Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 14:41:32
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: buba m - 05.03. tinkyy- 06.03. chrna - 09.03. hipo - 11.03. Barbika86 - 12.03. folletto - 12.03. Tajci66 - 12.03. štrumfeta1 - 16.03. perlica55 - 18.03. madeline - 19.03. Snjeguljica_83 - 19.03. noemaa - 21.03. Vilić zuba - 22.03. daxy - 23.03. tina24 - 23.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 14:42:23
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 14:46:08
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: OŽUJAK sandra SUTRA 5.03. HSG TRAVANJ noema TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK Barbika DANAS 04.03. GIN noema 06.03. GIN snjeguljica 09.03. ide kod nove ginekologice perlica endokrinolog hipo 09.03. endokrinolog daxy 23.03. MPO konzultacije vilić zuba 25.03. MPO konzultacije TRAVANJ noema endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa sandra nalazi spolnih hormona mali andeo brisevi, papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH čekamo betu 09.03. hipo drugi AIH 25.02. čekamo betu 11.03. foletto IVF čekamo betu 12.03. štrumfeta IVF čekamo betu 16.03. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 14:46:20
|
|
|
|
perlica55
|
Tnx cure Zadnje vađenje TSH prije dva mjeseca, nisam uzela terapiju prije pikanj, pa je bio 2,9 (možda bi bio niži) danas mi je dan kad uzimam dvije tabletice, pa se brinem dal bi i s jednom bio ovak fini.. Al nebitno, davim s glupostima Daxy, sretno mila, vjerujem da je nalaz uredan
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 14:48:45
|
|
|
|
hipo
|
perlice, ma glavno da je on dole, da je jutros jedna tabletica bila, vjerujem da bi bio isto ispod 2. Joj tako mi je drago! Sad možeš punom parom naprijed!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 14:57:02
|
|
|
|
daxy
|
Ma i ja mislim da je uredan. Baš zamišljam MM kako luta po klinici za ženske bolesti i smijem se. Njemu se ne da čitat te termine,polomi jezik,al kaže da piše u par redova i da ne piše ništa od preporuke i sl... Hej,curke,da vas pitam jel se i dalje uzima terapija kad TSH ovako padne kao kod perlice? Želim pitat jel to zauvijek il se može prekinuti,odnosno jel se TSH može primirit pa da terapija više ne treba?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 15:02:41
|
|
|
|
hipo
|
daxy, sve ovisi o uzroku, hipotireoza ne mora bit doživotna dijagnoza. Kod nas Japanaca (Hašimotići) je to doživotno i mora se stalno povećavat terapija jednom kad uhvate da je TSH velik. Kod ljudi kojima autoimuna bolest nije uzrok hipotireozi, to se može vratit u normalu. Kako sam ja Japanac, ne znam što je s ovima koji nisu Japanci. Znam da nekad žene poslije poroda dobiju hipotireozu i to se sredi kroz par mjeseci. Ili od nekog stresa to naraste, ima svakavkih uzroka. Perlica nije Japanac, možda će ona znat. Al vjerujem da će morat ostat na ovoj terapiji dok je u postupcima.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 15:21:12
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy meni je endica rekla kak terapijom "pomažemo" štitnjači, da se ne muči tak da ja sigurno uzimam terapiju do kraja eventualne trudnoće... Vrlo vjetojatno i doživotno uz korigiranje terapije po potrebi... Moja frendica Npr. ne želi niti čuti za terapiju iako ima TSH na gornjoj granici, imala je s takvim nalazom urednu trudnoću, al je tvrdoglava za pop**** jer uopće neće ni na UZV da ode, pa da si vidi razlog graničnih hormona... Možda ima kakvu izraslinu, il kaj ja znam... Ja uzimam terapiju i zbilja mi ta jedna tabletica nije bauk, ak tak treba biti-ok... P.s. Hipo teško da MM i ja možemo naprijed... Uvijek nas okolina koči u svemu Ponekad si zbilja mislim da idemo jedan korak naprijed, dva natrag... Sada me MM zvao... Svekac trebao danas izići iz bolnice, od jutros ponovno na JIL-u
