|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: " Kod djeda mraza"
25.1.2012 13:56:45   
BUMBI
Hej pepe bok i tebiuser posted image
Jel F dobro?
Ja sam okuser posted image
mariola ajde onda laku noć vam želim  i uživajte na rođendanuuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1076
25.1.2012 13:59:30   
pepeljuga
F je ok,al jos nisamo bili vani jer bas puse pa nebi da opet nesto uhvati jel jos kaslje.

Nisam se pohvalila da imam jos 1 kg manjeuser posted image user posted image user posted image sve skupa 9.5 manje i 65 cm,bas sam hepiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1077
25.1.2012 14:03:43   
cuba
Ma Bumbi, ja sam stvarno isprobala dosta tih sirupa i zbilja se (bar za R) pokazao najbolji Hederan. Ima manja boca za 44kn i veća za 66kn. Ja sam uzela tu veću, neka se nađeuser posted image  Ma u dva dana mu se kašalj smiri, odličan je.
Jesi kupila sve poklone za rođendan?
Ja sam jutros bila u City centar, kupila za poklon traperice i gornji dio od trenerke u Z kids, mislim da se tako dućan zove. Imaju mi stvarno super stvari, R mi je dosta njihove robe dobio za rođendan.
Hej Pepe, kako si mi ti? Jesu klinci ozdravili? Jel te leđa slušaju? Jesi još na dijeti? Ajme ja sa sto pitanjauser posted image
mariola, naspavaj se, pišemo se :-**

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1078
25.1.2012 14:09:56   
pepeljuga
Cuba i meni je njihova roba superuser posted image user posted image user posted image
Ja sam ok,jos malo tuzna al idemo daljeuser posted image user posted image ,decki zdravi,malo kasljucaju ali nista strasno,R mi opet place u vrticu,poludit cu,nemam pojma zasto,jel zbog tete iliuser posted image user posted image
Leđa super,samo da me opet ne uvatiuser posted image
Nisam bas na dijeti,dijeti al jos malo pazim,sad pojedem i paste i rize i kruha i malo slatkog al kilice i dalje polako idu doli,idem jos 3 puta tjedno na vjezbanje i to mi je superuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1079
25.1.2012 14:18:56   
cuba
Pepe ma veliko user posted image user posted image user posted image  za skinute kile. Zbilja, svaka častuser posted image  Jel bi tila još koliko skinuti ili je to to?
Jesi pitala R kakva mu je nova teta, jel ti govori on šta? Ajde, nadam se da je samo neka faza i da će brzo proćiuser posted image user posted image
Kad planiraš za Zd ići?
Di nam je Bumbi nestala?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1080
25.1.2012 14:22:30   
pepeljuga
Ma jos bi jedno 3-4user posted image nikad dostauser posted image user posted image user posted image
A nemam ti pojma za R,kad ga pitam sve je ok,a vidit cu kako ce biti i dalje pa cu popricat sa tetamauser posted image
Idem ti u Zd 8.2 i bit cu do 20.2,nisam sad dugo bila i bas sam se zazelilauser posted image  Jos sam i kuma na krstenju pa se bas veselimuser posted image
Kad krece renoviranje kupatila?
Mozda joj se D probudio pa je zato nestala.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1081
25.1.2012 14:28:36   
mamino zlateko
i mi smo tu..razmisljam dal da idemo kod pedice ili ne,ima jos temp.,al zvala sam,ima guzvu,pa me strah da jos nesto ne pokupimo...

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1082
25.1.2012 14:28:59   
cuba
A znam, mi žene nikad zadovoljne sa kilažom, uvik nam fali još to kilo-dvauser posted image user posted image
Ajme super, onda ćeš se baš izguštat u Zduser posted image  Možda nagovorim mm da odemo na jedan dan pa da popijemo kavuuser posted image
Da, vjerojatno je D budan pa je zato nema.
Renoviranje kupatila počinje za jedno dva tjedna. Bio nam je majstor prekjučer uzeti mjere i viditi kako sve izgleda da zna što treba raditi. Mi imamo još 3-4 stvari kupiti do tada i onda možemo startati sa radovima. Ajme da znaš koliko se samo veselim novom kupatiluuser posted image  Puna mi je kapa ovoga i čišćenja svako drugi dan a nikad savršeno čistouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1083
25.1.2012 14:32:06   
pepeljuga
Aaaa to bi bas bilo lipo da dodjeteuser posted image user posted image user posted image ,odma poci nagovarati tmuser posted image
I bravo za kupatilo,ja se veselim kao da ja svoje uređujemuser posted image user posted image
Ja zadnjih dana vicem mm ,u sljedecem stanu cu ovo imati ovako,ono onako,on umire od smiha a ja govorim pusti me bar da mastamuser posted image user posted image user posted image ovo nam je definitivno premalouser posted image

