|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna...ili možda ne
23.10.2013 20:50:13   
kisica
Baš mi je žao user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 926
24.10.2013 8:44:51   
PinkyFunkyBirdy
Žao mi je zbog tvog gubitka user posted image , ali ovo je već jako malo beta i ne vjerujem da ćeš morati na kiretažu.
Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 927
24.10.2013 12:19:39   
Krumpirka
nesto mi slabo sve ide krv. nadam se da ce se to sad ocisititi prirodnim putem...
hocu. kad malo prode vremena, dodem ja tu pa cemo odbrojavati.
hvala user posted image

Neposredna veza do poruke: 928
25.10.2013 8:51:03   
perlica55
Drži se draga moja, nadam se da se bude
malo pojačalo krvarene, tak da se očisti što trena..
Ak ne bude trebala kiretaža, ti možeš u akciju
odmah nakon iduće user posted image
Sretnooo i dođi brzo user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Krumpirka)
Neposredna veza do poruke: 929
31.10.2013 8:56:40   
lala53
Drage moje cure...nadam se da me nećete linčovat radi svega što ću reć al moram... svi smo mi drugačiji od drugih..nitko nije isti..ničiji organizam ne prihvaća isto...čitajuć tuđe priče sami sebe opterećujete a zapravo zabadava ..sama sam visila po netu i forumima i ako je ovo je ovo-ako je ono je ono-- mogla sam naškodit i sebi i djetetu 6 tjedana na netu skoro me dotuklo tek kad sam prestala sa pitanjima i praćenjem drugih cura laknulo mi je i stvari su se počele događat... forum vam neće pomoć da zatrudnite samo će pogoršat stvar opustite se..živite život kako ide a ne po nekim pravilima ili babskim pričama... slušajte doktora šta vas savjetuje a ne međusobno se savjetovat a ni sami niste svjesni da možda sa onim što je vama pomoglo drugome pogoršate ... slušajte svoje srce,budite mirni,strpljivo čekajte doći će u najboljem trenutku kad god da bude, želim vam veliku sreću i zdravlje i ljubav znam ja šta znači iščekivat al tek onda kad sam postala strpljiva i kada sam se prepustila i prestala bit opterećena dogodilo se...nikad nisam pratila plodne dane to je neizvjesno i to nikad nije u isto vrijeme..neke bazalne temperature..ovulacijski testovi...to je nepotrebna papirologija i za vas i vaš organizam ..jednostavno nema mjesta za nju... prioritet si budite sami vi i vaš partner... Bog vas blagosovio...

