|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe siječanj - veljača...
17.4.2012 8:42:51   
Gardenija
user posted image user posted image

kako kad, evo danas je bilo nemoguće. svaka 2 sata se budio i to nisam skužila da se popiškio pa mu je to smetalo. u pola sedam se svaki dan budim to je njegovo vrijeme,a meni je tad najslađe spavati. Tad mu uključim mobil pa se on smije i priča i nemogu spavati. spava oko sat i probudi se. to je upravo sada user posted image user posted image Po noći se najčešće budi oko pola 4 i ranije, MM naravno spava da budem ljubomorna, nekad se i on probudi pa ga nahrani što mi bude super user posted image

krstitke mi obavili prije 2 tjedna, s dudom u ustima user posted image user posted image

kako izgleda uzv kukova? mi naručeni za mjesec pa da znam šta me čeka

2. veljača

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 176
17.4.2012 10:15:18   
marinazg
user posted image nadam se da ce i moj biti dobar na krstitkama user posted image
na uzv-u kukova doktorica stavi bebu na bok,skine mu hlacice, stavi onaj gel i prode sa sondom. tak i drugi. isprinta ti slikice i da daljnje upute (vjezbe ili nekaj ako je potrebno). nama desnom kukicu malo fali tako da moramo samo vjezbati i doci na kontrolu za 2 mjeseca. to ti je sve gotovo u 10 minuta. uzmi si onu jednokratnu podlogu ili tetra pelenu i obicnu pelenu za presvuc jer se moze namocit od gela. mislim tak je nama bilo pa sam ga odma tamo presvukla da mu nebude mokro user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 177
17.4.2012 10:16:26   
ribica1
Jutro cure!!
Nas za sada ne muči noćno buđenje jer spavamo od cca 22 do 8 bez prekida, buđenja i hranjenja ni ne mrdnemo se, puj,puj,puj da mi se ne pokvari!!Dobro mi smo mrvicu stariji i na boci smo pa možda i zato!

Mi smo krstitke obavili 25.3. i sve je bilo ok, cijelu misu dok je ležala u košu al kad smo ju digli derala se ko luda, popa ni bilo ni čut šta govoriuser posted image al ajd brzo je bilo gotovo!

Mi smo na uvz kukića bili sa 2. mjeseca i sada sa 4. mjeseca, obuci nešto dvodjelno bebaču, hlačice i majcu jer treba samo donji dio skinut, pelene i hlačice, doktorica ju je stavila u neki kalup prvo na jedan bok onda na drugi i sve gotovo za pet minuta, više vremena potrošiš na skidanje i oblačenje!
Mi smo skinuli duplo povijanje i sad veselo mlataramo nogama!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

Neposredna veza do poruke: 178
17.4.2012 11:52:29   
sina
mi krstitke imamo tek 7.7. voljela bih i ja da su prije,ali zbog financija i još nekih drugih stvari tek su onda na redu,ali dobro.
sutra idemo na 1. kontrolu. Inače od jučer smo na babylove hrani jer od NAN-a smo imale prevelikih muka sa kakanjem,pa ćemo vidjeti kako će sad biti. smažemo i po 120 ml na obrok,nekad malo manje,ali ugl.jaaako volim papaati i kad sam gladna cijela kuća se trese user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 179
17.4.2012 12:16:32   
natali2610
Curke sad ste me zbunile sa uzv kukova user posted image ...mi nismo bili na ultrazvuku i zasad nam pedica nije spominjala uzvuser posted image user posted image
Jel' to obavezan pregled kod beba??

Bono 03.02......

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 180
17.4.2012 13:42:22   
ribica1
Nas je pedijatar poslo na uzv kukova i dao nam uputnicu e sad jel obavezno nemam pojma al mislim da to svi rade, preporuča se ić iza trećeg mjeseca života tako je nama reko naš pedijatar al kad sam se došla naručit za uzv tamo mi je doktorica rekla da će dvaput radit sa dva i sa četiri mjeseca iako znam puno njih koji idu samo jednom ovo je kao kontrole radi!
najbolje ti pitat svoju doktoricu!

Mi smo krstitke obavili bez fešte i pompe, bitno mi je bilo da ju krstim, fešta mi nije važna a i nisam baš pri param, planirali smo samo kumu i njenog muža odvest poslije na ručak al na kraju ni to nismo jer su svi bili bolesni u to vrijeme tako da smo doslovce bili gotovi za pol ure. A i zima je sad a ja doma nemam kud smjestit sve koje bi trebala zvat pa ćemo vjerovatno po ljeti napravit vani kakvu roštiljadu i druženje i bok kome krivo kome pravo!

