Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 11:02:04
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Sretno cure!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 11:21:36
|
|
|
|
Bebys
|
natali CESTITAM I OSTALI SVE NAJBOLJE brz i sto manje bolan porod.... zdrave i vesele bebice...
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 11:59:08
|
|
|
|
mamino zlateko
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja Sretno cure!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 13:17:52
|
|
|
|
dianchy
|
mariola potpisujem sve što si napisala! Tako je i kod mene..počne boluckati pa uzmem sat da mjerim razmak,pa stane...i tak stalno.. Sad čekam ili da se vodenjak raspukne ili da počnu fakat jaki bolovi. Ne uzimam sat dok me svako malo bolovi ne budu rasturali! Jer ovak samu sebe izluđujem. marina kaj bi ti htjela!? Za Boga miloga imaš 70 kg! Da je meni toliko... ja do sad dobila 18 kg...ali krenula sam sa više nego što ih ti imaš danas. U zadnjih par dana samo maštam o haljinicama koje ću nositi ovo proljeće i ljeto! I o struku koji ću imati! Jedva čekam! curke koje ste rodile, kak ide dojenje? Kak je bilo s tim u bolnici?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 13:58:17
|
|
|
|
mariola
|
Hvala cure na podršci Marina, ja sam na +20g a to je malo više nego 70 sve skupa Ma baš me briga, još koji tjedan a onda prelazim na dvopek, kuhana jaja i posni sir Dianchy,još malo pa ćemo imi imati naše bebice u rukama
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 14:23:30
|
|
|
|
dianchy
|
ma kakav dvopek, posni sir i kuhana jaja?? Treba jesti, ali zdravo. Juhice, kuhano meso iz juhica, riža, tjestenina sa finim umacim....mmm...sad sam gladna! Baš si razmišljam kak ćemo brzo skinuti kile jer nas čeka sezona raznovrsnog voća i povrća. Bit će lakše nego da sad moramo birati kaj jesti I već sad smišljam kakve kašice ću raditi, gdje ćemo u šetnje, koliko ću haljinica kupiti... Jedva čekam da ponovo imam struk!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 14:30:49
|
|
|
|
mariola
|
Ma ja definitivno idem i na neki tretman pred ljeto. Mislila sam i prošle godine ali sam taman ostala trudna, sreća da nisam, bezveze bi potrošila silne novce Ma ja mislim da ću se uz njih dvoje brzo vratit na 55kg Ali ako ova moja cura uskoro ne izađe natući ću ja njih još 20 Hm, da joj možda damo ime pa će požurit
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 14:34:50
|
|
|
|
anaxx
|
mariola ne mogu vjerovati da si ti još malo pa na cilju... premalo sam na rr pa mi vrijeme proleti.... super.... :)
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 14:50:40
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: anaxx mariola ne mogu vjerovati da si ti još malo pa na cilju... premalo sam na rr pa mi vrijeme proleti.... super.... :) e pa primjetila sam da te nema Svrati nam češće. E da, još 15 dana, ja svima govorim da ću 14. rodit. Ne bi da imam dogovoren carski
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 18:03:17
|
|
|
|
natali2610
|
Hej curke , Evo mi došli danas doma ,sve je super i sve je za pet ..marina reznuli su me dolje (koliko sam uspjela vidjeti sav je dug cca.5cm...nemojte se opterecivat sa trudovima kad dođu dođu ..tako sam ja čak i mjerila razmake između kontrakcija ,a na kraju sasvim deseti scenarij poroda...držim vam palčeve da trudići dođu što prije i da porod bude lagan....
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 18:07:27
|
|
|
|
natali2610
|
Zaboravih napisati da dojenje ide super ..na prsima je od kad smo izašli iz rađaone (odmah sam ga stavila i nije bilo problema ,odmah savladal tehniku sisanja ...a mlijeka imam ko u priči ,čak se moram i izdajati da ne dobijem upalu...
