Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 18.12.2014 9:05:30
|
|
|
|
MarijanaC
|
Andy moja moj M kao da nikad nije prestao cicat. Sinoc ja njega na cicu stavim a on sav sretan cica pa malo place od gladi pa opet cicu uz veliki osmjeh. Mi definitivno rusimo onu teoriju da poslije flasice nece na cicu. Haha. Doduse bilo je samo 3dana ali svjedno na cicu ide lakse. Jer sam mu dala tommee tippee najmanju dudu pa je siromak morao jako vuci. Ali covjece koliko pojede. On je svakih 3h 180ml dohrane macnuo. Nisam ni znala koliko mlijeka proizvodim haha. I na adu mi je spavao manje nego na cici. Ali dobro,to iza nas. Sad napokon sve super. Vratili se na cicu. Nocas oper odspavali od 21-5. Sad se nacicao i zaspao opet. G-ja smo ostavili doma iz vrtica na praznicima da ovaj zadnji tjedan pred Bozic bude s nama da skupa ukrasavamo i ostalo. Njega je onaj mali val ljubomore prosao. Dogovorili smo operaciju 18.2 pa onda tata ide s njim da ja maleckog ne ostavljam. Kad bi barem znala da idemo isti dan doma isla bi ja s njim a mama bi mi M-a donosila na ciku. Ali dobro,daleko je od toga. Molim Boga da nova godina prodje bez prehlada i ostalih bolesti..samo da smo zdravi i sve ce lako. Ja sam i sluzbeno zavrsila s radovima do proljeca. Jucer su nam postavili kolektore solarne i sad je to to nadam se. Na proljece prilaz i kupaonu i ogradu i onda je valjda zatisje. Kako smo se useloli pred 3god nismo stali s radovima. A 1.5god prije isto jer smo ju gradili iz nule. Kad me netko pita koliko para smo utukli velim manje nego zivaca. Voljela bih da postoji samoposluga di se prodaje strpljenje i zivci. Radnici ce me i radovi izludit. Ljubim vas sve. Zelim da prodju svi grcici,bolovi,neprospavane noci i ostalo. Saljem puse
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 18.12.2014 18:19:21
|
|
|
|
vucica
|
Marijana bas mi je drago sto ste se s lakocom vratili na cicu, ma zna on sta je najbolje za njega! Andy bas mi je lijepo citati kako je tvoja MR dobra i mirna bebica a i velika bogme, mi smo tek sad poceli nositi vel 56! Pinky cestitam na krstitkama i super sto je M poceo bolje spavati, i moj F zadnjih noci malo bolje spava, odmah sam i ja bolje. Mi cemo krstitke isto kao i Andy na proljece. Jucer su mu se pojavilo par pristica na guzi i bas ruzno izgleda, pocela sam mazati Sudocremom i luftati guzu, pelenu i inace jako cesto mijenjam i perem samo toplom vodom, jel imate koji bolji savjet, strah me da ne postane jos gore :-/ Cure koje ste u radnom odnosu, jel dobivate sada naknadu sa hzzo bas u istom iznosu kao sto vam je bila placa? Ja sam danas dobila prvu "placu" od hzzo i nekih 400kn je manja nego inace placa koju sam dobivala pa sam zbunjena ocekivala sam da ce iznos biti isti, naravno umanjen za putne troskove..
