|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
25.4.2012 11:03:01   
Anni_
Bok cure!
Sax sretno u iščekivanju! Misli pozitivno, sve će biti u redu!
Beba, mi nismo obavili urologa, zato čekamo još jedan ciklus. Mm ima povišeni prolaktin i moramo to srediti (ili bar probati jer je on na drugoj terapiji pa je prolaktin zbog toga visok). Što se tiće ostalih nalaza prije postupka moraš imati cijeli niz toga.
Oba partnera: Rh faktor, krvana grupa, HBsAg, anti HBs, anti HBc, anti HCV-EIA, antitreponemski test, anti HIV 1 i 2. Možda da pričekaš kad ideš prvi put pa dobiješ poštambiljani papirić sa svim tim. Ne znam više, jesi radila hormone kod njih? Oni traže baš njihov nalaz.
Zmaja hvala na podršci i "zapovijedima"! Nadam se da će bar malo pomoći. Ali sad sam u nekom dobrom filmu pa mi nije problem više ni čekati. To je novi nivo svegauser posted image  možda sad bude nekaj!!! Do nedavno sam si slagala život po onome da ću uskoro biti trudna pa se nisam nigdje uključivala, sve sam tak planirala. Naravno, uzalud i propuštala sam svašta i onda živčanila. Sad planiram sve normalno kao da ništa neće biti, pa ako se dogodi presložit ću sve iznova!
Pozdrav!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1701
25.4.2012 11:32:15   
123beba
Drage moje bok!

Zmajči, hvala na obraćanju VV! user posted image  baš si me nasmijala! user posted image

Anni, hvala za informacije... MM je bio kod urologa obavio sve detaljne pretrage, sada samo čeka urologa na VV pa se nadam da neće morati još nešto dodatno... Ja sam dobila uputnicu da kada budemo idući put zajedno došli na VV (3dc) izvadim hormone kod njih, a tražila sam još i uputnicu za Petrovu 3 za krvnu grupu i to (sve što ide u paketu)... nadam se da mi neće ništa nedostajati kada to obavim...
Što se tiče planiranja, potpuno te razumijem... Ja sam isto tako čitavo vrijeme mislila da neću ovo, neću ono jer možda će sad trudnoća, ali nema smisla... Jednostavno sam odlučila da si moram naći svakakve zanimacije u životu da ovo lakše preživim!

Sax, želim ti da ovi bolovi budu samo znak da se tvoja bebica ugnjezdila! I nema predaje odmah na početku! user posted image  Sigurna sam da je to to! Držim fige!

Tintin, sretno na dogovoru i želim ti da ti uspije inseminacija od prve!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1702
25.4.2012 14:49:11   
Alba
Zdravo moje cure,

Evo posle dugog vremena da vam se i ja javim. citala sam vase postove i kao da vas vec godinama poznajem i molim se za sve nas. Sax daj boze da je to to i da ces uskoro biti trudna. Malena, Zmaja, beba i sve ostale pozdrav svima i velikauser posted image  za sve vas.

Evo da vam kazem sta sam ja uradila ovih dana, posle sto mi je user posted image  dosla poslije druge inseminacije ja sam pala u depresiji, mrzela sam doktora, mog muza i sve ko me gledao ili pricalo sa mnom..........oprosti boze ali eto tako sam se osjecala. Nisam znala ni sta cu ni gde cu jer uopste ne znam sta dalje..........da skratim pricu pila sam kafu sa jednom prijateljicom i ona mi kaze da zene ponekad trebaju neku posebnu masazu (ne znam kako da objasnim to ali kao da nekim zenama padne materica dole i tako se onemoguci zatrudnjivanje, pa me ona uputi kod jedne stare zene. Eto, ja idem 3 puta pa mi ona nesto uradi, masazira i rekla mi je da sam imala matericu na takvom stanju da ne bih mogla da zatrudnim, dala je nekih objashnjenja na koje sam verovala jer neke simptome sto mi ona pokazala ja bas te imam(idem cesce na Wc, ima ponekad blagih bolova kad se seksiram i tako nesto). Ona me vezala ispod trbuha sa nekom maramom pa tih 3 dana sam tako ostala, samo sam legla a sad ocekujem kad mi je ovulacija pa da probam i to.
Znam da mislite da sam bar 3 vjekova unazad, tako sam i ja mislila prije kad mi neka zena bi ispricala takve gluposti ali nekako vjerujem u sebi da ce mi ta ''masaza'' pomoziti, a ako ne onda pravac IVF pa da vidimo da li ce mi to pomagati!
Sta vi mislite o ovome, jel neka od vas cula nesto o toj masazi?

