Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 11:24:50
|
|
|
|
Ira_
|
Ema pajki, a ja kuham ručak. Šta ima kod vas?
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 11:28:06
|
|
|
|
Ruža
|
Šta finoga kuhaš? Ja bi trebala krenuti kuhati ručak pa nikako. Biti će do 3h valjda gotov.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 11:28:19
|
|
|
|
Marta j
|
Jutro cure kako ste? Ja jutros koda sam se najela ludi gljiva samo se smijem nesto sam dobre volje,a moj me cvrcak lupa sa svih strana a kada me lupi u mjehur brojim zvjezde. Tiha nemoj biti tuzna,i mi moramo popodne od doma da dode mm brat jer mene nemogu vidjeti sa stomakom,trebala bi biti tuzna jer mi to nije drago a mene bas danas uhvatila vesela.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 11:31:17
|
|
|
|
Ira_
|
Tucane šnicle u saftu s gljivama,krumpir pire, zelena salata i juha.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 11:49:00
|
|
|
|
Ruža
|
Ira ja bi k vama na ručak. Marta samo ti nama budi vesela. Mazi svoju škembicu, a ostali neka brinu.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 12:13:28
|
|
|
|
koka
|
Evo i nas....danas je prvi dan zime , tu kod nas nebi se reklo jer je vani predivno , a ja sad pičim kuhat ručak, tako da kasnije iskoristimo vrijeme i napolje s djecom
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 12:52:37
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Tiha nemoj biti tuzna,i mi moramo popodneod doma da dode mm brat jer mene nemogu vidjeti sa stomakom,trebala bi biti tuzna jer mi to nije drago a mene bas danas uhvatila vesela. ne kužim ja tu spiku... nema situacije u kojoj moram od doma... a ko me neće videti...ne mora... i neidem tam di ovisi ko bu još tam.... jel mu se sviđa moja frizura il kaj... ne kužim vas...
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:00:17
|
|
|
|
tonkica
|
Ja kasnim danas, vidim sad da u bircu više nikog ni nema. Bila na misi ujutro, sve pripremila za lazanje, pečem ih poslije, dolaze nam moji na ručak. Vidjela sam slike, Ciniče Magda je prekrasna!!! Anđeo mali, kako lijepo spava! Puno pusa za nju i mamu! Idem još škicnut i ostale teme i slike, vidim da ima dosta novih u albumima. Možda netko i navrati na kavu.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:11:24
|
|
|
|
mirna
|
bok cinik! Čestitam! Jesi se oporavio od slavljenja jučer? Kako su troubled i ?
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:13:01
|
|
|
|
selina
|
Helo narode! Pa eto i mene, nije me bilo nekoliko dana i gle eto i bebe Trouby. Propustih veselicu Iskrene čestitke sretnim roditeljima . Ako se netko čuje ili vidi sa Troubled molim neka ju lijepo pozdravi. Ima li netko nešto za popiti da mogu (doduše sa zakašnjenjem) i ja nazdraviti novom članu ? ZG cinik Magda je preslatka
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:13:17
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam virnula na slikice, predivna mala! Baš joj dobro stoji ime uz facu! Pogođeno! Cinik, čestitam još jednom!
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:16:07
|
|
|
|
mirna
|
vidjela slikice! mali ! jesi prisustvovao porodu cinice?
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:16:41
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna bok cinik! Čestitam! Jesi se oporavio od slavljenja jučer? Kako su troubled i ? curke su super... a ja... nisam još ni bil u priliki proslavit... bar ne burno...
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:17:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Cinik, potpis ti je prva liga!
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:18:08
|
|
|
|
zg_cinik
|
< Poruku je uredio zg_cinik -- 21.12.2008 13:20:08 >
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:18:29
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna vidjela slikice! mali ! jesi prisustvovao porodu cinice? kakvo je to pitanje... misliš da bi magda izašla a da zna da nebu prvo tatu vidla...
< Poruku je uredio zg_cinik -- 21.12.2008 13:19:05 >
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:19:23
|
|
|
|
mirna
|
dobro da se nije natrag vratila kad te zagledala...
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:22:24
|
|
|
|
tonkica
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:22:40
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna dobro da se nije natrag vratila kad te zagledala... valda beba zna...
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:23:00
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: mirna dobro da se nije natrag vratila kad te zagledala... valda beba zna...
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 13:25:14
|
|
|
|
Candy
|
Hej cure,što ima? Vidim,Cinik nam je došao počastiti ostale cure kaj jučer nisu bile ... Kako su Troubled i beba? Pozdravi ih puno !
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 14:51:13
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ma Tiha šta se brineš, pa uvijek možeš otići svojoj mami! nije stvar u tome i naravno da mogu ali mm je stvarno ostao jadan...njegov brat je doma pa mi nesmijemo doci. i onda se nedjele djeca....ja bi im zube razbila....kako mogu jedno djete voljeti vise od drugoga?uffff
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 14:59:32
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: tiha nije stvar u tome i naravno da mogu ali mm je stvarno ostao jadan...njegov brat je doma pa mi nesmijemo doci. i onda se nedjele djeca....ja bi im zube razbila....kako mogu jedno djete voljeti vise od drugoga?uffff Tiha ako smijem pitati u cemu je problem kod tebe kada nemozete u isto vrijeme ko muzovih roditelja. Kod mene je slucaj to sto sam trudna ja a ooni nemju djecu pa nezele da budemo tu kada oni dolaze.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 15:19:34
|
|
|
|
mariola
|
Ja sam valjda zadnja koja će čestitati.. Ponosnima mami i tati iskrene čestitke na njihovoj bebici, preslatka je Magdica. Sve najbolje!
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 15:50:56
|
|
|
|
kitty
|
ima koga tu? tko je danas u ulozi konobara?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!