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 18.12.2014 20:35:23
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Briciola, pa kako to da se ne cijepi kod pedijatra? Mi sutra idemo kod pedice pa će nam tamo dati cijepivo. Tako se nadam da ga neće jako bubati. Marijana, drago mi je da si bolje i da je tvoj M tako lijepo opet prihvatio ciku. Andy, pa ne mogu vjerovati da ti MR nosi već veličinu 74! Moj M je još na broju 62. Baš me zanima koliko će imati kila sutra na pregledu. Samo da sve bude ok. Za ticker evo par stranica: http://global.thebump.com/tickers/BirthdayTickerChooseBackground.aspx http://lilypie.com/ http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php http://www.babygaga.com/tickers/parenting Vucice drago mi je da lagano lovite ritam spavanja. Guzu samo maži i proći će kroz par dana. A HZZO ti isplaćuje po broju radnih dana u mjesecu (i po cijeni satnice koju si prijavila u HZZO), a ne fiksni iznos kao prije firma pa zato dolazi do razlike. Hvala vam drage moje na čestitkama za krstitke. Mene moj M malo zeza ove dvije noći i budi se više puta što radi sisanja što radi toga da ga nosam dok ne zaspi. Imam osjećaj da tijekom dana isprazni obje sise i navečer kad mu treba najviše više nema mlijeka da ga onako pravo uspava pa se budi tijekom noći tražeći još. Ja ga stavljam svako malo na sise, ali ne primjećujem da bi bilo više mlijeka ... ne znam ... možda to samo ja ne primjećujem. Javim vam kako je prošao pregled i da li moj M napreduje ili ne.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 18.12.2014 21:01:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Curke samo da vas kratko pozdravim, čestitam na napredovanju beba, vidim da svi fino napredujete i da problemčiće do kojih dolazi uspješno rješavate. Svaku večer pročitam šta ste napisale, ali imam previše obveza da bih pisala, zbog čega mi je žao jer voljela bi malo više sudjelovati u vašim razgovortima, ali što je tu je, a kada i uhvatim pet minuta kao sada da nešto napišem ne znam što bi pisala jer više se ne sjećam što je koja od vas rekla.Zadnje pamtim da je vucica pitala za plaću, Pinky ti je rekla, na HZZO si odnijela iznose svojih zadnjih šest plaća i vrijednosti svoje satnice, svaki mjesec radni sati puta tvoja satnica i to ti je plaća. Mi smo dobro, beba napreduje, ima 6,3 kg i 63 cm,pa smo još uvijek na broju 62/68, a stane i u 74 , čekamo Božić i djeda mraza koji možda i meni nešto donese. Pusa svima do slijedećeg pisanja.
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 18.12.2014 21:14:44
|
|
|
|
MarijanaC
|
I ja sam dobila za jedno 500kn manju placu nego prosli mjesec. Ali prosli mjesec ti je imao manje radnih dana i jedan praznik mozda zato.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 18.12.2014 23:21:30
|
|
|
|
Briciola
|
Marijana drago mi je da si bolje i da M sisa kao i prije Pinky ma cijepi se kod pedijatrice,samo što smo jučer bili na kontroli a u petak samo cijepljenje.Ni ja ne kužim zašto to nismo mogli sve isti dan obaviti.Uglavnom,moj L ima 6800g i 63cm.Rekla mi je da je dobio malo previše na kilaži.U mjesec dana 1.5kg.Jel to previše?Ali je i narastao 5cm.Rekla mi je da malo pripazim i da ga prekinem svaki put 5min prije kraja.Ja ga neću prekidati a niti znam kad je to,jer ne jede uvijek istom brzinom pa ni vremenski nije uvijek isto vgaspic bravo za lijepi napredak bebice vucica samo maži s puno kreme,proći će. I meni je ovaj mjesec došlo 500kn manje.
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 19.12.2014 10:40:35
|
|
|
|
Ana888
|
Pozdrav drage moje! Pinky, čestitke na krstitkama. Mi imamo 28.12. i nadam se da će i moja M biti dobra na misi. Ja kad posumnjam da nemam dovoljno mlijeka popijem onaj Hippov čaj u granulama za dojilje i mlijeko odmah nadođe. Marijana drago mi je da je M odmah prihvatio sisu..zna on šta je najbolje! Vidim da sve bebice fino napreduju i rastu! Mi smo na 62/68 veličini trenutno Briciola, ja mislim da je normalno da djeca u prvim mjesecima dobiju više na kilaži,kasnije manje. Smiješno mi je kad savjetuju da dijete od 2-3 mjeseca treba staviti na dijetu. Prošli tjedan smo bili u savjetovalištu..M je dobila 950gr u mjesec dana i narasla je 3,5cm, tako da je sada 5050gr i 56,5cm .Pedijatrica nas je poslala kod fizijatra jer M ne diže dovoljno visoko glavicu, više se okreće na desnu stranu i rukice su joj često skupljene u šaku..tako da je dobila cijepivo za hepatitis b,a ono drugo će dobiti tek nakon nalaza fizijatra. Jučer smo i fizijatra obavili-dijagnoza je distonija..glava i desna strana nisu problem,jedino na lijevoj rukici kada skupi šaku palac bude unutar šake..od idućeg tjedna krećemo na fizikalnu da naučimo vježbice,pa ćemo vježbati doma. I kod mene je niža plaća za kojih 500kn...
