Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 8:07:05
|
|
|
|
kim626
|
Hejjjj drage moje... Evo da vam javim da je pregled proso ok...ovaj put nije bilo ultrazvuka..e sad i ja sam pomalo u panici,uloziva sam za vrsak prsta doktorica je savjetovala da sto vise lezim...mjerili su mi trbuh ono izvana ..pa su bile malo u čudu 26cm je a ja u 24-tom tjednu pa bi trebala duzina bit 24...hmmm??? A kad sam pitala za iscjedak samo je rekla da napravim urinokulturu..a radila sam je vec dvaputa i sve ok...Umjesto da budem smirena nakon pregleda svaki put izadem sve zbunjenija Inace ljubav moja lupa na sve strane...tata nam u cudu ostane kako trbuh skace I mi smo kupili u Lidlu majcice,piđamicu i hlačicee ....ali i dosta toga u c&a -oni su mi povoljni i imaju divnih stvari...tako da mi jos trebamo kupit samo par hlacica jos i majcica i to je to.....i da se pohvalim kolica su kupljena ..Maxi Cosi Mura 3-mi smo odusevljeni! Sljedeci pregled nam je 11.2 onda idemona ultrazvuk...jedva cekammmm
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 8:33:20
|
|
|
|
anaxx
|
Jutro cure! Evo, moj pregled je u petak u 10h. Nadam se da će sve biti ok, i ja imam tu i tamo tvrdi trbuh, ali nekako predem preko toga jer sam jos u turbo temu.... Bili smo na skijanju, ja nisam skijala :), ali svaki dan na skijaliste, spremanje opreme za dečke ( inače moram se pohvaliti da su mi dečki super proskijali, čak i ovaj mali od 3 i pol godine se samostalno spusta niz padinu, mama je ponosna jakooo ) , boravak na snijegu, šetnje... jučer sam opet bila i na posao, dosla doma, a malenom mi se upalio zubic, bas mu je jako natekla gornja usnica i temperaturu je dobio :( a ne da da mu se diraju zubici, ne znam kako to rijesiti... Eto, tako kod mene iako sam na bolovanju od 1.1. ne mogu reci da odmaram, naprotiv bas mi je svaki dan živo i vrijeme leti... Pozdrav svima...
< Poruku je uredio anaxx -- 23.1.2014 9:15:54 >
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 9:46:05
|
|
|
|
sarita 22
|
ej curke moje opet mene nije bilo ove obveze i hodanja me ubijaju a tek sad sta me ceka samo kad se sjetim muka mi je....valerie nadam se da je sve o i da se to nece ponoviti jer znam kako si se osjecala i vjerojatno prepala...bravo za sve ljepe vijesti sa pregleda i curke hvala vam na odgovorima ....budem jos vidjela to u petrovoj kad budem isla na uzv ali se samo jos prvo moram naruciti
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 9:50:01
|
|
|
|
nnina
|
Hej curke!!! evo da i mi javimo kako je bilo na pregledu. Beba je oko 1400 i bila je okrenuta na glavicu. Lupala je na sve strane i nasmijala doktora jer se cijeli trbuh pomicao. Doktor je provjerio sve veličine i rekao da je sve super. Potvrdio je da je curica! Sljedeći pregled nam je 17.02. i do tada moramo napraviti test senzibilizacije u Petrovoj. S obzirom da smo prošli 28 tjedan, i napokon dobili potvrdu da je curka, vrijeme je za kupovanje robice!!! juuupiiii
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 10:02:12
|
|
|
|
Caly
|
Autum meni je pregled 10.02. Bravo za preglede i za živahne bebice!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 10:30:17
|
|
|
|
tintin
|
Cure za preglede
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 10:42:49
|
|
|
|
ma re
|
Hello!!! cure na pregledima na jaaako živahnim bebicama!!!!! Ja sam jučer bila u pogonu od 07 ujutro do 21 navečer i jedva sam čekala da legnem u krevet!! Isto sam bila u lidlu i sva se raspekmezila na robicu, ali kako ne znamo još spol sam morala samo gledati.. , ali ima vremena... valerie, kažu da je normalno to što još ne osijetimo bebicu.. Meni se čini da ju možda i osijetim ali nisam sigurna... Prošli petak sam nešto kao bila osijetila i onda ništa do sinoć .. Jela sam bila neki puding i svaki put kad bi stavila žlicu u usta bi pri dnu trbuha osijetila kao neki lagani trzaj.. I danas ujutro opet isto.. šta mislite? je to moja bebica?
