to je trajalo 20tak dana. Zadnjih 10 me ne boli toliko i uopće se više ne gegam ko user posted image . Samo me probode tu i tamo u trbuhu i "tamo dolje". A što se tiče poticanja trudova- stepenice gore-dolje, ljuta hrana, ta moja homeopatija i malo user posted image sa mužem (orgazam potiče kontrakcije maternice, a sperma ima neki sastojak što je inače u dripu...). Za sad ne pali ništa, a probano sve user posted image

...da sam prazan list, potpuno čist koristila bi puno, puno deblji kist. I samo jarke i šarene boje da napišem ime tvoje i moje...

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 827
24.1.2012 8:57:12   
marinazg
Jutro user posted image
Dudix kolko si platila dekice u tintilinicu i koje su velicine ako znas mozda?
da to za pokrivanje neznam ni ja, imam 2 tanje velike dekice, 1 debelu i poplon. e sad ako cu pokrivat sa poplonom po noci onda si ovu debelu uzmem za kolica i nemoram kupovat jos jednu jer je moja mama kupila u adaxu tu dekicu i kostala je 250 kuna a meni se to cini previse makar je dekica stvarno preljepa i jako debelauser posted image
ma inace sam prema svima pristojna, volim se zezat.... tako da se uvijek skompam tamo sa sestrama i doktorima user posted image
jel ti snimas sa mobitelom uzv?
user posted image na trudu sa muzicem user posted image
ova homeopatija i nije bas nekaj?

(Odgovor članu Dudix)
Neposredna veza do poruke: 828
24.1.2012 9:13:56   
Gardenija
jutro
ilena drago mi je pa si se javila, nama je termin tu bio nekako bio blizu, a ti već uživaš sa svojom bebicom.
Nitko još novi nije rodio. Dudix pa što se čeka? user posted image

Mene prestala leđa, sad mi je težak jako stomak, osjećam se po noći kao vuk iz crvenkapice user posted image
Sutra ctg i neznam šta sve ne u bolnici od pregleda.

Dudix još uvijek user posted image s mužem. Ja se sada već bojim pa sam odustala. Ali ako doktori budu rekli da treba onda ću morati.
ja pripremila dekicu za pokrivanje i jedan deblji prekrivač, a i grijanje će biti pa mislim da neće biti potrebno više.
I da, ja imam robe samo veličine 56 i 62, sve moram u toku kupovati pa se nadam da će moj dečkić stati u ono što sam pripremila.

2. veljača

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 829
24.1.2012 10:47:27   
mariola
Gardenija, drugi brojevi robice ti i ne trebaju, dobivat ćeš.
Ja sam T pokrivala poplunom i dekom a tako ću i curku, iako grijanje radi cijelu noć.
Imate onaj jastuk za bebe? Ja sam ih oprala i spremila isto, koristila sam ih prvih mjesec dana s T, jako su mi praktični.
A što se tiče posteljine, stvarno su skupe ali su i neodoljiveuser posted image
A što se tiče seksa, ne pada mi na pamet do daljnjeguser posted image
Netko je pitao jel imaju košare pojaseve za vezanje? Moja ima.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 830
24.1.2012 11:18:06   
Dudix
Jutro cure (meni jutro malo kasnije počinje)  user posted image
Dekice sam platila oko 230kn, i to su pone manje, mislim da je dimenzija taman ko i krevetić (120x60). Jedna za spavanje, druga za kolica. Mislim da ćiu ga staviti u vreću za spavanje (iako se to još mislim) + ta dekica i gotovo. Ja se skuham pod poplunom bez grijanja i samo u majci kratkih rukava pa računam da je njemu obučenom u odjelce i vreća i dekica skupa sa grijanjem...dovoljno.

Marina moja, homeopatija očito ne pomaže. A user posted image sa mužem je bilo fora jer jako dugo nismo mogli zbog niske posteljice. Sad imamo dobar razlog pa udri user posted image

Ja jastuk nisam kupovala. Vi ga imate?

