chrna
|
dobro jutro curke! evo i mene, u nedjelju navečer sam pobjegla u zagorje kod bake, imala sam osjecaj ili mir i zagorje ili cu poludit skroz, tak je i bilo lijepo dosla spavala lose, u ponedjeljak ugasila mobitel, internet i sve kaj ima veze sa civilizacijom, i preko dana uzivala u prirodi sa mm i pesekom, baka kuhala i bilo je oke. onda opet noć, grozno, od inseminacije jako loše spavam, stalno imam neke noćne more tipa da sma piškila test i da je negativan, pa si razmišljam kako vadit betu u ponedjeljak, pa ovo, pa ono, jos uput i sljedeci tjedan se vraccam s godisnjeg i totalni mi je kaso u glavi. cure koje ste radile AIH, Imam pitanje, dali ste radile kućni test na urin prije nego dte išle vaditi betu?! nemogu više čekat, jako se loše osjecam, i fakat mi nije dobro od tog načekivanja, i z nam da trebam bit mirna i ne mislit o tome, ali jednostavno nejde i nejde.... :( perlice nadam se da ce nalaza bit super, sretno svakako i čekamo 14 sati s tobom :) hipo i moj diša je žešći snob, govno, debil i neznam kojih sve rijesi bi se sad mogla sjetit za njega, znam da nije lako, probaj na finjaka pricat s njim, a vec ak nejde Bože moj, odes na bolovanje i bok, ko da ti nije dosta i previse stresa nego jos moras imat i grč kad ides s njim pricat! ja bit to na tvom mjestu odradila oči u oči , nebi mailom, al oke.... javi svakako kako je proslo, moj sef je majmun, ubizi malo je za rec da je majmun, al ak mu nacrtas kaj je nece stvarat nikakve probleme oko bolovanja i mozes bit siguran da nece lajat okolo bezveza....
|