autumn day
|
sarita, ja ti nažalost nisam od pomoći, možda se javi neka cura koja ima kakav dobar prijedlog :) mimee, ja ga puno stavljam na puzzle, ped. mi je rekla da mora jer je velik i težak sam sebi pa da ne bi iz tog razloga bio malo sporiji u motorici, drugi razlog je što mi je fakat težak, pa ga malo nosam malo "odložim", a treći razlog je da ni u viper neće, pa ga stalno rotiram, ruke, pod, viper, pa u krug ali on je to sve po malo, nakon 10-ak min kaj je na podu, već počne cvilit da mu je dosta :/za sad mu njegove kilice niš ne smetaju inače, naši klinci su I-DEN-TI-ČNI kaj se tiče spavanja....isto nam izgleda dnevno spavanje, spava po pol sata, sve čuje, i ja moram biti pokraj njega...s tim da ga ja nekad uspijem uspavati kad se probudi nakon pol sata i to ako odmah reagiram,a nekad niš ne upali.ako smo u šetnji odspava duže, ali opet ni to nije pravilo.i po noći i dalje cica i budi se, pretpostavljam da njima više ne treba hrana po noći, ali mi je nekako žao to mu ukinuti, stalno mislim da šta ako je žedan,ako ne i gladan.planiram i ja kad krene ozbiljnija dohrana i kad počne piti vodu umjesto cice po noći ponuditi vode...e sad ne znam da li će ga to uvjeriti da nije vrijedno buditi se po noći jer nema cice ili će se nastaviti buditi i piti vodu :/ali meni je već dosta tog nacicavanja, pa ćemo vidjeti.iako meni je patronažna rekla sa njegova 2 mj. da on više ne treba jesti po noći?!?! i sori, ali ovo kaj si rekla da pošizi kad skuži da ga hoćete uspavati mi smo mom pjevali jedno vrijeme jednu te istu pjesmicu koja ga je smirivala i zaspao bi uz nju, sad ga počnem to pjevati dobije šizu ma joj, imala sam iste probleme sa spavanjem kad je kćer bila mala, ili ja imam takvu djecu ili je u meni problem..:/
|