|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2012.
14.6.2012 13:07:45   
tayanna
ma mogu ali rijetko,a i nemoraju,to ti cure pokušavaju objasnit,sve je relativno i bitno je ničega se ne držati "ko pijan plota"! svaka T je individualna,bez obzira na stvari koje se u njoj događaju ,tj one koje su "Normalne"za to stanje!!uživaj u iščekivanju a i naravno nemoj baš sad zanemarivat signale koje ti tijelo šalje user posted image ! držim fige da je user posted image u pitanju!!user posted image

I will find a way to see you again

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 176
14.6.2012 13:08:12   
PinkyFunkyBirdy
Mogu se pojaviti, ali ne možeš znati sa sigurnošću da li si ih izmislila (tj. kreirali tvoj um i želja) ili su stvarno vezane uz trudnoću.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 177
14.6.2012 13:14:08   
dad@
hvala cure stvarno mi zbilja pomažete... a što se iščekivanja tiče biti će slatko...još samo malo... user posted image sad se idem spremati za posao.... šaljem vam puuuuunnnnooo poljubaca...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 178
14.6.2012 13:16:42   
dad@
čujemo se večeras i pratit ću sa zadovoljstvom ovaj forum....

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 179
14.6.2012 14:54:46   
bebica77
Beba ovaj mjesec nije dosla zato je stigao poziv za posao!!!! Cure drzte fige!!!;)

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 180
   [Brisano sporočilo]
14.6.2012 20:31:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu bebica77)
  Neposredna veza do poruke: 181
15.6.2012 9:12:24   
malena 35
ma trudilice moje mi sve to možemo samo nekima treba manje a nekima više vremena. ja sam sigurna da ćemo sve u skorom vremenu da budemo user posted image , ja nam svima držim fige i nadam se da će svima da nam pokaže user posted image .
ajmo trudilice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na posao da se user posted image lakše uhvati user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 182
15.6.2012 10:39:29   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image user posted image user posted image
Sad se čeka 25.06., zar ne? user posted image Kako će onda biti puno plusića... user posted image user posted image user posted image

Ja sam se odlučila vratiti prirodi. user posted image Neću piti Klomifen već sam krenula opet s kapima i pit ću čaj od marulje. Iskreno se nadam da ću se uspjeti priviknuti na taj odvratno gorki okus marulje user posted image user posted image user posted image . MM i ja si dajemo još svega par mjeseci da uspijemo prirodno i onda idemo u neku od bolnica za pomoć da obavimo sve pretrage i uđemo u postupak.
Mislim na sve vas i žao mi je da se neke cure već dugo ne javljaju, ali ih razumijem. Nadam se da kad nam se jave da će imati prekrasne vijesti. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 183
15.6.2012 10:50:41   
dad@
draga moja Pinky nadam se da će to sve uroditi plodom... ti znači nisi na popisu trudilica? :-( dugo mi je do tog 25.6. nekako nikako da dođe kao iz inata vrijeme usporilo user posted image držim ti palčeve da ipak uspiješ prirodnim putem... i da već idući mjesec budešuser posted image

Neposredna veza do poruke: 184
15.6.2012 11:03:45   
PinkyFunkyBirdy
Dad@, ja ti imam velike probleme s PCOS i jaaaaaako neredovitim ciklusima - imam ih 3 ili 4 u godini. Već sam ranije dosta pisala o tome. Evo i linka ako te zanima cijela priča: http://www.ringeraja.hr/forum/Kako_regulirati_cikluse_-_trebam_savjet/m_755139/tm.htm
Uglavnom, sad sam prošla ciklus s klomifenom na kojeg baš nisam reagirala i pošto sam dosta u gužvi još barem pola mjeseca ne isplati mi se ići na drugu turu klomifenom jer ne mogu ići na provjere. A marulju sam ranije već pila, ali s hrpom drugih čajeva pa da probam sad piti samo nju. Možda pomogne. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 185
15.6.2012 11:06:30   
malena 35
draga moja ne gubi nadu moraš biti jača od sebe i kad pomisliš da više ne možeš i kad pomisliš Bože zaštouser posted image . ne znan koliko već pokušavaš ali znam da ne smiješ odustat bez obzira na sve. ja ti iskreno od srca držim fige da uspiješ na bilo koji način da dobiješ user posted image . samo vjeruj u sebe i ja sam sigurna da ćeš uskoro da budeš user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

Neposredna veza do poruke: 186
15.6.2012 11:11:29   
dad@
joj draga ne gubi nadu sve će biti u redu i ja ti i dalje držim palčeve da već idući mjesec budešuser posted image ...

