kisica
|
Ringerajka - ako misliš na ogrlicu od jantara, iskreno mislim da ti od tog baš i nema koristi. Možda netko ima drugačije iskustvo, i sasvim te razumijem, tako sam i ja sa Adrijanom jer mi je bio prvi, sve što čujem uzmem..ali nema ti to neke veze baš. Sve je to djeteta. Mom A.kao da zubi ni nisu išli van, niti jedan zub on nije bio nervozan, imao temp., proljev,ma ništa..samo smo skužili jedno jutro da ima zub. Moj šef je svojoj maloj uzeo tu ogrlicu, ništa joj pomoglo nije. Mala je urlala kad su zubi išli van. Tako i tvoj bebonja, ako će biti nervozan bit će i sa time i brz toga. Mislim to je tvoja stvar, tvoji novci, pa kako hoćeš. Meni ti je G. kako kada, u kući je onak preko dana, pa joj obučem kratki bodi, lagane hlačice i eventualno neke tanke čarapice, ali ako idemo van između 11 i 18 onda ju skinem u bodi i stavim kapicu jer ipak zna zapuhati pa da nebi uha nastradala. Jučer smo išli do grada u 18, obula sam joj papučice, hlačice, i kratki bodi, al sam nosila dugu majcu pa sam joj to obukla na kraju jer je bilo hladnije, i ruke su joj bile hladne. A spavanje, spava mi u pidžamici dole dugoj i u kratkom bodiju..pokrivam je pokrivačem, iako sam skužila da pred jutro bude hladna. Samo ti njega skini, ništa mu neće biti, može samo biti od vrućine nervozan.I neka ti nosi šeširić ili kapicu vani. I to ti je to, poneseš mu hlačice, pa ako bude hladan obučeš i opet dobro. Ne brini.. Moja G.je ustala u 7 jutros, pa je do 8 pjevala, e onda je spavala do 9.20, i sad evo opet zaspala. Kupila sam joj Nuby bočicu pa ajde zajebem ju da čaja popije malo jer je ipak vruće.A kad je vani super je, evo jučer na kavi je u sjedalici bila pola sata i više. Ali ja nju nemam gdje tu staviti, nemam balkon, a ovo ispred vrata mi nije sigurno kad tu kod nas lete stršeni kao ludi, ose imaju gnjezda,pčele, muhe..užas..još i svekrva pusti kokoši, sam mi treba da na nju skoči nedaj Bože. A u kući je koma, plače, nervozna..