...da sam prazan list, potpuno čist koristila bi puno, puno deblji kist. I samo jarke i šarene boje da napišem ime tvoje i moje...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 831
24.1.2012 12:27:34   
marinazg
dianchy nam nema, da joj nije malo uranila bebica?

hvala Dudix user posted image
mi isto imamo jastuk i u tom i u kosari cu ga iznjet iz bolnice.
imamo grijanje preko toplane i strasno je vruce i po danu i po noci,ja sam stalno u majci bez rukava i kratkim hlacama i svi prozori su mi na kip otvoreni, bas dobro hajcaju ovi iz toplane user posted image
Ova homeopatija ne pomaze al muz bude valjda hahauser posted image

(Odgovor članu Dudix)
Neposredna veza do poruke: 832
24.1.2012 12:32:43   
ilena83
hej!
eto da vam se malo pojadam. jako sam razočarana sa babinjačama na sv.duhu. zbog moje situacije prva 2 dana smo bile na intenzivnoj i tamo su super sestre. treći dan nas prebacili baš u sobu i koma. bebe su cijelo vrijeme sa vama i super je to, al stvarno treba malo vremena za odmor. na ploči u sobi stoji pravilnik i piše da u bilo kojem slučaju možete bebu dat sestri da se odmorite, a kada ih pozovete da ih odnesu kažu da ne smiju i gledaju vas ko da ste najgora mama jer ne želite dijete svoje.... super sistem i super osmišljeno, ali ne za našu državu di su svi nabrijani.
druga stvar, dojenje. žalila sam se u bolnici cijelo vrijeme da me jako bole cice kad papa. pregledali su me i rekli da je sve ok. i tako 10-ak puta. u srijedu dođemo doma i došla mi mama, njoj čudno kako mala jede svakih sat vremena i po pola sata je na cici. da bi skužili da se meni to sve upalilo i da su se začepili mliječni kanali, a bolilo za poludit.. muž u ljekarnu po hranu, ja cijelu noć oblogi, masaže i izdajalica... sada nam je krenulo...
mislim da će idući tjedan kada muž ode šljakat malo više mama uskakat i svekrva. al to je kod mene tako, a ja sam malo paničarna. ovih dana kad je muž do dućana otišao bila sam luda. user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 833
24.1.2012 12:49:54   
Dudix
Hvala na info ilena 83. Da li se isplati posvađati sa njima i postaviti se onako malo strože? Ili trpi tih par dana pa doma po svome?

Marina ja se pouzdam u MM user posted image . Mi ćemo bucka izvaditi u jaju tj. autosjedalici, koje smo na kraju morali posuditi od frendova jer naša klolica još nisu stigla. To je tata kriv jer je zapeo baš za ta i tu boju...ali trebala bi svaki čas. Ionako nećemo izlaziti prva 2-3 tjedna pa nam teoretski i ne trebaju.

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 834
24.1.2012 12:52:47   
marinazg
a joooj user posted image znaci ipak cu morat povlacit veze, imam dvije babice tamo i jednu medicinsku sestru.
mislila sam da nije tak strasno i da ih necu gnjavit ali ocito cu morat malo user posted image
ja sam si spremila izdajalicu i dudu pa nek bude, ako me bude tak boljelo izdojit cu se, samo da se sve ne upali jer sam cula da to uzasno boli.
ilena ako su ti sveki i mama blizu nemas frke user posted image
meni je mama pricala, ona nije imala nikoga ali bas nikoga uz sebe. tata je nazalost morao radit 2 posla da imamo za jest a mama sama doma samnom i bratom... to mi je poticaj ako je ona mogla sama onda cu moc i ja kaj ce i mama i sveki i muz mjesec dana bit uz mene user posted image
ne brini sve ce biti ok user posted image

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 835
24.1.2012 13:08:43   
ilena83
ne isplati se svađati jer njima svejedno. ja sam odbrusila par puta jer imam 1000 pitanja a niko ti ne odgovara na ništa, svi samo govore da imaju gužvu i puno posla. znam da nas ima puno, ali nisu onda trebali uvoditi tako nešto ako se ne može ostvariti. još ti na izlasku daju upitnik da ispuniš kako si zadovoljna edukacijom... kojom edukacijom???user posted image

imate u sobi gumbić za zvat sestre. kad pozoveš nema je pola sata, onda dođe živčana i još se izdere kaj si je zvao. tako da vam je moj savjet; ako imate nekog gore povlačite veze, dobro će vam doć....