Neposredna veza do poruke: 930
31.10.2013 9:41:05   
PinkyFunkyBirdy
Draga lela, poštujem tvoje mišljenje, ali se ne slažem u potpunosti s njime. Ako žene imaju koliko toliko redovite cikluse i tek kreću u akciju pravljenja bebice u potpunosti se slažem s tobom. Sve bi se trebale prvih barem 6 mjeseci, ako ne čak i godinu dana opustiti i uživati sa svojim muževima i vjerujem da će bebica doći. user posted image
No, ako žene imaju probleme kao ja (da u godini dana imaju svega 3 do 4 ciklusa) ili se par trudi duže od godine dana i ne uspijevaju zatrudniti uz redovne akcije onda mislim da bi se par trebao upoznati s nekim stvarima: prvo kad je ovulacija i da probaju pogoditi te plodne dane, a ako ne uspijeva i dalje onda napraviti sve potrebne pretrage.
A što se tiče ginekologa, oprosti, ali ja sam doživjela sve i svašta (npr. kad me se ginićka htjela riješiti pa je rekla da je ovulacija već prošla, a nije je bilo već je vidjela neku od mojih cista da se raspada) tako da slijepo slušati njih ponekad nije najbolja stvar. Ako je riječ o nečem bitnom ja bi (ovisno o situaciji) provjerila na još jednom mjestu. user posted image
Mi smo većinom tu na RR da se međusobno podupiremo, tješimo kad dođe menga, da se veselimo kad neka objavi plusić, pokušavamo pomoći međusobnim savjetima, a ne da bi ikome naštetile. Ne znam zašto si ti to tako doživjela i na kojem forumu si to doživjela, no mi tu nismo takve. Evo neka bilo koja cura kaže dal sam ja osobno (koja vjerojatno i najviše "pametuje" i daje savjete) naštetila ikome svojim savjetom? user posted image
Mogu reći da je meni osobno RR velika utjeha i puno mi pomaže u čekanju i cure su stvarno divne i pune potpore. Nama su dobrodošle i nove cure koje odmah dobe plus i one koje se trude godinama. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lala53)
Neposredna veza do poruke: 931
31.10.2013 9:54:46   
eternity
pinky funky birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u potpunosti se slažem sa tobom, ja sam isto prvu godinu dana bila kako kaže lela opuštena, nisam mjerila bt, ni pratila sluz,ni brojala dane, keksala sam se sa mužem nekad svaki dan čak i par puta dnevno a nekad ne bi po par dana, išla jednom ginekologu i sve ga slušala, nikakve čajeve ni tablete nisam uzimala a od user posted image ni traga. i onda sam skontala da eto, ja, izgleda neću ostat trudna samo od opuštenosti i ne sekiranja nego da trebam se malo pozabavit svim tim. evo ovo je 43 ciklus u kojem ne koristimo zaštitu a user posted image još nemamo al sad uzimam tabletice da prolaktin i progesteron držim u granicama, pijem čajeve za bolje ovulav+cije i više sluzi, keksamo se svako 2 dan da ipak hrabri plivači budu u što boljem izdanjuuser posted image , ostajem mirovat iza keksa i još uvijek se nadam, ne totalno opuštena kao što bi rekla lela al nisam ni previše opterećena nego sam mirna jer znam da sam ipak nešto poduzela da bi si olakšala začeće i trudnoćuuser posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 932
31.10.2013 10:26:15   
Jasmina19
Pinky je sve reklauser posted image Jedino mi se ne sviđa onaj dio di si rekla da "pametujes",al dobro ides na onu drugu listu za kaznu,znas kojuuser posted image Tebe da nema nebi bilo isto i mislim da ce se svi sloziti samnom i nemoj biti tako skromna jel si ti zasluzna sto liste za odbrojavanje funkcioniraju kako treba i sto se super druzimo<3 <3 <3 Ma sve cure su divne i stvarno super podrska i utjeha kad treba<3 <3 <3

My Ovulation Chart

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 933
31.10.2013 10:36:07   
PinkyFunkyBirdy
Joj cure ... sad ste me uspjele raznježiti i rasplakati. Nadam se da se ponosite sa sobom. user posted image user posted image user posted image
I, slažem se da definitivno zaslužujem ići na listu za dobiti po turu. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 934
31.10.2013 10:53:21   
perlica55
Eh cure moje kak smo bile GLUPEEEE,
dok nam lala53 nije oči otvorila..

IZVORNA PORUKA: lala53

.. slušajte svoje srce,budite mirni,strpljivo čekajte doći će ...

a ja se jadna mučim kak stvoriti plivače MM i
kak ih ubrzati, a uopće nisam pomislila da SAMO
moram raditi ovo kaj sam citirala..

(Odgovor članu lala53)
Neposredna veza do poruke: 935
5.11.2013 10:37:31   
elle1
pozz cure,odavno se nismo cule a vec imam pitanje,naime- 7-og sam dobila menstruaciju a 21.-og sam primjetila neki smeckasti iscjedak koji je trajao dan-dva,s tim da mi ciklus traje 28-35 dana,i moram napomenuti da radimo na user posted image i da zadnjih tjedan dana imam simptome kao da sam trudna (daj Bože),ali bojim se da nije neki poremecaj hormona a ne trudnoca -radi ovog smeckastog sto sam imala....sta mislite sta je u pitanu?

