*zmaja*
|
drage moje dobro vam jutro tako je divan dan danas, joooooj išla bi na neku livadu ležat ali mora se radit, ma nije ni to tako loše. Alba, mila moja znaš šta ću ti ja reći, sve što te opušta, sve što ti pruža osjećaj sigurnosti i spokoja treba raditi, da li je to masaža ili dubljenje na glavi sasvim je svejedno. najbitnije je da se ti osjećaš dobro i da vjeruješ! moj posao je usko vezan za zapadnjačku medicinu ali nikad ne bih odbacila alt_ernativne metode, one su to puno dulje nego ove zapadnjačke (i u većinu slučajeva su puno zdravije)...zato Alba moja draga samo ožeži po masaži i nadam se da će ti pomoći u želji da ostaneš trudna. rebica, milena, kako si mi? još malo pa stimulacija neka bude uspješna! tintin, mila, nažalost nema iskustva sa cito poliklinikom ali kroz postove na ovom forumu sam skužila da ima jako puno cura koje su tamo bile i koje su jako zadovoljne. što se tiče cura ovdje s inseminacije niti jedna osim tebe nije iz splita pa možda da pitaš malo okolo (cure sorry ako sam nešto pomiješala) . što se inseminacije tiče, super za tvoju prijateljicu koja je ostala trudna od prve, stvarno je sretnica. samo nemoj da te pokoleba statistika (ne)uspjeha prvih inseminacija, glavu gore i samo hrabro naprijed nema stajanja dok ne dođe ! Anni, Annice kako si mi dušice? što je novo? beba, milena moja beba, jesi mi dobro, evo danas je četvrtak još malo pa peti mjesec , navijam za taj peti mjesec jer ima dosta kandidata, ti, reba, tintin se sprema na dogovor oko aih, na kraju krajeva i ja idem na probni ET! bit će to mjesec pun iščekivanja i lijepih (jer nikakve drugačije ne priznajemo) novosti. sax, ljubice kako si? molim te lijepo se opusti, radi ono što te veseli i uživaj, uspjeh neće izostati! navijamo za tebe svim srcem! drage moje jučer sam bila kod svog državnog ginija po uputnice za folikulometriju i hospitalizaciju, to mi treba za probni ET. ugl, idem u srijedu idući tjedan na uzv i onda ću se dogovarati s dr. oko probnog transfera, držite mi fige da se ne zakomplicira stvar i da mi cerviks bude prohodan. mislim meni uopće nije važno da li će to oni moći srediti samo kateterom koji će gurnuti u maternicu ili ću morati na manji operativni zahvat, bitno mi je samo da se može sredit, ali bilo bi lijepo da jednom nešto bude vrlo jednostavno! puse svima!
< Poruku je uredio *zmaja* -- 26.4.2012 9:23:31 >