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1703
25.4.2012 15:55:05   
reba
user posted image user posted image user posted image user posted image  ZMAJČI BAŠ SI ME NASMIJALA..... user posted image  

sax ja i dalje držim fige, imaš još tjedan dana i pre rano je za bilo kakve sumnje... samo smireno user posted image
tintin dobro nam došla i što prije otišla na temu trudnoća user posted image user posted image user posted image user posted image

alba draga, nisam nikada čula za takvu masažu
ma da mi je netko to predložio prije par godina rekla bi mu da je lud ali danas kad znam da bi sve dala da ostanem trudna ništa mi nije strano ili nastrano.. user posted image
ja osobno stalno googlam za neke čajeve, vitamine, čak sam se raspitivala i o alternativnoj medicini.... user posted image
tako da samo naprijed, nikad se ne zna

pusa svima,,,,, odo šljakat user posted image

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1704
25.4.2012 17:23:47   
tintin
Hej cure, hvala vam na lipim željama i ja vama sve to želim da što prije sve skupa idemo na trudnički forum.
Danas sam zvala Cito i naručila se za srijedu na dogovor za inseminaciju i napravit če mm spermiogram, samo da nalaz bude dobar. Jeli koja od vas ima kakva iskustva sa Cito poliklinikom, ja sam čula da su dobri i sad mi je prija nakon 3 godine pokušavanja išla na svoju prvu inseminaciju u cito i iz prve joj je uspijelo, neznam ako je koja od vas bila tamo može mi reči iskustva.
user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1705
26.4.2012 9:21:02   
*zmaja*
drage moje dobro vam jutro user posted image user posted image user posted image
tako je divan dan danas, joooooj išla bi na neku livadu ležat ali mora se radit, ma nije ni to tako loše.

Alba, mila moja znaš šta ću ti ja reći, sve što te opušta, sve što ti pruža osjećaj sigurnosti i spokoja treba raditi, da li je to masaža ili dubljenje na glavi sasvim je svejedno. najbitnije je da se ti osjećaš dobro i da vjeruješ! moj posao je usko vezan za zapadnjačku medicinu ali nikad ne bih odbacila alt_ernativne metode, one su to puno dulje nego ove zapadnjačke (i u većinu slučajeva su puno zdravije)...zato Alba moja draga samo ožeži po masaži i nadam se da će ti pomoći u želji da ostaneš trudna.
rebica, milena, kako si mi? još malo pa stimulacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  neka bude uspješna!

tintin, mila, nažalost nema iskustva sa cito poliklinikom ali kroz postove na ovom forumu sam skužila da ima jako puno cura koje su tamo bile i koje su jako zadovoljne. što se tiče cura ovdje s inseminacije niti jedna osim tebe nije iz splita pa možda da pitaš malo okolo (cure sorry ako sam nešto pomiješala) user posted image . što se inseminacije tiče, super za tvoju prijateljicu koja je ostala trudna od prve, stvarno je sretnica. samo nemoj da te pokoleba statistika (ne)uspjeha prvih inseminacija, glavu gore i samo hrabro naprijed nema stajanja dok ne dođe user posted image !

Anni, Annice kako si mi dušice? što je novo?

beba, milena moja beba, jesi mi dobro, evo danas je četvrtak još malo pa peti mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , navijam za taj peti mjesec jer ima dosta kandidata, ti, reba, tintin se sprema na dogovor oko aih, na kraju krajeva i ja idem na probni ET! bit će to mjesec pun iščekivanja i lijepih (jer nikakve drugačije ne priznajemo) novosti.

sax, ljubice kako si? molim te lijepo se opusti, radi ono što te veseli i uživaj, uspjeh neće izostati! navijamo za tebe svim srcem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drage moje jučer sam bila kod svog državnog ginija po uputnice za folikulometriju i hospitalizaciju, to mi treba za probni ET. ugl, idem u srijedu idući tjedan na uzv i onda ću se dogovarati s dr. oko probnog transfera, držite mi fige da se ne zakomplicira stvar i da mi cerviks bude prohodan. mislim meni uopće nije važno da li će to oni moći srediti samo kateterom koji će gurnuti u maternicu ili ću morati na manji operativni zahvat, bitno mi je samo da se može sredit, ali bilo bi lijepo da jednom nešto bude vrlo jednostavno!

puse svima!