< Poruku je uredio perlica55 -- 4.3.2015 15:30:44 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 15:47:14
|
|
|
|
hipo
|
perlice žao mi je za svekca
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 16:01:57
|
|
|
|
daxy
|
Hvala na odgovorima. perlice pa stvarno. Ne mogu složit 2 pametne. Bože ima li te?!?!?!?!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 16:33:47
|
|
|
|
plavo oko
|
hej cure..da vam se pohvalim... jos nije stigla..na testu rezultat i potvrda od doktora da je sve super..srceko kuca..beba stara 2 mj i sad samo da bude sve u redu :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 16:35:28
|
|
|
|
noemaa
|
ja već davno prestala vjerovat u boga. smatram da bi svijet bio pravedniji, puuuuno pravedniji kad bi bog postojao. ovako, vjerujem samo u izreku "ne čini drugima što ne želiš ni sebi" i nastojim biti dobra i pomoći onima kojima mogu. to je moja vjera. perlice, super za lijep TSH. posudiš mi ga? žao mi za svekca. i moj se bori sa svim i svačim, jedan rak prošao, drugi došao, sad posljedice itd. užas. želim vam da se puno svi volite, razumijete i da svaki dan vidite nešto lijepo i pozitivno. jednostavno to je život i moramo se svi naučiti nositi s nevoljama kojih nikad dosta. ali hraBra si i samo tako naprijed, koliko god nekad izgledalo preteško... hipo, je li šef odgovorio? chrna, je li sve drugo ok.? jer nekako mi se čini da si prenervozna za samo problem oko trudnoće. kao da te još neke stvari muče... buba, simptomiće na sunce, ajde!!! maliandeo, baš bezveze za ciste. kako su tako nastaLe? imaju li i one veze sa stresom ili? curke, uživajte... ja vam nekam kaj pisati osim da mi sluz počinje nekako ljepljivo... za koji dan možda uslijedi i O. samo nek ne bude predugo do gospodične. baš joj se veselim ovaj put!!!!
< Poruku je uredio noemaa -- 4.3.2015 16:37:23 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 16:36:24
|
|
|
|
noemaa
|
plavo oko, lijepe vijesti. čestitam ti, uživaj sa svojim srčekom!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 16:39:37
|
|
|
|
hipo
|
Noema, super da je počela sluz, nek dođe O pa vještica i eto tebe u nove pobjede! Šef nije odgovorio, taj skoro nikad ne odgovara, što je po meni jako neprofesionalno. Glavno da ja imam to napismeno da sam ih obavijestila na vrijeme pa mi ne može nitko ništa prigovarat. plavo oko, super za Čestitam ti, želim ti lijepih i bezbrižnih 9 mjeseci
< Poruku je uredio hipo -- 4.3.2015 16:40:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 16:48:36
|
|
|
|
noemaa
|
hipo, a znaš da si dobro i napravila. oni sad imaju napismeno i nitko ti ništa ne može/ne smije spočitati. je li ti sad malo lakše? od kad do kad planiraš uzet bolovanje?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 16:49:36
|
|
|
|
noemaa
|
e, da, hipo, da ću te pitati, zašto ti je ona plava točkica onako iznad crte, tj. ko da je skočila gore u danima prije O?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 16:52:47
|
|
|
|
hipo
|
noema, puno mi je lakše, nakon što sam stisnula "send" sam išla na kavu i ko da sam zaboravila na to ona temperatura je viša jer sam ili loše spavala il nešto tako, od ovih svih droga koje uzimam temperatura može bit malo neuračunjiva
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 17:13:44
|
|
|
|
plavo oko
|