< Poruku je uredio ma re -- 22.1.2014 10:43:22 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 13:13:49
|
|
|
|
sarita 22
|
ma re jeje to je tvoja bebica ....cure bravo za preglede
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 14:10:55
|
|
|
|
autumn day
|
ej curke, pozdrav svima, ja jucer bila u nekoj gužvi, a i danas tek sad sjela...uglavnom, čestitke svima na pregledima i na zdravim i velikim bebačima kim, ne brini, bit će to ok, ja sad odmaram maksimalno što mogu, i nadam se da će nalaz biti isti na idućem pregledu... mimee, drago mi je da je kod tebe sve ok, neka si ti otišla ne pregled ranije pa si mirna
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 14:21:25
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ anaxx...................................24.01. maja pčela............................27.01. ivana....................................27.01. vlaja.....................................29.01. amon....................................30.01. autumn day...........................01.02. tonija_4................................03.02. mimee..................................04.02. valerie..................................06.02. ma re...................................10.02. caly......................................10.02. kim626.................................11.02. tintin....................................12.02. newy....................................13.02. bellatrix................................14.02. autumn day..........................14.02. nnina...................................17.02. tonka2011............................18.02.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 15:39:33
|
|
|
|
tintin
|
Doša mi je nalaz urinokulture i imam Streptokoke, Caly jesi ti ono napisala da si dobila streptokoke, jeli te ista bolilo, šta ti je dalo da pijes?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 17:14:36
|
|
|
|
čizmica
|
heeej... evo samo da ja javim, moj idući pregled je 11.02.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 18:23:25
|
|
|
|
Caly
|
Tintin meni je radio bris da vidi je li iman streptokok, to sad tribaju radit svim trudnicama jer je opasno pri porodu. Mamu puste kući a beba ostane misec dasna dok ne riješe streptokok, zato ga triba izličit prije poroda.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 18:47:26
|
|
|
|
valerie
|
Tintin - moja kuma je u obje trudnoće imala streptokok, popila anbibiotik i riješila se. Tko zna šta će mene snać na mom nalazu urinokulture Ja se nadam da će i meni radit bris jer ga ja nikad u životu nisam radila, kao ako je papa ok, ne treba, a uvijek je bio. Ali sada me svega strah. Ma re - mislim danas iza ručka da sam nešto osjetila s lijeve strane, mogla bi to bit bebica Al tko zna dok ne počne mlatit pošteno...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 22.1.2014 19:17:32
|
|
|
|
tintin
|
Hvala vam cure, meni je rekla da mi neće radit bris da ne triba, da popijem antibiotike i stavljam vaginalete.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 9:14:11
|
|
|
|
Vlaja
|
Jutro! svima za preglede! anaxx, lijepo odmaraj i pokušaj se ne naprezati. Bebica je sigurno super! Mi smo jučer, nadamo se, nabavili gotovo sve što je potrebno za bebicu. Uzet ću još dodatni paket tetra pelena, to uvijek dobro dođe. U utorak bi nam trebala stići posteljina od martexa, tako da jedva čekam. Nadam se da ste mi sve dobro i da uživate i odmarate, koliko je to moguće! Izgleda da nam konačno stiže prava zima pa se jako veselim buri koja će nas propuhati! To će biti dobro vrijeme da muž riješi gljivice koje su nam se počele stvarati na zidu. Jel imate problema s time i kako to rješavate? Definitivno bih se toga htjela riješiti da mi slučajno nije po stanu kad dođe beba. Dobili milion savjeta, a ništa ne djeluje, od varikine do neke piture koja košta više nego zlato! Važno mi je da to nestane, a ja ću lako do mame koji dan dok se stan ne prozrači!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 9:36:28
|
|
|
|
anaxx
|
Jutro cure... Vlaja i ja se veselim buri, samo bi voljela da ne počne jako prije petka popodne, da uspijem obaviti pregled... da mi ne zatvore ceste tu prema Kraljevici :), jer tu kad puhne Mi smo već pred par godina riješili sve gljivice s tom bojom, termo boja. Stvarno se osjeti razlika, tamo gdje je zid premazan s tom bojom puno je topliji na dodir nego tamo gdje nije i nema više gljiva :) Skupa je, ali ne treba cijelu sobu premazati, samo kritične dijelove. Ja još nisam počela s pripremama za bebu, nekako mislim da me sve čeka uredno spremljeno na tavanu... plavo, ali nema veze :) Jedino kolica bi voljela nova, na tri kotača. Imate preporuku?
