Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 21.5.2014 22:08:12
|
|
|
|
Tea2803
|
Bebac24 eto ja sam besplatno narucila : Bebimil radosnicu,samo tako upises i ispunis podatke i u par dana ti posalju Onda sam se uclanila u Novalac i dobila slincek sa zirafom Onda imas Hipp njima posaljes mail sa nekim upitom i posalju ti brosure i neke testere ovisi cime raspolazu u to vrijeme Onda imas kod ginekologa odredenih ili u ljekarnama trazis paket Evo me tu dobijes isto neke sitnice,a kasnije Sretna beba kad se dijete rodi trazis Onda imas dm kod njih odes i trazis za trudnice paket dobijes platnenu torbu,knjizicu sa popustima,dvd i upises neke svoje podatke i podatke kad ce se beba rodit jer do 2god djetetove starosti salju pokloncice i knjizice s popustima na adresu a kada ti se dijete rodi onda dobijes paket pampersica Onda imas konzum tamo ako se uclanis do 31.5 imas godisnju pretplatu besplatnu na casopis Bebe i isto dobijes pelene i brosure i knjizicu cini mi se Onda imas muller tamo trazis knjizicu s popustima za trudnice dobijes je i ispunis osobne podatke I ja sam jos Musteli i Nivei jucer poslala upit na mail da li imaju kakve testere za bebe pa cemo vidjet Ako se jos cega sjetim ili nadem svakako se javim
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 22.5.2014 22:15:13
|
|
|
|
chocolate
|
Tea što si pisala Musteli i Nivei..? Jesu ti odgovorili što?
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 23.5.2014 10:04:44
|
|
|
|
Tea2803
|
Chocolate jos nista bas sam ljuta Pisala sam im da li raspolazu kakvim testerima za bebe da bi voljela probat,a kad pises mail s upitom musteli oznacis u vezi cega ces ih pitati,pa tako ima i za to "zahtjev za uzorcima" i jos im poruku napises ali eto jos nista niti od jednog niti od drugog
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 23.5.2014 21:18:47
|
|
|
|
chocolate
|
A valjda će odgovoriti.. Ja sam hippu isto pisala, i za dan dva su mi odgovorili i onda poslali hrpu svakakvih uzoraka i kremica, čajeva, žličica, brošura, naljepnica za auto, ma svašta nešto..
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 23.5.2014 21:32:16
|
|
|
|
Tea2803
|
Chocolate i ja sam od hippa isto sve to dobila 2 puta,,seka im je drugi puta pisala i bas me iznenadila poklonom tako da sam isto to dobila i cajeve i kreme i naljepnice i jednu narandastu i jednu ljubicastu zlicicu nadam se da ce mi odgovoriti,javim ti ako odgovore
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 24.5.2014 9:26:31
|
|
|
|
bebac24
|
curke kako dobite 2 puta od hippa na koju foru? i kada ste dobile te pakete? ja prosli tjedan i dobila jednu zlicicu dvije vrecice cajeva za dojilhe traje do 1.2015 tako da neznam dal cu ga uspit probat posto je tremin 30.12 ,naljepnicu i brosure...nikakvu kremicu :-(
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 24.5.2014 9:34:01
|
|
|
|
Tea2803
|
Bebac ja sam poslala hipp-u i par dana poslije je poslala moja seka za mene na istu adresu,ako zivis s muzem posalji u njegovo ime ili na adresu tvojih roditelja poslat ce ti,, kremicu nisi dobila jer njome sigurno nisu raspolagaki tada inace bi ti poslali ja sam svoje dobila prije 5 tjedana negdje a sestra prije 3 tjedna
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 25.5.2014 15:54:40
|
|
|
|
Ulala
|
Tea sve sto si napisala, na sve sam poslala zahtjev pa cemo sada vidjeti sto ce doci. Zanima me u kojem roku ti dode ta radosnica, te od novalca i hipp-a?
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 26.5.2014 8:50:12
|
|
|
|
Tea2803
|
Ulala radosnica ti stigne za 3-4 dana kao i hipp a od novalaca za 2 tjedna
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 27.5.2014 8:46:48
|
|
|
|
Ulala
|
Pitam jer sam općenito ne povjerljiva prema zadarskoj pošti Jel radosnicu samo pošalju, ništa ne obavijeste na mail da su zaprimili zahtjev? Jer vidim da mi je hipp uredno odgovorio. A tea jesu tebi odgovorili na mail nivea i must.?
