Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 20:57:04
|
|
|
|
tina1602
|
hvala tiha
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 20:58:21
|
|
|
|
Puli
|
neću ti sve pojesti tiha a možda i hoću nikad se ne zna
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 20:59:38
|
|
|
|
tiha
|
puli ja sam ti dobrica iiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzvvvvvvvvvvvvvvvvvooooooooooooooollllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....stize peso sa pastetom!!!!!!!!!!!!!!!!! kuc-kuc
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:00:14
|
|
|
|
koka
|
Curke kod vas je bilo gadno, ha? Ovdje ništa, sparina ga piči, i ubijaju me ti komarci . Mrzim ih.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:02:46
|
|
|
|
Puli
|
hvala tiha veliki od mene baš je fino ko u vrtiću koka dobro da si spomenula komarce idem ubaciti tabletu u aparatić pa se vratim
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:05:25
|
|
|
|
Ruža
|
Čim spomeneš paštetu ludilo u bircu... Tihica kuham neki bolonjez po mome, mljeveno je pileće, ima i mrkvice i špinata i crnoga vina, sutra još skuham tijesto, zalijem bešamelom, pospem sirom i zapečem u pećnici. I dobiješ Lazanje za lijene žene... Kod mene sve nešto za lijenjivice.... Koka i kod nas ih ima, a ništa ne spominju prašenje komaraca ove godine...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:10:21
|
|
|
|
Puli
|
ružo pa ti nisi ljenjivica ti si pčela marljivica radilica ovdje jure vatrogasci s pumpama za ispumpavanje vode sve otvoreno sreća da cvijetu nisu probudili projurili kroz ulicu sa uklučenim sirenama morat ću mm-u prepustiti komp. pristojno pita jesam li gotova družimo se ujutro kad obavimo šoping tv-a puse najveće veliki i jedno od mene
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:13:03
|
|
|
|
tina1602
|
zatišje u birtiji
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:14:26
|
|
|
|
tina1602
|
bok puli
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:17:07
|
|
|
|
anne
|
Večer cure. Više ne curi, fleka nije velika i parket izgleda dobro. Puli baš nam je katastrofa ulica! Tri put nestalo struje, i naš je podrum poplavio. Sva sreća da ništa ne držimo dolje. Jesi vidjela da u prvoj zgradi iz podruma bacaju vodu u lavorima! Ha što su ti stare zgrade!
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:24:03
|
|
|
|
Ruža
|
Puli bokić, ugodnu večer ti želimo... Ane sva sreća pa nije strašno, ma preseliti ćeš ti nama do prvoga, a onda fešta!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:32:17
|
|
|
|
koka
|
Ja ću isto morati prepustiti kompić MM jer mora neke slike sređivati . Hajde pa možda kasnije skoćim do vas.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:34:03
|
|
|
|
maja
|
a kod nas samo 5 minuta padala kiša, malo je zahladilo ali je dosta ugodno, bit će lijepo spavati, a što se tiče komaraca još ih nisam vidjela
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:39:36
|
|
|
|
maja
|
nitko se neće družiti sa mnom idem ja onda u krevetić. Do sutra, pozdrav!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:46:19
|
|
|
|
mirna
|
laku noć maja.. sve ste pobjegle..
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:48:02
|
|
|
|
Ruža
|
Ma ja sam još tu, ali radim nešto usput... Ali vas pratim.... Mirna jel ovaj vikend opet na selo?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:50:36
|
|
|
|
mirna
|
Ma ne.. predaleko je. ovaj vikend smo u zg. ja bi jedan dan u toplice, ali vidjet ćemo kakvo će biti vrijeme... Šta radiš usput?
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 21:56:54
|
|
|
|
Ruža
|
Malo na kupanje... I ja bi isto... Evo završavam ručak za sutra i pišem neku statistiku za posao... Sutra ću kasnije doći, pa da MM ima bar što za ručak.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 22:00:33
|
|
|
|
mirna
|
i ja nešto pokušavam napraviti..malo je hladnije, pa mi je lakše. po onoj vrućini mi nije mozak radio...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 22:02:34
|
|
|
|
koka
|
Mm neće kompić . Sigurno najavljuje kišu . Meni ništa od kupanja za sada , pa zato se nadam da ću barem kod poroda biti u vodi . Sve više me privlači ta ideja, al stvarno se nebi htjela previše nadati da se ne razočaram.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 22:08:16
|
|
|
|
Ruža
|
Pravo kažeš Mirna i kod nas je ugodnije... Odmah lakše i raditi i disati... Koka i ja bi voljela da uspiješ dobiti kadu pa da nam preneseš iskustvo... Dok ja stignem do drugog, možda i kod nas uvedu kadu. Bravo za MM_a!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 22:11:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 22:22:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 22:28:38
|
|
|
|
koka
|
OVdje sparina, MM ošo spavat , a ja sama s vama. I meni se već spava, al mi je muka leći u krevet . Uopče ne spavam dobro, dižem se sveka dva sata, nikako da se namjestim a tek za dignuti . baš jedva čekam da rodim(iako znam da ni onda neću moći spavati), tako da se barem mogu namjestiti kako Bog zapovijeda. Upravo vijesti govore o nevremenu.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 3.6.2008 22:29:44
|
|
|
|
koka
|
Stvarno je bbilo gadno .
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!