Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 14:39:46
|
|
|
|
mariola
|
Hej Bumbi, kako ste, šta je novoga? Ja izgleda ove godine snijeg neću ni vidit osim na televiziji
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 14:41:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,ajde nadam se da će te uspjeti doći Hej mariola Evo ja moram na igranje,D zove da režemo neke pahuljice Ja sam odgodila D pregled na Srebrnjaku za 29.2
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 14:44:51
|
|
|
|
mariola
|
Aj ti Bumbi na igranje I ja sam odgodila popodnevno spavanje, a ne mogu ni spavat svaki dan Pepi stat će bura do četvrtka pa ćete bez problema moći do Zadra. Kako je u Zd sad? Zadrani jedini ne kukaju po tv-u.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 14:46:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Tu sam ja još,šta me tjeraš Pa jel kod vas nije ni malo bilo snijega?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 14:54:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
F se nesto javio pa sam malo nestala U Zd mi je rekla mama da ga ima jos dosta,jutros je opet padao,ma oni uzivaju,ne kukaju Bumbi pa mogli bi onda i kavu popit,uvik smugnes odma nazad
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:01:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj draga mm ti baš i nije za neke takve pustolovine jedva ga nagovorim da odemo kod prijatelja što tamo žive . Zadnji put su bili na moru pa je bio presretan što nismo morali ići,čudna ti je on biljka Kad budem jednom sama dolazila onda bi mogli Moramo ovaj mjesec i kod urologa na kontrolu i da dogovorimo operaciju,već me sad panika hvata
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:01:31
|
|
|
|
mariola
|
A tu si, mislila sam da ideš rezat pahuljice Ma pametni su pepi, šta će kukat, od toga nema koristi. Ja se radovala kazalištu da bar iz auta malo gledam snijeg Bumbi kod nas ga ni mrvicu nije bilo. Kod nas se sve bijelilo ali od soli. Juče mm oprao auto, kuću, terase, prozore, grilje, danas opet puše,bit će mu za dva dana opet sve ispočetka
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:02:56
|
|
|
|
mariola
|
Bumbi kakvu to operaciju spominješ
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:02:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Režem draga ja,ali i tipkam
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:04:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma za onaj testis što mu se nije spustio
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:05:29
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj, znači ipak će morat ići
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:08:39
|
|
|
|
BUMBI
|
A vidjet ćemo sad na kontroli,ali rekao mi je još zadnji put da će najvjerovatnije morati.Pa bolje da mislim da hoće,pa možda ipak kaže da nemora,nego obratno. kako je T?Vidim da kažeš da mu je lice jako osjetljivo
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:10:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
A onda ces morat jednom sama doci Ajme virujem ti da se vec sad psihicki pripremas
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:12:28
|
|
|
|
mariola
|
Nadam se da ipak neće morati. Ma da, koža mu je osjetljiva, čim malo hladnoće osjeti odmah se zacrveni i cijeli dan se rumeni Evo čujem auto, evo ih, ajte bok
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:12:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,danas mi D došao iz vrtića sa modricom ispod ok,kaže da ga je prijatelj lupio s nekom daskom,što imaju za građenje .Hvala bogu nije jako strašno Kako je kod vas u vrtiću sa slavljem rođendana? kod nas su uveli tu neku zdravu prehranu,pa se ne smije donositi nikakve torte,ni slatkiši.Samo voće. D s ebaš to i ne sviđa,ali nema veze kad mu je odpočetka tako
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:15:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme pa kako ga je to udario R se pozalio mm da ga neka dvojica uvik tuku,vjerojatno je zato onaj njegov otpor,jos nema njegove tete,cekam da se ona vrati pa da vidim Mi nosimo grickalice a od torti jedino ledo gotove Gibam i ja pomalo,uzivajte popodne
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 15:22:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde uživajte,idemo se i mi spremiti pa van
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 6.2.2012 16:20:38
|
|
|
|
modesty blaise
|
ola d...
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.2.2012 8:13:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.2.2012 8:21:06
|
|
|
|
mariola
|
Jutro draga Kako si mi? Ja gledam dobro jutro Hrvatska, pijem kavu, marendu sam već pojela
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.2.2012 8:24:34
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga. Evo i ja gledam Dobro jutro i pijem kavicu,a i ja sam već jela Odvela D sa saonicama u vrtić.Nešta malo o pet počeo zezati da nebi išao ,kaže mm možda zbog toga što ga je jučer onaj udario ,ali brzo ga prošlo,potkupila sam ga Kako si ti?Jel danas kuhaš?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.2.2012 8:38:27
|
|
|
|
mariola
|
Hehe, ne kuham, imam gulaš, donijela sveki Sutra ću, a zadnji put sam u četvrtak. Nije ni loše, pogotovo sad kad mi se ništa ne da. Ali kolač bi mogla napravit Mislim da ću kinder pingue. A i ti si vrijedna vidim Ja sam napravila krevete, sredial sobu, oprala kupaonu i stavila jednu mašinu robe sušit. Poledila sam se u praoni. Ovi iz gorenja uopće ne zovu. Zvat ću ih danas ponovo. A D? Da, vjerojatno zbog tog udarca. A događa se, i naš I je neki dan skoro glavu razbio, jedan mali ga gurnuo. Moj ide sav sretan svako jutro I baš mi veseo dođe doma. Jutros mi je odmah počeo nabrajati s kim će se igrati. Ajme ne gasi se. Svaki dan je sve brbljaviji Ne mogu ti opisat koliko jedva čeka da mu seka dođe. Samo da ne podivlja kad ona dođe Obećala sam mm-u danas napravit listu od 10 imena pa ćemo izabrat jedno. Možda cura čeka ime pa će vani
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.2.2012 8:43:32
|
|
|
|
BUMBI
|
A ni danas ne kuhaš ,a vidim kolač ti se da napraviti A i vrijedna si bila.Šta ti oni iz servisa još nisu bili,strašno Kod nas opet pada snijeg,zatrpat će nas .D je jučer uživao skoro cijelo popodne vani ma nemam pojma,to njega zna uhvati s vremena na vrijeme .Ne pravi on neke drame,porba pitati ako upali,ali svjedno ode i nemože dočekati da ga skniem i da uleti u sobu Super što T toliko voli ići i što se veseli seki .Nadam se da će stvarno biti tako kao što kaže kad dođe seka kući. Ajme,draga pa jel možeš ti napisati 1o imena?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.2.2012 8:49:10
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ajme,draga pa jel možeš ti napisati 1o imena? A valjda ću uspjet Ma joj, mama je kriva. Ona je pravila taj kolač i juče mi priča o njemu a ja slinim. Da sam imala jaja u kući išla bi ga odmah pravit. Nisam ga baš dugo ni jela ni pravila. Da,da servis još nije bio. Jačmenac im ne gine, svima od reda E draga, vi barem čistite snjeg, pa uspijete izać iz kuće, za razliku od Dalmatinaca, oni kukaju i čekaju Keruma da se uhvati lopate
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 7.2.2012 8:51:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde baš me zanima dali češ uspjeti.To da si počela prije par mjeseci pisati onda bi uspjela A ništa onda,barem kolač napravi kad danima ne kuhaš Da,da oni ni u škole i vrtiće ne idu zbog snijega ,a što se tiče lopate i keruma sigurno će se načekati Evo i ja upalila mašinu veša da se pere,a i peglu sam si upalila,počela mi hrpa veša padati po podu
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!