Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 4.2.2015 18:39:15
|
|
|
|
tik tak
|
Cure slazem se s vama u vezi muzeva i njihovih pregleda,naravno da ono sta imaju zakazano trebaju i provjeriti,radi sebe a i radi nas....al eto ja se jucer nisan obazirala na to ,iskreno to mi je jucer bilo manje vazno....sljedeci tj cu ja njega opet narucit.... Daxy hrabro u petak.... Hipo sali u tebe ima kakvih naznaka?!? Ja u petak narucena u svog G ,uf jedva cekam....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 4.2.2015 18:39:19
|
|
|
|
hipo
|
Barbika, smeckasti sam znala imat par dana prije vjestice. Al bez zutog. [buba, vidim graf Tik tak, jedva cekam petak da nam javis sto je bilo kod doktora! Meni ti je tek 7dpo, rano mi je jos da umislim trudnocu, to cu za vikend
< Poruku je uredio hipo -- 4.2.2015 18:43:07 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 4.2.2015 18:45:45
|
|
|
|
buba m
|
evo moga grafaaaaa! e sad samo šteta da mi se ne vidi graf iz prosinca.... u oba mi je 13. dan bila pozitivna lh trakica (studeni i prosinac) vjerojatno je tako bilo i u siječnju...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 4.2.2015 18:54:17
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna buba m - 09.02. Tajci66 - 09.02. Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. daxy - 14.02. Snjeguljica_83 - 19.02. mali andeo - 23.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 4.2.2015 19:05:12
|
|
|
|
daxy
|
hipo da,na cerviksu se nastanio i sad ćemo ga deložirat. noemaa naravno da želimo da se družiš s nama. buba šteta što nisi pišnula trakicu ili mjerila BT. perlice malo me trta,al nije to gore od HSGa,preživit ću. barbika ja nisam imala takav iscjedak nikada. tik tak sretno u petak! Ja danas imala neki bijeli S-C iscjedak. To je to od mene za danas. Sad maraton serija i the maraton.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 4.2.2015 19:57:39
|
|
|
|
hipo
|
daxy sretno s usisavanjem!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 4.2.2015 21:58:09
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy uživaj u maratonima Nadam se da ćeš ujutro imati skok BT Trudnice niste fer, ni slova o akcijama u dobitnom ciklusu, ma baš ste škrtice Ja jedva gledam, idem u krevet... Mogu vam reći da mi je jako fina ova nova talijanska serija Vendetta Tipkamo sutra, noooć
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 4.2.2015 22:34:38
|
|
|
|
noemaa
|
curke, mm nešto prevodi pa je cijeli dan komp bio njegov. grrrrrrr.... a nisam mu još rekla sretnu vijest. izdržavam jedva, ali voljela bih uspjet šutjeti do 13. (datum rođenja našeg miceka) ili 14. za valentinovo. sad smišljam na koji ga način iznenaditi. dobro da on ne prati puno moj ciklus tako da ne kuži da je izostala. hipo, daxy, onda ostajem s vama, nema mi druge daxy, uživaj večeras u THE i želim ti sutra tempicu do vrha! buba, da, šteta što ne bilježiš BT... ajd razmisli si o toj opciji, nije loše! perlice, ovaj moj plan koji je urodio plodom je bio ovakav: otkako završi ludača svaki drugi dan zavesti muža obavezno to učiniti i na dan kad je g.Jonas to prorekao i nakon akcijice noge u zrak bar 20 min. da, da ne bi bilo zabune - čitanje knjiga prije i poslije akcija i navesti muža da on misli da je sve spontano i da mi nisu plodni dani i tri mašine veša za oprati koje su čekale sunčanije dane tiktak, pametno si odlučila za tm idem sad spavati... u mislima ste mi jaaaaaako... svaki dan mislim na vas i bit ćete mi u svim lijepim željama. i dajte, obavezno ovaj mjesec još NAJMANJE tri... da bude čista petica!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 6:36:26
|
|
|
|
hipo
|
Jutro zenske! Moja tempica porasla, al sam imala neko nocno piskenje pa ne znam je l' to razlog. Cekam vase grafove i temperature, ajde budite se!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 6:50:20
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Hipo, BT ti je lijepo narasla.... Daxy, vidim X na grafu, nadam se da ćeš upisati i skok BT! Noema, super za TSH! To je dobra vijest.... Sanjala sam da sam bila s mamom u nekom drugom gradu, mislim Trstu.. i očito je bila i E. s nama jer se na kraju izgubila u masi ili su je ukrali.... Tražile smo je i tražile.... Dobro pa san nije dugo trajao jer bi me dodatno namučio...
