Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 16.5.2012 19:40:12
|
|
|
|
Gardenija
|
samo je na mom mlijeku, a kava pa to bude 1 šalica jake crne kave i 2 čaše bijele kave. treba mi da imam snage za sve jel ste išli gdje sa bebama, na duže? mi moramo 4 sata biti u autu (i nazad) pa neznam kako ćemo to izvesti i kako će to bebač preživjeti. Do sada smo maximalno 2 sata bili u vožnji i spava sat a kasnije postane nervozan a i ta autosjedalica mi je nekako nezgodna za koristiti, izgleda mi kao da mu je glava previše savijena.
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 17.5.2012 9:03:43
|
|
|
|
mariola
|
Mi nismo nigdje tako dugo se vozili ali sam ju neki dan cijeli dan vozikala, bile smo na putu od podne do 8 večer, sat i pol u komadu, pa onda po dućanima pa pet puta ju vadila i vraćala u sjedalicu, pa sat vremena nazad doma. Dosta sam ju navozala, nije se ništa bunila. Ako misliš da ti je nezgodna as stavi ju u košaru od kolica i ti sjedi iza pored nje. Bit će joj udobnije i duže će ti spavat. Puno je i nama sjedit 4h u komadu.
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 19.5.2012 8:07:34
|
|
|
|
Gardenija
|
bog zakona, mora valjda biti u sjedalici inače ga bi stavila u košaru. joj vidjet ćemo kako će proći, to nam je za mjesec dana pa malo će porast do tada imamo baby gim, oprala ga pa kad se posuši vidjet ću hoće li mu se svidjeti. Bolje mu je da mu se svidi marina
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 19.5.2012 21:05:28
|
|
|
|
ribica1
|
I ja sam već na par mjesta čitala za tu žlicu i struganje po jabuci al ne znam pa to bi hranjenje trajalo i trajalo a moja hoće ful brzo jest žlica na žlicu, dok bi ja nastrugala ode voz Ja sve štapnim mikserom izmiksam!
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 22.5.2012 10:46:20
|
|
|
|
marinazg
|
da se pohvalim da je moj veliki covjek spavao 10 sati u komadu
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 22.5.2012 10:46:50
|
|
|
|
BUMBI
|
Super
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 22.5.2012 10:53:28
|
|
|
|
Gardenija
|
aaa bravo za bebu mi smo na 7 ipo sati najviše, nekad mu napravim ad ali svejedno toliko spava inače, počela sam vježbati i puuno se bolje osjećam i čak imam više snage za bebonju. islušamo kako kiša pada i valjda ga je to uspavalo pa je zaspao ispod baby gima
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 29.5.2012 8:20:10
|
|
|
|
Gardenija
|
pa nitko se više ne javlja. Kako ste mame i vaše bebe sada nakon toliko vremena, jel vam bebe bolje spavaju i jeste odmornije? Moj mali se stalno upinje kao da želi sjediti i na bok se sam stavlja, a ruke su mu u ustima non stop. jede puno više nego prije, ali je još uvijek na mlijeku. A i tek će mu sad 4 mj pa još nije ni potrebno išta drugo. Ne želi da ga itko drugi nosi nego njegova mama i tata pa mi je to malo žao jer ga svi žele a on se dere i vrišti. već sad ima karakter
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 29.5.2012 13:25:31
|
|
|
|
natali2610
|
Ej Gardenija !!!...nešto smo se sve uspavale I moj B će uskoro 4 mj...spava već mj. dana cijelu noć...što se tiče hrane ja sam počela sa rižinim i kukuruznim pahuljicama i super mu je...još malo i počet ću sa kašicama ...mi još imamo problema sa prištićima po licu i vratu ,a ostalo je sve ok!!! Super je beba ,zna se po dva sata igrati u baby gym-u...voli se čuvati ali postavili smo neke granice ,pokušavam da ga uspavam bez nošenja ..vesela je beba i uživa u svačijoj pažnji ...guguće već naveliko i lovi rukama ...rukice stavlja u usta zadnja dva tjedna pa se nadamo da će uskoro zubići
< Poruku je uredio natali2610 -- 29.5.2012 13:26:53 >
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 29.5.2012 16:50:49
|
|
|
|
Gardenija