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 19.12.2014 11:20:43
|
|
|
|
kikilina
|
POzdrav drage moje!!! Ja ovih dana jedva stižem išta napravit, K ništa ne spava preko dana pa je sva nervozna i samo bi se nosila...a počela je stvarat naviku sisanja palčića. Neznam šta da radim po tom pitanju jer ne bi da siše palac kad bi spavala ili se smirila, dudu ispljuje, jedino kad je onako iscrpljena u polusnu je prihvati. Čitala sam negdje da bebe sišu palac zato jer nisu stekle povjerenje u roditelje/majku, ali ja sam stalno tu kad god je ona budna uz nju sam, kad god zaplače dotrčim... A ne mogu joj stalno trpat cicu jer je nervozna kad nije gladna a na cicii je... Help ;( Pinky čestitam na krstitkama Andy super si bila, a malecka je preslatka! Marijana bravo! Super ste to sve odradili! I za napredak svih naših bebica :) Moja K nosi 68 sad, al najviše zbog širokog, jer su joj svi drugi bodići kratki (inače bi bilo 62 taman)...jurim nešto napravit dok kunjka, nadam se da će malo duže od pola sata odrapit! Pozdrav svima!!
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 20.12.2014 0:50:49
|
|
|
|
andydea
|
Vecer..nekima noc.. Evo mi obavili prvi pregled..i kao sto sam i slutila..hihi MR sa 6 tj.- 6 kg i 58 cm..opseg glavice 40cm ..velika moja bumbarica..Odusevljena sam sa dr.i sestrom..Izabrali smo na kraju dz.Centar Runjaninova..i eto odusevila se.. Pohvalile su me za dojenje i tandem,platnene pelene..nisu se bunile ni za cjepljenje..a kad su vidjele MR zaljubile su se.. U cekaoni su svi mislili da ima 3.mj. hihi Da nama je stvarno sve malo..ne samo zbog pelena vec i u sirini..bas je bucka svugdje.. Evo sutra idemo na pregled kukica..pa da i to obavimo ! D3 kapi sam kupila americke od Child lifea ..navodno D3 od Plivita pospjesuju grceve..a evo mi fala B.nemamo..mozda samo malo predvecer.. Pumbica daj se javi da vidim kako si..mislim na tebe.. Kako ste mi vi ad mamice nakon ovih prvih mjeseci opcenito..? Ja sam dosta umorna..mm je poceo raditi cjele dane pa se ja borim sa svime od obaveza i s njih 4-ro..I uz to pomoc od nikoga :(
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 20.12.2014 0:57:19
|
|
|
|
andydea
|
Vucica -probaj sa nevenovom masti ili kantarionom..luftaj da guzu sto vise moze..i cesce premataj..a bilo bi dobro i po noci..Pripazi malo kaj jedes..moze biti reakcija zbog tvoje prehrane preko mlijeka.. I meni je ovaj mj.sjelo manje..Ma to kaj veli Marijana..praznici su bili..a i ovaj mjesec ih ima.Uglavnom sve ovisi koliko dana..praznika..ma neznam ..i meni ovaj mj.bum 400kn manje :(
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 20.12.2014 1:09:41
|
|
|
|
andydea
|
Moram ovako jer sam preko moba pa se bojim da mi ne izbrise.. Bricola molim te ne obaziri se na takve komentare od pedice..kakva dijeta..Sve je to ok..neki dobivaju vise..neki manje..jao sve bi ih slala na edukaciju !! Samo neka sisa koliko zeli i ne uskracuj mu.. Pinky mila to ti je samo osjecaj..I kad su potpuno prazne i mlohave kad beba povuce dojku..nakon par minuta mlijeko potera..dolazi do otpustanja..I mlijeko potece..Sad sise nisu vise krute i nabreknule jer se uspostavila ponuda i potraznja..Tvoj M moze biti i u skoku sada pa traziti vise i stalno..Neka te to ne zabrinjava..Samo ga stavljaj koliko zeli..mlijeka imas ne brini ! :* ljubim vas..pisemo se
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 20.12.2014 15:43:44