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 5.2.2015 6:51:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 6:58:53
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice bas tezak san drzim fige da tvoja temperatura nastavi rast! daxy nam jos nije upisala temperaturu, bit ce da spava jer se sinic izmorila u maratonu
< Poruku je uredio hipo -- 5.2.2015 7:02:35 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 7:05:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Baš je bilo olakšanje kad sam spoznala da je to bio samo san i vidjela E. da spava.....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 7:06:52
|
|
|
|
perlica55
|
Jutrooo, baš sam se fino naspavala Noema, super kaj planiraš iznenaditi TM Hipo, nek tempica bude visoka i dalje Jel tko piški jutros papucica Opazila sam da kad spavam dulje od 6 sati, moja BT bude viša nego kad spavam malo manje Menga ide kraju, nek i ne dolazi više
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 7:10:27
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Baš je bilo olakšanje kad sam spoznala da je to bio samo san i vidjela E. da spava..... Mogu i mislit, sigurno si jurnula vidjet je l u krevetu :-) perlice nek ti se zelja ostvari i nek ide na godisnji! mislim da meni isto bude visa ako rano idem spavat papucice sretno na testu!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 7:13:28
|
|
|
|
nutella2009
|
Jutro drage moje .... Napišem post i izbaci me ali nema veze ponovit ću ... Prvo pozdravljam nove članice foruma , čestitke novim trudnicama i šaljem puno vibri piškilicama , sretno curke A sad moje " stare " curke , ; Perlice žao mi je zbog prokletnice i nadam se da će te ubrzo prestati posjećivati barem 9 mjeseci , a do tada šaljem hug draga ... Daxy i Hipo cure moje želim vam puno uspjeha u postupcima i da što prije dobijete svoje zamotuljke , Snjeguljice kako si mi ti draga , kako Emica Lourdess di si , kako si , kakvi su planovi , fališšš Syrynga , Etrenity Ja sam u 32. tjednu , 16.03. zakazan je carski rez tako da još malo brojim , muči me suhi kašalj već par dana neka prehlada pa se nadam da ce se brzo smirit, inače već dva mjeseca je neko stalno boležljiv doma od gripe do viroze , alergije i neznam ni ja više čega ne , ali prolazno je pa bude bolje.... Za sad vas pozdravljma i odbrojavam sa vama kao navijačica, drži te mi se
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 7:31:42
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Nutella, dobro sam, čekam O, ništa novo... E. je dobro, borimo se s AD-om, ponestalo je mag. mlijeka, čekamo subotu da skočimopo njega. Ma živa klasika kod mene, 1. smjena ne plaćenom poslu, 2. i 3. smjena: Ema (i MM )
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 8:15:31
|
|
|
|
hipo
|
nutella kako je brzo prošlo vrijeme! neka prođe na carskom sve ok i želim ti da se nakon njega što prije oporaviš tako da možeš uživat sa bebom!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 8:18:35
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tik tak ide kod ginekologa vidit u petak, 06.02. tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum? Noemma endokrinolog 19.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica papa oko 4.02. buba papa Zahvati i popravci VELJAČA daxy 06.02. uklanjanje gnjavatorskog polipa Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH
< Poruku je uredio hipo -- 5.2.2015 8:21:43 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 8:19:48
|
|
|
|
hipo
|
Iako je podforum za trudilice i liste su za trudilice dodala sam noemu i tik tak nadam se da nitko nema ništa protiv
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 8:33:46
|
|
|
|
katy1503
|
IZVORNA PORUKA: hipo Iako je podforum za trudilice i liste su za trudilice dodala sam noemu i tik tak nadam se da nitko nema ništa protiv a ja? ja idem 20.02 - smijem i ja s vama ?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 8:36:18
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tik tak ide kod ginekologa vidit u petak, 06.02. tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum? Noemma endokrinolog 19.02. katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica papa oko 4.02. buba papa Zahvati i popravci VELJAČA daxy 06.02. uklanjanje gnjavatorskog polipa Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 8:36:41
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: katy1503 IZVORNA PORUKA: hipo Iako je podforum za trudilice i liste su za trudilice dodala sam noemu i tik tak nadam se da nitko nema ništa protiv a ja? ja idem 20.02 - smijem i ja s vama ? Ko smije reć da ne može, još da dobijem ječmenac
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 8:47:28
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. Ja sam polomljena! Imam osjećaj ko da je kamion preša preko mene. hipo lijepa ti je BT,nadam se da ćeš noeminim stopama. Prepisuj dok imaš vremena. snjeguljice kod tebe mali skok. Akde bar nešto. Ružan san,ne ponovio se. perlice želja ti je na mjestu i nadam se da će ti se ostvarit. noemaa na youtubeu imaš video clipova,možda nađeš kakvu ideju za iznenadit TM i malog miša. nutella di si ti? Jao,pa još malo i držat ćeš zlato u rukama. Vriheme juri. Sretno i nek sve prođe uredno. Osim što me izmišljeni kamion zgazio i jutrošnja BT me naljutila. Sutra mi je cap,pa večeras nećemo akcijat i kakve sam sreće baš će sutra skočit. A mislila sam sinoć da osjetim nešto na jajniku i ponadala se.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 5.2.2015 8:48:49
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Dobro jutro, srk srk Napravili smo kompromis s lh trakicama, MM ce vodit brigu o tome. Tako me jutros na kadi docekala casica i stapic. Ma umocit cu ga danas nekad i bog! Iako jos uvijek imam odbojnost prema tempiranom akcijanju. Previse ga je bilo, predugo. Bolje mi je ovo kad se uzivim da zavodim MM-a ili ga nekako navedem da on mene, u doba kad bi mogla bit O. Sad su mi samo na pameti te dvije crtice na lh. Zakamuflirat cu paranoju s pivicom veceras, otkrili smo neko novo, fino, mirisi na mango... nutella super je citat clanove koji su nekad ovdje bile u istoj situaciji, pogotovo kad napisu kako njihov mrvicak uskoro stize na svijet, meni odmah srce puno papucice ajde nas razveseli
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!