|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ugodno stivo :-)
4.12.2011 23:31:35   
mamacita
Evo, upravo sam zavrsila jednu super knjigu, te ju jako srdacno preporucam za sve zaljubljenice povijesne fikcije iz Engleske. Od Jude Deveraux "Princ na bijelom konju". Divna ljubavna prica koja premoscuje stoljeca, svjetove i duse!
Sinoc sam ju gutala do jedno pola 5 u jutro. Nisam bila ovoliko zanesena jednom knjigom otkad sam posljednji put procitala Plamene Inkvizitore.
Pisite i preporucujte.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ugodno stivo :-)
5.12.2011 10:36:06   
Krky
A jel? Ja baš na Inkvizitorima, po 2. put u životu. A pitala sam se kakav je Princ na bijelom konju. Ja preporučujem:
RUŽE
TAJNA PUSTINJE
PUT SOLI
I ja čitam do pola 5 ujutro. Kad se trebam ustatuser posted image user posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 2
5.12.2011 20:32:03   
sina
ja nisam baš neki čitać,no sad kad imama malo više vremena počela sam čitati ugl.ove knjige po 20 kn što se kupuju. pročitala sam kćeri rima i bila mi je super,sad čitam kleopatrinu kćer i vidim da mi leže takve stvari. uzela sam još 2" moderne". jedna od njih je poziv na zaruke od tare moor i knjiga je tak degutantna da mi se želudac okretao.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 3
5.12.2011 23:10:33   
mamacita

IZVORNA PORUKA: Krky

A jel? Ja baš na Inkvizitorima, po 2. put u životu. A pitala sam se kakav je Princ na bijelom konju. Ja preporučujem:
RUŽE
TAJNA PUSTINJE
PUT SOLI
I ja čitam do pola 5 ujutro. Kad se trebam ustatuser posted image user posted image

Kako smo se pronasle sa knjigama?! Meni su Inkvizitori bili sva tri puta vrlo napeti, i svaki put sam protrnula kada se zenska nasla u njegovom narucju usred one stare kule u Budimpesti, no nista manje nije snazna ona scena sa podzemnom rijekom i drugih dvoje u zagrljaju (konacno). Uzivaj :-) Ja se po cijeli dan smijuljim zbog Princa na bijelom konju... ostavila mi je ugodan "osjecaj" oko srca.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 4
5.12.2011 23:24:57   
tina0310
knjiga koja se čita u jednom dahu svakako je utočište

sva razmišljanja jedne žene od svakodnenog života,preljuba pa sve do njene smrti...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 5
6.12.2011 9:42:17   
mišica 666
meni jako drage knjige su: Angelin prah - Frank McCourt
                                          Opasno bogatstvo- Ken Folett
                                          Kao voda za čokoladu- Laura Esquivel
                                          Zaboravljeni sin- Miro Gavran
ma ima ih zapravo hrpa ove su mi prve pale na pamet. Volim knjige imam ih jako puno.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 6
6.12.2011 17:00:23   
Krky
Uh, ja jako dugo nisam čitala, ili sam se bavila poslom ili svojim bebačima, kad sam se ovog ljeta dočepala knjiga, samo "gutam" kad got mogu. Kaže mi moja curka da me baš voli gledat kad čitam: "Onda mi se čini kako imam pametnu mamu, a ne neku kućanicuuser posted image " (te frknem po nosu mala, imaš mamu koja svoju stručnost "troši" na porodiljskima, a knjige je ispustila kad ste joj se vi utrpali prvo ispod srca, onda u naručje, a onda si mi ti maznula "papasanicu" i odnjela u svoju sobu, pa ni nemam svoje mjesto za čitanje, ma išš)

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 7
30.1.2012 21:41:28   
mamacita
Upravo sam zavrsila sa citanjem knjige "Kraljevstvo snova"... iz knjiznice. Nesto toliko opojno i romanticno, snazno i nadahnjujuce nisam odavno procitala u 4 dana!

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 8
31.1.2012 7:14:36   
mišica 666
trenutno čitam Šapat orijenta i baš mi je nekako legla. žao mi što nemam više vremena za čitanje user posted image . btw moj princ na bjelom konju još čeka na red za čitanje ali pošto su ga svi nahvalili već znam da ću uživati user posted image .

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 9
31.1.2012 8:56:58   
mamacita

IZVORNA PORUKA: mišica 666

trenutno čitam Šapat orijenta i baš mi je nekako legla. žao mi što nemam više vremena za čitanje user posted image . btw moj princ na bjelom konju još čeka na red za čitanje ali pošto su ga svi nahvalili već znam da ću uživati user posted image .

