Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 12:43:07
|
|
|
|
ZVRK
|
lijep provod candy i sretni praznici također tebi i tvojima
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 13:06:56
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, mi smo jucer imali smrtni slucaj, umro je deda MM u Slavoniji pa me ovih dana bas nece biti ovdje. Svima vam zelim blagoslovljen Bozic i dobro mi se najedite, napojite i provedite! Voli vas tikica
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 15:43:45
|
|
|
|
mirna
|
žao mi je tikice... bok cure! Moja riba se kuha, francuska gotova, a dijete još spava... Imam jedno pitanje: da li se blagdanski kolači smiju jesti za vrijeme posta?
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 15:46:31
|
|
|
|
Puli
|
candy sretan put tikice žao nam je evo kavice da vas čeka kad dojdete na pauzu
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 15:46:45
|
|
|
|
Wukovarka
|
Tikice, zao mi je... Bokic Mirnic...koliko ja znam ne smiju...ja ih bas ocima papam kako god prodjem pored njih A moji papaju sve redom... Kako tko...moji kumovi poste do veceri, ja se ipak drzim do ponoci
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 16:15:12
|
|
|
|
FIONA
|
post je da se nesmije niti jednom do sita najesti!!! nemrs je kada se ne jede meso!!!....zakaj vi ne edete kolače???
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 16:23:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
Kakav god post ili nemrs bio, ja ne jedem nista masno ni slatko, a niti meso
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 16:37:30
|
|
|
|
FIONA
|
ja da! ...na post sve samo jako jako jako jako malo...a kada mrsim ništa na masti i ništa mesnato...čak nišrta od žovotinja osim ribice!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 16:58:56
|
|
|
|
Marta j
|
Nas fratar je nedavno na misi rekao da je post kada se cijeli dan nejede nista osim kruha i vode il ko moze nista,a kada je nemrst da se nejede meso. Pa neznam svatko ima drukcije obicaje i misljenje.
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:01:08
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Nas fratar je nedavno na misi rekao da je post kada se cijeli dan nejede nista osim kruha i vode il ko moze nista,a kada je nemrst da se nejede meso. Pa neznam svatko ima drukcije obicaje i misljenje. kak si ti to u glavi zacrtaš!!!!....slažem se...
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:02:56
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Škicam vas, škicam. Cijeli dan sam leteća. Ima li koga za brzinsku kavicu? Još mi je kupaonica ostala, okititi bor i upakirati poklone. A mogla bi se i ofarbati, ali nekako sumnjam da će za to biti vremena i snage. Kako ste mi vi?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:05:55
|
|
|
|
anne
|
Evo mene između dva kolača.
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:06:59
|
|
|
|
Marta j
|
Ja ne jedem meso i salame,pastete,a ni ribu jer je nemogu vidjeti. Danas sam si pojela pitu od krompira i mali komadic sira i kada sam pravila jedan kolacic jer si nisam mogla izdrzati. A sada je dosao red da sebe dovedem u red pa da se malo odmorim onda na misu.Cijeli dan sam na nogama malom se nesvida lupa me ko sretan. Fiona jesi ti sve gotova za danas.
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:08:58
|
|
|
|
Marta j
|
Bog cure,jeste se umorile? Ja sam poklone motala sinoc,veceras treba staviti pod bor. Evo Ruze kavica
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:11:59
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Marta. Blago tebi ti si gotova. Ane dobaci jedan kalačić!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:13:22
|
|
|
|
FIONA
|
curke ja skoro ostala bez bora...MM jakoooo pametan išao u 16.00h kupovati jer prije nije stigao!!! Upravo ga vade iz kombija!!!ufffff...
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:13:51
|
|
|
|
Marta j
|
Hvala bogu sve sam gotova jos sebe da dovedem u red,al mislim da cu se ujutro malo teze dignuti,il cu veceras zaspati u crkvi.
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:15:59
|
|
|
|
FIONA
|
ja pola toga nisam napravila jer malecka ima jake grčiče!!!! ma sad bum ja to.. Ružo ja se jučer ofarbala za svaki slučaj....
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:32:31
|
|
|
|
Ruža
|
Nećeš Marta zaspati ako je i u vašoj crkvi hladno kao kod nas. Fionita bravo! Ah kad sam ja kampanjac, pa sve u zadnji čas. Što je maloj Kati? Grčići?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:33:36
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Cure, mi smo jucer imali smrtni slucaj, umro je deda MM u Slavoniji pa me ovih dana bas nece biti ovdje. Svima vam zelim blagoslovljen Bozic i dobro mi se najedite, napojite i provedite! Voli vas tikica Tikica žao mi je..
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:41:45
|
|
|
|
Ruža
|
Ajme preslatke su.... Sva sam se rastopila...
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 17:51:18
|
|
|
|
Puli
|
eto me okitili bor cvijeta viče baon-balon i nosi kuglice da ih stavimo evo klopa fritule-užinu nije htjela-ni jogurt ni bananu a fritule odmah
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 24.12.2008 18:00:01
|
|
|
|
Puli
|
curke ja vas pozz i želim vam predivnu badnju večer od
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!