|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
12.2.2012 20:38:10   
Anni_
Jess hvala ti user posted image user posted image user posted image
Sax, vibram za sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 1351
12.2.2012 23:21:08   
jess
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno sutra !!!!! Držim fige i vibram user posted image user posted image user posted image user posted image  

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1352
13.2.2012 8:24:58   
123beba
Evo samo da se javim... moja user posted image  je stigla što je dobro jer je slijedeća bliže, a s tim i pregled! user posted image

Sax sretno danas!!!!!!!!!! user posted image

Kako ste mi vi, ostale curke?

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 1353
13.2.2012 9:09:13   
Anni_
Eto beba, tko bi rekao da ćemo se ovdje veseliti user posted image  Al dobro si rekla, bar je sljedeća bliže, pa onda i postupak. Ja isto moram onu drugu dočekati da se sve pokrene na VV, osim ako ne odemo sljedeći ciklus privatno.
Drži seuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1354
13.2.2012 9:18:07   
*zmaja*
dobro jutro mile moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se da ste se odmorile za vikend.
sax, sretno danas, javi nam se čim ćeš moći. želim ti uspješnu aspiraciju, kvalitetnu jajnu stanicu i naravno da se oplodi i da to rezultira trudnoćom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rebica, hvala ti za info što se tiče lijekova. došla je gospođica user posted image  (vještičetina) user posted image user posted image  u subotu. idem danas na konzultacije s dr. baumanom pa ćemo vidjeti kakav je plan i program. nažalost mislim da ćemo ovaj ciklus preskočit, mužek ima sad seriju predavanja na postdiplomskom, a kako je to u londonu onda je tjedan dana tamo i to će biti taman kad bi trebao dati svoj polog user posted image user posted image user posted image , morti da angažiram nekog drugog user posted image user posted image user posted image .....
uglavnom jedva čekam da odem na konzultacije i da se dogovorim.

Anni, sad barem imate dosta meseka...šalu na stranu, najbitnije je da su nalazeki ok. a da si nazvala, ne bi ti rekli preko telefona?...uglavnom želim ti uredne nalaze i kretanje u proceduru čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
123beba, super da je stigla - kako je ovo čudno napisati na ovom forumu...ali eto neka je ona došla, ti si onda još korak bliže svom cilju...nek vrijeme prođe čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jess, hvala ti na podršci, divna si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutros mi je jedna kolegica iz ureda rekla da je trudna već 9 tjedana, jako sam sretna zbog nje...to nam je već druga trudnica u uredu. nadam se da ću ja biti treća pa da bude pravi baby boom u firmi (jadan šef user posted image user posted image user posted image )

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1355
13.2.2012 10:11:46   
Anni_
zmaja žao mi je kaj je ipak stigla. Sretno na konzultacijama, da dobiješ to što želiš, IVF zar ne? Ja sam do nedavno mislila da želim na AIH ali ako ima šanse odmah bi na IVF. Ipak je veći postotak! Šteta za ovaj ciklus. Pitaj mužeka za zamjenu user posted image user posted image user posted image
I kod mene su na poslu dvije nove trudnice, a moj šef me gleda i smješka se. Zna da smo i mi pokrenuli nešto i samo čeka. Njemu je to skroz OK. Da bude čim više dječice (radim u školi pa nam treba čim više)user posted image user posted image user posted image
Slonice, upiši nekakvu aktivnost (pilates, aerobik, sl). Bit će ti lakše.