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje ja sam vam jučer doživjela neugodan šok. Najprije kad su mi M stavili na vagu jer je dobio samo 450 gr u mjesec dana (dugačak je 61 cm) i sad ima 5450 gr (vidim kako je to malo pogotovo ako usporedim s vašim bebicama koje su većinom preko 6 kg s 2 mj.), a još veći šok je uslijedio kad mi je rekla pedica da M ima šum na srcu. Počela sam plakati još tamo u ordinaciji i nisam mogla stati cijelu večer. Čak se i M bolje držao kad su ga cijepili nego ja. Sad moramo dalje na pretrage iako me pedica pokušala utješiti s time da je rekla da M izgleda sretno i zadovoljno i da je sve ostalo ok pa da vjerojatno nije ništa strašno (danas čitam da 80% djece do 3.g. ima šum na srcu, a od toga bude 0,2% sa stvarnim problemom dok je sve ostalo prolazno). U pon ću otići do Vinogradske da vidim kad bi ga mogli primiti na UZV i EKG pa ako se dugo čeka otići ćemo privatno. I sad ispada da sam bila u pravu da mi se ne radi dovoljno mlijeka pa mi je pedica savjetovala čaj za dojilje (s kojim sam jučer počela punom parom) i da popodne moram leći i odmarati jer će se tako brže stvarati mlijeko. Vjerojatno je moj nagli gubitak kilaže utjecao na smanjenje mlijeka. Trebala bi za tjedan dana ponovno vagati M, ali to se moram još čuti s patronažnom jer su taman blagdani. Baš me ovo sve jako rastužilo i samo se nadam da će moj mali miš biti dobro.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 20.12.2014 23:21:41
|
|
|
|
MarijanaC
|
Ej mile moje. Mi imamo 30.12 kontrolu i cjepljenje za Rotu. Znam da je sad vec sigurno preko 7kg i nekih 63cm. Jedva cekam kontrolu. Mi nosimo nesto 68 a nesto 74. Ovisi o modelu. Ali vecinu 68 stanemo. Andy bravo za veliku curu. Moj M je s 2mj imao 6500gr i 60cm a ona s 2tj manje ima skoro toliko. Hh Pinky draga ne brini,mojoj necakinji su rekli da ima sum na srcu pa je ispalo da je sve ok. U biti postoje rupice koje se moraju do odredjene dobi zatvoriti,ako se ne zatvore onda oni kazu da imaju sum. Sigurno nije nista. Budete se redovito kontrolirali i to je to. Moja seka ima 30god i zivi najnormalnije sa sumom na srcu,ne predstavlja nikakve probleme niti pije ikakve ljekove za to. Tako da bas i nedaj Boze to ne prodje bit ce sve ok. Sto se tice mlijeka,ti si zaista jako omrsavila i ne odmaras dovoljno. Rekla sam ti da pustis sve k vrapcu i odmaraj. Nebude vjecno tako. Kad odmara on odmaraj i ti. I puno papaj. Bez hrane nema ni mlijeka. A on je velika beba i mora puno papati. Saljemo puse. Mi smo napokon svi od reda super. Gabi ima dogovorenu operaciju mandula 18.2. Trenutno smo ga ostavili doma iz vrtica na praznicima pa uziva malo i s nama i dobro da jesmo jer su u vrticu krenule.vodene kozice. Toga nam ne treba sad. Ostaje doma do 6.1.a mozda i duze ako se koze u vrticu ne smire. M predivno papa i spava. Danas je odspavao 3h u komadu popodne tako da sam ja uspijela oprati sve prozore i zavjese. Sad opet nuni,ja sam se otuskala i sad idem i ja u krpe. Saljem vam svima veeeelike puse.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 20.12.2014 23:38:56
|
|
|
|
vucica
|
