Anoniman
|
Pinky imaš i onih slatkih dekica mazilica, meni stariji isto nije imao dudu, ali se navukao na dekicu i sada kada ide spavati dekica mora sa njim :) Mi smo prebolili i prvu temperaturu, stariji mi se razbolio, a onda naravno i mlađi, kurio je tri dana na 39,7, to su bile tri burne noći sa njih dvojicom, onaj veći plače cijelo vrijeme, povraća, ovaj manji gori, ne znaš kojem bi prije, izludili smo, sva sreća pa mi je muž te dane bio slobodan jer da sam bila sama mogla bi se ubiti, stvarno mislim da jedna osoba sa njih dvojicom bolesnih ne može, i onda naša država kaže da promiće naltalitet, a moj muž nema pravo na bolovanje na starijeg sina jer sam ja na porodiljnom za mlađeg, ma super, tako sam bila ljuta, jer manjeg smo morali voditi vaditi krv i urin budući da nije imao tri mjeseca pa sam mu se bojala i davati nešto, muž ga je vozao dok sam ja kod kuće bila sa starijim jer nema smisla da i njega vodim još takvog bolesnog po bolnicama, stvarno užas, ne znam samo šta bi da sam bila sama kod kuće ili bi muž uzeo bolovanje na sebe ako bi mu ga doktorica htjela dati Doktorica nas je i mjerila, ima 7400grama i 65,5 cm, raste, uskoro ćemo i na kontrolu kukića, nešta se ne sjećam kada se bebe počnu okretati, sjeća li se koja od vas
|