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1356
13.2.2012 10:17:55   
*zmaja*
hej Anni, ma znala sam ja da će ona doći, bila sam spremna.
da idem na konzultacije za ivf...nema puno smisla raditi još aih postupaka (iako se uspješnost zbraja) zbog toga što se oplodnja dešava u jajovodu a ja imam jedan prohodan..samim time zadovoljavam uvjete za ivf.
i moj šef je super što se tiče trudnoća, nema s tim nikakvih problema ali mislim da bi bio malo ipak šok da nekoliko nas (da bar) ode na porodiljac. imam još jednu kolegicu koja radi na bebi tako da bi nas moglo bit četiri....joj kak bi to bilo super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nek i u tvojoj školi bude barem tri (s tim naravno da si ti treća) trudnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1357
13.2.2012 12:01:42   
123beba
Anni, pa možda se onda i sretnemo na VV!user posted image

Zmaja, trebala si si organizirati putovanje u London ako već ništa drugo... user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1358
13.2.2012 13:56:35   
Malena1979
Bok curke :)

Dugo me nije bilo, ali svako malo odlucim uzeti pauzu od neta jer kada sam tu samo o tome razmisljam hehe

Uglavnom evo već 2 godine radimo na bebi. I još nikakvih novosti. Bili smo kod jednog privatnika na Inseminaciji, ali ništa se nije desilo.

Sada smo odlučili ići paralelno u Petrovu i u Vili-ja (upravo zbog birokracije u Petrovoj)...

Krenuli smo u Petrovu krajem prošle godine. Kod dr. sam bila već par puta i obavila sve što je tražila za inseminaciju (krvne pretrage, briseve, bla bla). I ovaj mjesec sam očekivala da će nam dati zeleno svjetlo za inseminaciju jer je sve ok, a ona opet traži nešto!!

Imam osjećaj da to namjerno radi jer nam je za to dodatno mogla reći i prije 3 mjeseca kada smo krenuli tamo, a ne tek sada (dok obavim taj RTG HSG proći će još 2 mjeseca - i nalazi koje sam do tada obavila biti će NEVAŽEĆI). Uglavnom radila sam UZV HSG kod privatnika, no ona to ne priznaje i sada me želi poslati na RTG HSG..ok nema problema mislim si (izdržat ću tu bol..opet)...i onda ide šok...kaže ona da to mogu obaviti samo u 2 bolnice, a nijedna od njih nije u ZG...jedna je u Zaboku, druga u Sisku...ne kužim kako je to moguće...

Jako sam živčana i uzrujana. Molim vas pomoć...ako je netko bio na RTG u ZG, gjde je bio i kakva su vam iskustva?

Kiss i držim fige svimaaaaa

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1359
13.2.2012 14:51:16   
sax52341
Evo me cure; aspiracija obavljena muz dao svoj doprinos i sad cekamo. Moram nazvat sutra poslje 10 da vidimo da li su se dobro slagali i da li su spremni za spoj na Valentinovo!
Boljelo je bas jako jer su prije probali bez koktelcica lijekova (uz moj pristanak) ali oko jajnika je bilo nekih priraslica (od prosle operacije) i bio je poprilicno visoko pa su mi ipak dali koktelcic jer je bilo neizdrzivo. Iz jednog folikula imam jednu jajnu stanicu, rekli su da je jos malo nezrela ali da vjeruju u uspjeh...
Jedva cekam sutra!!!!
Pozdrav cure i hvala na podrsci

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1360
13.2.2012 14:54:28   
*zmaja*
pozdrav Malena, lijepo te je vidjeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
stvarno ne razumijem i još k tome prvi put čujem da netko traži Rtg HSG i da ne priznaje uzv HSG user posted image user posted image user posted image ....fakat mi nije jasno zašto. a rtg hsg još i zrači, mislim to se resorbira iz tijela za tjedan do dva ali zašto bi se trebala zračit kad imaš alternativnu metodu....i ta je već napravljena. što ti je rekla zašto uopće to traži? a da se konzultiraš u poliklinici vili što oni misle o tome?
uglavnom kako god želim ti bebicu čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image ....kao i svi ostali ovdje imam iste probleme skoro 3 godine radimo na bebi, jedan aih - bezuspješan nažalost....danas idem na konzultacije za ivf. ako hoćeš mogu ti i ja pitat koja je fora s tim rtg hsg-om.