Bas lijepo!

Neposredna veza do poruke: 10
31.1.2012 12:54:08   
malizia
Eckhart Tolle user posted image .

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 11
1.2.2012 21:54:03   
Spavalica
Jaooo ... dobre knjigiceee...
Prošlog ljeta sam se s kolegicama s posla navukla na štiva jedne spisateljice (prvenstveno smo krenule jer je knjiga bila 19,90 uz 24sata)
i do sad smo pročitale skoro sve knjige i fenomenalne suuu...
pretežito ljubavne priče koje te vinu u nebesa s divnim opisima i slikovitim citatima ... odlične
Spisateljica je Susan Elizabeth Phillips trenutno završavam Evin grijeh - al na koju god naiđete sve su super
I nedavno sam počitala od Tilly Bagshawe - Skandalozno umirala od smijeha s opisima i pričom i super je knjiga za skratiti vrijeme i probdjeti noć user posted image

¦¦¦ Samo jednom živimo na ovome svijetu.
Sve ono dobro što ga možemo jedni drugima učiniti,ljubav koju možemo iskazati,učinimo odmah.
Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom više nećemo proći drugi put...¦¦¦

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 12
2.2.2012 8:49:48   
mišica 666
uh meni ta SEP nekako nije legla. volim pročitati dobar ljubić ali kod njenog stila pisanja me nešto iritira neznam šta. ali znam da je dosta ljudi voli. ma bitno je da se čita i baš mi je drago da ti se svidila skandalozno jer je i ta kod mene na čekanju. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu Spavalica)
Neposredna veza do poruke: 13
2.2.2012 8:51:47   
mišica 666
nego cure ako koja kupuje ove knjige od znanja po 19,90 i 29,90 šta vam se čini ponuda za 2. mjesec. ja sam uzela Iskušenje i Gorki okus suza. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Neposredna veza do poruke: 14
12.2.2012 17:23:34   
malizia
jučer počela čitati Anđeli u mojoj kosi od Lorne Byrne......

Neposredna veza do poruke: 15
12.2.2012 23:48:41   
mišica 666
trenutno čitam pet četvrtina naranče i knjiga je ok. baš za opustit se.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 16
12.2.2012 23:59:11   
modesty blaise
 Charlotte Bronte "Jane Eyre"...mrak knjiga!

< Poruku je uredio modesty blaise -- 13.2.2012 0:03:19 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 17
13.2.2012 7:51:37   
mišica 666
MB slažem se user posted image uživaj

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 18
13.2.2012 7:54:15   
Zvonki
Ja tek sad vidim temu! Bravo! Uvijek se pitam što da posudim!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 19
13.2.2012 10:16:34   
mišica 666
zvonki koju tematiku voliš?

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 20
13.2.2012 10:29:07   
Zvonki
Uglavnom romane ali ne precmoljave, nego životne... Volim knjigu uz koju mogu pobjeći od stvarnosti i praviti se da sam lik iz knjige. Zadnje sam čitala Kolibu, prije toga knjigu Jedan dan.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 21
13.2.2012 12:09:57   
malizia
IZVORNA PORUKA: mišica 666

zvonki koju tematiku voliš?

da, jako je bitna tematika, meni da daš ljubić ne bih ga nikada do kraja pročitala.....te ljubiće sam čitala kao cura i ona sam mislila kada sam imala prvog dečka, to je to , to je moj princ na bjelom konju , a ono od princa ništa, nego samo kljuse, od onda ljubići out user posted image .

Neposredna veza do poruke: 22
13.2.2012 17:59:27   
mišica 666
jesi čitala čuvarica sestre svoje kažu da je jako dobra knjiga. ja sam ju tek nabavila nadam se da ću je skoro pročitati.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 23
14.2.2012 17:19:35   
malizia
nisam draga to čitala, proguglat ću da vdim o čemu se radi, ja ti čitam samo duhovno-religioznu literaturu, a nađe se i sef-help-a......šta ću preteretna sam sebi, pa se pokušavam složiti......user posted image  user posted image .

Neposredna veza do poruke: 24
14.2.2012 17:47:17   
CallamityJane
Ja tek sada vidim ovu temu user posted image
Nadam se da vecina preporucenih ima i u e-formatu.
Cure odakle vi inace skidate knjige???

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!