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 836
24.1.2012 13:10:08   
Gardenija
ja taj jastuk za bebu nemam, ali sam vidjela da ga ima za kupit svugdje pa možda i to uzmem.
ja nisam nabavila izdajalicu, a sama se ne znam, valjda ću uspjeti ako zapne. baš me zanima kako je kod nas jel bebe ostaju s nama cijelo vrijeme ili ne.
ma kad dianchy ima termin? nema ni Martyne

2. veljača

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 837
24.1.2012 13:25:10   
mariola
Baš mi je žao što je tako na sv.Duhuuser posted image
Baš bezveze.
U Zadru je totalno drukčije. Svi su ti maksimalno posvećeni, sestre se tako trude da naučiš pravilno dojiti. Zadnji dan je obuka oko čišćenja pupka, kupanja i tako neke savjetiće daju. Kad pozvoniš odmah ti dolaze. Barem je tako bilo prije dvi godine, nadam se da se nije ništa promijenilo...
Ja se uopće ne sjećam jesam li ja T donijela u jastuku domauser posted image
Morat ću sveki pitat, ona će se sigurno sjetituser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 838
24.1.2012 13:40:29   
dianchy
Dudix pa kaj si još tu?! user posted image Pa fakat je malenom super u trbuhu kad neće van user posted image Mogu si misliti kak ti je...
Ja sam dobro i još sam 2u1, nemate brige. Neće ona tak skoro van. Pa termin nam je tek 16.02...a kao prvorotkinja ni ne očekujem da izađe ranije...iako si to jaaaako želim! user posted image Prvo pere me neka depra tj.više se osjećam bezveze i nikako nego baš prava depra...valjda zato kaj sam navikla zbog posla biti u kontaktu s puno ljudi, a sad sam samo doma. MM dođe doma oko 4-5, nikud ne idemo jer više ne mogu normalno ni sjediti, a kamoli hodati. Kad hodam za 7 min me počne sve dolje boliti koliko me pritišće, pa svakih 5 min na wc...a pijem i dosta tekućine pa si ne pomažem ni na taj način ( ali kaj kad se mora piti)...primjer:prije tuširanja obavezno se popiškim, otuširam se i namažem s uljem i već mi je sila na wc kao da nisam bila 2 sata. Koma! A da ne pričam o tome kako su mi se počele kočiti i trnuti noge kad ležim na bokovima (kad drukčije ni ne mogu)... Svaki dan pričam s malenom i govorim joj kak bi joj vani bilo puno ljepše, ali mislim da me ne doživljava user posted image

Ja jučer poludila i otišla u shoping malo, i vidjela u zari kids male cipelice...ajme meni! male male balerinkice, mokasine, čizmice s krznom...mislim da će princeza imati više cipela nego mama! user posted image Ali uspjela sam nekako odoliti i nisam ništa kupila jer fakat ne smijem...imamo robice ko u priči...iako većinu sam toga dobila (hvala im na tome jer bi inače bankrotirala pošto se teško kontroliram u kupnji te male preslatke robice!) user posted image