Anni, kakvi su nalazi?

puse cure moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1361
13.2.2012 14:56:05   
*zmaja*
sax gdje si nam??? javi se čim ćeš moći user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1362
13.2.2012 22:33:04   
sax52341
Hej Zmaja, javila sam se, pogledaj post iznad tebe...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1363
13.2.2012 23:13:53   
Anni_
Beba, bilo bi super sresti se i tamouser posted image user posted image user posted image  Bi jedna drugu bodrile i kratile vrijeme (dugo se čeka, koliko sam vidla)!
Malena, negdje sam pročitala da je navodno RTG HSG precizniji i ako sumnjaju da je nešto trebalo bi njega raditi a ne UZV (mada nisam sigurna više u to). Meni su isto privatno rekli da napravim UZV a na VV da ništa ne radim dok ne odlučimo što će biti. To mi je onda još jedan mj. duže, a kod njih sam najranije krajem 3. mj. Ma uglavnom koma, znam kako ti jeuser posted image  Znači dosta nas paralelno puca na dvije fronteuser posted image
Sax, draga žao mi je što je punkcija boljela, ali sve za user posted image   Navijam za dobar spojak u labu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zmaja, što su rekli? IVF!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E, da ne zaboravim, nalazi su mi OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nema više beštije!

< Poruku je uredio Anni_ -- 13.2.2012 23:14:41 >

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1364
14.2.2012 10:47:31   
Anni_
Zmaja javi nam se! Sad već brinem user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1365
14.2.2012 14:37:27   
Malena1979
Bokić Zmaja :))

Hvala ti što si se javila :) Ni meni ništa nije jasno, ali imam osjećaj da dotična doktorica ima toliko pacijentica da ni sama ne zna što od koga traži. Uglavnom rekla je da je kod mene sve ok, ali da za svaki slučaj još taj RTG napravim da budemo 100 % sigurni. Ni meni se ne sviđa zračenje, pogotovo ako aktivno radimo na bebi. Još mi samo fali da zatrudnim a oni me ozrače ufff

Ako ti nije problem pitaj kod sebe. Baš me zanima što će ti reći, a ja ću definitivno pitati u Viliju.

Kada sam bila na UZV užano me boljelo, skoro sam se onesvijestila od boli. Pa me jako strah ići na taj RTG :(

Da li znate koliko kod privatnika košta AIH, a koliko IVF sa svim lijekovima? Ne bi htjela ići na AIH 3 puta, ako sam mogla npr ići na 1 IVF koji je puno vjerojatniji za zatrudnjivanje (ili?)

Velika pusa svima i držim nam svima fige da nas napokon krene hehe

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1366
14.2.2012 14:41:04   
Malena1979
Anni bokić ;)

Kako nas samo šetkaju, grozno mi je to. Uzimaju nam od plaća za taj prokleti HZZO, a kada to treba iskoristiti samo odugovlače, natežu...

Da smo u USA sami bi birali gdje bi i šta plaćali i ne bi nam uzimali ni kune od plaće ako mi to nećemo. Ovako dajemo ceh HZZO-u, pa onda moramo kod privatnika jer su jedino tamo normalni i ljubazni doktori..uf zdravstvo nam je u komi

Da li ideš na IVF ili na AIH u VV? Jesi li pribavila sve dokumente i pretrage?

Pusa

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1367
14.2.2012 16:51:55   
berni
Lijepi pozdrav svima, drage moje! Pratim vas već neko vrijeme i nikako da vam se pridružim. A eto, našla sam malo vremena, pa da vam se javim. Dakle, prije 10-ak dana obavljena mi je prva AIH i sada je vrijeme čekanja i nadanja. Zatrpala sam se obvezama da što manje razmišljam o tome što će biti. Dr. mi je propisao i utrogestane tri puta dnevno po dvije vaginalno i već sam lagano luda od toga. Ne samo od guranja svakih malo (iako mi se čini da mi se je sve svelo na stavljanje utrića) nego i od mućnine koju su mi prouzročili a koju sam prije cca dva dana počela osjećati. I bude tako dok god nešto ne pojedem, a stalno bih jela još i još i još...user posted image .  Zanima me da li je nekome uspjela ins iz prve i zna li tko za takav slučaj? 

