|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen...
12.3.2013 13:50:12   
pepeljuga
I ja potpisujem Cubu i Bumbi user posted image user posted image user posted image

A vi nove prije otvaranja malo provjerite jel već ima tema.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 26
12.3.2013 13:51:56   
snowwhite
većina tema i postoji već,samo treba prečeprkati

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 27
12.3.2013 13:56:03   
Afrodita83
I da tamo nam je na našim "Proljetnim " Bebić u problemu tako da Cuba, Bumbi, Pepeljuga, trk do tamo! user posted image

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 28
12.3.2013 14:21:25   
ikica84
ja dosla da vidim sta ima a ono sve neke nove clanice,milijun tema za 2 dana...user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 29
12.3.2013 14:27:49   
Renata RR
Ma dajte... Ajmo malo pozitivnog razmišljanja!user posted image Što je loše u tome ako se natjeću? Možda će ipak koja ostati i družiti se sa nama i dalje. Meni osobno (pa ne zbog toga što sam admin ovdje) je ovo natjecanje baš fora, nikada do sada nisam naletjela na takvo nešto... Osim toga je jako zarazno...user posted image

Ima puno otvorenih tema na koje se može odgovoriti ukratko, i za svaki odgovor dobijemo 5 dodatnih bodova.user posted image Sada nije vrijeme za svađanje, nego za komentiranje...!user posted image

Neposredna veza do poruke: 30
12.3.2013 14:30:59   
pticica
upravo kako Renata kaze, ..... idemo cureuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 31
12.3.2013 14:32:33   
Marinela27
hvala Renatauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Marinela27 -- 12.3.2013 14:33:04 >

Mašta je daleko važnija od logike!

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 32
12.3.2013 14:34:12   
pepeljuga
Ma ja nemam ništa protiv al isto ne volim kad se tema dojenje ponavlja po 1001 put. Pa nije problem malo viditi sto ima od tema.

I stvarno me zanima kad ova igra završi,koja mi je stvarno super tko će se od novih javljati.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Marinela27)
Neposredna veza do poruke: 33
12.3.2013 14:39:58   
andydea
ma ja nemam ništa protiv, jedino mi je glupo da se te curke nisu prije uključivale u raspraveuser posted image ...mnoge od nas smo na RR svaki dan i to po 4h...ali nema veze sve za našu Raju user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 34
12.3.2013 14:41:18   
Afrodita83
Samo da bude jasno. ne odnosi se ovo samo na Marinelu za koju izgleda da smo je svi napali, niti slučajno! Naprotiv, mislim da ima još par novih cura koje su otvorile takve teme da ih neću niti otvarat a kamoli se zamarat čitanjem i komentiranjem na njima. Ali podržavam, svatko se "bori" za sebe i ako borba uključuje sve ovo što je već navedeno i iskomentirano na ovoj temi ( za koju i dalje mislim da je krivo nazvana ) ja im držim fige da osvoje sve moguće nagrade svaki dan, a mi ostale ćemo se i tako družiti tu kako prije tako i poslije ove igre user posted image

Neposredna veza do poruke: 35
12.3.2013 14:45:32   
pticica
nekada sam i ja bila ovdje svaki dan,pa me nije bilo neko vrijeme, uglavnom kad imam vremena citam sta se desava, ne pisem cesto, eh sad je ovo takmicenje probudilo nesto u meni, nije nagrada u pitanju, cisto da imamo neki dokaz da mi mozemo kad hocemo

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 36
12.3.2013 14:48:14   
Tanjica Tanja
ja sam i prije znala biti inventar na ovom forumuuser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 37
12.3.2013 14:52:57   
Afrodita83
Od kad sam se prijavila i završila na bolovanju stalno tu visim, po cijele dane....dečko mi već misli da je ovo samo kamuflaža za ljubavnika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 38
12.3.2013 14:55:27   
pepeljuga
Ajme afrodita a da znaš samo kako je bilo živo prije godinu- dvi,dečko bi te ostavio koliko bi onda samo visilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 39
12.3.2013 14:56:05   
Dacana
Ja sam samo htjela jos pridodad,da nije uredu od onih cura koje su sad prikljucile samo radi ove igre...
Najbolje bi bilo da nagradu dobije ona cura koja je najvise ovdje i daje sve od sebe za ovu stranicu...a ne npr.ja koja dodje samo nesto pogledat,malo komentirat i ode...jer em nemam vremena em mi se nekad ni neda citat sve te komentare na forumu,haha :D
prije kad sam bila trudna cesce sam dolazila,a sad rjedje :D

NAJBOLJE BI BILO DA NAGRADU DOBIJE ONA KOJA I TO ZASLUZUJE,AL OVO JE SUROVI SVIJET DA ONI KOJI SE NAJVISE TRUDE BUDU POKAKANI,A ONI KOJI SE NAJMANJE DOBIJU SVO BLAGO SVIJETA!!!