Pinky draga vjerujem da si tuzna i uplasena, kako ti je dr rekla odmaraj sto vise, dobro papaj i pij caj, i probaj sto manje biti uznemirena mada znam da ti ne moze biti svejedno. I mene je malo strah dali F dobiva dovoljno na tezini, najradije bi ga doma nekako izvagala, kod pedice idemi tek iduci mjesec na cjepljenje. Ponekad mislim da mi je mlijeko slabo jer on i kad se pravo najede jedva izdrzi sat i pol do dva i vec je ponovo gladan.. Guza je krenula na bolje hB, vec sam bila zabrinuta i oko toga, grozno je izgledalo. Ja sam jako umorna, sinoc je zaspao kako treba tek u pola 4, danas preko dana je isto jako malo spavao, ja vec mastam o spavanju duzem od dva, tri sata :-/ mm spava s nama petkom i subotom a ostale dane ode u boravak da se naspava za posao, i danas je cijeli dan ko zombi nakon neprospavane noci i kuka, bas mi je digo tlak, sta onda da ja kazem koja tako vec dva mjeseca ne spavam grrrr Pumba mislimo na tebe, nadam se da si bolje, pusa velika
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 21.12.2014 9:09:26
|
|
|
|
andydea
|
Jutro..jao Pinky moja..bas te snaslo..Draga moja molim te ne brini oko gramaze..pij cajeka za dojenje,mozes uz njega i caj od koprive -on isto pospjesuje laktaciju i bogat je zeljezom ! Pisala sam ti veza gramazu..Cak nema potrebe ni da ides opet na to vaganje..odi normalno za mj.dana..biti ce sve ok. Sto se tice suma na srcu..moja sestra ga ima od rodjenja..Sad u odrasloj dobi pije neke tablete,ali sve dr.je ok.. Marijanci i ja bi sa L mladjom trebala uskoro vaditi mandule..ali mislim da cemo pricekati dr .termin. Vucice -nema slabog mlijeka draga ! Samo ti doji..i ne gledaj na sat..mozda ste u trenutnom skoku..Mame moje..odmarajte dok mozete,jedite i pijte tekucinu..biti ce sve ok.. Evo ja sama sa svojom djecicom i dojim njih dvoje..sve se moze ..glavu gore i gooo
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 21.12.2014 16:50:47
|
|
|
|
Briciola
|
Kikilina ne brini za sisanje palca.To je najnormalnija stvar.A polako se i zubno meso priprema za zubiće pa im to paše. Ana888 i Andy bravo za lijepi napredak vaših curka!!! Naravno da se ne obazirem na komentar od pedice.Ništa ja svom malenom neću uskraćivati mlijeko.Neka samo papa,hB da ima dobar apetit i da napreduje. Vucica dobro ti Andy kaže,nema slabog mlijeka.Tako i moj L već nakon 1.5 do 2 sata hoće opet papati.Jedva izdrži 2sata.Rijetko kad prođu tri sata.Pa lijepo napreduje.U 3mj je dobio 3400 g i 13cm Marijana drago mi je da ste svi dobro i na okupu. Pinky to što ti se smanjila proizvodnja mlijeka se lako riješi.Jedi više i pij jako puno tekućine.Vratit će se začas!Šum na srcu je sigurno bio šok,ali kako cure kažu ima puno ljudi koji žive normalno s tim. Bili smo u petak na cijepljenju,plakao je jadničak mali i ja skoro skupa s njim.Srećom nije dobio temp. samo je malo nervozniji ova dva dana.
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 23.12.2014 18:36:49
|
|
|
|
andydea
|
Drage moje mamice želim Vam blagoslovljen i sretan BOŽIĆ i uspješnu i još bolju 2015 godinu ..ljubite svoje anđele
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 24.12.2014 13:08:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje želim vama, vašim bebicama i vašim najmilijima, SRETAN i BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ!
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 24.12.2014 21:10:05
|
|
|
|
MarijanaC
|
Drage Pinky i Andy hvala na cestitkama i ja vama i vasim obiteljima i svim mamicama i njihovin obiteljina zelim sretan i blagoslovljen Bozic i predivne blagdane u krugu najmilijih uz obilje zdravlja i srece. Puse svima
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 24.12.2014 21:22:58
|
|
|
|
Briciola
|
Andy,Pinky i Marijana hvala i ja vama i svim mamicama i vašim obiteljma a najviše bebicama želim sretan i blagoslovljen Božić!!!