Neposredna veza do poruke: 1368
14.2.2012 19:10:18   
sax52341
Evo mojih novosti i danas... Jajna stanica se oplodila, transfer u cetvrtak!
Pozdrav cure i sretno svima!

(Odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 1369
14.2.2012 20:12:04   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1370
15.2.2012 9:27:20   
*zmaja*
booook curke moje!!! bila jučer na službenom putu pa se nisam mogla javit.
Anni, super za briseveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jako sam sretna zbog tebe! još jedna stepenica manje.....želim ti da što prije dođeš do vrha gdje će te čekati tvoje sunce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sax, kakvo predivno iznenađenje....joj jako sam sretna zbog tebe, super da se stanica oplodila, sad još transfer i trudnoća je tu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tehnički ćeš bit trudnica nakon transfera user posted image ...juuuuuuuuuuuupi...vibriramo da se zadrži i da beta naraste do neba!

dobro došla k nama draga berni, žalim da ti prvi aih uspije! ja sam radila svoj prvi (i jedini do sad) aih privatno i bila je jedna cura kod moje dr. koja je ostala trudna nakon prve inseminacije tako da nije nemoguće, navijam da ti budeš druga osoba za koju znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, kako si nam ti....ovako što se tiče hsg-a općenito rekao mi je moj doktor da je to dobra metoda ali da nije 100% sigurna...kaže on hsg je kao kad u školi dobiješ ocjenu iz zalaganja dok je laparoskopija ocjena na završnom ispitu. on ne vidi razloga da se radi rtg hsg nakon uzv hsg-a. eto nadam se da će ti pomoći! user posted image user posted image user posted image  privatno ti aih košta 2000 kuna, s tim da moraš kupit klomifene (oko 200 kuna), gonale ako ćeš ih korisititi (meni su ih donirali kod ginekologice, a rekla mi je ginekologica da takva šprica koji su mi oni dali košta oko2000 kuna...ovisi koju dozu trebaš pa s obzirom na to onda kupuješ veličinu štrcaljke), ovitrelle (štoperica) koja košta oko 150 kuna i utrogestani koji su me koštali isto oko 200 kuna. što se ivf-a tiče, cijena s terapijom ti je oko 15.000 kuna.

beba123, gdje si nam?
reba, kako je bilo kod dr. baumana, što ti je rekao?

evo da vas izvjestim i o rezultatima svojih konzultacija, rekao mi je dr. bauman da imamo predobre nalaze za ivf, odnosno da je on uvjeren da bi ja mogla ostat trudna uz aih postupak. iako, kaže nema baš smisla gubiti vrijeme i raditi samo aih. ovakav je plan, stavio me na listu čekanja za aih, na red bi došla u 6. ili 7. mjesecu a do tad ćemo još napraviti dvije inseminacije, tko zna možda ivf neće na kraju ni trebati. to su stvarno super vijesti ali moram vam reći da sam se ja toliko pripremila na ivf da su me malo i razočarale. mm kaže da sam luda i da su to stvarno super vijesti. nakon tih konzultacija sam došla doma i plakala k'o kišna godina, inače nisam pesimist ali imala sam osjećaj kao da mi vrijeme curi kroz prste a ja ništa tu ne mogu...uhvatila me malodušnost neka, zapravo glavni razlog tome je bila vijest o trudnoći kolegice....sjećate se da sam pisala kako sam sretna zbog nje, to mi je naime druga kolegica u uredu koja je trudna...jako sam sretna zbog svojih kolegivca ali u taj ponedjeljak sam bila jako tužna zbog sebe, zato što ja nisam trudna...prošlo me naravno ali eto morala sam to podijeliti s vama.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1371
15.2.2012 9:54:53   
Malena1979
Hej curke ;) Evo me, pripremam se za odlazak u Vili (u petak sam tamo, pa vam se javim sa novostima) :)

Zmaja Hvala ti na informacijama, nego vidim da kažeš da ideš kod dr Baumana, kaj nije on na Sv. Duhu?

