Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 13:50:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja potpisujem Cubu i Bumbi A vi nove prije otvaranja malo provjerite jel već ima tema.
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 13:51:56
|
|
|
|
snowwhite
|
većina tema i postoji već,samo treba prečeprkati
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 13:56:03
|
|
|
|
Afrodita83
|
I da tamo nam je na našim "Proljetnim " Bebić u problemu tako da Cuba, Bumbi, Pepeljuga, trk do tamo!
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:21:25
|
|
|
|
ikica84
|
ja dosla da vidim sta ima a ono sve neke nove clanice,milijun tema za 2 dana...
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:27:49
|
|
|
|
Renata RR
|
Ma dajte... Ajmo malo pozitivnog razmišljanja! Što je loše u tome ako se natjeću? Možda će ipak koja ostati i družiti se sa nama i dalje. Meni osobno (pa ne zbog toga što sam admin ovdje) je ovo natjecanje baš fora, nikada do sada nisam naletjela na takvo nešto... Osim toga je jako zarazno... Ima puno otvorenih tema na koje se može odgovoriti ukratko, i za svaki odgovor dobijemo 5 dodatnih bodova. Sada nije vrijeme za svađanje, nego za komentiranje...!
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:30:59
|
|
|
|
pticica
|
upravo kako Renata kaze, ..... idemo cure
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:32:33
|
|
|
|
Marinela27
|
hvala Renata
< Poruku je uredio Marinela27 -- 12.3.2013 14:33:04 >
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:34:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma ja nemam ništa protiv al isto ne volim kad se tema dojenje ponavlja po 1001 put. Pa nije problem malo viditi sto ima od tema. I stvarno me zanima kad ova igra završi,koja mi je stvarno super tko će se od novih javljati.
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:39:58
|
|
|
|
andydea
|
ma ja nemam ništa protiv, jedino mi je glupo da se te curke nisu prije uključivale u rasprave ...mnoge od nas smo na RR svaki dan i to po 4h...ali nema veze sve za našu Raju
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:41:18
|
|
|
|
Afrodita83
|
Samo da bude jasno. ne odnosi se ovo samo na Marinelu za koju izgleda da smo je svi napali, niti slučajno! Naprotiv, mislim da ima još par novih cura koje su otvorile takve teme da ih neću niti otvarat a kamoli se zamarat čitanjem i komentiranjem na njima. Ali podržavam, svatko se "bori" za sebe i ako borba uključuje sve ovo što je već navedeno i iskomentirano na ovoj temi ( za koju i dalje mislim da je krivo nazvana ) ja im držim fige da osvoje sve moguće nagrade svaki dan, a mi ostale ćemo se i tako družiti tu kako prije tako i poslije ove igre
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:45:32
|
|
|
|
pticica
|
nekada sam i ja bila ovdje svaki dan,pa me nije bilo neko vrijeme, uglavnom kad imam vremena citam sta se desava, ne pisem cesto, eh sad je ovo takmicenje probudilo nesto u meni, nije nagrada u pitanju, cisto da imamo neki dokaz da mi mozemo kad hocemo
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:48:14
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
ja sam i prije znala biti inventar na ovom forumu
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:52:57
|
|
|
|
Afrodita83
|
Od kad sam se prijavila i završila na bolovanju stalno tu visim, po cijele dane....dečko mi već misli da je ovo samo kamuflaža za ljubavnika
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:55:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme afrodita a da znaš samo kako je bilo živo prije godinu- dvi,dečko bi te ostavio koliko bi onda samo visila
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:56:05
|
|
|
|
Dacana
|
Ja sam samo htjela jos pridodad,da nije uredu od onih cura koje su sad prikljucile samo radi ove igre... Najbolje bi bilo da nagradu dobije ona cura koja je najvise ovdje i daje sve od sebe za ovu stranicu...a ne npr.ja koja dodje samo nesto pogledat,malo komentirat i ode...jer em nemam vremena em mi se nekad ni neda citat sve te komentare na forumu,haha :D prije kad sam bila trudna cesce sam dolazila,a sad rjedje :D NAJBOLJE BI BILO DA NAGRADU DOBIJE ONA KOJA I TO ZASLUZUJE,AL OVO JE SUROVI SVIJET DA ONI KOJI SE NAJVISE TRUDE BUDU POKAKANI,A ONI KOJI SE NAJMANJE DOBIJU SVO BLAGO SVIJETA!!! I NEKAAAAA OVA IGRA VISE PRESTANEEEEE!!!!!!AAAAAAAA eto to je to bravo ja
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 14:59:27
|
|
|
|
Afrodita83
|
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 15:08:45
|
|
|
|
Renata RR
|
Dacana i tvoj odgovor vrijedi 5 bodova! Ne može se tu ništa....
