anamiha
|
hipo hvala na pitanju, dobro sam... ne boli vise, i nesto malo krvarim, sto.mi je cudno inace prva 3 dana bude obilno... a vidit cu kako ce dalje bit...ako krvarenje stane sutra, napravit cu test opet... jer danas curi koda mi je peti dan... sva sam zbunjena, nista mi vise niije jasno, jako se bojim da nikad necu uspjet :( i to me najvise muci. svi mi kazu bit ce kad se najmanje nadam, kad ne budem razmisljala o tome, kako da ne razmisljam, kad svako jutro mjerim BT pisem promjene, pratim sluz, plodne dane, ovulaciju...i kako pored svega toga ne razmisljat, pogotovo sad nakon 1,2 god kako ne uspjeva, a zdravi oboje... ev moja prijateljica mladja od mene 2 god, ima 22 god doktori joj rekli da nece moc imat dijecu prirodnim putem, i pomirili se s tim, nakon par ciklusa ona prirodno zatrudnila, dokt nisu.mogli vjerovat, prije 3 tj rodila curicu, preslatka je :) nadam se da ce nam svima Bog poslat tog malog andjela ... pogotovo nama koji se jako trudimo iz mjeseca u mj, iz godine u godinu. ljubim vas sve :*
|