|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 97 [98] 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
6.3.2014 11:47:17   
tintin
Vlaja draga jos jednom cestitam, i bas mi je drago da ti je sve brzo proslo, i najbitnije je da je sve u redu, hvala ti sta si nam ispricala sve, tako cure i druge kako budete mogle cekamo i vase porodjajne price user posted image . Pusa tebi i bebici, i uzivajte. user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2426
6.3.2014 11:50:42   
Bellatrix
mimme - super za pregled. Izgleda da imate još imate vremena za druženje!user posted image

Vlaja - veliki user posted image tebi i malenoj! Uživajte zajedno!

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2427
6.3.2014 11:51:58   
tintin

user posted image

user posted image caly - 10.03. user posted image
user posted image vlaja - 11.03. user posted image Vana 03.03.2014
user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image leptir - 15.03. user posted image
user posted image BEBA13 - 15.03. user posted image
user posted image christina - 20.03. user posted image
user posted image iv@na - 22.03. user posted image
user posted image ange - 29.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image čizmica - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image nnina - 15.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image mimee -17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image set__alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 10.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image
user posted image suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image lilmaya0608 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image runaway - 06 mj user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2428
6.3.2014 12:07:27   
Caly
Vlaja čestitam,glavno da ste vas dvi dobro. Autum ne da se moja Kate,pa neda. A valjda će brzo.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2429
6.3.2014 12:25:20   
valerie
Vlaja - hvala na informacijama, i mi ostale jedva čekamo da zagrlimo naše piliće i naravno, da bude sve ok. U kojoj bolnici si rodila?

Tintin - hvala za Macmiror, ne idu na recept?

I naravno user posted image  za sve preglede i user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2430
6.3.2014 12:49:58   
tintin
Valerie ne idu na recept, moraju se kupit.

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 2431
6.3.2014 13:43:43   
maja pčela
Vlaja još jednom čestitke i drago mi je da je sve prošlo brzo,sad uživajte i mazite se,doma je sve lakše user posted image .Anaxx i meni je sve teže i teže,za tren se uspušem a pritisak u trbuhu ogroman,imam osjećaj ponekad da će mi sve ispasti dok hodam,to su valjda sve čari treće trudnoće user posted image ,samo me strah što će biti do kraja ipak imam još 2,5 mjeseca.kod nas napokon bura,cijelo jutro šetala sa curom,sad kuham večeru,perem veš.danas mi stigla dekica za martu što sam preko e baya naručila,preeeslatka je,jedva čekam da se rodi pa da ju mazimo i gnjavimo user posted image user posted image

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2432
6.3.2014 14:01:43   
Caly
A cure moja, dobila san strije, na desnoj str stomaka, skroz nisko, jesu neke mižerne male, ali eto, ima 3-4 duge oko cm ali nisu izašle na koži, nego ko da su unutra, modre, tako da nisan ni sigurna jesu strije ili kapilari! Ali eto tako san se ražalostila. user posted image

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2433
6.3.2014 14:02:13   
maja pčela
joj cure kod nas već dva dana svako malo potres,već me strah lovi...

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

Neposredna veza do poruke: 2434
6.3.2014 18:50:52   
tonija_4
Vlaja baš si nam lijepo ispričala svoju porođajnu priču, hvala user posted image . Čekamo malu Kate user posted image user posted image . Caly dok su strije još friške, probaj mazat sa kantarionovim uljem. Meni je pomoglo.

Neposredna veza do poruke: 2435
6.3.2014 23:22:04   
kim626
Valaja cestitke jos jednom sada samo uzivajte!!

Kod nas je danas stabilno..pijem cordipin i od njega doslovno u komu padnem...magnezij..tako da su zatezanja manja...osluskujem svaku promjenu...kontroliram pokrete...i evo prevalili smo jos jedan dan 😊
Cure koje se kontrolirste u Petrovoj imam pitanjce za Vas...koje pretrage rade u 30-tim tjednima? Ja sad ne znam da li da idem na preglede u Vinogradsku ili Petrova...posto sam u subotu krenula za Vinog.zvala ih i odma su me uputili za Petrovu zbog bolje opreme..

velika pusa svimaa

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 2436
7.3.2014 10:33:51   
tonija_4
Jutro curke...