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 15:15:33
|
|
|
|
sretnaz
|
I ja sam nova. Otvorila sam si račun već prije ali nisam nikad komentirala jer mi je bilo glupo upasti kao padobranac. Svaki dan sam na Ringeraji od kad sam zatrudnila, a beba ima 6 mjeseci. Pratim ljetne bebe od početka i kako sam radila cijelu trudnoću nisam imala vremena za forum, a kasnije mi je glupo bilo javiti se nakon što se već svi međusobmo znaju. A dolazila sam u napast! Skupljam sad stabla jer mi je to totalno zabavno. Obožavam takve igre. Cure nemojte mi zamjeriti. I ostavila sam par komentara jer su mi bile zanimljive teme. Inače, Ringeraja i forumi su mi jako puno pomogli.
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 15:20:06
|
|
|
|
Dacana
|
Ajbga,Renata sta sad ja tu mogu...svi ovdje koji komentiraju imaju po 5 bod,ko i ti...tu se nísta nemoze.il da vise ni ne dolazim vamo,tako da cu bit mirne duse.haha
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 15:21:59
|
|
|
|
Tina 21
|
Slažem se s tobom..ja sam dodala i nekoliko novih tema,al sam prestala jer necu da se ljute na mene i da ponavljam neke teme..rađe skupljam stabla i prokomentiram nešto što mi se sviđa
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 15:27:51
|
|
|
|
lidac0605
|
Ajd da se i ja malo javim da dobim koji bod ,al hebi ga sutra radim cijelodnevnu pa ne bum skupila niš...
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 15:52:21
|
|
|
|
Marinela27
|
Oduvijek pratim ringeraju, čitam zanimljive i poučne teme. Nisam ja kriva što ova igra ima takva pravila, lajkaj , komentiraj, otvaraj nove teme do besvijesti, dodaj albume, to je ideja portala, i znam da vam to sve ide na živce.Nije mi uopće do nagrade već sam htjela, da se ujedinimo i budemo što bolji. Natojala sam ne otvarati totalno promašene teme, i gledala sam da se ne ponavaljuju. Pratila sam i pratit ću portal neovisno o nagradnoj igri. Svima voljnima zabave, šale i osmijeha kojeg u današnje vrijeme kronično nedostaje želim puno uspjeha u nagradnoj igri
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 15:57:20
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: Marinela27 Oduvijek pratim ringeraju, čitam zanimljive i poučne teme. Nisam ja kriva što ova igra ima takva pravila, lajkaj , komentiraj, otvaraj nove teme do besvijesti, dodaj albume, to je ideja portala, i znam da vam to sve ide na živce.Nije mi uopće do nagrade već sam htjela, da se ujedinimo i budemo što bolji. Natojala sam ne otvarati totalno promašene teme, i gledala sam da se ne ponavaljuju. Pratila sam i pratit ću portal neovisno o nagradnoj igri. Svima voljnima zabave, šale i osmijeha kojeg u današnje vrijeme kronično nedostaje želim puno uspjeha u nagradnoj igri ovo bi trebao svima biti cilj ne znam zasto si tuzna,uvrijedjena i zasto osjecas potrebu da se pravdas , furaj po svom, skupljaj bodove kako za sebe tako i za rr.hr i uzivaj
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 16:16:07
|
|
|
|
snowwhite
|
baš tako,igra je takva i igramo po pravilima :-D IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: Marinela27 Oduvijek pratim ringeraju, čitam zanimljive i poučne teme. Nisam ja kriva što ova igra ima takva pravila, lajkaj , komentiraj, otvaraj nove teme do besvijesti, dodaj albume, to je ideja portala, i znam da vam to sve ide na živce.Nije mi uopće do nagrade već sam htjela, da se ujedinimo i budemo što bolji. Natojala sam ne otvarati totalno promašene teme, i gledala sam da se ne ponavaljuju. Pratila sam i pratit ću portal neovisno o nagradnoj igri. Svima voljnima zabave, šale i osmijeha kojeg u današnje vrijeme kronično nedostaje želim puno uspjeha u nagradnoj igri ovo bi trebao svima biti cilj ne znam zasto si tuzna,uvrijedjena i zasto osjecas potrebu da se pravdas , furaj po svom, skupljaj bodove kako za sebe tako i za rr.hr i uzivaj
|
|
|
|
RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislen... 12.3.2013 17:42:30
|
|
|
|
mala pcelica
|
ja stvarno nisam u toku kakva je nagradba igra u pitanju i nisam više često na rr,al sad sam zaradila 5 bodova,jel,ako sam dobro skontala po postovima prije ???
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!