Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 10:03:41
|
|
|
|
hipo
|
Drzim fige za dobru betu i brze rezultate!!!!!!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:16:59
|
|
|
|
Sunshine28
|
Evo izvadili mi krv, sjedim u kaficu pokraj bolnice i cekam....jos 45 min., isla sam na hitno vadenje pa nalaz bude gotov za sat....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:23:45
|
|
|
|
hipo
|
Jos malo!!! je l' te jos boli?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:41:22
|
|
|
|
Sunshine28
|
Jos uvijek samo taj glupi mali pritisak desno dolje koji sam osjecala cijelu noc....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:43:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme ja nemogu docekati nalaz,mogu tek misliti kako je tebi....drzi se i javi cim prije
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:47:16
|
|
|
|
hipo
|
Jos 15-ak minuta
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:56:15
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da jos malo
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:58:05
|
|
|
|
Sunshine28
|
Nije se uduplalo, sada 19764.2 a u cetvrtak je bilo 15404.7
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:59:47
|
|
|
|
hipo
|
Ajoj, jako mi je zao
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 11:59:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme nemogu vjerovati drzi se
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 12:11:30
|
|
|
|
lidac0605
|
ja još uvijek mislim da bu to sve ok,ima trudnoća da nema tog pravilnog duplanja bete pa budu uredne...ja to nisam u nijednoj ni išla vadit,makar sam krvarila...nemoj još gubit nade,Sunshine
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 12:13:52
|
|
|
|
hipo
|
Sta ces sad?ides nekom privatniku koji ima dobar ultrazvuk i po drugo misljenje? Koji ti je plan?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 12:52:07
|
|
|
|
Sunshine28
|
Evo savjetovala sam se sa gin. Koja je doktorica u trudnickoj ambulanti u bolnici (teta od prijateljice) ona kaze da je ok beta narasla i da to duplanje nije sveto pismo pogotovo ako ne krvarim i nemam jake bolove...ako ne dode preko vikenda do krvarenja i/ili jakih bolova da dodem kod nje u bolnicu pa ce me pogledati sa nekim super uzv-om a ako mi bude lose preko vikenda da ju nazovem pa ce srediti da me u bolnici netko odmah primi...zvucala je optisticno pa mi je dala nadu.. Ali sada opet cekanje....koja nocna mora!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 13:27:18
|
|
|
|
hipo
|
Pa to je super!!!!! Uf, ne mogu ti nista rec da ubrzam i olaksam cekanje, al vjerujem da ce sve bit dobro! Mislit cu i molit se za tebe i tvoju mrvu!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 13:50:14
|
|
|
|
perlica55
|
Sunshine draga, jako mi je žao kaj beta nije školski poduplana... Drži se hrabro i slušaj kaj G veli... Neizvjesnost i dalje, navijam od srca da sve bude dobro
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 14:10:17
|
|
|
|
Tajci66
|
Sunshine draga, zao mi je sto moras prolazit kroz tu neizvjesnost i taj strah. Daj Boze da ipak bude sve ok i da rodis zivu i zdravu bebicu. Molim za tebe
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 14:19:18
|
|
|
|
Alex62
|
Javi se draga, držimo fige!
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 14:25:52
|
|
|
|
Alex62
|
I to kaj čitaš samo te uplaši, ja stalno čitam nešto i bojim se onda, lakše je ne čitati gluposti, sve je to od žene do žene. Sve bude u redu, mora
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 28.2.2015 21:57:19
|
|
|
|
BUMBI
|
Sunny nadam se da ce ipak biti sve ok,nadam se da je ta doktorica u pravu.Samo vjerujem da te ubija ta neizvjesnost i cekanje.Sve sam to bila prosla pa znam kako ti je,a i sama si vec to prosla ostale cure kako ste? Mene bila kao mucnina neka uhvatila pa sam odmah morala jesti
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.3.2015 9:58:35
|
|
|
|
Sunshine28
|
jutro....mm me pustio da spavam pa mi je stvarno jutro.... sta bude - bude....jucer sam potrosila sve doze zivciranja i ne mogu vise... ali pozitivna sam, danas me ne boli vise nista i osjecam se trudno...iz dana u dan mi je sve vise muka, evo danas ujutro posebno....kazu da mucinina raste kako se povecava beta tak da se u mojoj glavi ona povecava i tocka... uz to, jucer sam procitala da se beta mora poduplati svakih 48 sati dok je njena vrijednost do 1.200, a kada vrijednost bete prijede 1.200 da joj treba 72-96 sati da se udupla, po toj racunici moja je beta koja je u cetvrtak iznosila 15404, a jucer skoro 20000 uduplala koliko treba.... + doktorica koja me je savjetovala je jedna od najboljih u osječkoj bolnici i stvarno imam srecu da sam mogla tako preko telefona do nje...a i da ce me primiti sutra ujutro, tak da.....eto, vjerujem joj.... eto, i to je to, NE CITAM VISE PO NETU BAS NISTA!!!! osim RR hvala jos jednom svima sto brinete cure imam osjecaj da sam sa svojom situacijom preuzela ovu temu pa mi je malo bad.... kako ste vi?jos nekome muka? meni se najvise dize na suho meso....po slavonski kod nas se zimi puno jede i kuha sa slaninom, domacom kobasicom, susenim rebarcima, sve to jako zacinjeno...inace to obozavam, a zadnjih dana ne mogu ni pomirisati....a jutros sam se cak morala prisiliti da popijem kavicu! sto je za mene cudo navideno, ja prije nego oci otvorim uspem u sebi dvije salice, ciste crne, turske
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.3.2015 10:21:38
|
|
|
|
hipo
|
sunshine, super sto se osjecas bolje i trudno!!! bravo za pozitivu! jedva cekam da se sutra javis s dobrim vijestima
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.3.2015 11:51:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaa,napisem roman i slucajno obrisem Sunny trenutno si ti najvaznija,bas mi je drago da si bolje i da tako lijepo pozitivno razmisljas Nada se da ce sutra na pregledu dokt reci lijepe vijesti. Sto se tice kave ja ju isto ne pijem,nisam u ni jednoj trudnoci,a inace isto tako cim oci otvorim,ali sam odma h popila cim sam rodila i dosla kuci Jel vi ostale cure pijete kavu? ja jako puno pijem gaziranog sto mozda nebi trebala,al kad mi bas pase gazirano.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.3.2015 12:18:57
|
|
|
|
daxy
|
sunshine ma dobra je beta. Što je veća trudnoća i beti treba sve više vremena da se udupla. Ta dr. je super u drago mi je da te smirila. Misli pozitivno,bit će sve u redu.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.3.2015 15:13:07
|
|
|
|
endless
|
Okej. Procitala sam sve postove. Sunny. Bit ce sve uredu. Ako gin.tako kaze, onda je tako. Ja o ovoj temi oko bete ni iz prve trudoce ne znam nista :/ pa aj vi meni objasnite sto to u principu znaci i predstavlja?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.3.2015 15:49:15
|
|
|
|
lidac0605
|
Ma Sunshine,lijepo sam ja progozirala da bu to sve 5...i bit će vidjet ćeš sutra...kad vidiš bebušku mislim da je ta beta bitna samo ak je preniska odma od početka,al u to pravilno duplanje ni ja ne vjerujem,mogu si mislit da se i moja pravilno duplala sa mojim smrdanim hormonima...ma moš mislit,zato sam valjda u zadnje dvije trudnoće i krvarila po2 mj na početku,pa opet sve bilo ok...ja to nisam ni htjela ić vadit.. Sretno sutra !
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!