Sina nadam se da će te bit zadovoljni s novom hranom mi jesmo user posted image

Mi danas napokon pojeli mrkvicu, jučer baš nije išlo, tako da sad smo već probali jabuku, krušku, bananu i mrkvu!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 181
17.4.2012 13:52:27   
Gardenija
hvala cure user posted image
i nas je sama poslala ped na uzv, a do tada smo na širokom povijanju

ribice pošto je tvoja već na kašicama reci mi jel se onda manje popije mlijeka? iili trebaš neke kašice miješati sa mlijekom??
zanima me jer se ja još uvijek izdajam pa sam mislila da će manje mlijeka tražiti, jer je mali proždrljivac a ja izdojim oko 230ml otprilike svakih 6 sati

i da, nama krstitke samo roditelji i braća i sestre. ručak pravile mame pa donjeli. trošak minimalan.

< Poruku je uredio Gardenija -- 17.4.2012 13:56:50 >

2. veljača

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 182
17.4.2012 14:08:11   
ribica1
Šta se dohrane tiče krenuli smo na preporuku pedijatra jer je reko da možemo iako mislim da ne treba žurit pogotovo ako je na tvom mlijeku. Reko nam dr. da će to u početku vjerovatno bit par žličica i da nek joj odmah ponudim i mlijeko jer se naravno od par žličica neće najest al moja poždrljivica odmah prvi dan pojela cijelu jabuku tako da smo mi odmah preskočili jednu bocu, tako da mi se dižemo oko 8, znači između 8-9 boca 200 ml, onda između 11-12 kašica (jednu voćku joj dam il ako smo vani onu kupljenu kašicu od 125 g) onda je spavanje od 12,30-14,30 pa oko 15 boca 200 ml, onda opet oko 18 boca 200 ml i onda u 22 boca 200 ml u koju stvaim dvije žličice rižinih pahuljica!Za sada nam je takav raspored nadam se da ne griješim al vidim da se ona ne buni!
Al ako imaš još svog mlijeka i beba napreduje normalno nemoj žurit sa dohranom!

E da i za sada ne miješam mlijeko u ništa pošto tek smo počeli ja uzmem samo recimo jabuku i izmiksam ju i to je to, čisto!

< Poruku je uredio ribica1 -- 17.4.2012 14:09:56 >

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

Neposredna veza do poruke: 183
17.4.2012 19:56:37   
marinazg
Natali nama je receno da se uzv kukova radi izmedu 6-8 tjedna. isli smo privatno i platili 200 kuna jer u bolnici bi cekali 2 mjeseca znaci da sam isla u bolnicu trebala sam narucit djete i prije nego se rodilo user posted image mislim strasno nekaj evo sad za uzv bubrega smo naruceni tek u 7 mjesecu ma uzas zivi

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 184
18.4.2012 10:56:43   
ciba
ja sam isla s Lorenom kad je imala 3 mj.na UZV Kukova,sad mi je pedica rekla i za Mateja da to napravimo,dobila sam termin pocetkom 5.mjeseca pa me zanima jel to prerano ipak ce imati tad 2 mj.,a s L su mi rekli tek kad navrsi 3.mjeseca,pa sad neznam ,a steta mi je pustit taj termin kad sam ga vec tak brzo dobila:..