10.02.2012. stigla nam Gabrijela! :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 839
24.1.2012 13:49:21   
mariola
Ajme dianchy  ko da si mene opisala. Osim što ja nisam baš u nekoj depri ali me T bolest dosta brine pa sam nikakva zbog toga. A isto sam juče počela peglat karticu i čak sam uz ono malo sna što sam imala noćas sanjala onu posteljinu koju sam gledala i mislim da ću otić i po nju.user posted image  A vjerojatno i po dekicu za kolicauser posted image
A izgovor imam odličan za ponovo otić u trgovinu jer smo pozvani sutra na rođendan pa moram ići poklon kupiti.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 840
24.1.2012 13:59:36   
dianchy
t je bolestan? Kaj mu je?
Znam kako ti je...i ja sanjam da peglam karticu! Kao što sam rekla jučer sam odlučila sebe počastiti, ali nema smisla više kupovati pravu trudničku robu, a kaj ja znam kakva ću biti za  mjesec dana, a trebat će mi robe jer u staro neću stati, a ne mogu onda više nositi trudničke stvari. Zato sam si ja kupila 3 veste na kopčanje (jedna ima 3/4 rukaave - dakle za proljeće, jedna je s dugim rukavima - mogu ju i sad nositi, a ispod neka majčica i jednu vestu dužu)  i sve su na istu foru...svbe su u smeđim nijansama (jer volim smeđu i bež)...eh da i jednu širu košulju u koju sad apsolutno ne stanem, ali se nadam da budem na proljeće user posted image Uglavnom 3 veste sve na istu foru! user posted image   A kaj ću kad sam si morala nešto kupiti, a osim vesti na kopčanje ništa ne ide na mene! user posted image user posted image user posted image
Ali nisam kupila frendici poklon za ročkas, pa ću i ja morati opet u shoping...ups! user posted image

10.02.2012. stigla nam Gabrijela! :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 841
24.1.2012 15:30:26   
natali2610
Curke eto da vam javim najnovije vijesti ..upravo se vratila od ginica i predlaže hospitalizaciju user posted image user posted image zbog zastoja mjere trbuha bebe od dva tjedna ,tak da sutra vjerojatno ostajem u bolnici...sve ovisi što će tamo reći...joj užas !!!
Uglavnom sve mjere su za 37 tjedana ,a trbuh za 35user posted image ....zadnji put u bolnici na pregledu nisu radili problem oko toga ...kao za njih je to sve ok ,a sad ćemo vidjeti što će obaj put reći ...

Bono 03.02......

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 842
24.1.2012 15:43:14   
Gardenija
Natali vidiš kako to ovisi od ginića do ginića. mene bi tvoj ginić onda isto uputio na hospitalizaciju.
puno sreće, bit će to sve u redu. tamo si sigurna, a tko zna možda bebač dođe ranije neg što si mislila

2. veljača

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 843
24.1.2012 16:09:47   
ilena83
Natali, znam da ti je koma, al bolje možda da si pod njihovim nadzorom i da te svaki dan gledaju nego da ležiš doma i paničariš dok čekaš preglede. Imaš još jako malo, nije to strašno... A i sada si u sigurnim tjednima, i da bilo kaj krene loše uvijek te mogu porodit.... Samo se nemoj sekirat!user posted image

Neposredna veza do poruke: 844
24.1.2012 16:56:30   
natali2610
Hvala vam curke ...javim vam sutra novosti...

Bono 03.02......

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 845
24.1.2012 17:00:00   
mala99
Ajde natali izdrži brzo će to proći i još malo češ držati svoju bebicu! Neka bolnički dani prođu brzo i neka sve bude uredu.

Sretno draga, mislimo na tebeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 846
24.1.2012 17:13:51   
Dudix
Natali sretno i nemoj se puno uzrujavati. Ako te i zadrže, bolje da si pod njihovim nadzorom, a sad si ionako u sigurnim tjednima.
SRETNO...  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 847
24.1.2012 18:42:14   
Bebys
hvala vam svima sto ste MISILE NA MENE...user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam ok jos malo imam neke bolove...javim se cim stignem vise na komp....pozdrav

SRETNO SVIMA KOJE SU SADA NA REDU...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neka su vam zive i zdrave bebe kao moja MAGDALENA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 848
24.1.2012 18:58:09   
Gardenija
Bebys user posted image user posted image user posted image za Magdalenu
user posted image user posted image user posted image za tebe
Mi nestrpljivo iščekujemo koja će bebica biti sljedeća user posted image
uf, blago vama kome vam svekrve kuhaju, ja danas nisam kuhala pa cijeli dan na slatkišima

2. veljača

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 849
25.1.2012 1:15:59   
dancy24
ej cure evo i mene, sutra mi termin i nema naznaka, a ja cila nestrpljiva, iden danas u gin pa ću vidit kako je stanje, vidin stiglo par beba, javin kad se vratin kući kako je, pozz svima koje su na redu

Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!