I NEKAAAAA OVA IGRA VISE PRESTANEEEEE!!!!!!AAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

eto to je to
bravo jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 40
12.3.2013 14:59:27   
Afrodita83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 41
12.3.2013 15:08:45   
Renata RR
Dacana i tvoj odgovor vrijedi 5 bodova! Ne može se tu ništa....user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 42
12.3.2013 15:15:33   
sretnaz
I ja sam nova. Otvorila sam si račun već prije ali nisam nikad komentirala jer mi je bilo glupo upasti kao padobranac. Svaki dan sam na Ringeraji od kad sam zatrudnila, a beba ima 6 mjeseci. Pratim ljetne bebe od početka i kako sam radila cijelu trudnoću nisam imala vremena za forum, a kasnije mi je glupo bilo javiti se nakon što se već svi međusobmo znaju. A dolazila sam u napast! Skupljam sad stabla jer mi je to totalno zabavno. Obožavam takve igre. Cure nemojte mi zamjeriti. I ostavila sam par komentara jer su mi bile zanimljive teme. Inače, Ringeraja i forumi su mi jako puno pomogli.

Neposredna veza do poruke: 43
12.3.2013 15:20:06   
Dacana
Ajbga,Renata sta sad ja tu mogu...svi ovdje koji komentiraju imaju po 5 bod,ko i ti...tu se nísta nemoze.il da vise ni ne dolazim vamo,tako da cu bit mirne duse.haha

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 44
12.3.2013 15:21:59   
Tina 21
Slažem se s tobom..ja sam dodala i nekoliko novih tema,al sam prestala jer necu da se ljute na mene i da ponavljam neke teme..rađe skupljam stabla i prokomentiram nešto što mi se sviđa

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 45
12.3.2013 15:27:51   
lidac0605
Ajd da se i ja malo javim da dobim koji boduser posted image ,al hebi ga sutra radim cijelodnevnu pa ne bum skupila niš...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 46
12.3.2013 15:52:21   
Marinela27
user posted image Oduvijek pratim ringeraju, čitam zanimljive i poučne teme. Nisam ja kriva što ova igra ima takva pravila, lajkaj , komentiraj, otvaraj nove teme do besvijesti, dodaj albume, to je ideja portala, i znam da vam to sve ide na živce.Nije mi uopće do nagrade već sam htjela, da se ujedinimo i budemo što bolji. Natojala sam ne otvarati totalno promašene teme, i gledala sam da se ne ponavaljuju.
Pratila sam i pratit ću portal neovisno o nagradnoj igri.

Svima voljnima zabave, šale i osmijeha kojeg u današnje vrijeme kronično nedostaje želim puno uspjeha u nagradnoj igriuser posted image user posted image

Mašta je daleko važnija od logike!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 47
12.3.2013 15:57:20   
pticica

IZVORNA PORUKA: Marinela27

user posted image Oduvijek pratim ringeraju, čitam zanimljive i poučne teme. Nisam ja kriva što ova igra ima takva pravila, lajkaj , komentiraj, otvaraj nove teme do besvijesti, dodaj albume, to je ideja portala, i znam da vam to sve ide na živce.Nije mi uopće do nagrade već sam htjela, da se ujedinimo i budemo što bolji. Natojala sam ne otvarati totalno promašene teme, i gledala sam da se ne ponavaljuju.

Svima voljnima zabave, šale i osmijeha kojeg u današnje vrijeme kronično nedostaje želim puno uspjeha u nagradnoj igriuser posted image user posted image

ovo bi trebao svima biti cilj

ne znam zasto si tuzna,uvrijedjena i zasto osjecas potrebu da se pravdasuser posted image user posted image , furaj po svom, skupljaj bodove kako za sebe tako i za rr.hr i uzivaj

(Odgovor članu Marinela27)
Neposredna veza do poruke: 48
12.3.2013 16:16:07   
snowwhite
baš tako,igra je takva i igramo po pravilima :-D
IZVORNA PORUKA: pticica

IZVORNA PORUKA: Marinela27

ovo bi trebao svima biti cilj

ne znam zasto si tuzna,uvrijedjena i zasto osjecas potrebu da se pravdasuser posted image user posted image , furaj po svom, skupljaj bodove kako za sebe tako i za rr.hr i uzivaj

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 49
12.3.2013 17:42:30   
mala pcelica
ja stvarno nisam u toku kakva je nagradba igra u pitanju i nisam više često na rr,al sad sam zaradila 5 bodova,jel,ako sam dobro skontala po postovima prije ??? user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!