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 185
18.4.2012 14:27:35   
mariola
ja sam s T išla na uzv kukova kad je imao 2 mjeseca a za L mi jerekao da odemo kad bude 2,5mjeseca. Drugi tjedan idemo na kontrolu i cjepivo pa ću vidit oće nas poslat u bolnicu ili ćemo privatno ko i prvi put.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 186
19.4.2012 13:29:26   
sina
mi smo jučer bili na 1. kontroli. ljepotica je dobila 1150 g i narasla 4 cm user posted image user posted image user posted image . naravno,moramo na UZV kukića i široko se povijati. ići ćemo idući tjedan privatno jer u klaićevoj tko zna kad bi došli na red.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 187
19.4.2012 13:32:58   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 188
19.4.2012 14:28:52   
mariola
user posted image user posted image user posted image  za malu Koranuuser posted image user posted image user posted image
Nego, vidim da dječica lijepo napreduje, a kako vi napreduete s kilama?
Ja sam trenutno na -11kg od trudnoće. Još 9 mi ostalo, s tim da je moja idealna težina kad bi skinula 15kg ali i ovih 9 da skinem do ljeta bila bi presretna.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 189
19.4.2012 15:16:52   
marinazg
user posted image user posted image
meni jos uvijek 9 ostalo. staman sam lijepo 8 kila skinula u mjesec i pol i onda dode Uskrs i nemres odolit tak da sam pocela opet malo vise jest. ma samo trbuh i noge da malo skinem i super user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 190
19.4.2012 20:48:23   
sina
evo,baš sam se maloprije vagala i fino sam ja toga nažvakala user posted image user posted image user posted image . inače san nako poroda imala 2 kg manje nego prije trudnoće,ali šta vrijedi kad inače imam15 kg viška i samo bih jela. najradije bih na dijetu,ali se bojim da mi ne ode i ovo malo mlijeka što imam,a i znam da još ne smijem.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 191
19.4.2012 21:24:46   
ribica1
Ja u trudnoći dobila 8 kila i doma došla bez njih al šta mi to znači kad ih bez obzira na to imam viškauser posted image
Al takva sam oduvijek pa se ne sekiram oko toga previše bitno da ima fine papiceuser posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 192
19.4.2012 21:48:05   
subi83
ciba, moja T je imala 3 tjedna kad smo išli s njom na uzv kukova u klaićevu tako da mislim da ti 2 mjeseca nikako nije rano... bolje otići prije nego kasnije!
a u ostalom su rekli da je prvi uzv najbolje napraviti do 1,5 mj. starosti!
mi smo opet naručeni krajem 5 mj. na redovnu kontrolu i nismo se široko povijali niti jedan dan...

... mrvica Tara došla nam je 3.2...

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 193
19.4.2012 23:19:28   
ciba
jaoooo,kileeeeeuser posted image
ovako,da vidimo...ostala trudna s 59 kg,u trudnoći doswgnula do 77 kg,a dns mjesec i skoro 2 tj.poslje poroda sam na 61 kguser posted image ,samo me brine trbug,ostala je mala skembica bez obzira na steznike i svakakve gluposti,sad odo trazit po netu neke vjezbice za touser posted image
subi83,a jel vam je receno u bol.za siroko povijanje,nama nije niko nista reko ali ja mu stavim onu pelenicu za povijanje,ne stalno s tim da i vjezbam vjezbice za kukice)))

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 194
20.4.2012 1:10:49   
natali2610
Curke ja skinula 15kg user posted image user posted image ...ostalo je još "samo" 10kg...

Bono 03.02......

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 195
20.4.2012 8:28:36   
mariola
Aj i nismo tako strašne s tim kilamauser posted image
Meni je bilo super kad sam T rodila. Isto sam dobila 20 kg ali sam rodila u 11. tom mjesecu pa se do maja sve istopilo. a sad ljeto pred vratima a ja puna salauser posted image
Danas moja princeza ima 2 mjesecauser posted image
Mi još imamo široko povijanje, rekao nam pedijatar da nosimo do snimanja kukova.
Subidi si ti rodila? Kod nas u rodilištu na otpusni list svima napišu da preporučuju široko povijanje mjesec dana a onda pedijatar kaže jel treba još. T sam povijala mjesec dana, a L dva, a možda i produži

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 196
20.4.2012 11:00:02   
elven
Evo da se i ja malo javim...
Bili na kontroli prije dva dana i cijepili se 6u1 bez nuspojava ... malac odlično napreduje na cici sad je dugačak 63 cm i težak 7620 g, a imam tri mjeseca user posted image ...ponos i dika maminauser posted image

A kile nisu bile neke u trudnoći, sve po reguli tako i poslije poroda brzo smo se vratili na staru kilažu, ali zato mišićne mase 0 bodova, tako da sam sva mlohava užas i imam strije po bedrima...to mi totalno čudno jer po trbuhu ništa...kako ste vi sa strijama?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 197
20.4.2012 12:30:08   
marinazg
elven ja imam uuuuzasno ali uzasno puno strija. po cicama,nogama,guze i trbuha kad se pogledam u ogledalo povraca mi se user posted image
inace volim lijepo izgledati i uvijek sam drzala do linije ali ovih 20 kila u trudnoci me ubilo skroz

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 198
20.4.2012 14:20:58   
mariola
bravo evelen za bebicuuser posted image user posted image user posted image user posted image
a i meni kile smetaju,pogotovo ovoaj šlauf oko struka.
a strije hvala bogu nemam ni jedne.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 199
21.4.2012 19:37:44   
Gardenija
ošlo 6 dole, a ostalih 6 nikako. Čak sam počela dobivati na kilaži. stalno nešta jedem, užas user posted image
nemam strije, i nekako mi je sve to u trbuhu i struku. U stare hlače ne mogu stati, samo u one koje se rastežu.

2. veljača

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!