Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 18:57:33
|
|
|
|
Puli
|
na zapadu ništa nova
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:01:21
|
|
|
|
Candy
|
Hajde,baš lijepo ... Nema nam cura danas,Piggy ne mrda sa seksualnosti,ne doživljava nas ni pol posto ,a ostale se skrivaju ... Kako Cvijeta,jeste šetale i danas?
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:02:42
|
|
|
|
piggy
|
kako mi je Cvijeta,jel još progovorila koju novu riječ ja danas samo lutam po forumu a mozak mi radi 200 na sat. to je zato kaj je petak
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:03:28
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Candy Hajde,baš lijepo ... Nema nam cura danas,Piggy ne mrda sa seksualnosti,ne doživljava nas ni pol posto ,a ostale se skrivaju ... Kako Cvijeta,jeste šetale i danas? ma ko kaže da vas ne doživljavam
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:04:08
|
|
|
|
Puli
|
cvijetak zreo za krpe pa moram šetali do none popodne a ujutro bili do placa
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:06:46
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: piggy ma ko kaže da vas ne doživljavam Ja !
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:17:11
|
|
|
|
piggy
|
da se malo smiriš napravila sam nam Božićne koktele
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:21:17
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vecer cure...kak ste me nasmijale sa kvizom....
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:24:01
|
|
|
|
piggy
|
bok wuki ja poludjela sa tim kvizom,sva sam se uvrnula. možda sad kad poijem možda ga uspijem riješiti posluži se
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:25:30
|
|
|
|
Wukovarka
|
Hvala, hvala... Uglavnom, ima 42 pitanja, cuvaj zivce za dalje
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:32:13
|
|
|
|
njanja
|
evo mene, jančić danas brzo zaspao..... Mi smo danas slavili MALI rođendan, Jan ima 6 mj
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:33:04
|
|
|
|
njanja
|
što je s troubled?
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:33:17
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bravo za Jana....kako samo brzo rastu... MojaLuce je dobro...malo sam se opet otvorila, alisve je ok... Dobila sam zabranu da cucim... A Luce ima cak 2.300
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:34:25
|
|
|
|
njanja
|
bome velika cura.....a imaš još 2 mj.....
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:34:29
|
|
|
|
Candy
|
Bok Njanja i Wuki ! Čestitke za mali ročkas malom Janu ... Vidite vi našu Piggy...veli ona meni da se malo smirim ?!
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:35:50
|
|
|
|
maja
|
Bok cure, evo me malo i ovdje da odmorim od deve, ide mi na živce!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:36:59
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok Njanja i Wuki ! Čestitke za mali ročkas malom Janu ... Vidite vi našu Piggy...veli ona meni da se malo smirim ?! pa samo se skuliraj kad me već ne vidiš a ja tu samo na drugom kraju teme ma joj daj me nemoj zezati kaj ja znam kak si ti to sebi zamislila pa kaj ne kužiš da te hoću napit
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:39:16
|
|
|
|
Wukovarka
|
Nadam se da nece biti prevelika Majo, bokic...moras sa misem upisati kakva je to deva Tek na sljedecim pitanjima ces posiziti
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:39:36
|
|
|
|
Candy
|
Ajme,Piggy,što ti sad napriča ... Ah,što ćeš,malo mi duže treba ... Pa,onda....živjeli ! Bok Majo!Ti se odmaraš od deva,ja tek krećem na tu ekspediciju ...
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:41:59
|
|
|
|
maja
|
Samo mi je živce dignula, pišem i pišem i nikud, ni mrdac
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:42:59
|
|
|
|
njanja
|
bok majo, nikako da se mi sretnmo....nego kakve deve????? niš mi nije jasno??? Šta troubled rađa??? vidjela sma anketu??? A piggy, vraže jedan, zapela ti na temi sexulanost i gotovo
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:44:20
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: njanja nego kakve deve????? niš mi nije jasno??? Odi na humor i na uvrniti kviz Pa ces vidjeti deve
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:45:02
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja vas pozdravljam za sada, idemo malo do grada... Puseki svima....
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:45:16
|
|
|
|
maja
|
Bok njanja, inače me nema navečer ali mali sa tatom kod bake i djeda a ja na devama i rješila ih juhu
|
|
|
|
RE: caffe bar "lubenice" 12.12.2008 19:47:00
|
|
|
|
piggy
|
i ja se za sada odjavljujem idem van ohladiti mozak za uvrnuti kviz pusa vidimo se kasnije nemojte se uvrnuti dok ja dođem
|
Anketa
ime za deckaxxxxykoje vam je od ova dva imena ljepse leon (
55%)
adrian (
45%)
Broj svih glasova: 78Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!