Vi koje ste iz Zg-a jel znate radno vrijeme Adax trgovine? Ne mogu naći na netu, a ne znam jel radi i nedjeljom. Hvala :)

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 2437
7.3.2014 10:54:13   
Caly
Tonija imaš broj od svake trgovine na adaxovim str,pa nazovi i pitaj

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 2438
7.3.2014 13:53:13   
tonka2011
pozdrav curke evo mene sa moga uzv-a imaam vejiku curicu sada ima oko 1755 g user posted image user posted image user posted image user posted image
inače ja idem isto roditi u petrovu tamo sam i prvo rodilo i nemogu nikome ništa zamjeriti kako se ti postaviš tako će ti biti je moje mišljenje! kim što se kontrola tiče u petrovoj ti nemogu pomoći jer sam za sada tamo išla samo na uzv a na preglede ću krenuti tek oko 37 tj .! ti se samo drži ičuvaj bebicu user posted image
a tonija ima adax u areni zagreb i taj ti sigurno radi u ned. kao i cijeli centar user posted image
uživajte curke koliko možete ja sam polako umorna i sve mi je teško al dobro ponavljam u sebi još samo 2,5 mj user posted image user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2439
7.3.2014 14:53:32   
autumn day
curke, samo da vas pozdravim, danas sam u nekoj gužvi, pa sam sad odlučila malo odmoriti :)
vidim da još čekamo iduću bebicuuser posted image

tonka, čestitam na dobrom pregleduuser posted image
i ja sam u zadnje vrijeme jako umorna, sad kad bi trebala imati najviše energije da još sve pozavršavam, ja bi se samo povlačila po stanu...user posted image

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 2440
7.3.2014 14:55:40   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image             

valerie..................................10.03.
ma re....................................10.03.
nnina.....................................11.03.
autumn day...........................13.03.
newy.....................................13.03.
čizmica..................................17.03.
bellatrix................................18.03.
tonija_4................................19.03.
maja pčela............................24.03.
anaxx....................................26.03.
tonka2011............................28.03.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2441
7.3.2014 14:59:18   
Iv@na
Evo nas iz bolnice :) Ctg je prošao ok,puno se Vito mical pa je malo duze trajalo,rekla nam je sestra da treba popunit tri polja na papiru,a mi smo ih pet i pol, otkucaji su oko 155 u minuti,uz lagane trudove (oko 45 su trudovi bili na ctg-u). Ne znam tocno kad krene porod koliko moraju biti? Pregled je isto prošao ok,amnioskopija i na kraju uzv. Sad je 3300grama i veli doktorica da je super to. Ako nebu iznenadjenja za vikend u ponedjeljak opet sve to :))) opseg glavice i trbuh za 39,5tjedana trudnice,a ostalo za 38,5 tt. Moguce ako je malo veći da se bude rodio i prije 22.3.? Stalno mi zvoni ta njezina rečenica ako neće biti iznenadjenja za vikend da dodjem u pon. Cure koje ste rodile već,ako npr.prvorotkinja rađa oko 10-12sati pa nadam se da ne boli istim intenzitetom svih 10-12sati? Dal se barem u početku nekako izdrži, ili sve ovisi ? S nama ne ide muž nego med.sestra, previše se on brine pa sam odlučila da bolje neka čeka vani ispred.

Neposredna veza do poruke: 2442
7.3.2014 15:14:51   
Newy
Pozdrav curke, ovih dana sam malo u gužvi, a i nastojim malo više odmarati jer me nekako čudno bolucka trbuh i leđa već danima user posted image pa barem da podijelim info o kolicima ako bude još koga zanimalo.