|
bravo za spavanje bar se uspiješ naspavati. ja sam i dalje umorna i iscrpljena i čekam tih 10 sati sna blago tebi kad je on u babygimu. moj zna nekad biti u gymu ali nekad baš neće i neće pa vrišti. Uspavljivanje navečer nam nije problem, skoro sam zaspi jer već je naučio da čim ga stavim u krilo zažmiri i odnesem ga u kinder. a zato nam je po danu malo nezgodno jer nema točno vrijeme za spavanje, najčešće je to u 11 i oko četiri, ali zna biti jako nervozan i plakat a u biti mu se spava. onda ništa ne pomogne. na trbuhu diže lijepo glavu i dosta ju dugo drži i promatra oko sebe, čak se više i ne dere toliko kad ga tako stavim, ali se još nije okrenuo sam na leđa. isto sve hvata i smije se glasno i ciči nekad jakoo sreće
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 29.5.2012 17:57:14
|
|
|
|
mariola
|
za bebice. Valjda nam je stiglo toplije vrijeme pa smo više vani. Mi smo često i jutro i popodne u šetnji. Ovaj tjedan smo kod bake i dide. Uživaju oboje. L guguće i stavlja ruke u usta odavno, počela je i vriskati, malo joj fali da se okrene na bok, vježba već par dana Sinoć je i ona dobila ad pa je odvalila noć. Na cici ne uspije biti toliko sita. Igračkice lovi. U kinderbetu ima mobile, u ljuljačkoj isto ima igračke, malo je u baby gimu, ne stigne biti na rukama Samo malo bakama i didama za gušt Preko dana najviše voli u kolicima spavat a noć u kinderbetu, bez uspavljivanja. Meni je vrijeme užasno brzo proletjelo od njenog rođenja. A i kilice moje su otišle skoro svih 20
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 30.5.2012 8:33:21
|
|
|
|
Gardenija
|
za bebu a i za kile ja sam isto malo izgubila, ali ne toliko još imam trbuščić i malo jača bedra,ali bavim se sportom malo koliko stignem a još i kućanske obaveze pa nije ni čudo Jedino što me on umori pa uvijek moram imati nešto slatko doma mi malo zapostavili šetanje zbog vremena, ali kad zatopli nema nas u kući i ja bi mogla cijeli tjedan kod bake i dide da se navikne na njih jer ovo sad kakav je sa strancima ajme meni, za neprepoznat. dere se pola sata i tek se onda smiri.
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 30.5.2012 10:31:09
|
|
|
|
natali2610
|
za bebe za kile ...evo ja izgubila 16 kg i još mi je ostali 10 kg i nikako da iz izgubim ..pazim koliko jedem ,dižem se od stola skoro pa gladna ali vaga ne pokazuje napredak ..već sam luda ,još uvijek ne stanem ni u jedne trapke ... Curke mi 6.6 idemo na treću kontrolu pa vam javim napredak ...
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 31.5.2012 22:45:24
|
|
|
|
marinazg
|
mi smo se poceli dosta seksat pa ce i moje kile jos malo past Ivan mi ima blagi oblik atopijskog dermatitisa tako da muku mucimo sa time jer nemozemo na nikakve alergo testove jer je premali ali doktor je rekao da nije nikaj zabrinjavajuce i da bi trebalo proc do prve godine jel vi imate mozda iskustva sa time
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 1.6.2012 10:12:58
|
|
|
|
natali2610
|
E Marina sad sam pročitala simptome atopijskog dermatitisa i prema navedenom i moj B to ima po licu i vratu...prištići ,suha koža koja se ljušti i na dodir grebe ..nama je pedica rekla da se to čisti i ne mazati sa ničim nego samo lice prati u prokuhanoj vodi ...
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 1.6.2012 10:32:25
|
|
|
|
Gardenija
|
valjda će kile dole brže evo i ja čitala o tome. nadam se da će brzo proći. čekamo izvješće natali, jer smo mi stari gotovo u dan kao i tvoj B a još imamo dosta do kontrole
< Poruku je uredio Gardenija -- 1.6.2012 10:33:16 >
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 1.6.2012 10:52:44
|
|
|
|
natali2610
|
Moze Gardenija ..javim svakako !! Curke jeste prijavile bebice za izbor najsladje bebe?