MZ mozda viroza,meni je F imao 5 dana tempuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1084
25.1.2012 14:35:34   
mamino zlateko
neznam...kise i kaslja ko luda..a iz nosa leti na sve strane...

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1085
25.1.2012 14:40:04   
pepeljuga
A misica malauser posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1086
25.1.2012 14:40:18   
cuba
Pepe, vjerujem tiuser posted image  Nama je ovo zadnje što u stanu imamo renovirati i onda će nam sve biti tip-topuser posted image user posted image  Al ja već gledam polako novi kauč, komodu za u dnevni boravak, već mi neke stvari dosadile a kupili to sve novo ima 4 godineuser posted image user posted image  Mm bi me zadavio da mu sad spomenem novi namještajuser posted image
Mz, ljubac šaljem T, nadam se da će što prije ozdraviti :-***
Curke, ja vas pozdravljam, gulaš sam podgrijala, juhica je gotova, idem izvaditi pomfrit i pofrigati šnicele pa idemo ručati.
Pišemo se večeras ako stignem :-***

Neposredna veza do poruke: 1087
25.1.2012 14:47:24   
pepeljuga
Gibam i ja,idem zavrsit mm rucak,uzivajte popodneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1088
26.1.2012 11:50:36   
mamino zlateko
book..jel ima koga?

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1089
26.1.2012 14:02:49   
cuba
Hellou cure, ima koga za kofi??

Neposredna veza do poruke: 1090
26.1.2012 14:26:40   
pepeljuga
Cuba jesi jos tu?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1091
26.1.2012 14:29:38   
mamino zlateko
i ja sam tu...t je bolje,al sad sam ja na redu,kisem,kasljam,imam temp.,popizdit cu...user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1092
26.1.2012 14:33:03   
pepeljuga
MZ vi se vrtite u krug,komauser posted image
Ja gibam,F se probudio malo anije pa cemo po decke u vrticuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1093
26.1.2012 14:35:17   
mamino zlateko
da,sad je t bolje,sad smo na redu ja i svekrva i moja mama...uzas...osjecam se ko tenk,nemogu nista,sve me boli a jos i mm radi do 7...di ces bolje user posted image user posted image ...ajd uzivaj pepe..

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1094
27.1.2012 8:05:06   
mamino zlateko
jutro...ima koga za user posted image ?

bumbi vidim tee,javi see!!!

< Poruku je uredio mamino zlateko -- 27.1.2012 8:09:02 >

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1095
27.1.2012 8:13:59   
BUMBI
Hej draga evo meuser posted image
kako si?Kako T,jeste bili kod ped?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1096
27.1.2012 8:17:35   
mamino zlateko
a ja sam pokupila od t,al sam
malo bolje,drzim se nekako...t je bolje,nismo,pala joj je navecer temp.pa nisam htjela da jos nesto pokupi....kako ste vi,d?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1097
27.1.2012 8:19:21   
BUMBI
A baš mi je žao što je tebe uhvatilouser posted image ,ali bitno da je ona bolje.
Evo ja pijem kavicu,a D je u vrtiću.Danas će ostati na ručkuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1098
27.1.2012 8:22:21   
mariola
Jutro cure i od nas.
Mi smo dobro, T tu i tamo zakašlje ali u principu je dobrouser posted image
A i ja sam isto. Sreća nije prešlo na mene.
Juče nismo išli u Zd, danas ćemo ako ne bi moji zvali i najavili se da dolaze.
Ooo bravo za Duser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako to da je poželio ostati?

< Poruku je uredio mariola -- 27.1.2012 8:23:10 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1099
27.1.2012 8:22:32   
mamino zlateko
bravo za d !

t ide sutra na ferije kod sveki i sogorice,ide popodne i dolazi u nedjelju navecer...user posted image user posted image mama i tata idu sutra popodne na masazu i na veceru,pa da mozemo uzivat na miru..user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!