Naime ja sam se definitivno odlučila za kolica Kunert Silver 3u1, prilično nova stvar kod nas pa sam jako teško našla ikakve povratne informacije o njima, no uspjela sam iskopati nešto sa srpske i bosanske ringeraje, kod nas je očito tek stiglo... Također sam i kontaktirala sa firmom preko njihove stranice. Mana je to što ih se može samo naručiti preko weba, nemaju maloprodaju, ali može ih se doći pogledati u Varaždin.
Par informacija ovako ugrubo iako ćete vidjeti i na linku koji ću staviti. Dakle 3u1 su kolica, svaki dio dakle i sportski, se može namontirati u oba smjera (da beba gleda prema nama). Visina ručke se može podesiti (3 visine). Kotači se navodno mogu skinuti, što je zgodno ukoliko vam ne stane u gepek. Kotači mogu biti na napuhavanje ili puna guma, veći su tako da može i po grbavijem terenu. Evo link pa kog zanima nek pogleda, cijena pogotovo sad akcijska je stvarno super, a kolica djeluju baš kvalitetno i imaju sve... Nemam naravno iskustva iz prve ruke, ali čini mi se super ovo.

http://djecjakolica.eu/products-page/kolica/djecja-kolica-kunert-silver-3u1/

Mi ih uzimamo, samo da još odaberemo boju jer ih je stvarno ogroman izbor, i kotače (na napuhavanje djeluju super, ali ne znam što ako se probuši user posted image ). Još se dvoumimo hoćemo li ih ići do Varaždina pogledati prije, ili samo naručiti, možda čak i ta varijanta s obzirom da su mi na ovoj stranici na kojoj je link, preko chata odgovorili više manje sve što me zanimalo da vidim...

< Poruku je uredio Newy -- 7.3.2014 15:15:48 >

Neposredna veza do poruke: 2443
7.3.2014 15:18:24   
Newy
I naravno, bravo za sve dobre preglede user posted image

Kim i mene je strah takvih scenarija ali dobro da su u bolnici intervenirali i sad miruj maksimalno, a kao što i cure kažu nije to više ni tako premala bebica, evo od maja pčela curka se tako nekako rodila i sve je ok user posted image !

Vlaja super da si podijelila s nama priču, uživajte i javi kako se snalazite user posted image !

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2444
7.3.2014 15:48:12   
čizmica
Newy mi smo kupili slična kolica, Leo kids- njemačka proizvodnja, imaju svoj dućan u Zagrebu u centru Prečko, a i na web leokids.com možeš sve vidit. Mi smo uzeli model Q8 deluxe 3u1 za 3300kn. Prezadovoljna sam,jesu malo glomazna,ali meni se baš sviđaju.

Ja više jedva čekam rodit, i da sve prođe u redu i da ja i moj bebač dođemo doma i krenemo uživat. user posted image
Mene zadnjih dana bole leđa dojnji dio,noge mi lako otrnu dok ležim a i otekla sam malo...al ajd pa 37.tjedan je tu!!

A cure koje ste u 9.mj jel vas udaraju jako vaše bebice? Moj malac uopće nije nježan user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2445
7.3.2014 18:09:56   
anaxx
Pozdrav cure!
Da se ubacim u priču o kolicima. Mi smo dobili kolica marke Patron , na tri kola. Zna netko nešto o njima?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2446
7.3.2014 19:17:28   
Caly
Ja san svoja 5300, Abc design,3 Tech,avocado boja. Ali zaljubila san se i ja san se dvoumila između njih i leo kids,ali ova su manje glomazna i bolja za posli. A i kvalitetnija. Bila su snižena 1500 kn. Newy i ta su mi isto prekrasna,sviđa mi se što ima navlaka za noge i za sportski dio. user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2447
7.3.2014 19:37:23   
anaxx
Ovako nešto:
http://otroski-vozicki.com/hr/terix-3/119-otroski-vozicek-patron-terix-3-zelena.html

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2448
7.3.2014 19:45:44   
Caly
Anax baš su lipa,volin ja ovakva kolica.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2449
7.3.2014 21:07:36   
čizmica
Ja nikako nisam za ove trokolice, meni su lipša i draža na 4 kola. Moja prijateljica ima leo kids vec 2 godine u njima uziva,svaki dan i po plaži ,i stvarno su se pokazala kvalitetna user posted image

Al ajde,to su ipak ukusi... user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 97 [98] 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 97 [98] 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!