danery
|
ehej,sjećate li se vi one moje svestrane baksterice?one sa uggsicama i inim inovacijama? eeeeeeee,jes .....sad je bakutaner ponosni vlasnik ganc novog izuma,samo treba patentirat i zaštitit.... dakleeee.....bili prošli vikend kod nje,bejb čuvala pradjeda ,a baka se rastrčala praviti palačinke.....prvo je rastjerala četu kokoša nebil'' friška jaja dohvatila,smutila smjese za poštenu četu i izvadila tavu veliku ko tanjurača.... i tu kreće borba sa paljenjem vatrice.....pošto je did sabotirao obje holc pećice (LJETO JE IPAK,JELTE) ,baka se dala u modernizam i počela paluckat plin.....te upaljačem-upali ga,pusti plin i onda baca fajerCojg sa metar-2 na šparet ko pero bombaš kašikaru na švabe ''43. kad desant na drvar nije dao rezultata,počela baka bacati šibice sa istom namjerom,al opet nikakve vajde kažem ja pa daj ja ću ti upalit plin,podavit ćeš nas dok ti upališ,a ak upališ s toliko ispuštenog gasa,ne gine nam plinska komora al njet! ni čut bakster da se ja balava umiješam u godinama sticanu praksu u kičenu ....sa''će ona upalit svojim tajnim oružjem.... gledam ja što će sad iskopat pobogu,kakav kremen??možda 2 štapa,pa trljat ko krapinski čovječuljci (nije tooliko starta,al opet,njena generacija je svašta znala ).... kad baba sva ponosna došlepa 2 metra dugačak kabel,a na kraju mu neki šoker sa fest jakom iskrom elektriciteta.... ja zinula,a baka sva bitna-EEEE,S OVIM ĆE SE ODMAH UPALIT i bome upali se plin ko dlanom o dlan,a ja pobliže tutnem nos u tu paklenu napravu....i skužim da je bakster nemilosrdno očerupal neki stari figaro iz ''78.,ptvorila ona fino do grijača,uštekala u stuju i pod onih 22o volti gari po šporetu ja u nevjerici već vidim černobilsku katastrofu i gljivurdu iz brodske posavine,pa kažem aaaajme bako,pa ubit ćeš se s tim.... bah,puhne izumiteljica uvrijeđeno ....makaršta....neće grom u koprive.... hebate,sreća pa nije svirao onaj didov tranzistor,možda bi izazvao dodatno zagrijavanje,pa bi svi skup sa tanjuračom i palačinkama odletjeli uz taktove BLAZE OF GLORY
< Poruku je uredio danery -- 15.6.2012 21:44:46 >