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.2.2012 19:05:55
|
|
|
|
dianchy
|
natali!!! Baš mi je drago da je sve super prošlo i da dalje ide super! Uživajte sad jedno u drugome!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 8:05:45
|
|
|
|
mariola
|
Super Natali. Kao da si mene opisala poslije prvog poroda. Od prvog dana smo super funkcionirali s dojenjem i odmah mi je ritam uspostavio. Nadam se da će tako biti i ovaj put. Nego cure, danas se mijenjaju mjesečeve mijene. Rekla mi je jedna baba da ću rodit ili danas ili 21.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 8:27:26
|
|
|
|
marinazg
|
jutro Natali i za tebe i za ja se isto nadam da cu moc lijepo dojit i da ce maleni odma prihvatit cicu a ranicu jesi morala s cim mazat ili se nikaj nesmije stavljat na rez pa konci sami padnu? Mariola rekao mi je vidoviti milan da neces danas roditi evo mi bili na svetom duhu, vadila sam krv za epiduralnu, dosla u 7 a vani vec bila u 7.15 bas sam se iznenadila da sam sve obavila u 15 minuta
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 8:43:02
|
|
|
|
mariola
|
O bravo, znaš onu: ko rano rani... Ma imam posla ovaj tjedan, u petak jedan rođendan, u subotu drugi u nedjelju smo na krštenju. E pa kad sve to obavim, onda ću poć rodit Ima Milan pravo Ma ja ću 14. Zapela ja za 14., na kraju će tako i biti Marina, ja nisam ničim mazala ranu od šivanja. Prala sam se samo onim tekućim sapunom za intimnu njegu baš za žene nakon porođaja. A prvih dana samo vodom, tako mi je rekla sestra u bolnici, da je to najbolje.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 9:01:59
|
|
|
|
marinazg
|
daa tko rano rani, cijeli dan mu se spava ako bude 14-og onda ju nazovi Valentina mm je 25. rodendan pa bi htijela da tad rodim makar sam mu rekla da mi se neda cekat njegov rodendan i zakaj se on nije ranije rodil hvala za savjete za ranicu bit ce ti ovo buran vikend
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 9:06:48
|
|
|
|
mariola
|
Tina je jedno od imena koje mi se sviđa al mm nije bio nešto oduševljen kad sam mu rekla Ma on uvijek nešto fantazira s imenima Već on mene tjednima pila da sastavim listu od 10 imena pa ćemo izabrati jedno. Obećala sam mu da ću danas to napravit. I evo papir i olovka su spremni ali nikako da počnem pisati Što više razmišljam to mi se manje imena sviđa
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 9:51:01
|
|
|
|
elven
|
IZVORNA PORUKA: dianchy curke koje ste rodile, kak ide dojenje? Kak je bilo s tim u bolnici? Evo i mene malo... I nama dojenje ide supać, doduše nije na početku bilo bajno....u bolnici mi uopće mlijeko nije došlo, nisam se uzrujavala, ali sam ga stavljala na cicu stalno, tek je doma nadošlo.... malo je plitko hvatao pa je napravio koju ragadu, ali i to smo korigirali.. mlijeka ima i napreduje odlično, mislim da će biti preko kile u plusu na prvoj kontroli ... Ritma nekog nemamo....uglavnom je nacicavanje na zahtjev, ali pomalo se naziru navike, imamo i grčića...ali sve je u nekoj normali
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 9:51:17
|
|
|
|
modesty blaise
|
opa, draga mariola ti još fakat sitno brojiš....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 11:22:00
|
|
|
|
Bebys
|
mariola sretno ti ces brzo...samo sto nisi....
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 14:21:36
|
|
|
|
mariola
|
Ajme cure moje kod nas ludo puše, paški most je zatvoren, samo da me danas trudovi ne ulove.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.2.2012 20:40:06
|
|
|
|
marinazg
|
evlen uzivajte u bebicama, ja se nadam da cu i ja ubrzo sa svojom Mariola da nebus ti kao ona zena rodila doma?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.2.2012 8:32:44
|
|
|
|
mariola
|
Jutro pijem kavicu, u 9 je ctg. vjerojatno i pregled, zaboravila sam šta mi jerekao prošli put Marina jel i ti danas ideš dr
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.2.2012 10:18:34
|
|
|
|
marinazg
|
jutro da idem po nalaze od brisa i na pregled a za ctg neznam nisu mi nis rekli, ili jesu pa nisam cula javi kako je proslo
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.2.2012 10:32:54
|
|
|
|
mariola
|
Evo me s pregleda i ctg-a. Stanje nepromijenjeno, otvorena za malo više od prsta, trudova nema. Uglavnom sve ok. U ponedjeljak opet ctg i uzv.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!