Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:15:43
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: troubled evo me na kofi haaaalooooo ?!?!?!? ti si zalutala ?!?!?
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:17:53
|
|
|
|
troubled
|
ja sam bila smislila pjesmicu koju bih pauli pjevala kad bi išle u doktora... doktore, doktore nemoj djecu boc-boc samo djecu kuc-kuc i još može AAAAAAAAAAA tako da nije bilo problema sve dok se doktorica držala preslušavanja i gledanja grla čak bi je paula podsjetila ako joj ova ne bi pogledala grlo...AAA???
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:18:48
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: koka Troubled, potpis ti je strašan , mislim da u tvom slučaju je istina , prije bih rekla da je mit
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:18:50
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA:troubled a moja beba...ah...što da vam pričam... izgleda da su već prevladali dalmartinski geni....(linčina) neda mu se niti malo na zrak da iziđe valjda sam ga-ju sada naljutila pa bude izašla za obračun sa mnom
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 8:19:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 8:20:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:20:25
|
|
|
|
troubled
|
zvrkiću, zvrkiću...dubrovnik ti je posebna kategorija...nemamo ti mi baš prevelike veze s dalmatinskim mentalitetom gospari više naginju teatralnosti... prije je to nego ljenost
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:21:04
|
|
|
|
ZVRK
|
mi imamo frku od MUŠKIH doktora od kada je bio na natezanju pišulinca.ali ako je zločko onda samo kažeš -šta idemo kod slabog doktora i onda je sve 5
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:21:12
|
|
|
|
koka
|
Pa sutra idem i ja s njima pa ću probati razgovarati ja s doktorom, neznam ....šta da ti kažem. Prvo, nije mi svejedno, a drugo ne želim ništa loše mislit ........
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 8:22:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:23:59
|
|
|
|
koka
|
Mene je strah plašit ga s doktorima, jer onda nsam ništa napravila.....sad ga češće viđamo pa bolje bit priseban kad ga se spominje .....Iva, jesi li počela s nadohranom?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 8:24:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 8:27:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:29:18
|
|
|
|
koka
|
Mi smo s Rokićem počeli s povrčem, a neki dan bila sam počela s Milom, malo krumpira, međutim bobila temperaturu pa smo pauzirali, neka siše cura ..al čim ozdravi nastavit čemo polako...Nije to zamjenski obrok nego upoznavanje s hranom
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:29:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jutro, lijepe moje... vidim aktivnosti su na visini zadatka od ranog jutra. Bebu Trouby više neću ni komentirati Wuki, uf, nadam se da će se ili javiti ili poslati neko SMS. Koka, držim palčeve da s Rokićem, našim hrabrićem, bude sve ok. P.S. nekako mi RRaja sve više postaje "svodnički" portal.... Jan i Vida, Leon i Mia...ma znam da ih je bilo još evo kavica i čaj da nas griju u ovo hladno jutro
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 16.12.2008 8:30:11 >
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:34:59
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: koka Zaboravila si mi na Milu i Đuru , jutro FJ.... rekla sam da ima još, ne mogu ja to sve pohvatati... a vidim sve neki morsko-kopneni parovi
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:37:28
|
|
|
|
troubled
|
idem ja malo u šetnju... a vi mi budite dobro i veselo... vidimo se
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:37:37
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka Zvrk draga ti nam sutra imaš feštu? Častiš? naravno. šta je netko sumljao??? smišlam slatki meni
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 16.12.2008 8:37:55
|
|
|
|
mamica29
|
Pozdrav, evo i mene. Wuki drži se sve će biti u redu!!! (za sreću). Troubled bebi je malo tvrdoglava
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 8:38:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!