Neposredna veza do poruke: 936
5.11.2013 11:47:05   
PinkyFunkyBirdy
Draga elle, pa ti bi već mogla pišnuti testić? user posted image Navijam za deeeeebeeele crte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 937
5.11.2013 12:31:05   
elle1
kupila test -tocnije dva i negativan je...ovaj drugi cu cuvati pa za dva dana opet probati ako ne dodje menstruacija,hm...jesam se ponadala

Neposredna veza do poruke: 938
5.11.2013 15:59:39   
PinkyFunkyBirdy
Bit će za koji dan veliki plus! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 939
5.11.2013 16:17:57   
kisica
Elle a kakav ti je ciklus? Redovan ili? Danas si trebala dobiti ili kako?
Probaj onda opet za dan, dva ako ne dođe. Nadam se da če biti user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 940
5.11.2013 16:29:08   
elle1
ciklusi su mi izmedju 28-35 dana, nisu bas redovni,tako da se jos nadam.....mislim se mozda sam ipak prepano uradila test,zato sam i kupila dva user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 941
5.11.2013 16:30:58   
elle1
a zadnju sam imala 7-og,hvala vam cure moje na pozitivnim vibrama user posted image user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 942
6.11.2013 10:01:25   
perlica55
Elle draga, mislim da si poranila s testićem,
pričekaj još 3/4 dana, pa ponovi testić user posted image
Vjerujem da bude debeliii user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 943
6.11.2013 11:29:17   
elle1
ah voljela bi da je tako ,ali brine me ono smedje ,radi toga mislim da je neki hormonski poremecaj...ali eto ako ne dobijem danas,ujutro s prvim urinom radim test user posted image

Neposredna veza do poruke: 944
8.11.2013 9:42:38   
perlica55
Elle, kakvo je stanje?? Kad piškiš??
Navijam za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 945
9.11.2013 10:07:04   
anamiha
pozdrav žene, kraljice buduće majke user posted image , slučajno sam našla ovaj forum, i odlične ste. user posted image

Ja sam isto u situaciji ko vi, bar donekle... 7 mj  moj dečko i ja radimo nauser posted image   prošlih mj sam mislila svaki mj da sam trudna, sudeći po simptomima. A ovaj mj je nekako drugačije, menstruaciju sam dobila 22. 10. a ovulacija mi je bila 1-2.11. ( imala sam vodenast iscjedak na početku plodnih dana, zatim ko bjelanjak, uz bolove,  po tome znam da je ovulacija) Medjutim, poslje ovulacije, tj plodnih dana, pojavio mi se kremasti bjeli isjedak, i već ga imam 5 dana, tako mi nikada nije bilo. Uz taj simptom, stalno sam umorna, nista mi se ne da, promjene raspoloženja, puno papam, i po 10 puta dnevno idem mokrit. ima li ko slična iskustva?  jako želimm user posted image  
puno pozzz svima, i zelim vam puno, puno user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 946
9.11.2013 12:50:08   
perlica55
Anamiha, dobro došla user posted image i
čim prije postala user posted image
kremasti iscjedak može biti simptom user posted image
držim fige da tak i bude!!
Ako hoćeš družiti se s nama, javi nam
datum kad ne očekuješ mengu, na
temi odbrojavanje studeni...
Tu se mi trudilice najviše družimo user posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 947
9.11.2013 12:55:54   
anamiha
hvala :) nova sam ovdje , pa se malo teže snalazim... :(
user posted image ne očekujem 18.11. user posted image

Neposredna veza do poruke: 948
9.11.2013 17:11:46   
elle1
Evo cure moje test negativan,mens ocekujem ubrzo,nema veze,bit ce drugi put,nisam previse bedirana

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 949
9.11.2013 17:19:46   
anamiha
elle .... jel si test radila prije il poslje ocekivane menge?

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!