Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
kako provjeriti ispravnost posuđa? 2.1.2014 12:56:09
|
|
|
|
renataa
|
drage mame.. na poklon sam od sveki dobila set poduđa, točnije swisshome posuđe, 17-dijelni set.. kasnije sam doznala da ga je kupila za jedan lančić od čudnih tipova koji su hodali po kućama s nekim pričama i uvaljivali to kome su stigli e sad..malo sam kopala po netu o tome i vidim različita iskustva, neki su samo nastavili u tome kuhat kao da je sve oke, a neko je to pobacao.. jedna ženska napisala je da je zvala neki institut koji joj je dao savjet da prokuha u jednoj posudi pola litre vode sa žlicom soli i kao da ako posuda ostane ista sve oke, no ako dodju neke točkice da ne valja.. ja to napravila i naravno sve puno crnih točkica e sad mene zanima, jel itko zna kaj o tome?? jel to znaci da se nesmije u tom kuhat? da optušta neke otrovne tvari? mislim ipak mi nije svejedno, radje budem to pobacala nego nas trovala.. a sad opet, pogledam svoje staro sudje koje nije isto neka marka, homeware, i isto vidim da se pojavile te točkice, na koje se nikad nisam obazirala.. jel ima koja iskustva s time? kuhat u tome il u smeće s tim? pomagajte.. hvala..
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!