Newy
|
Naaaaapokon da se i ja udostojim javiti znam da nije opravdanje, ali čitam svaki dan. Klasika, na tabletu, na kojem ne mogu baš pisati, a kad se dokopam muževog laptopa, tu nisam prijavljena na forum pa moram svai put iznova tražiti šifru , na kraju odgodim za ''drugi put'' pa na kraju skužim da se nisam javla preeedugo... Mi smo super, jedino smo bili kod dermatologa, dobili uputnicu, ima dermatitis... kaže da to nije baš atopični, nego kontaktni. Ima po nogama, i ne smije nositi štramplice, ni soknice, ništa što ima lastiku. Samo pamuk. Ah, i muž i ja smo skloni problemima s kožom pa nije ni čudno :/ Još uživamo u noćnom spavanju, budi se najčešće prosječno jedanput za papanje. I tako je otkad je navršio 3 mjeseca. Jesmo li te sreće da će tako i ostati, ili će se to mijenjati, vidjet ćemo. Dnevna spavanja su druga priča, kao i prije, 3-4 puta, po pola sata. Uspavljujem ga na sisi, i onda kad zaspe još dežuram kraj njega, jer se i u tih pola sata zna probuditi po nekoliko puta. Tako da ne stignem danju baš nešto. Ali dobro, nemam se što žaliti . Svaki dan šetamo, ili u nosiljci, to nam je sad jako zgodno kad je zahladilo, jer ga ja grijem, a i zaspi mi ako je vrijeme spavanja, pa odradimo jedno dnevno spavanje vani. Ili se vozi u kolicima, još je u košari, ali planiram ovih dana prijeći u sportski dio jer mu je skroz na knap, pogotovo kad ga zabundam. Što se papanja tiče, još samo doji, i uživamo oboje u tome. Uskoro krećemo s dohranom, i malo mi se i žao oprostiti od ovog perioda čistog dojenja, jer to mi je nešto predivno... ah, muž me sprda zbog toga malo, kaže da se teško mirim s tim da je već veliki dečkić Preeeesladak je, puno se smije i ''priča'', grglja, ispušta smiješne zvukove... voli igračkice, sa svačim se zabavi... na pod ga dugo nisam stavljala na strunjaču, jer smo imali prošli tjedan doma svadbu, pa je stan bio cijeli u kaosu. A trebala bih ga stavljati da se malo vježba, još se ni ne okreće baš, a kamoli da bi se posjedao
|