Imam kolegicu jednu koja mi ga je preporučila pa sam čak razmišljala preći sa Petrove kod njega. Da li je to moguće, jer u Petrovoj još nisam bila na ničemu osim na ultrazvuku i obavila preko njihovog zahtjeva sve pretrage? Nadam se da nije prekasno za prebacit se jer kao što sam već rekla jako razočarana sa jednom doktoricom tamo, a koju su mi dodijelili...

berni ja sam bila na jednoj inseminaciji prije godinu i pol kod privatnika i nije nam uspjelo. AIH smo obavili bez ikakvih pretraga (bez HSG-a, bez briseva, bez ičega) i vjerojatno zato nije uspjelo. Tek kasnije sam saznala da se prije inseminacije treba obaviti tonu toga, a što mi ovaj privatnik nije rekao i zato sam ga promijenila...bačen novac i vrijeme i nada :(

sax Sretno ti bilo i velika pusa, drži nam seeeee

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1372
15.2.2012 10:33:25   
*zmaja*
hej Malena, je dr. Bauman je na Sv. Duhu...inače radi i honorarno u privatnoj poliklinici Beta plus gdje sam ja išla na prvi aih. sad sam odlučila iskoristiti blagodati dragog nam HZZO-a pa sam odlučila krenuti na Sv. Duh. bila sam u ponedjeljak na konzultaciji s njim u poliklinici ali ću sve procedure dalje raditi na Sv. Duhu. i ne vidim razloga zašto se ne bi prebacila kod njega. ma on je divan!

Neposredna veza do poruke: 1373
15.2.2012 11:40:10   
Anni_
Malena da prvo tebi odgovorim. Znat ću na što idem na VV tek kad dobijemo kompletni nalaz mm i moje hormone. Sve druge nalaze imamo (jedino će mi papa biti star 6 mj onda pa ću trebati novi, a kod mog gin. mogu na papu tek početkom 4. mj jer je gužva. Koma!). Mm je naručen početkom 3. mj. i onda čekam mengu da mogu ići gore. Rekao je dr. A. možda čak i IVF odmah.  Bili smo mi i privatno na konzultacijama i pregledu pa možda dok čekam VV odemo privatno na AIH. Tak da sad ne znam dal da radim HSG: za privanto mi treba UZV, a bojim se da će onda i meni reći na VV da trebam rtg (ako ne bude IVF nego AIH).
Malo sam ti zakomplicirala, ali kad je to takuser posted image
Berni, pa ti još malo brojiš do bete! Sretno curo user posted image user posted image user posted image
Sax transfer je prošao i ti brojiš dtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
S tobom smo u mislima kao i s berni!
Zmaja, sasvim te razumijem, i ja sam pala u depru dok sam to čitala! 6-7. mj. za IVF. Su oni normalni!?! Pa di je to! Tko zna kad ću onda ja na reduser posted image Dakle, AIH do tada, pa barem to. AKo ti je rekao da imate velike šanse onda je tako. Sigurno će jedan uspjeti. Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1374
15.2.2012 11:40:54   
123beba
Berni, sretno sa AIH... nadam se da će se tvoja user posted image  smjestiti od prve i da ćeš već za par dana moći ponosno staviti svoj znak user posted image  !  user posted image  user posted image  user posted image

Sax, odlično! Znači tulum u labu je bio produktivan! Sretno sutra! user posted image user posted image user posted image

Zmaja, nemoj se uzrujavati... sve nas uhvati nekada taj osjećaj... ne znači da nam nije drago zbog drugih... samo nam je teško zbog nas samih... Nego, jel to uobičajeno da se tako dugo čeka IVF? Znaš li možda zašto je to tako?

Malena1979, sretno u petak u Viliju... nadam se da ćeš tamo imati više sreće nego do sada! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!