< Poruku je uredio *zmaja* -- 26.4.2012 9:23:31 >

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1706
26.4.2012 13:53:54   
123beba
Booooook! Želim da mi sve budete super raspoložene... baš kao što je današnje vrijeme zakon! Samo da barem mogu biti vani i uživati... No doći će i GO  user posted image

Alba draga, ništa ti ne brini što tko misli... samo se opusti i ako masaža pomogne super! Ja mislim da masaža nikada ne može odmoći! user posted image

Sax, ako se ne varam, ti krajem ovog tjedna ili početkom idućeg vadiš betu? Želim ti sreću da se tvoja user posted image  ugnjezdila!

Tintin, želim ti da ti uspije kao i tvojoj frendici od prve! user posted image

Zmajči, imaš pravo! Ovaj peti mjesec je pun svakakvih isčekivanja... Jedva čekam da svi krenemo u to svim srcem i snagom! Nekako sam sigurna da će svima sve biti ok! Jedva čekam one šetnje oko Bundeka! user posted image

Reba, 15.05. je sve bliže i bliže! i tvoj AIH... user posted image

Nego, htjedoh vas pitati jeste li čitale prijedlog novog zakona o MPO? Danas se u hotelu Palace održava okrugli stol u 16 h. U novom prijedlogu piše da će vraćati 2 oplođena zametka, a 3 samo u iznimnim slučajevima... Jedan od takvih slučajeva je teški slučaj muške neplodnosti ali nigdje nisam uspjela saznati na koje se sve to dijagnoze odnosi. Ide li tko od vas u subotu na druženje koje organizira, čini mi se, udruga roda...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1707
27.4.2012 9:34:19   
*zmaja*
user posted image dobro jutro drage mojeuser posted image
nadam se da mi prštite od energije i zadovoljstva....

sax, draga naša, kako si?sigurno si uzbuđena zbog bete, jel' vadiš sutra ili u ponedjeljak? joj držim ti fige najveće na svijetu da beta bude ogromna!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odmah nam javi molim te!

beba, milena i ja jedva čekam one šetnje oko Bundeka user posted image . evo petak je mila moja, još samo 19 dana mora proći do tvog odlaska na VV. nek ti proleti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rebica, tebi treba proći još 18 dana do vještice ako se ne varam a 20 dana do prve tablete klomifena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin, kako si nam ti? sigurna sam da jedva čekaš srijedu, želim ti vrlo uspješne konzultacije i da prva aih bude čim prije i ono što je najvažnije da bude uspješna!user posted image

Anni, milice, kako si? jaaaaaavi se!user posted image

Albice, milena, kako napreduju masaže? javi nam razvoj događaja!

moram vam reći da sam se prvo uzrujavala što mi se ciklus unazad godinu dana skratio i to prilično (s urednih 28 dana na 21-23 dana), ali sad sam skužila kak je to zapravo super. meni kad gini kaže čekamo sljedeći ciklus meni to jako brzo prođe, ja mjesečno imam dva puta vješticu user posted image user posted image user posted image user posted image

puse svima!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1708
27.4.2012 15:03:20   
sax52341
Evo da vam se javim; danas mi je 11 dan od transfera; sutra bi na 12 dan trebala vadit betu. Ali, ako vadim sutra rezultati su tek u ponedjeljak pa sam otisla danas....
Rezultat je 103,7!!!! Sad jedva cekam ponedjeljak da ponovim
Pozdrav
Cure

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1709
27.4.2012 15:21:28   
lidac0605
user posted image PA ČESTITAM,SAX,koje lijepe vijesti!!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1710
27.4.2012 15:34:36   
PinkyFunkyBirdy
Prekrasne vijesti! user posted image Sax, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1711
27.4.2012 16:13:47   
123beba
SAX ČEEEEEEEEEEEEESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prekrasne vijesti! Presretna sam zbog tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1712
27.4.2012 16:32:55   
*zmaja*
SAX DUŠO PA TI SI NAM TRUDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skakala bi od sreće ali bi me ljudi u uredu čudno gledali user posted image
ČESTITAM MILA MOJA, OD SVEG SRCA!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1713
27.4.2012 17:53:37   
tintin
Sax to je super vijest, cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image , bas mi je drago zbog tebe.
Zmaja draga dobro sam čim ovo divno sunce lipo grije.user posted image , joj jedva čekam srijedu, samo eto da bude mm nalaz dobar, samo da ne bude nekih problema.
Sve druge cure veliki pozdrav i idemo u peti mjesec sa puno uspjehauser posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1714
27.4.2012 20:59:26   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1715
27.4.2012 21:15:49   
cuba
Čestitaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1716
30.4.2012 8:59:33   
*zmaja*
drage moje dobro jutro.
kako ste mi danas, divan je dan!

