noemaa
|
Jutrooo, curkee!!! Seki zelim svu srecu i pozitivnu betu hvala. draga tajci. ali vidiš, njoj nisu rekli da dođe vaditi betu. samo ako joj slučajno bude kasnila menga par dana, da napravi test. kako su različite te naše bolnice!!! babrika, tamo kad završi menga, počni mjeriti ako ne stigneš prije. a možeš i od 1dc. irchy, bez veze, ali glavu gore! s ovog foruma nitko neće otići, a da ne zatrudni. a uvjerena sam da ćemo sve lagano nestati. SOON! daj na sunce ff! perlice, jesi prespavala promaknuće i sredila odluku? foletto, sretno ms putu i još sretnije s transferom! štrumfeta, sretno i tebi!!! tina, eto, potražila si još jedno stručno mišljenje, i to je zapravo i najbolje. mi smo babe i samo kokodačemo, a stručnjak je ipak stručnjak. jest da su i naše neke cure već diplomirale humanu reprod.i sve u vezi nje, ali sad je tebi bar srce na mjestu. hoćeš mjeriti na ff-u kao i mi? a daxy ima pravo, samo vi pokrivajte plodne dane, nikad se ne zna... tajci, ništa ne pišeš o sebi. u kojoj si fazi? hipo, perlice, meni su prvi, a i sad drugi put, tražili 2 mjeseca uštimavanja trerapije zbog planiranja trudnoće - zato tako odmah, inače bi 3-4 mj. snjeguljice, hvala za ideju za poklon. ja sam tako out of svega što se ekonomije tiče, ne kužim se ni u što!!! daxy, moj datum, ovaj put zaista u iščekivanju je 21.3. neka bude 35. dan od k. rekli su mi između 30 i 40 dana. tako nek bude prvi dan proljeća, nagovještaj nečeg lijepog.... slobodno mi kod nicka stavi da iščekujem Gospođu ovaj put, a ne .