PinkyFunkyBirdy
|
Drage vucica i Dacana, iskrene čestitke na dolasku vaših bebica i želim vam brz oporavak! Hvala vam svima na savjetima! Evo, prošlu noć je MM dežurao s malim do 2h dok sam ja odspavala i tad smo ga nahranili, podrignuli, presvukli, ponovno presvukli jer je odmah pokakao čistu pelenu i još malo utješili na sisi pa sam ga dala MM da ga on svojim magičnim rukama uspava i stavili smo ga u kindač da vidimo dal će spavati i frajerčić je odspavao od nekih pol 4 pa sve do 7h, a i mi s njime. Nisam mogla vjerovati, ali očito se to lagano korigira pa počinje više spavati tijekom noći. Mi imamo dosta mali krevet tako da i hoćemo ne može biti s nama, ali ovako je možda lakše i njemu i nama jer se on stalno trza u snu i maše rukicama pa bi nas vjerojatno stalno budio (tako me u bolnici par puta opalio rukicom po faci ). Što se tiče nošenja, baš kad jako plače pokušavamo ga smiriti na rukama, ali s laganim ljuljanjem i mislim da nebi trebalo biti problema, a i nemamo puno gostiju za sad da ga razmaze. Danas sam imala situaciju da sam se nakon tuširanja brisala i odjednom nešto kapne i mislim si ... pa obrisala sam cijeli gornji dio, kad opet kapne i skužim da mi mlijeko curi iz sisa. Nakon toga je uslijedilo brzinsko oblačenje grudnjaka. A sise mi uopće ne djeluju pretjerano pune pa me baš iznenadilo. Dal se i vama to dešava? Draga Andy, ajme pa još izdržavaš trudove? Budi mi jaka naša prava lijepa hrabrice i nadam se da će se ta tvoja tvrdoglavica ubrzo odlučiti izaći van. Grlimo i pusamo te Mihael i ja! Ana, jako mi je žao zbog šavova. Meni je svakim danom sve lakše i lakše sjediti pa se nadam da ide na bolje. Bacila sam jednom pogled dolje i izgleda grozno - isto kao da je to sve popucalo, ali valjda to treba tako izgledati ... nemam pojma. Vidjet ću kad odpadnu konci i kad više neću osjetiti nelagodu. Angel@ mila ljubi Davida u moje ime! I hvala ti puno što mi se javljaš iako nisi s nama odbrojavala ... srce si! Marijana, ma super ti ide s listom. Nema smisla da preuzimam listu jer je MM na GO još ovaj i sljedeći tjedan pa ne mogu biti uz vas (sad je izašao malo s frednovima). A kad se vrati na posao pitanje je kako ćemo se nas dvoje snalaziti pa ne mogu ništa obećati. I da, bravo za napredak tvog Mateja! A za jajčeko će sigurno biti ok. Mama3.put, baš si mi slatka kad kažeš da iako već imaš dvoje djece od prije ipak imaš još nedoumica sa svojom Marlom. Da, znam da je to sad prilagodba svih nas na novu situaciju i vjerujem da ćemo se svi međusobno prilagoditi i sve će s vremenom sjesti na svoje mjesto. Zato su i neki dani iscrpljujući (kad npr. jučer kad sam spavala svega 3h u cijelom danu) dok su pak drugi za poželjeti (kao danas kad sam spavala najprije 3 sata, pa još 3,5 sata i popodne 2 sata). Baby, lijepo da tvoja Lea tako fino spava. Barem se uspijete odmoriti. Vgaspic, drži se milena! Tintin milena, hvala ti puno što tu viriš i hrabriš nas. Kikilina, drago mi je da se Kiara hrabro držala kad je dobila pikicu. Bravo za mrvicu! Natich, slažem se da ti pregled ne mora ništa značiti. I ja sam u čet bila na pregledu, a u petak ujutro sam bila već u trudovima na 6 min jači i između njih na 3 min slabiji (i otvorena 6 cm) ... tako da ne možeš znati kad će stvarno krenuti. Budeš i ti uskoro držala svoju mirišljavu štrucu. Briciola, a kako i koliko ti spava tijekom noći? Dal je s vama ili u kindaču? Vjerujem da ti nije lako. Ja tek sad pravo cijenim svaki sat sna jer čim sam ja iscrpljenija s time je i mali nervozniji jer osjeća da nisam dobro. Začarani krug. Držim fige za naše preostale trudnice da im porod prođe čim brže i laganije!