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 1.6.2012 16:15:01
|
|
|
|
Gardenija
|
ja nisam, ali sam išla glasati za one koje su to tražile još da vas pitam kako sa hranom, jel se šta promijenilo kod beba, jel jedu rjeđe a više ili kako? moj baš sada zaspao a prošlo 3 sata kako nije jeo pa valjda neće dugo spavati ili možda nije gladan. Inače pojede ujutro oko 6h pa oko 9h pa posljepodne oko 12h pa 15h i oko 17h i onda navečer poslje kupanja mu uvijek dam koliko može, ali ne bude gladan nego zaspi. Navečer se budi oko 2-3 pa spava sve do 6 ili pola 7. Znači svaka 3 sata otprilike jede, nekad to bude i 2ipol. odnosno nije se ništa promijenilo, tako jede već dugo. Samo što se količina promijenila, nekad to bude 110mn a nekad čak i 180ml. Znači otprilike ima 7 obroka na dan, neznam jel to previše za bebu od 4mj ili premalo, nemam pojma. negdje sam pročitala da treba imati 5 ili 6. i da, kako vi koje dajete ad bebama. kada ga pravite? ja svom morala dati ad pa mi jadan plakao dok mu ja nisam napravila i ohladila??
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 1.6.2012 16:20:27
|
|
|
|
natali2610
|
Gardenija moj jede točno 5 obroka dnevno (ad mlijeko +malo rižinih pahuljica)...ja pravim tako da prokuham vodu ,kad se ohladi do temp da beba može piti stavim u termos bocu i kad je gladan složim mu bez hlađenja
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 1.6.2012 16:49:26
|
|
|
|
ribica1
|
Evo da se i mi malo javimo!Mi ćemo za 10 dana imat 6. mjeseci!!!Ajme al vrijeme ide U 24 sata imamo pet obroka s time da smo mi počeli sa dohranom. Ujutro oko 8 popije 200 ml ad, između 11-12 je ručak dam joj povrće onda spavanje od 12-15 (nekad i 16 hihihi ko danas pa je i mama malo zaspala) onda oko 18-19 voće i onda oko 21-22 200 ad sa pahuljicama i spavanac opet do ujutro do 7-8!Eto tako nama dan prolazi Prekjučer smo imali malu temperaturu al jučer i danas ništa tako da pretpostavljam da je to od zubića jer je taj dan ko luda trpala sve u usta i bila nervozna al eto danas ništa! Šta se tiče pripreme ad u jednom dijelu radne plohe u kuhinji imam sve složeno bočice spremne napunjene prahom kraj toga kuhalo za vodu bez kojeg ne bi mogla i kad je vrijeme za klopu dio hladne prokuhane vode koja mi ostane od prethodnog obroka ulijem u jednu bočicu koja mi služi za mjeru zakuham vodu u kuhalu za to vrijeme ju presvučem ili koji put čak bocu napravim prije pa ju presvučem ovisi dal sam sama doma il ne i onda u tu bočicu sa hladnom vodom stavim ovu tek zakuhanu (već znam cca koliko hladne koliko tople i bude taman za pit) zmućkam i to je to papanje, minut posla!Dok je jela po noći znala sam si u termos bocu stavit al za tim više nemam potrebe Šta mislite o jantarnoj ogrlici jel to stvarno pomaže il ne, di je ima za kupit i cca koliko dođe? I da muku mučimo sa kosom naime moja D se rodila sa jako puno kose i sad je počela otpadat i rast nova i to je strašno kose posvuda u krevetiću bude sve cno ujutro kad ju dignem, po robi pa joj se pod vrat zavuče ma katastrofa! Mi smo se prijavili i natjecali za bebu svibnja ja sam znala da će onako završit i uopće nisam iznenađena! Sad sam se sjetila da smo se i mi prijavili na ovo pretty baby evo link http://www.prettybaby.hr/vote?page=81 Natali daj link za tvoju bebicu da damo koji glas
< Poruku je uredio ribica1 -- 1.6.2012 16:58:44 >
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 1.6.2012 17:02:12
|
|
|
|
natali2610
|
Ribice evo ja glasala za Doru ..Otvori top 10 tam je Bono (drugi po redu) Da i na stranici br1 je jos jedna njegova slikica..
< Poruku je uredio natali2610 -- 1.6.2012 17:04:57 >
|
|
RE: Bebe siječanj - veljača... 1.6.2012 17:08:19
|
|
|
|
ribica1
|
Jesam!Ajme koje oke prekrasne ima!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!