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 25.12.2014 16:36:13
|
|
|
|
kikilina
|
Drage moje hvala na cestitkama!!! Svima vama i vasim obiteljima sretan i blagoslovljen Bozic!! I sretnu i uspjesnu Novu godinu!!! (buduci da necu stic cestitat, evo sve odjednom) Puno puuusa vam saljemo moja K i ja
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 26.12.2014 9:17:17
|
|
|
|
mama3.put
|
Drage moje svima vam zelim sretan i blagoslovljen Bozic od srca Uzivajte sa svojim najmilijima i puno pusica vama i vasim bebicama saljemo Marla i ja Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 26.12.2014 12:15:08
|
|
|
|
mama3.put
|
Pinky draga da te malo utjesim oko ovog suma na srcu nisam nikako prije stigla pisati sorry ovak moja M ti je rođena s tim odmah na prvom pregledu u rodilistu pedica mi je mrtva hladna rekla mama......dijete vam ima sum na srcu i mora hitno kardiologu na ekg i uzv srca doslovno sam se da ne kazem sto od straha i razumijem te :( odmah smo isle na taj pregled,plakala sam kao kisna godina...pregled na kraju sve ok imala je dvihe malene rupice koje pola novorođencadi ima ali se povlace do godine dana najkasnije Kontrola s 2.5 mjeseca sve savrseno ekg odlican nema šuma a na uzv zatvorene rupice tj. forameni Samo ti hocu reci da ne brines jer da je nesto ozbiljno odmah bi se reagiralo i ne bi bila kod kuce s bebijem a puno ljudi zivi sa šumom na srcu kako su ti curke i rekle,obavi preglede ako ti preporucaju cisto da budes smirena ali ne brini sve ce to biti ok. Uzivaj u blagdanima i ljubi malenog Trkam jer M zove (.) ;)
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 26.12.2014 17:43:07
|
|
|
|
vucica
|
Drage moje mamice zelim vam svima sretan i blagoslovljen Bozic i uspjesnu novu godinu ispunjenu ljubavlju, srecom i veseljem! Nadam se da uzivate sa svojim najmilijima i da su sve bebice dobro i da lijepo provode svoj prvi Bozic. Velika pusa svima, drago mi je da sam vas virtualno upoznala i nadam se da cemo sada nakon blagdana uspjeti malo vise tipkati kao kada smo bile okruglice u iscekivanju ;-) uzivajte i ljubite male andjele
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 30.12.2014 15:47:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, vidim da se slabo javljate i nadam se da je to zato jer uživate sa svojim bebačima i u krugu svojih najmilijih. Hvala vam svima na utješnim riječima i da vam javim razvoj situacije. Bili smo danas privatno i izgleda da postoji neka bezazlena rupica na srcu, no (uvijek mora biti nešto) kardiologica je otkrila da M ima suženje glavne žile koja ide od srca prema plućima. I sad moramo to kontrolirati. To se može samo raširiti, ali i ako ostane ovako kako jest nije potrebno ništa raditi po tom pitanju, no ako će se još sužavati morat ćemo na operaciju i to je ona operacija gdje kroz prepone uvedu balončić pa ga napušu kad dođe do tog suženja. Ne mogu reći da nisam zabrinuta, ali podnjela sam to puno bolje od očekivanog - pokušavam razmišljati pozitivno i nadam se da će se to samo ispraviti. Što se tiče dobivanja na težini, jučer sam vagala M kod patronažne i dobio je 220gr u 10 dana što je sasvim ok. U petak će navratiti patronažna da vidimo dobitak gledajući 2 tjedna jer kod pedice idemo tek 19.02.2015., a moramo kontrolirati težinu da slučajno nebi počela opadati. Svima vam zelim sretnu i uspješnu Novu 2015.g. s obiljem zdravlja, sreće i ljubavi! Puse od vaše Pinky i malog M!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!