|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Objašnjenje !!! 2
13.2.2012 13:54:54   
Tanjica Tanja
Moj skromni doprinos ovoj temi...mama 20...moj savjet kako da uštediš malo jest da praviš kod kuće kašice, od jedne korabice npr. dijete ima 2 dana kašicu. Onaj koji nema ne kupuje gotove kašice....user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu mama_20)
Neposredna veza do poruke: 26
13.2.2012 14:00:10   
natalijax
gdje kupuješ aptamil,u ljekarni je skuplji ima ga u billi gdje je upola jeftiniji

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 27
13.2.2012 14:06:33   
kanader
e pa sad me popljujte sve po redu,ali kak si uopće došla na takvu ideju tak pametna mlada i lijepa(bez škole i posla)da imaš dijete????a vidim i muža si dobro izabrala...pametna mlada i lijepauser posted image

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Brisano sporočilo]
13.2.2012 14:07:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mama_20)
  Neposredna veza do poruke: 29
13.2.2012 14:13:23   
ruwenzor

IZVORNA PORUKA: kanader

e pa sad me popljujte sve po redu,ali kak si uopće došla na takvu ideju tak pametna mlada i lijepa(bez škole i posla)da imaš dijete????a vidim i muža si dobro izabrala...pametna mlada i lijepauser posted image

neću te popljuvati, dapače, budem ti pljeskala user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 30
13.2.2012 14:16:46   
pepeljuga
Koliko ti treba uplatitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 31
13.2.2012 14:25:02   
anaxx
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: anaxx

ah, moram se i ja javiti... i potpisati mariolu... i ja sam 3 mjeseca uplačivala i tješi me što Mali Zmaj kaže da je sve uplačeno za terapiju i nije mi žao... ali neću više...

mariola evo upravo sam dogovorila manikuru (znaš da to volim obaviti na pauzi s posla user posted image )

mama_20 stvarno ti ovo i nije neka fora, ali kažeš mlada si...

anaxx sad sam se sjetila rekla mi je mamicaa da su ona i malac kod tebe spavali kad su imali neke terapije u lovranu???

user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme, nisam ni znala da sam i ja upletena u ovaj cirkus...
nisam nikad vidjela mamicu uživo, iako mi se javila na pp kad je bila u Lovranu ako se možemo naći, nažalost ili na sreću nisam mogla jer sam radila...
svašta!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 32
13.2.2012 14:35:42   
maja
Ja sam glupača koja je dala, koja i dalje daje i upravo spremam jedan paket, eto zato što sam glupa i znaš šta, baš se dobro osjećam, e sad ako taj koji to prima laže, onda je na njegovu dušu

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 33
13.2.2012 14:38:12   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: maja

Ja sam glupača koja je dala, koja i dalje daje i upravo spremam jedan paket, eto zato što sam glupa i znaš šta, baš se dobro osjećam, e sad ako taj koji to prima laže, onda je na njegovu dušu

user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 34
13.2.2012 14:40:50   
mala99
IZVORNA PORUKA: ruwenzor

neću te popljuvati, dapače, budem ti pljeskala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 35
13.2.2012 14:41:40   
mala pcelica
ne razumijem zasto su ljudi previše uvredljivi u današnje vrijeme,ja vjerujem da se cura nasalila sa tim sto je dala br racuna i sto je napisala taj post po mojoj slobodnoj procjeni neuvredljivuser posted image ...gdje vam je humor,ja imam dijagnozu ankiozno-depresivni poremećaj pa u svemu nadjem tračak humora,ako ja mogu mozete onda i vi user posted image
cure koje su davale do sada vjerovatno će dati i opet,ja bi najvise volila da sam medju vama da mogu i ja tako,jer vise volim da ja dajem nego da primam..to vam niko ne moze zamjeriti user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 13.2.2012 14:44:32 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 36
13.2.2012 14:42:11   
anaxx
IZVORNA PORUKA: maja

