Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 13:56:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej pepe bok i tebi Jel F dobro? Ja sam ok mariola ajde onda laku noć vam želim i uživajte na rođendanu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 13:59:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
F je ok,al jos nisamo bili vani jer bas puse pa nebi da opet nesto uhvati jel jos kaslje. Nisam se pohvalila da imam jos 1 kg manje sve skupa 9.5 manje i 65 cm,bas sam hepi
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:03:43
|
|
|
|
cuba
|
Ma Bumbi, ja sam stvarno isprobala dosta tih sirupa i zbilja se (bar za R) pokazao najbolji Hederan. Ima manja boca za 44kn i veća za 66kn. Ja sam uzela tu veću, neka se nađe Ma u dva dana mu se kašalj smiri, odličan je. Jesi kupila sve poklone za rođendan? Ja sam jutros bila u City centar, kupila za poklon traperice i gornji dio od trenerke u Z kids, mislim da se tako dućan zove. Imaju mi stvarno super stvari, R mi je dosta njihove robe dobio za rođendan. Hej Pepe, kako si mi ti? Jesu klinci ozdravili? Jel te leđa slušaju? Jesi još na dijeti? Ajme ja sa sto pitanja mariola, naspavaj se, pišemo se :-**
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:09:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba i meni je njihova roba super Ja sam ok,jos malo tuzna al idemo dalje ,decki zdravi,malo kasljucaju ali nista strasno,R mi opet place u vrticu,poludit cu,nemam pojma zasto,jel zbog tete ili Leđa super,samo da me opet ne uvati Nisam bas na dijeti,dijeti al jos malo pazim,sad pojedem i paste i rize i kruha i malo slatkog al kilice i dalje polako idu doli,idem jos 3 puta tjedno na vjezbanje i to mi je super
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:18:56
|
|
|
|
cuba
|
Pepe ma veliko za skinute kile. Zbilja, svaka čast Jel bi tila još koliko skinuti ili je to to? Jesi pitala R kakva mu je nova teta, jel ti govori on šta? Ajde, nadam se da je samo neka faza i da će brzo proći Kad planiraš za Zd ići? Di nam je Bumbi nestala?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:22:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma jos bi jedno 3-4 nikad dosta A nemam ti pojma za R,kad ga pitam sve je ok,a vidit cu kako ce biti i dalje pa cu popricat sa tetama Idem ti u Zd 8.2 i bit cu do 20.2,nisam sad dugo bila i bas sam se zazelila Jos sam i kuma na krstenju pa se bas veselim Kad krece renoviranje kupatila? Mozda joj se D probudio pa je zato nestala.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:28:36
|
|
|
|
mamino zlateko
|
i mi smo tu..razmisljam dal da idemo kod pedice ili ne,ima jos temp.,al zvala sam,ima guzvu,pa me strah da jos nesto ne pokupimo...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:28:59
|
|
|
|
cuba
|
A znam, mi žene nikad zadovoljne sa kilažom, uvik nam fali još to kilo-dva Ajme super, onda ćeš se baš izguštat u Zd Možda nagovorim mm da odemo na jedan dan pa da popijemo kavu Da, vjerojatno je D budan pa je zato nema. Renoviranje kupatila počinje za jedno dva tjedna. Bio nam je majstor prekjučer uzeti mjere i viditi kako sve izgleda da zna što treba raditi. Mi imamo još 3-4 stvari kupiti do tada i onda možemo startati sa radovima. Ajme da znaš koliko se samo veselim novom kupatilu Puna mi je kapa ovoga i čišćenja svako drugi dan a nikad savršeno čisto
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:32:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
Aaaa to bi bas bilo lipo da dodjete ,odma poci nagovarati tm I bravo za kupatilo,ja se veselim kao da ja svoje uređujem Ja zadnjih dana vicem mm ,u sljedecem stanu cu ovo imati ovako,ono onako,on umire od smiha a ja govorim pusti me bar da mastam ovo nam je definitivno premalo MZ mozda viroza,meni je F imao 5 dana temp
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:35:34
|
|
|
|
mamino zlateko
|
neznam...kise i kaslja ko luda..a iz nosa leti na sve strane...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:40:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
A misica mala
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:40:18
|
|
|
|
cuba
|
Pepe, vjerujem ti Nama je ovo zadnje što u stanu imamo renovirati i onda će nam sve biti tip-top Al ja već gledam polako novi kauč, komodu za u dnevni boravak, već mi neke stvari dosadile a kupili to sve novo ima 4 godine Mm bi me zadavio da mu sad spomenem novi namještaj Mz, ljubac šaljem T, nadam se da će što prije ozdraviti :-*** Curke, ja vas pozdravljam, gulaš sam podgrijala, juhica je gotova, idem izvaditi pomfrit i pofrigati šnicele pa idemo ručati. Pišemo se večeras ako stignem :-***
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 25.1.2012 14:47:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
Gibam i ja,idem zavrsit mm rucak,uzivajte popodne
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.1.2012 11:50:36
|
|
|
|
mamino zlateko
|
book..jel ima koga?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.1.2012 14:02:49
|
|
|
|
cuba
|
Hellou cure, ima koga za kofi??
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.1.2012 14:26:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba jesi jos tu?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.1.2012 14:29:38
|
|
|
|
mamino zlateko
|
i ja sam tu...t je bolje,al sad sam ja na redu,kisem,kasljam,imam temp.,popizdit cu...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.1.2012 14:33:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
MZ vi se vrtite u krug,koma Ja gibam,F se probudio malo anije pa cemo po decke u vrtic
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 26.1.2012 14:35:17
|
|
|
|
mamino zlateko
|
da,sad je t bolje,sad smo na redu ja i svekrva i moja mama...uzas...osjecam se ko tenk,nemogu nista,sve me boli a jos i mm radi do 7...di ces bolje ...ajd uzivaj pepe..
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.1.2012 8:05:06
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jutro...ima koga za ? bumbi vidim tee,javi see!!!
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 27.1.2012 8:09:02 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.1.2012 8:13:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga evo me kako si?Kako T,jeste bili kod ped?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.1.2012 8:17:35
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a ja sam pokupila od t,al sam malo bolje,drzim se nekako...t je bolje,nismo,pala joj je navecer temp.pa nisam htjela da jos nesto pokupi....kako ste vi,d?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.1.2012 8:19:21
|
|
|
|
BUMBI
|
A baš mi je žao što je tebe uhvatilo ,ali bitno da je ona bolje. Evo ja pijem kavicu,a D je u vrtiću.Danas će ostati na ručku
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.1.2012 8:22:21
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure i od nas. Mi smo dobro, T tu i tamo zakašlje ali u principu je dobro A i ja sam isto. Sreća nije prešlo na mene. Juče nismo išli u Zd, danas ćemo ako ne bi moji zvali i najavili se da dolaze. Ooo bravo za D Kako to da je poželio ostati?
< Poruku je uredio mariola -- 27.1.2012 8:23:10 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 27.1.2012 8:22:32
|
|
|
|
mamino zlateko
|
bravo za d ! t ide sutra na ferije kod sveki i sogorice,ide popodne i dolazi u nedjelju navecer... mama i tata idu sutra popodne na masazu i na veceru,pa da mozemo uzivat na miru..
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!