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 27.5.2014 11:48:55
|
|
|
|
ikaaa
|
ja sam uglavnom sve vrlo brzo dobila......i bebimil radosnicu,hipp, novalac ali od glupog konzuma još uvijek nisam ništa dobila a prošlo već mjesec dana...... morat ću se obraćunti s njima i samo da me puknu malo jači trudnički hormočeki....doći će te pelene i brošure kad tad...
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 27.5.2014 12:17:03
|
|
|
|
bebac24
|
ja jos uvjek dobila samo od hippa... a pdosli tjedan se uclanila u dj.klub u konzumu i pise da se do 31.5 dobi i godisnja pretplata. a casopis bebe...sta vi mislite o tom? oce to dolazit na adresu ili?
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 28.5.2014 9:39:11
|
|
|
|
Tea2803
|
Curke sto se tice konzuma on vam je malo spor treba mu sigurno 7 tjedana da posalje,,daa i slat ce te casopise bez brige Ulala da radosnicu samo posalju nista ne obavijeste ,, ma vraga su mi odgovorili eto ma ni ne moraju
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 28.5.2014 21:09:47
|
|
|
|
dada2101
|
cure samo da vam javim da smo mi vecinu stvari poslali i dobili a i od nivee smo dobili naljepnicu za auto par kremica za guzu dva samponcica za kosu kemijsku mislim da je bilo i za tusiranje za bebe i to je to...ali nisu nista odg na mail samo sam dobila doma poslije dosta vremena ja san vec bila i zaboravila na to...a od mustele nista ni odgovor a ni testere...
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 29.5.2014 21:08:35
|
|
|
|
victory
|
curke, čitam vas malo. i molim savjet..što im pišete?? šta da upitam hipp da dobijem te testeriće?? :)
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 29.5.2014 21:28:15
|
|
|
|
Tea2803
|
Victory mene ti je nasa chocolate uputila u to i rekla sta je ona napisala pa sam i ja znaci pitaj ih da li jos uvijek djele one spomenare da si vidjela to kod prijateljice i da bi i ti htijela ako imaju i ako ti mogu malo vise reci o djecjim kupkama i slicno ,, jest da su te spomenare djelili 2010 god ali ko da je to bitno hiih uglavnom brzo ti stigne odgovor
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 31.5.2014 9:00:56
|
|
|
|
bebac24
|
evo mi dobili nekakve testerice od nuxe obicne kremice za lice i parfem (nevezano za bebe) a jucer stigla radosnica od bebimila:-) :-) hippu napises dali imaju kakve testerice za bebe i trudnice pa ti posalju zlicicu,cajeve i brosurice ,ovisno sa cime raspolazu,bebimil ima na stranici za radosnicu pa to samo ispunis... ni ei sam poslala isto upit ali nema odgovora... probat cu i nuku poslat i svim tim proizvodacima... pa mozda jos nesto stigne :-)
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 31.5.2014 10:17:15
|
|
|
|
Tea2803
|
Bebac sta si nuxe-u pisalaa??
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 31.5.2014 11:53:09
|
|
|
|
bebac24
|
tea draga bome ne sjecam se...mislim da sam se registrirala ili sam samo pod uzorke poslala svoju adresu i eto stiglo je,ali jos neznam sta jer tek danas idem doma to uzet... ako ne u mail samo napises da si zainteresirana za njihove proizvode i da bi voljela isprobati uzorke ako ih imaju i to je to :-)
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 31.5.2014 12:17:23
|
|
|
|
Tea2803
|
Bebac poslala sam vec nesta pa budemo vidjeli da li ce mi ista odgovorit ili poslat jel se sjecas nakon koliko vremenski su tebi poslali te uzorke ?
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 31.5.2014 12:32:11
|
|
|
|
bebac24
|
neznam kad sam kome pisala ali u roku 2 tjedna je doslo sigurno...hipp nakon par dana,bebimil isto..
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 31.5.2014 13:33:45
|
|
|
|
Tea2803
|
Oki hvala draga za hipp znam ja sam dva paketa dobila i radosnica mi je stigla za tri dana ,, ako se tko jos cega sjeti samo neka kaze hii bebac jesi nam i ti u blazenom stanju ili?
|
|
|
|
RE: besplatni uzorci i poklon paketi za trudn... 2.6.2014 19:15:14
|
|
|
|
bebac24
|
super da paketici stizu :-) tea jesam jesam trenutno u ne blazenom nego bolesnom stanju,sa grloboljom i temperaturom ali inace vec 10 t trudna napokon :-)
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!