mimee
|
anaxx bas lijepo kaj si se malo javila..vjerujem da nije lako s troje..nije lako ni nama s jednim, pa je jasno da je forum nije na listi prioriteta, ali drago nam je cuti kaj ima :) cure, ste vi vidle ovu oluju sinoc :O ja taman oko 3 nadobudno nahranila Andreja adaptiranim (da vidim jel se budi zbog gladi), (btw, naravno da nije gladan, rastezal je 60ml preko 15min i zaspao, tak da sam ostatak morala bacit) i onda je krenulo fijukanje, tak da nisam nis spavala, a frajer se uredno probudio oko 6. Dakle, pol 9 zaspao, pa budjenje u 1, nacicavanje do 3 samnom na krevetu,jer sam zaspala, adaptirano, i budjenje u 6. ovo je jos kao super :/ ja isto imam malo nedoumica oko te dohrane. znaci sada ce 6mj, jede mi neka 2 obroka dnevno, npr oko 11 pola jabuke i oko 15 povrce npr blitvu ili tikvu, otprilike par zlica ili 50-100ml i izmedju cica koliko i kad zeli, ali vidim da moze 3h bez pol frke. Jucer je imao 7870g. Jel bi trebala sad kao uvest 3 obroka? i dal da mu dam uz to da cica ili ne? nemam pojma kak da to uopce izvedem, jer znam da ce mi se prepunit. a neki kazu da moze i do 7mj imat vise mljecnih obroka..hm..hm.. prek dana mi zna bit ok, a zna imat i faze živčanjenja..tipa..probudimo se..ja doruckujem, pijem kavu, on u lezaljci navlaci igracke..nakon toga bi se ja kao trebala spremit i pospremit sobu, a mos si mislit, frajer se pocne bacakat i protestirat i moram ga uzet, onda je u kindu na trbuhu do 10min, pa vec sizi jer mu je tesko, pa ga okrenem na ledja, onda je ljut jer hoce bit na trbuhu..pa ga malo uzmem, nosim okolo (kuca i dalje u neredu, ja u pidjami), sve super, kad ga spustim posizi.. nekad se fkt pitam da ga nisam previse zabavljala dok je bio jako mali, pa sad nemre ni prdnut bez mene, ali bit ce da je ipak i do karaktera.. :P autumn, kod tog nocnog cicanja, sve bi, sto se mene tice bilo ok da on pocica 10min pa zaspi, vratim ga u krevetic i spavanje, nego on place, ja zombi ga brzo stavljam pored sebe u krevet jer uopce vise ni ne znam jer to sanjam ili kaj, i onda nekad zaspem, a on pocica, pa za pol vure opet nanjusi da je blizu cice, pa trazi i tak se to odulji, a ja strgana. Probala sam ga hranit sjedecki, ali sam jednu noc skoro opala sa stolca od umora, pa sam zakljucila da nije sigurno.
< Poruku je uredio mimee -- 22.10.2014 13:04:02 >
|