sax, draga naša trudnice kako si? molim te javi kakva je beta danas, svi željno iščekujemo da čujemo ooooooogromnu cifru user posted image .
beba, milena danas je 30.04. zadnji dan u travnju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , još samo malo! p.s. jutros sam se opet sjetila onih šetnji oko Bundeka, kako će to lijepo biti user posted image

rebica, još malo i kreće tvoja stimulacija za aih, kako sam napisala bebi, danas je zadnji dan travnja i ja se tome baš veselim user posted image .

Alba, gdje si nam? kako si? javi seeeeeeeeeee!

Annice, mila ni tebe nema, kako si nam, ima li novosti kakvih kod tebe?
tintin, kako si nam ti milena? srijeda je tu začas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

svima veeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1717
30.4.2012 13:44:21   
tintin
Bok cure,
evo nas u ljetu skoro vanka je prevruce, neka bolje. Zmaja pozdrav, evo jos malo do srijede pa cemo viditi sta dalje. Sax javi se kakvi su rezultati, zelim puno uspijehauser posted image .
Ostale cure nema vas, puno pozdravauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1718
30.4.2012 14:40:56   
reba
sax BRAVOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jesi danas opet vadila betu?????? javi seeeee   user posted image user posted image user posted image

pusa svima.... I SUTRA UŽIVAJTE NA SUNCU ILI HLADU I FINOM ROŠTILJU user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1719
30.4.2012 14:42:40   
sax52341
Evo me!
Danasnja beta 215,5; doktor zadovoljan. Sad me ceka ponovo cekanje do 1. ultrazvuka 11.05.
Ja simptome trudnoce prije vadjenja bete u petak bas i nisam imala. Par dana prije toga su mi se cice smanjile ali su jos malo ostale napuhnute; jer su prije toga bile ogromne, pune i osjetljive.. E da i u tim danima prije bete sam ispustala vjetrove nemilice user posted image to je bila jedina razlika u odnosu na "normalno" stanje...
Sretno vam cure i da sto prije krenete u postupke!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1720
30.4.2012 15:49:21   
Alba
Zdravo drage moje,

SAX cestitam mila, oci su mi pune suza of radosti za tebe, nek ti bude laka trudnoca i da nam rastes dva ili tri user posted image  hahahaha bas sam se radovala jer vas svaki dan citam vase postove ali posto nemam sta da pricam za sebe samo vas citam. Ja posle one ''''masaze'''' sada cekam jos 2 dana do ovulacije(u subotu su mi folikuli bili 17 mm) pa ovih dana samo se seksamo sa mm i daj boze da ne moram dalje da se potrudim ali ipak ne vjerujem da ce icega biti ali bar znam moj pravac koji ce biti-----IVF.

Zmaja, beba, tintin, reba,Malena mamice pozdrav svima i da ste mi dobro!!!!

< Poruku je uredio Alba -- 30.4.2012 15:51:49 >

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1721
1.5.2012 8:28:33   
BUMBI
Sax superuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1722
1.5.2012 22:23:21   
Anni_
Pozdrav cure! Nadam se da ste provele lijepi dugi vikend i da je bilo akcije!!!
Sax čestitke od srca!!! Želim ti jednu dosadnu trudnoću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1723
1.5.2012 23:08:28   
123beba
Sax, odlično! Želim ti školsku trudnoću, predivne mjesece pred tobom I da te svi maze, paze I tetose! :)

Drage moje, nadam se da ste sve uživale ovih dana... Ja moram priznati da jesam... Punim baterije za sve ono što je pred nama!
Držim fige da ovaj svibanj uistinu bude pun pogodak svima nama... Onima koji će u postupak da se bebaci uhvate, a onima koji čekaju pretrage da svi nalazi budu odlični!

Sretno svima

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1724
1.5.2012 23:29:02   
sax52341
Hvala cure!
Zelim vam svu srecu i da sto prije vidite + na testu i veliku beturinu!!!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!