|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
12.6.2012 12:20:10   
tiny
evo ja se isto pridruzujem lijepim zeljama da sve uskoro ,ma ne uskoro vec ovaj mjesec budemo ponosne user posted image !!!!meni preostaje jos 10 dana do bete,nadam se i zelim sebi na danasnji rodjendan najljepsi moguci poklon i nista mi vise ne treba,jednu veeeliku betu.svim cekalicama istouser posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1876
12.6.2012 12:24:48   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, želim vam puno sreće! user posted image user posted image user posted image
Morala sam se javiti jer imamo danas slavljenicu! user posted image

Tiny, sretan rođendan!!! Neka ti se ostvare sve želje!!!
user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1877
12.6.2012 12:32:39   
tiny
hvala pinky,pusauser posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1878
12.6.2012 13:06:17   
Riza
Tiny draga! Od srca ti želim sretan rođendan i da se tvoja želja ostvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1879
12.6.2012 13:52:51   
*zmaja*
tiny sretan ročkas milena, želim da sama sebi pokloniš jednu VEEEEEEEEEEEEEEEEEELIKU beticu za rođendan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i na kraju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 1880
12.6.2012 16:30:00   
anica0508
tiny sretan ti rođendan od srca i ponoooooo,punooooo vibrića šalem da beta bude ogromna...pozdrav i ostalim curama,uz vas je lakše sve ovo proživljavatuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1881
12.6.2012 16:39:18   
Anni_
Evo me nakon dugo vremena i odmah naletim na user posted image  Sretan rođendan Tiny! Znaš što ti želim: user posted image  ili user posted image ! U svakom slučaju sve naj, naj!
Meni se bliže praznici i s njima i odlazak na VV. Idem gore čim dođe vještica, vjerojatno će mi ponedjeljak biti 3 dc, a dragi je naručen u utorak. Nadam se da će mi dr. dati kontracepciju dok čekamo ponovljene nalaze spermiograma. Onda ćemo beba i ja skupa čekati 7 mj. i u postupak! Već sam isplanirala čekanje bete na moru! Ha, ha, optimistično! Nadam se da će sve ići po planu!
Pozdrav svim dragim curama i sretno!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu anica0508)
Neposredna veza do poruke: 1882
12.6.2012 19:36:15   
tintin
Tiny SRETAN RODJENDAN, sve najbolje ti zelim i da za deset dana bude velika beta.
user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1883
12.6.2012 19:52:46   
tiny
hvala cure na toliko pozitivne energije i lijepim zeljamauser posted image .ali nesto me muci danas,od jutros se cudno osjecam,bezvoljno ne mogu jesti,jedem samo na silu,osjecam neki pritisak u donjem dijelu stomaka i jajnici me probadaju ponekad,naduta sam,a snage nemam ni da stojim na nogama 10 min..sta se desava sa mnom,jeli to od utrica ili sta vec?

mjenjam potpis....

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1884
13.6.2012 7:12:58   
123beba
Drage moje trudilice dobro jutro!!!!!!!!!

Tiny, želim ti sretan ročkas (sa danom zakašnjenja, ali kažu da za dobre želje nikad nije kasno)... Želim ti se da user posted image  primi! user posted image  Što se tiče tvog stanja jutros, nemam baš iskustva pa ti ne mogu pomoći, no vjerujem da će ti cure već znati nešto više...

Anni, nekih tjedan dana samo razlike u ciklusima, no kada krene postupak mislim da ćemo se vidjeti... Ako budem morala primati injekcije svakako ću ići gore jer se ja strahovito bojim igle pa si ne mogu uopće zamisliti da se sama bodem svaki dan... user posted image  

Riza, Pinky, Zmajči, Anice, Tintin... svima želim brzo veliki user posted image !!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1885
13.6.2012 10:42:03   
*zmaja*
drage moje pozdrav! kako ste mi?

tiny, utrogestani mogu uzrokovat umor ali mislim da ne baš takav, ja kad sam uzimala utriće nisam imala nikakvih simptoma tako da ti ne mogu pomoći vlastitim iskustvom. uglavnom, odmaraj i javljaj kako se osjećaš, nadam se da je to simptom da je user posted image  tu negdje user posted image .

Anni, mila moja pa kako te lijepo vidjeti na RR, samo nek se bliži odlazak na VV i tvoj postupak, čekanje bete na moru je super fora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, milena nadam se da tvoja vještica neće negdje zalutat u dolasku k''o moja ovaj mjesec, kasnila je 9 dana, evo stigla gospođica danas user posted image . uglavnom nadam se da ćeš što prije na kontracepciju a samim time i što prije u postupak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rebica, gjde si nam? kakva je tvoja situacija? jesi krenula već naveliko s klomifenima? neka ova aih bude super uspješna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alba, javi se dušo. kako si mi? ima li što novo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anice sretno danas na aih, neka bude uspješna! javi kako je prošlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nicolle, nalaz tvoje biopsije je sad već trebao stići, nadam se da je sve u savršenom redu... javi nam se malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin, kako si mi ti mila? što je novo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, kako si nam draga naša trudnice, kako bebica? user posted image user posted image user posted image

puse svima i samo hrabro curke moje!

