Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 7.11.2011 23:10:51
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: mamacita IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: zg_cinik ajde i jedan odgovor s muškog(mog) gledišta... nebi mogel reč koje rase...nacinalolnosti il kajjaznamčega mi se ženska sviđa... zato mogu reč... da biram tak - nebi znal izabrat... treba izabrat osobu... a to je puno više od izgleda... uostalom... ljepota je u oku promatrača... oujea! ciniče - like, +1! Come on... mariachi... kakvi tebe obaraju s nogu, nije fer ovako upasti, i podici palac na ovakav odgovor (glavna je osoba), ovdje se radi o izgledu... pa pucaj . znaš ti dobro ko mene može oboriti s nogu, i opet bitna je osobnost Visoki... markantan tip... prosijeda kosa... maaalo tamnija put, onako, ima mix am.+latino gene... slatkorječiv do bola jbg, jedini je bed kaj je na drugom kraju svijeta! E, takvu te volim... dakle, Julio Iglesias i drustvo .
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 7:43:17
|
|
|
|
kanader
|
dakle, mora biti žensko i nakon prvog dojma moram pronaći ono nešto(faktor x)da ju bolje upoznam ...a po pitanju vanjskog izgleda pa i nemam neki tip žene...za sada već godinama to je moja draga ,samostalna, poduzetna, (pre)glasna,sa malo krivim zubima i neukroćenom grivom na glavi....najbolja žena i majka ....oštra i nježna, i nikad ne znam koje će prevladati
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 10:05:12
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler jagodice ti si pravo osvježenje sa svojim temama jako me privlače nigeri iliti crnci,ali opet ne svi,nego kao i bijelci,ma bilo ko..meni muškarac nije ispod 100kg i prek 190cm jednostavno me neprivlače manji od toga i gotovo tak da žuta rasa vjerojatno kod mene nedolazi u obzir od nacionalnosti..nemam neke favorite.. meni se cini da si ti negdje pisala da gledas p.filmove sa crncima :) a vjetenamci i vjetnamke su ljep narod...
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 8.11.2011 10:08:32 >
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 10:18:39
|
|
|
|
Ira_
|
Sviđaju mi se muškarci tipa : Z.Zidane, je po mome oličenje muškarca. Ali kako već netko prije reče, ljepota je u oku promatrača!
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 10:41:45
|
|
|
|
anaxx
|
definitivno mm, crne kose s plavim očima... oči su mi bitne i tip se mora smijati očima... mora imati široka ramena, čvrste ruke... dubok glas... lagano neobrijan, nesavršene frizure da mu u svakom trenutku mogu prstima proći kroz kosu (nikako duga kosa, raif ili sl.)... sve to sam našla, a i puno više... to je što se tiće fizičkog izgleda, a naravno da mora imati i ono nešto osobno.... Andy Garcia je vlo blizu toga...
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 14:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
ja kad njega vidim, uf, uskočila bi u ekran i zrušila ga na pod!!!! što se nisam rodila prije xy godina da ga smotam
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 14:13:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jagodice tako je mm i ja gledamo skupa samo di su plavušica i niger mariachi ja ni neznam ko je to
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 8.11.2011 14:14:18 >
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 14:57:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Pinci, pa to ti Placido Domingo, planetarno popularan operni pjevač!
