Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 15:50:43
|
|
|
|
mamara
|
evo nažalost cure moja je smjena završila, idem doma ma da neznam šta ču radit bez svog djeteta ! ugodan dan svima!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 15:53:01
|
|
|
|
tonkica
|
Uživat ćeš sa mm, šta bi drugo mogla radit? Ugodan ostatak dana i tebi!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 16:05:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 17:04:52
|
|
|
|
maja
|
Gdje ste sve? Ja došla na
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 17:11:06
|
|
|
|
tonkica
|
Crna, nes ili capp? Reci i stiže za minutu!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 17:34:16
|
|
|
|
maja
|
Može i crna da se razbudim! Sva sam danas nikakva, uhvatilo me ljenilo!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 17:37:26
|
|
|
|
tonkica
|
već nosi crnu ko noć! Ja ću lagani capp s mlijekom, sad mi najviše to paše. Kaj nam Noa radi?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 17:48:22
|
|
|
|
maja
|
Nas dvije nikako da se ulovimo! A Noić spava, pa mi je dosadno! Čekam buđenje, papanje i malo svježijeg zraka pa ćemo u šetnju!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 17:50:56
|
|
|
|
tonkica
|
Ja kuham večeru i čekam mm-a da dođe s posla, pa bumo vidli šta ćemo dalje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 18:07:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:26:58
|
|
|
|
koka
|
Išla sam kod sestrične. Rodila je prije 5 dana i izgleda super. Beba dobro spava i jede i tako je majušna. Ne mogu vjerovati da ću i ja skoro tako. Porod je bio super (treće dijete), nije popucala, nisu je rezali ni šivali, već sjedi. Tako sam sretna! IZVORNA PORUKA: anne Baš mije drago Anne, kad bi sve tako bilo bi bomba .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:29:07
|
|
|
|
Ruža
|
Koka bok! Eto i mene... Jel netko za sladoled?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:38:22
|
|
|
|
koka
|
Tiha, ni ti se nisi probudila? evo kupaona gotova - sve osim poda, to će husbant morati. Nešto mi je malo teško spustit se na koljena IZVORNA PORUKA: Iva Piva Meni ista stvar prije par dana , Nisam nikako mogla spavat, na raji nikoga, pa išla prati wc s time što sam ja i pod prala . Nisam spomunula jer sam si mislila da ipak to nije normalno. Al sad kad vidim da nisam jedina , laknulo mi je . Ima nas još .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:38:26
|
|
|
|
Puli
|
skitnice stigle iz lajsanja mi smo za sladač
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:40:46
|
|
|
|
koka
|
Ej Ružo bok, paznaš da sam uvijek za . Pokušavam pročitat šta se sve to dešava na jaji. Sad ću brzo ići uspavati Rokića, jer ni danas nije spavao u vrtiću . Čudno za njega.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:49:35
|
|
|
|
koka
|
Joj joj stvarno stevrijedne. Ovaj moj hoče nanati pa bježim gore s njim. Danas sam uspila spremiti si kuferčić, a sutra ujutro idem kod kozmetičarke malo da sredimo noktiće . Samo da vidimo koje će vrijeme biti tih dana moram još neke stvari nabaviti, kao što je bebina robica za izlazak iz bolnice. Roku smo bili kupili pa smo to sačuvali, tako mislim i za ovu bebicu. To neću nikome dati, čak sam si mislila uokvirit( mislite da sam frik ).
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:49:36
|
|
|
|
Ruža
|
Evo curke stiže slatkač! I baš je fini, ali vidjet ćete i same. I meni je već problem prati pod u kupaoni čučeći jer je mala, pa kad nema MM_a u blizini obrišem ga džogerom... Nije onako kako sam navikla, ali što je? Koka brzo nam se vrati kad uspavaš Rokića! Super mi je ime Roko, ali moji Slavonci neće ni da čuju... Curke kako ste mi danas? Kod nas je teško dosta, oblaci se razišli i upeklo sunce, ništa od najavljene kiše...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:52:12
|
|
|
|
tina1602
|
bokić curke, evo i mene...
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:52:20
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: koka To neću nikome dati, čak sam si mislila uokvirit( mislite da sam frik ). Bravo, super ideja još neka MM napravi neku mrak fotkicu i biti će zaista pravi detalj, a i neprocijenjiva uspomena..
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:53:14
|
|
|
|
Ruža
|
Bok Tina! Može sladoled i za tebe?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:53:34
|
|
|
|
koka
|
I ovdje kod nas Roko je neuobičajeno ime, ima ih malo. Tim bolje. Baš čekam prognozu da vidimo šta nas čeka . Čim dođem dole moram nastaviti i s peglanjem .
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:55:53
|
|
|
|
Puli
|
nisi koka to je super ideja mi produžili boravak vani fino je pirkalo ostali bi još ali curka svoj krevet traži
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 19:56:50
|
|
|
|
tina1602
|
joooj, sada sam si popila čašu pivice, pa mislim da ne bi bila dobra kombinacija.....ufffff... kako ste vi....
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 20:00:17
|
|
|
|
Puli
|
tinica bok nas dvije ljenjivice prespavale cijelo popodne pa mi sve čudno bilo bez raje jel lunić aja
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 20:00:25
|
|
|
|
Ruža
|
Tina temeljito čišćenje bi bilo... Koka i ja razmišljam ponjeti laptop gore i peglati u dobrom društvu, ali za sad još samo razmišljam...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!