< Poruku je uredio *zmaja* -- 13.6.2012 10:43:32 >

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1886
13.6.2012 12:27:37   
tiny
evo ja sam danas bolje,jos osjetim u stomaku pritisak ponekad i u jajnicima isto,nadam se da se nesto desava tamo doleuser posted image ,uglavnom bolje se osjecam i dalje sam optimisticna,jos samo 7 danauser posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1887
13.6.2012 15:51:22   
123beba
Drage moje, moram sa vama podjelaiti ovo oduševljenje...

Ne znam jeste li do sada primjetili na našim forumima Tikicu no, od kada sam saznala za našu dijagnozu i krenula čitati postove privukla me sa svojima... Također, ima svoj blog http://zalauru.blog.hr/ ...
Dugo vremena nije pisala na blogu pa sam nekako mislila da joj je možda svega dosta, no danas sam išla malo vidjeti ima li ipak štogod novo... I ima!!!! Nakon 22. pokušaja Tikica nam ispod svog srca nosi još dva user posted image  user posted image ... Uglavnom, ako još niste, vrijedi pročitati njen blog, definitivno je inspiracija!

Eto, ja želim Tikici i njenim user posted image  user posted image  svu sreću svijeta!!!!  

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1888
13.6.2012 19:59:58   
anica0508
pozdrav drage moje kako ste mi?danas je nastupila moja druga inseminacija pa ćemo vidit za 14 dana šta će bit,danas cijeli dan osjećam neki pritisak ispod stomaka pogotovo kad se nasmijem ili napravim nagli pokret a toga se ne sjećam da je bilo prvi puta,a valjda nije ništa strašno...veliki poljubac svim curama

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1889
13.6.2012 21:13:42   
Anni_
anice draga, sretno s inseminacijom! Želim da za 14 dana slavimo tvoju betu, a tjedan dana ranije i od Tiny user posted image user posted image user posted image  Same fešte nam se smiješe user posted image
Evo da vas izvjestim, moja je vještica stigla. I to čak i više od 2 dana ranije. Nisam još stigla ni previše strepiti i već se pojavila. Sutra zovem na VV. Sad je ispalo malo prerano jer je mm tek drugi tjedan kod androloga. Baš sam ljuta! Umjesto da zakasni jedan dan, jer to mi se događa svakih par ciklusa, ona dođe ranije. Ne sjećam se jel mi ikad ciklus bio 26 d. No, ja ću ipak ići gore i nadam se da će mi propisati kontracepciju pa će onda i ponovljeni nalaz mm biti gotov.
Beba nadam se da ćemo se negdje poklopiti!
Zmaja i tvoje se vrijeme bliži user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

Neposredna veza do poruke: 1890
13.6.2012 22:33:55   
tintin
Hej drage moje,
Tiny zelim da ti uspije ova aih,ma sigurna sam da oce,jos samo sedam dana.
I tebi Anice neka bude uspjesna da slavimo za 14 dana.
Ja sam danas bila na folikulometriji i nisam se nadala da ce aih biti vec u subotu,al eto ovaj ciklus su
narasli ranije,tako da je aih u subotu pa sam opet cekalica 14 dana.
Zmaja,beba,reba,anni,nicolle,alba....i svim curama veliki
pozdrav

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1891
14.6.2012 10:18:33   
tiny
ej,cure,jeli temp. mora biti povisena nakon aih i uz utrice,jer ja sam sad mjerila i bila je oko 36.9,37,mjerila san nakon kave i dorucka,znam da treba odmah nakon budjenja,ali eto bas me zanimalo,i jeli to premala temp. i znaci li da aih nije uspio i ima li nekog pravila s tim simptomima jer ja nista ne osjecam,malo me boli donji dio ledja,i par dana stomak ali to je sve.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1892
14.6.2012 10:27:20   
*zmaja*
drage moje pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