cekala me insiminacija a na kraju sve islo prirodno..spasio me dulfaston od 16-25 dana ciklusa...ja vama zelim da sto prije osjetite srecu kad cujete srce vaseg djeteta kako kuca...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 17:16:33
|
|
|
|
chrna
|
noema ma zbog toga, sve ostalo je oke. Inače sam jako jaka za frendice. Staru. I masu drugih ljudi oslonac i rame za plakanje i uvjek ali uvijek imam nekaj za reć sad kad se meni nekaj događa imam osjećaj da nemam nikoga takvog. S frendicama sve super ali me jednostavno ne razumiju. Mislim iskreno ni da sama sebe ne razumijem zato toliki kaos u glavi, a i pripisujem 80% svog ponašanja hormonima kojima se kljukam, ali bit će sve oke. Sorry cure kaj sam takva. Popraviti ću se obecajem. Noema hvala kaj si pitala al zbilja je sve drugo oke ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 17:16:50
|
|
|
|
perlica55
|
Hvala cure na podršci... Ne znam kaj da vam velim Jako je teško, posebno kaj je MM jedinac, pa je sve na nama... Plavo oko čestitam, sada fino uživaj u Noema redovito uzimaj terapiju, pa ti bude TSH fin kao kod mene Kada ti ide ponovno kontrola štitnjače??? Buba m Sretnooo s testićem, jel definitivno sutra dan za pipi? Folletto, štrumfeta, gdje ste curke??? Kak kubirite???
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 17:31:28
|
|
|
|
lidac0605
|
Bok.cure,samo da vam kratko mahnem,iz noćne sam i strgana sam za popi...t,nemam volje za niš... Perlice,TSH ti je prekrasan,školski ...žao mi je za svekra... Daxy,kad jednom kreneš sa terapijom za štitnjaču,uzimaš je doživotno osim u stanjima nekih subakutnih i akutnih upala štitnjače jer onda imaš isto hipotireozu,al je u tom slučaju prolazna. Hypo i ja sam Japanac Chrna,ajd se malo skuliraj i strpi,živce na hozntregere Morala bi se sad i pokrenut i nekaj efektivno napravit,a samo sjedim ko drvo,okrećem se i gledam kaj bi sve trebala,a niš se neće samo grozna sam...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 17:53:44
|
|
|
|
buba m
|
Pa joooj još se dvoumim, bodulka u meni kaže da ni slučajno ne trošim testic, tek kada mi kAsni, dakle piškila bi 6. Baš sam grozna!!! Nemam nekih strašnih simptoma Cice me maaaalo bole, neš mi mixa u trbuhu i kao da sam se malo napuhnula ali ne osjetim sad neki pravi pms... A šta ja znam, bit će šta bude. Nego di mi je tinkyy??
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 17:55:41
|
|
|
|
Tajci66
|
Plavo oko cestitam , bas mi je drago. Hvala Bogu da je bilo sve prirodno. 2 mj nisi znala da si trudna ili? Zelim ti urednu trudnocu. Perlice super za super nalaz . Daj Boze da sa svekijem bude sve u redu Hipo nadam se da te sef nece gnjavit, bitno da si ti njega obavjestila, a on nek si misli Noemma nek dode gospoda sto prije da sto prije pocnete s akcijom. Kako je malac? Chrna nadam se pozitivnom ishodu i da se pokusas nekako smirit. Vjrrojatno je to sve od hormona. Ja sam bila recimo jako nervozna od Duphastona, uzas jedan svima. Ja sam opet prehladena , neki dan sam prvi put primjetila plodnu sluz i to puno nje, al tek 21. DC. Valjda imam tako kasnu O. Nadam se da ce bit lakse zatrudnit kad nema vise ciste
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 18:51:15
|
|
|
|
plavo oko
|
ja sam cekala mengu da mogu na daljnje pretrage a na kraju ispala trudnoca :)nisam se bas nadala :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 19:07:53
|
|
|
|
hipo
|
Znaci tri japanca na forumu, snjeguljica, lidac i ja Buba, razumijem tu tvoju bodulsku dilemu i suosjecam Tajci, nadam se se te nista nece strasno uhvatit.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!