Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:24:43
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: tonkica Večer Magda! Kako si nam ti? Ja si opet popila čašicu vinčeka poslije fine večere. Sve si mislim prebacit se na garnituru i malo se stisnut uz muža i pogledat neki filmić. Pa onda ranije u krevet, jer cura već spava. Pa će sigurno i ujutro ranije na nogice. i dobro vino?već kad si Martu nazvala Magda Isuse Bože, stvarno moram ić! Marta sorry na zabuni, opće nisam skužila šta sam napravila! Bila u albumu, vidjela sliku od Magde, i odmah napisala njeno ime. Mislim stvarno... Reći ću mmu da mi više ne da da se družim s vinom.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:28:13
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: tonkica IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: tonkica Večer Magda! Kako si nam ti? Ja si opet popila čašicu vinčeka poslije fine večere. Sve si mislim prebacit se na garnituru i malo se stisnut uz muža i pogledat neki filmić. Pa onda ranije u krevet, jer cura već spava. Pa će sigurno i ujutro ranije na nogice. i dobro vino?već kad si Martu nazvala Magda Isuse Bože, stvarno moram ić! Marta sorry na zabuni, opće nisam skužila šta sam napravila! Bila u albumu, vidjela sliku od Magde, i odmah napisala njeno ime. Mislim stvarno... Reći ću mmu da mi više ne da da se družim s vinom. Nema veze Tonkice,bilo je ocito dobro vino kada mjenjas stvari.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:35:27
|
|
|
|
tonkica
|
Gibam dok ne provalim još neku veću glupost! Pozdrav svima do sutra!
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:38:03
|
|
|
|
kitty
|
bez vas ne bi bio tu pokusala sam stavit i drugi al mislim da cu to poslje.ovo mi je puno posla
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:38:06
|
|
|
|
lelo
|
Komadi bok, evo i mene. Banda uništila kuću tako da ću imati ekstra posla za čišćenje prije badnjaka. Čula sam se sa Lilivanom sve vas pozdravlja.Sutra idu kupiti komp pa možda se već u utorak javi, ako bu bilo sve uredu. Tonkica ljubi Miu od mene i Leona.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:40:57
|
|
|
|
Marta j
|
A sta veceras nema nista za piti ,konobari nestali.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:42:44
|
|
|
|
kitty
|
nije valjda da je nedjelja konobarima na raji neradna
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:44:44
|
|
|
|
Marta j
|
Izgleda da nerade danas. Kitty kako tI?
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:48:43
|
|
|
|
tiha
|
curke nema me veceras komp mi ide u hakerske rukeeeee imam zastitu na windowsima pa ih nemozemo srusit pa ce to nasi hakeri rjesit i nema me do sutra kissssssssssiiiiiiiii danas imamo mm i ja party kad vec kompa nema kissssssssssiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:49:15
|
|
|
|
lelo
|
Ajne cure kako nam je Magda slatka.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:49:17
|
|
|
|
koka
|
Pa dobro di su timkonobari, aj nemam ništa slatkoga. Htijela si kokice napravit, a jučer mi mikrovalna riknula ....morat ću se na nutelu bacit ...
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:50:59
|
|
|
|
lelo
|
Tiha nedostajat češ nam. Ljubi cure Nissu i Miu. ako treba srediti viči odmah dolazimo.nebu tebe nitko zezal.
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:53:45
|
|
|
|
lelo
|
evo cuge i klope
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:54:47
|
|
|
|
njanja
|
aloha.....još smo u starom bircu, a di su 3 mušketira???
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:55:38
|
|
|
|
Marta j
|
Uh lelo ovo je super taman mi je trebalo nesto slatko.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:55:47
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja aloha.....još smo u starom bircu, a di su 3 mušketira??? Uživaju Bok Njanja, kratko?
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:56:10
|
|
|
|
njanja
|
aaa..ponosni tata nam je već stavio slike ljepotice Magde....se javljao cinik??
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:59:00
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: koka ovakva ću doći ako ne prestanem jesti Ima nas jos i ja cu,do sada nisam imala neki apetiti al kako cvrcak raste sve vise sam gladna.
|
|
|
|
RE: CCB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 21.12.2008 20:59:39
|
|
|
|
lelo
|
ako treba još slatkog vičite.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!