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 17:05:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ah kultura mi nije na nivou
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 17:30:17
|
|
|
|
bubaMaja
|
hehehe fora tema ))) slažem se da svi imamo oči i iako volimo svoje i oni su ti koji su nas oborili zapravo s nogu (heheh pa i doslovce), gledati se smije ))) osobno nisam pretjerano nikad imala prezgodne frajere (par iznimki naravno) od kad sam počela izlaziti s tipovima (ono na tjedan dana početkom srednje) bili su crni, niži, ajmo reći latino tipovi... onda sam se prebacila na Dalmatince i imala duge veze s njima (jedan je bio prezgodan, jedan je bio ajmo reć običan s predivnim očima, a treći je bio visok ono pravi Dalmoš samo malo mršaviji) na kraju sam se udala za plavog, s plavim očima koje su me srušile na prvi pogled (u našem slučaju i doslovno).. u šali znamo i sami reći da je on neki nordijski tip, samo nije dva metra ko oni kad gledam ovako po poznatim likovima, zapravo ovisi o ulogama koje imaju : recimo Stephen Meyer (mislim da se tako zove vampir Bill mi je totalno sexy, ali kad vidim Erica iz iste serije odmah mi nešto bude ) oličenje seksualnosti mi je John Malkowich iako je on zapravo stvarno ružan.... Xavier Bardem e da mmmmmmmmmmmmm njemu bi dala hahahahahah čak i udata a bome i Gerard Butler uffffffffffffffffffffffff i tako iako meni i mom mužu nešto najljepše na svijetu oličenje sveg aod ljepote, senzualnosti, seksipila i sve sve sve u jednom je Monica Belluci i da ju zgrabimo u ruke mm i ja heheheheh
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 21:56:08
|
|
|
|
jagodicabobica
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 22:05:27
|
|
|
|
mamacita
|
O covjece, ta kud ste sada pocele stavljati slikice, ja cu podivljati jer ih nikako ne mogu zaljepiti... Ahhh... Kad smo kod zgodnjaka koje bih uvijek mogla pogledati: Sean Connery (neki ce reci, ah, prestar... ja cu reci, toliko sexi, a taj glas ).
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 22:12:11
|
|
|
|
bubaMaja
|
e da i Keanu Reeves jooooooooooooj sad sam gledala Šetnju u oblacima )))))))))) lepi dečko nema šta, a tek u Matrixu ))) u kožnjaku na super jurilici juhuuuuuu
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 22:12:20
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita O covjece, ta kud ste sada pocele stavljati slikice, ja cu podivljati jer ih nikako ne mogu zaljepiti... Ahhh... Kad smo kod zgodnjaka koje bih uvijek mogla pogledati: Sean Connery (neki ce reci, ah, prestar... ja cu reci, toliko sexi, a taj glas ). samo klikni desno dugme na misu i kopiraj pa zaljepi...probaj na mojoj slici to uraditi...
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 22:13:07
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja e da i Keanu Reeves jooooooooooooj sad sam gledala Šetnju u oblacima )))))))))) lepi dečko nema šta, a tek u Matrixu ))) u kožnjaku na super jurilici juhuuuuuu
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 22.12.2011 20:50:17
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: jagodicabobica Hrvati tamnosmedzi sa smedzim njeznim ocima.. pa meni je upalo u oci bas da hrvati imaju njezne oci(pogled)... ja im u ocima ne vidim njeznost mene je nekad davno Petar Graso obarao s nogu
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 22.12.2011 20:51:26
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ja kad njega vidim, uf, uskočila bi u ekran i zrušila ga na pod!!!! što se nisam rodila prije xy godina da ga smotam za mene je prestar pa ga ne mogu tim ocima gledati
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 22.12.2011 20:58:06
|
|
|
|
danery
|
mene hugh jackmann,a ni rowan atkinson mi nije za bacit
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 22.12.2011 21:54:12
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: danery mene hugh jackmann,a ni rowan atkinson mi nije za bacit
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:44:04
|
|
|
|
Renata RR
|
Balkanci, pogotovo Hrvati... Sada imam svog i dovoljan je ... To je odgovor na početno pitanje...
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:47:03
|
|
|
|
Renata RR
|
Od poznatih: Rijetko tko me obara s nogu.. Oborio me tip iz prve sezone Spartaka, pa sam onda saznala da je umro. Taj je bio što se tiče izgleda stvarno pravi za moj ukus!
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:48:38
|
|
|
|
Ninaa
|
Bali beg iz Sulejmana trenutno naj jači
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:49:39
|
|
|
|
Tina 21
|
nemojte mi se smijati ali ja obožavam Ronaldinha
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:50:30
|
|
|
|
Tina 21
|
a tu su i talijani
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:51:46
|
|
|
|
troubled
|
mene samo onaj cinik s prve strane
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!