|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Selimo se
15.2.2012 12:14:06   
natalijax
Da,da ženske moje selimo se na more,imamo tamo nekretninu ,muž ide idući mjesec uredit još što se treba i u četvrtom mjesecu smo tamo, dobit ću posao. Malo ćemo se stisnit u manjem prostoru nego ovdje ,dok ne stanemo na noge pa proširimo u veće. Ono najbitnije imamo,kupatilo,kuhinjica,blagavaonica,mala sobica i dnevna soba,za početak dosta za nas troje.

< Poruku je uredio Ninaa -- 15.2.2012 13:16:13 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Selimo se
15.2.2012 12:14:51   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajme kak mi je drago bravo user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
15.2.2012 12:20:15   
adryosijek
di na more idete,koj grad,jao da je meni neka sobica na moru da se maknem iz ove zabitiuser posted image
bravo za vas ,tamo je lakse za poso i ostalo

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
15.2.2012 12:20:25   
m600
joj nato, baš se veselim zbog vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
neka...treba ići tamo gdje je bolje user posted image
da se bar ja mogu preseliti...user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 4
15.2.2012 12:22:03   
natalijax
znate što meni nije jasno,ja nisam rekla da ču se obogatit i bit milijunaš za godinu dana,stisnut če mo zube ko i ovdje dok nekrene na bolje,ako bude bolje možda se nečemo ni vratit,a vjerovatno če mo se vratit nazad u slavoniju pred školu,rekli smo samo najbližima da planiramo ići,rijetko ko nam je rekao lijepo od vas i sretno,svekrvu je skoro srce strefio i odmah ona od čeg mi mislimo živit tam,tak i moja mama pa hebote nejdem se tam sunčat,moj brat odma počeo kak je njemu teško u austriji,da on nema tamo prijatelja ,da ni mi nečemo imat,da je kod njih recesija ko i kod nas u hr,jedan šogor je rekao kak če mi odmah poslat klinke cjelo ljeto na ljetovanje,jedino kumovi,od muža brat i susjeda su rekli želimo vam sreću,kak su tak ljudi čudni

Neposredna veza do poruke: 5
15.2.2012 12:23:00   
natalijax
idemo na pelješac u trpanj,sam da sjednu pare i otopi se snjeg i muž giba

Neposredna veza do poruke: 6
15.2.2012 12:26:58   
m600

IZVORNA PORUKA: natalijax

znate što meni nije jasno,ja nisam rekla da ču se obogatit i bit milijunaš za godinu dana,stisnut če mo zube ko i ovdje dok nekrene na bolje,ako bude bolje možda se nečemo ni vratit,a vjerovatno če mo se vratit nazad u slavoniju pred školu,rekli smo samo najbližima da planiramo ići,rijetko ko nam je rekao lijepo od vas i sretno,svekrvu je skoro srce strefio i odmah ona od čeg mi mislimo živit tam,tak i moja mama pa hebote nejdem se tam sunčat,moj brat odma počeo kak je njemu teško u austriji,da on nema tamo prijatelja ,da ni mi nečemo imat,da je kod njih recesija ko i kod nas u hr,jedan šogor je rekao kak če mi odmah poslat klinke cjelo ljeto na ljetovanje,jedino kumovi,od muža brat i susjeda su rekli želimo vam sreću,kak su tak ljudi čudni

ma šta vas briga...bitno je imati volju i pokušati, pa ako ne ide, ne ide...ali ja vjerujem da je svugdje bolje doli slavonije...kod nas je Bog rekao doviđenja, nažalostuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 7
15.2.2012 12:28:52   
pincirotvajler
ma daj nato ljubomorni su što se usudite pokušati,napraviti nešto da vam bu bolje user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 8
15.2.2012 12:30:56   
natalijax
IZVORNA PORUKA: m600

IZVORNA PORUKA: natalijax

ma šta vas briga...bitno je imati volju i pokušati, pa ako ne ide, ne ide...ali ja vjerujem da je svugdje bolje doli slavonije...kod nas je Bog rekao doviđenja, nažalostuser posted image
ma zato i kažem,ubiti to je mm rekao,ajmo na more i prvo bi nebi i odlučili se i idemo,ovdje je rasulo užas,sam nek bude bolje neg ovdje

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 9
15.2.2012 12:36:50   
sina
joj,nato da znaš da sam ti i zavidna. svu sreću svijeta vam želim i da mogu i ja bih otprašila tamo isti čas. još idete na tak lijepo mjesto. mladi ste i zdravi,Liam ti je već veliki dečko :)) i vjerujem da čete se snaći možda prije i lakše nego u slavoniji,a i idete taman pred sezonu,pa se i tebi posreći sa poslom. samo nemoj raju zaboraviti.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 10
15.2.2012 12:39:40   
maja
Sretno user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 11
15.2.2012 12:49:40   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: maja

Sretno user posted image

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
15.2.2012 12:56:16   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ma daj nato ljubomorni su što se usudite pokušati,napraviti nešto da vam bu bolje user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo pinci UKRADE MI RIJEC IZ USTA....

nato koja razlika ova tema od one tamo gdje ti je muz bio cini mi se nervozan...