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 9:38:38
|
|
|
|
Caly
|
Cure jutro, kako ste? Ja san svaki dan sve sritnija, sve je manje dok moja dođe k svojoj mami! Kako se vi osjećate, jeste uzbudljive je li vas stra? A Vlaja da znaš kako je u mene. Tek smo se uselili ima manje od god dana, novo sređeno. I u sobi nam se nakon lita pojavila ogrugla fleka promjera 5 cm i onda otpa glet i pitura, sad se to prožirilo uzbrdi i desno iza ormara. A što je najtužnije nije vlaga nego izgleda da je povuklo iz poda, pukla neka stara cijev od stare septičke. Ma za poludit, a mala dolazi za misec i po, ami još nismo sigurni šta je ni kako rješit. A samo se širi. Tako da ti je to sasvim normalna pojava, očito svi muku mučimo s tim! Anaxx Abc design ima izvrsnih modela. Moja su 3Tech, pogledaj ima raznih boja!
< Poruku je uredio Caly -- 23.1.2014 9:40:21 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 10:09:49
|
|
|
|
ma re
|
hello! valerie mislim da nam se to naše male bebice javljaju ali ima još vremena da počnu kako treba.. vlaja i mi smo imali gljivice,a li prije nego što smo prefarbali stan smo stavili taj neki premaz i na vanjsku zidove koji su kritični smo isto stavili tu boju koju anaxx spominje.. i sad je super.. Boja je skupa ali mi smo imali sreće jer smo bili kupovali negdje u 01 mjesecu pa je bila akcija 50%... . Ali po ovom vremenu nije ni čudo što se to počelo javljati.. Danas ujutro prije posla sam stavljala robu sušit i čula ptičice kako cvrkuću... I ja jedva čekam buru anaxx ja sam gledala jedna kolica i meni su se jako svidjela.. chipolino marka i nisu jako skupa.. da li netko ima iskustva?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 14:09:33
|
|
|
|
Caly
|
Nema streptokoka!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 14:14:49
|
|
|
|
tintin
|
Caly jesi ga to izljecila antibioticima, bravo
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 14:53:44
|
|
|
|
Caly
|
Ne, Tintin sad je rutinska kontrola predkraj trudnoće provjera streptokoka! Uzme ti bris vagine i analnog otvora i na mikrobiologiju i ako imaš onda daju antibiotike i tebi i mužu. Tako je bilo mojoj prijateljici. Pa mi je jako drago da neman jer san na početku imala E.Colli i ne bi tila opet antibiotike. Dosta je jedna doza u trudnoći.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 15:09:05
|
|
|
|
tintin
|
Aha Caly, aj super da ti je sve ok, to je najbitnije
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 23.1.2014 17:47:37
|
|
|
|
sarita 22
|
caly drago mi je da je sve ok
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!