kao prvo željala bi prokomentirat zadnji unos na blogu od tikice. beba hvala ti mila što si odmah javila, redovito odlazim vidjeti ima li što novo kod tikice a u zadnje vrijeme je sve stajalo i onda čudo! draga tikice, hvala ti što si otvorila ovu temu na forumu zatrudnjivanje na kojoj se mi tako dobro zabavljamo, zajedno tugujemo, zajedno se veselimo i bodrimo jedna drugu. od srca ti želim da trudnoća s tvoje dvije mrvice prođe dosadno školski! HURAAAAAAAAAAAAAA za tikicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anice, bravo za aih, sad 14 dana čekanja pa se onda svi skupa veselimo pozitivnom testu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiny, i tvoj će testić uskoro, i ima da je pozitivan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin, sretno na aih, mora uspjeti ovaj put user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, milena, čudno je to naše tijelo...nekad nas stvarno uspije iznenadit. samo ti zovi i odi na VV moraju ti dati kontracepciju, ja stvarno ne vidim raloga zašto ti ju ne bi dali. držim fige da uspiješ dobiti kontracepciju, javi nam obavezno kako je prošlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, mila moja kako si mi? nadam se da će user posted image  stići brže pa da čim prije možeš i ti na kontracepciju.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rebica, gdje si mi dušo? kakva je situacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Albice, mila pa nema te sto godina, nadam se da je sve ok user posted image ...javi nam se malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nicolle, i tebe nam dugo nema, kakav je nalaz od biopsije? javi nam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, puno user posted image tebi i bebici!

puse svima!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1893
14.6.2012 10:33:05   
*zmaja*
tiny, dušo ja ti nažalost ne mogu pomoći jer nisam ni nakon aih ni nakon ivf-a mjerila temp. što se simptoma tiče, ne moraš imati apsolutno nikakve simptome u slučaju da si trudna, a možeš imati sve simptome a da nisi trudna...psiha je gadna stvar. nemoj me krivo shvatiti ne želim te obeshrabrit ali pusti toplomjer, ne misli o simptomima (znam da je to gotovo nemoguće), probaj raditi što te veseli.... u svakom slučaju želim ti svu sreću!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1894
14.6.2012 10:39:16   
tiny
hvala zmaja,ma znam ja da su simptomi gadna stvar,evo vise nista necu mjeriti,idem malo pocistiti kucu i skrenuti misli sa svega ovoga,pozdrav

mjenjam potpis....

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1895
15.6.2012 12:32:18   
*zmaja*
pozdrav drage moje...nadam se da ste mi super kao i ovaj dan danas.

moram podijeliti svoju sreću s vama, naime izgleda da ću u postupak idući mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaaaaaaaaaaaaako sam sretna zbog toga, ma neopisivo!
Anni i beba, milene moje, nama je sedmi mjesec suđen očito! ima da uspije svima trima! user posted image user posted image user posted image user posted image

tiny, milena ako se ne varam još samo pet dana čekanja, kako si? kako se osjećaš?

rebica, dugo te nema dušo! kako si mi ? kako napreduje aih situacija kod tebe? mora bit uspješna ovaj put!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alba, sad se već službeno brinemuser posted image ! stvarno se nadam da si dobro, javi nam se malo!

anice, tintin, nicolle, kako ste mi? javite se user posted image user posted image user posted image user posted image

sax user posted image user posted image user posted image

puse svima!!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1896
15.6.2012 14:04:50   
anica0508
eej zmaja baš mi je drago zbog tebe,nadam se ma u biti sigurna sam da će bit uspješno....ja bih se zaklela da je meni danas tek ovulacija a prije dva dana mi bio AIH user posted image user posted image baš imam jak iscjedak i čini mi se da je ona tek danas....a šta ćemo,bit će šta bude....pozdrav veliki svima

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1897
15.6.2012 14:40:45   
Alba
Drage moje,
samo da vas javim da mi je i prva IVF nije uspela, dosta sam razocarana, bili su mi 3 embria blastocyst ali opet NISTA!!!!

Idemo dalje............................

Neposredna veza do poruke: 1898
15.6.2012 15:17:02   
Anni_
Pozdrav curke! Eto mene s VVa! Počela danas piti Yasmin, kura od 21 d, do 5.7. i nakon 2 d bi trebala stići M. Tad se moram javiti 3 dc i postupakuser posted image user posted image user posted image
Inače, sve cure koje dobiju M do 12.7. (ako sam dobro skužila) mogu u postupak na VV prije njihovog godišnjeg. Beba, nadam se da ti stiže za koji dan tak da i ti "uloviš" postupak prije jeseni! 
Zmaja stvarno super! Brojati ćemo dane zajedno i uspoređivati simptome!!!

Alba, žao mi je user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1899
15.6.2012 16:00:09   
anica0508
albice baš mi je žao,drži se drugi put će bit uspješna sigurno.....pusa

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Od kada ste poceli vasem dijetu davati krupniju hranu?
ancyy

Od kada ste poceli vasem dijetu davati krupniju hranu?

8 mjeseci (72%)

9 mjeseci (16%)

godina dana (12%)

Broj svih glasova: 43

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!