Neposredna veza do poruke: 187
15.6.2012 11:28:32   
dad@
i da keks svaki danuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 188
15.6.2012 11:29:26   
malena 35
čuj ja nemam iskustva sa začećem ali imam iskustva sa rizičnim trudnoćama, i sa 1 i sa 2 sam imala kamence u bubrezima radi čega ih u malo nisam rodila prije vremena a sa drugim malim su svi dr mislili da neću dočekati ni da oživi (a jedne tablete sam pila a dr stavljala doli jer sam dobila i nekakvu upalu ili nešto sl. ) a kad sam rodila ( misec dana prije termina) mali mi je bio cili crn sa jadnim pulsom (a sad skače i tuče glavom gdje god stigne) nitko nije moga virovat od dr. ali nikad ali baš nikad nisam odustala i pitala Bože zašto već samo Bože hvala i molim da uspijem jer ja to mogu i hoću te iste rječi i tebi preporučujem jer znam da možeš i hoćeš samo možda treba više vremena.
nikad se nemoj obeshrabit i ne dozvoli da ti to itko napravi. ja user posted image za tebe i znam da ćeš uspit prije ili kasnije i da ćeš nam se javit sa user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 189
15.6.2012 11:40:38   
dad@
ma biti će sve u redu ikad se najmanje budeš nadala mala mrvica će biti u stomaku....user posted image

Neposredna veza do poruke: 190
15.6.2012 11:57:39   
PinkyFunkyBirdy
Bez brige drage moje, ne gubim nadu. user posted image Meni je samo žao što unatoč pretragama nisam uspjela otkriti uzrok PCOS-a te što nemam svaki mjesec priliku da ostanem trudna, a godine lete. Nisam još toliko stara, ali mislila sam da ću u ovo vrijeme imati već barem jednog kikača. Koliko su nas cijeli život plašili da ćemo ODMAH ostati trudne ako se slučajno pokeksamo bez zaštite mislila sam da će se to uloviti čim se poljubimo. user posted image user posted image user posted image
Bit će bebača sigurno, ali u mom slučaju: s vremenom.
Pusam i grlim vas sve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 191
15.6.2012 12:08:36   
dad@
koliko godina imaš?user posted image

Neposredna veza do poruke: 192
15.6.2012 12:43:38   
PinkyFunkyBirdy
29.g. Znam da nije puno, ali pošto bi htjela 3 kikača bilo bi dobro da ostanem trudna čim prije. Možda uspijem od prve dobiti sva 3. user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 193
15.6.2012 13:09:07   
dad@
možda nikad se ne zna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 194
   [Brisano sporočilo]
15.6.2012 13:42:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 195
15.6.2012 14:02:38   
tayanna
pinky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uspjet ćeš,sigurna sam u to!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 196
15.6.2012 23:05:01   
malena 35
ajme pinky baš si me nasmijalauser posted image user posted image user posted image jer ja san ostala trudna prije vjenčanja i moja mater to još nije prihvatila i oprostila a malome 4 god. user posted image user posted image a šta ću ja nakon 3 god veze desilo se i etouser posted image .
ma ne brini bit će to brzo i kod tebe ja navijam za bar dvojke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a treće od dr puta user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 197
16.6.2012 15:54:16   
Sunshine28
pinky evo ja od srca navijam za trojceke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 198
18.6.2012 8:30:40   
dad@
Dobro jutro drage moje... još samo tjedan dana i znat ću jesmo li uspjeli ili ne.... ako ne bude ništa ovaj mjesec dat će Bog drugi mjesec... ali mi nećemo odustati...od user posted image ipak navijam za user posted image već ovaj mjesec i nadam se dobrim vijestima... pozdrav svim trudilicama od mene....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 199
18.6.2012 13:37:08   
tayanna
dobar dan vam želim žene!user posted image ima li štogod novoga??simptomi neki,nešto??
ja sam sva u neznanju,neznam kaj da mislim,po mojoj računici O mi je trebala biti 14tog,ff mi baca da je bila 15tog,a mene danas desni jajnik(koji i je na redu ovaj ciklus)rastura!!pokrili smo se do 14tog user posted image i gubim nadu za ovaj ciklus!baš sam baksuz!!user posted image

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!