OSTAVI SVE AJD DA BLAGO KAZEM krelce oko sebe...i brisi sto dalje iz te zabiti i ne vracaj se...

koliko god mozete stisnite se i zelim ti DA USPIJES...DA SE NEVRATIS....I DA TI BUDE SUPER

a ovima sto ce ti slati djecu...user posted image user posted image user posted image   RECI DA NEMAS GDJE NI TI SAMA ....i luda si ako pristanes da te netko iskoristava...

glavu gore I SAMO VICI NEMAMO MJESTA... user posted image ZELIM TI SRECUuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13
15.2.2012 12:57:20   
Bebys
hehe TRPANJ volim jer se moja ulica u Osijeku zove po tom gradu...Trpanjska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
15.2.2012 13:08:35   
mariola
Znači ipak idete?user posted image user posted image user posted image
Baš mi je drago, nadam se da ćete uspjeti i da će biti sve onako kako ste planirali.user posted image
A ove što ti se nude za druženje u ljetnim mjesecima, bez pardona odbij. I reci neka te posjećuju od 10-4 mjeseca kad ne radišuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 15
15.2.2012 13:14:28   
natalijax
IZVORNA PORUKA: mariola

Znači ipak idete?user posted image user posted image user posted image
Baš mi je drago, nadam se da ćete uspjeti i da će biti sve onako kako ste planirali.user posted image
A ove što ti se nude za druženje u ljetnim mjesecima, bez pardona odbij. I reci neka te posjećuju od 10-4 mjeseca kad ne radišuser posted image
idemo idemo,preko ljeta bi trebala radit u hotelu,a preko zime ženi treba za čičenje apartmana,jer nije tu a onda pred ljeto joj je teško sve opet detaljno čistit,zato sam i pitala koliko plačaš svoje cure

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 16
15.2.2012 13:16:09   
mariola
Znači imat ćeš posao preko cijele godine??? Pa to je superuser posted image user posted image user posted image
Baš me zanimaju plaće, možeš i na pp.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 17
15.2.2012 13:19:20   
Ninaa
Nato meni je drago od srca, ako imate svoju nekretninu tj. krv nad glavom, ak dobiješ posao koji ovdje nemaš zašto ne bi išli. Ja isto mislim da su oni ljubomorni na vas jel ćete pokušati iznova negdje na moru. Eto od srca vam želim svu sreću i da se snađete od prve.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 18
15.2.2012 13:21:14   
natalijax
pošto imam školu slastičara,i radila bi ko pomočni to mi još nije rekao taj čovjek ,ko konobarica ni to nezna jedino sobarica 3500 do dva se radi,za to prek zime neznam za čiščenje apartmana,al rekla mi je žena koja je susjeda nama jer se mm i njegovi znaju godinama da ima neka žena koja pomaže tim starijim ić u trgovinu,počistit kuću 50kn sat,dobro nemislim prat babske guzeuser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 19
15.2.2012 13:24:48   
mariola
Ma super, bitno da se radiuser posted image
Jedino ako babske guze budeš prala onda digni satnicuuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 15.2.2012 13:25:09 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 20
15.2.2012 13:26:02   
natalijax
cure hvala vam,meni koliko je bio šok,sad nemrem dočekat,koliko sam čekala taj snjeg hebote sad ga proklinjemuser posted image uvijek sam rekla teško mi ostavit sve svoje ovdje al rekla sam dosta sam ja mislila kak je drugima e pa neču,radila sam u zg u kafu gdje sam imala plaču 3500 i doslovce živila od bakše,i onda moj brat ajde vrati se kući da mama nebude sama,šef mi lijep rekao nemoj ić tražit češ mamu za kartu da se vratiš nazad,ja se vratila skoro godinu dana bila bez posla,mislila na druge e pa neču više

Neposredna veza do poruke: 21
15.2.2012 13:27:19   
natalijax
IZVORNA PORUKA: mariola

Ma super, bitno da se radiuser posted image
Jedino ako babske guze budeš prala onda digni satnicuuser posted image
user posted image user posted image user posted image joj rekla sam nikad,za nikakve pare,uvijek se sjetim onih riječi nikad ne reci nikaduser posted image nadam se da neču pregazit svoju rijeć

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 22
15.2.2012 13:32:14   
natalijax
e sam da pitam nešt,ak je imala koja takvih problema ili ak ima koji pravnik,do te naše kučice ima neka žena koja je zazidala našu terasu,ubiti to si je prisvojila,tako da nama prozor iz dnevne gleda u taj zid,znači kad bi ja ila prat prozor izvana moram drito izać kroz prozor i oprat ga,ona  je stalno zvala muža i rekla da on njoj proda to za 20000eura,zvat če muž mjernika al kako ona može prisvojit nečiji dio,i dal je mogla smuljat i podplatit nekog da joj upiše taj dio

Neposredna veza do poruke: 23
15.2.2012 13:35:57   
mariola
Nato ona ne smije imati nikakav zid najmanje tri metra od granice s vašim terenom. Ako ti smeta zovi inspekciju, morat će ga srušit.
Iznimno, može zid biti bliži od 3m uz vašu suglasnost.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 24
15.2.2012 13:39:20   
natalijax
izače mjernik svakako,rušit če baba to,ak nemože nek plati nekog pa če vidjet ko je tu lud,aj da je to pol metra nek cjelu terasu zazidala a terasa velika još je i posipala nekim kamenomuser posted image luda baba

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!