BRAVO!!!user posted image

svijet je ipak lijepši nama koji dajemo.... mi ga takvim činimo....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 37
13.2.2012 14:44:11   
kanader
po meni cura hoće radit budale od svih dobrih duša, a možda uleti i koja kunauser posted image a još kad se počne hvaliti pameću i ljepotom....kao što rekoh osljetljiv sam na ljudsku glupost

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 38
13.2.2012 14:45:50   
mala pcelica

po meni cura hoće radit budale od svih dobrih duša, a možda uleti i koja kunauser posted image a još kad se počne hvaliti pameću i ljepotom....kao što rekoh osljetljiv sam na ljudsku glupost

mozda je iza ovog nika opet mamicaa user posted image user posted image

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 39
13.2.2012 14:47:11   
kanader
e a sad ti malo porazmisliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 40
13.2.2012 14:48:17   
mala pcelica

e a sad ti malo porazmisliuser posted image

a čuj sve je moguće user posted image

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 41
13.2.2012 14:50:04   
kanader
gle, tebi ovo možda i je smješno, ali vidiš meni je to malo i uvreda

Neposredna veza do poruke: 42
13.2.2012 14:52:56   
Ruža
Draga mama20 osjetih se i više nego povučenom za jezik.
Vjerujem da ti je i mm mlad, zgodan i zdrav mladić, usput nezaposlen, a naša zemlja je trenutno okovana snijegom. Vidiš ja bi kao i vjerujem puno drugih ljudi, vrlo rado platila nekom da očisti snijeg umjesto mene, čak štoviše ljepota mi za taj posao ne igra ni najmanju ulogu kao ni obrazovanje, ali takvih u moru nezaposlenih ni za lijek. Pa ću i dalje glumiti glupaču i uplaćivati od srca siromašcima diljem lijepe naše, a i dalje ću sa diplomom sama lopatati snijeg jer eto, meni to ni najmanje nije posao ispod časti.

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 43
13.2.2012 14:54:10   
kanader
user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 44
13.2.2012 14:54:16   
mala pcelica
ok,ali ja i dalje mislim da cura nije imala nikakve lose namjere osim zezancije ... nebranim nikoga samo iznosim svoje mišljenje user posted image
mozda bolje da jauser posted image sa ove teme jer cu i ja biti razapeta user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 45
13.2.2012 15:28:37   
Ninaa
Meni samo nije jasno kak svi kojima treba pomoć imaju i internet i vremena i mobitel a nemaju za život i za dijete, a ustalom meni ova tema nije smiješna već mislim da je čisto otvorena da bi opet izazvala neku svađu i prepucavanje. Uostalom zašto dijete pije aptamil, zašto je ne dojiš ipak je to najeftinije?
A ak u današnje vrijeme biti dobar je isto što i biti glup radije bi sam i to nego da nemam pametnijeg posla nego po forumima izazivati rasprave i svađe.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 46
13.2.2012 15:41:27   
modesty blaise
Pošto na prvoj temi više nemrem niš napisat a tu svako svašta trokelja evo da i ja natrokeljam još nekaj

"Ja mislim da je ona davnih dana nagovještala da nije ona za koju se izdaje,rijetko,ali ipak je evidentno da je bila svjesna svoje situacije i mada je uglavnom generalizirala,sada je svima jasno da je govorila u prvom licu jednine.....

Postoji nešto u prošlosti svakoga od nas, što se uvuklo u sve pore našeg bića, a kojim smo vezani bez obzira na koji smo se način izgubili u životu.... Ime joj je laž.
Jako se dobro slaže s ovisnošću i užitkom i otima ljudsko dostojanstvo, i čovjeka gura na dno društvene ljestvice. Udaljila je od nas naše najdražih čineći nas neprijateljima sebi samih, skinula osmijeh s lica, donijela nemir i tugu.
U većini slučajeva nisi niti svjestan da ideš u krivome smjeru, jer tvoja savjest gotovo da i ne postoji. Svatko od nas došao je do te točke; netko prije, netko kasnije. Nikada prije nismo upoznali istinu; osjećaj mira i zadovoljstva te ljepotu i veličinu slobode koju ti ona donosi. Uvijek nam je bila tako blizu, mogli smo ju odabrati kao i laž....
Mamicaa,majke mi,žao mi te više nego ikoga koga POZNAJEM,a tebe skoro da i  ne poznajem,pa je samim time i tužnije...

Znaš,postoje neke ustanove gdje su stručni ljudi!ako kreneš odma,možda još ima nade za tebe..."

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 47
13.2.2012 15:51:03   
modesty blaise
ne mislim da je ovo nikakva zahebancija ili sprdnja neg da je sve skupa poprilično ozbiljno, ko zna kolko široko i kaj sve krije...
najmanje me brinu moje ili donacije ringerajki...

"Dakle ono što ja znam je da je dijete koje je smješteno kod nje dečko od 8 g. zove se LJerko, romske je nacionalnosit i dijete je s teškoćama..privržen je uz nju i voli ju...što bi trebalo biti nekakav pokazatelj da ipak ok postupa prema njemu....
Mato je drugo dijete iz doma iz Brezovice za kojeg je govorila da bi ga udomila ali joj ga nisu valjda dali ..
U svakom je slučaju povezana s domom Brezovica na neki način i stvarno se nadam da je pomagala i odlazila u taj dom..
Djeca koja su smještena u domu Brezovica su djeca s težim tjelesnim i/ili mentalnim oštećenjima i vrlo je teško pronaći udomiteljske obitelji za njih...ali barem na našem području unazad par godina nađu se udomitelji koji ih uzimaju makar preko praznika...
Ono što ja znam je da je czss reagirao i da će dijete najvjerojatnije uskoro biti maknuto iz obitelji - odnosno od nje jer nema obitelji, ni muža, ni biološke djece...
a mislim, smiješno mi je da kažu: dijete ju voli
pa ta djeca , bože mi prosti, svakog vole

I da - nikakva dodatna sredstva i donacije joj nisu bile potrebne za to dijete jer kad imate status udomitelja dobivate i opskrbninu za dijete koja je od 2000 - 2400 kn (za dijete s oštećenjem zdravlja) i sva pomagala - i pelene i ortopedska pomagala pokriva HZZO kao i za svu djecu..Mislim da su to dostatna sredstva da pokriju troškove djeteta..

a sve ostalo ispada da je za "neke druge troškove"...

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 48
13.2.2012 16:24:07   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Meni samo nije jasno kak svi kojima treba pomoć imaju i internet i vremena i mobitel a nemaju za život i za dijete, a ustalom meni ova tema nije smiješna već mislim da je čisto otvorena da bi opet izazvala neku svađu i prepucavanje. Uostalom zašto dijete pije aptamil, zašto je ne dojiš ipak je to najeftinije?
A ak u današnje vrijeme biti dobar je isto što i biti glup radije bi sam i to nego da nemam pametnijeg posla nego po forumima izazivati rasprave i svađe.

ja ću ti samo odg na tvoju prvu rečenicu-sve će ti biti jasno kad budeš u toj situaciji,a do tad se svi vi kojima nije jasno i dalje čudite ....

molim nekoga ko zna da mi u pp posalje koga mogu da kontaktiram o brisanju profila sa rr..hvala!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 49
13.2.2012 16:25:33   
anaxx
mb, slažem se s tobom da su novci koje smo uplatile vjerovatno najmanja briga u cijeloj ovoj priči i sve više me brine taj dečko koji je očito ipak bio sretan kod mamice, a sad će opet biti sam ako soc. služba potvrdi ovo sve i oduzme joj ga...
mislim da je to u takvim slučajevima najtužnije, mamica će se opet snaći, nama te kune neće faliti, a još će jednom najkraći kraj izvući onaj tko to najmanje zaslužuje, taj dečko... tužno...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!