Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 19:27:42
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: buba m - 05.03. tinkyy- 06.03. chrna - 09.03. hipo - 11.03. Barbika86 - 12.03. folletto - 12.03. Tajci66 - 12.03. štrumfeta1 - 16.03. perlica55 - 18.03. madeline - 19.03. Snjeguljica_83 - 19.03. noemaa - 21.03. Vilić zuba - 22.03. daxy - 23.03. tina24 - 23.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 19:28:17
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 19:34:51
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: OŽUJAK sandra SUTRA 5.03. HSG TRAVANJ noema TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK Barbika DANAS 04.03. GIN noema 06.03. GIN snjeguljica 09.03. ide kod nove ginekologice perlica endokrinolog hipo 09.03. endokrinolog daxy 23.03. MPO konzultacije vilić zuba 25.03. MPO konzultacije TRAVANJ noema endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa sandra nalazi spolnih hormona mali andeo brisevi, papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH čekamo betu 09.03. hipo drugi AIH 25.02. čekamo betu 11.03. foletto IVF čekamo betu 12.03. štrumfeta IVF čekamo betu 16.03. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 19:36:08
|
|
|
|
hipo
|
Plavo oko pa ja malo kasno palim, vidim da si vec 2 mjeseca trudna, pa ti si zrela za podforum jesenskih trudnica!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 19:55:46
|
|
|
|
hipo
|
Irchy, u tebe dosta rano krenuo iscjedak, je l ti uvijek tako?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 20:23:00
|
|
|
|
tinkyy
|
Večer dušice moje drage Evo me napokon,radim po cijele dane pa se tek mogu javiti ovako navečer Plavo oko čestitam na buba ujutro pi-pi ja sam testić kupila pa šta god dragi Bog da! i molim odmah info čim bude rezultat a od mojih simptomčića danas pre prečesto na wc pi pi i po cijelom tijelu su mi se pojavile vene..ne samo po cicama nego i rukama,nogama..hm..nadam se da je to okeeej i imam te glupe vjetrove,to sam zaboravila reći a kupila sam test Prima stick pa nadam se da je pouzdan obzirom da ga radim malo ranije,ma samo nek bude i bubi i meni vidim vrijedno ste tipkale danas,samo sam brzinski preletila jer moram cure namirivat za krevet,na sve vas mislim i svima šaljem puno
< Poruku je uredio tinkyy -- 4.3.2015 20:25:11 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 20:25:19
|
|
|
|
hipo
|
Tinkyy i buba puno srece sutra, zelim vam
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 20:30:30
|
|
|
|
daxy
|
plavo oko čestitam na ! Dobro si ti odmakla s njom. Imaš super cura na "Jesenskim bebama". noemaa ajde neka prođe ta O,pa da krene ! Ova točkica na grafu od hipo nije povezana jer je stavila kvačicu na "discard" odnosno odbaci pa ju je FF tako obilježio. lidac jesi se pokrenula na kraju? buba šta nas cimaš? Hajde čekamo onda preksutra. tajci brzo mi ozdravi. tinky ti nam onda sutra piškiš? Sretno! E,kad smo kod TSH. Ako on skoči pod stimulacijom,nakon što se spusti jel se prekida terapija? Pretpostavljam da svi ti hormoni iziritiraju štitnjaču,pa kad se ona smiri,onda terapija ne treba više? Evo moj nalaz PHD: "Materijal je polipozna tvorba građena od vezivne strome sa krvnim žilama u kojoj se vide kripte obložene pravilnim cilindričnim endocervikalnim epitelom. na površini je pravilni mnogoslojni pločasti epitel. 2. Materijal je sluz i tračci pravilnog cilindričnog endocervikalnog epitela.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 20:42:04
|
|
|
|
hipo
|
Daxy japanci je ne prekidaju nikad, smao je ustimavaju, za nejapance ne znam. To sa stitnjacom je komplicirano, ljudi s istom dijagnozom nece reagirat isto na istu terapiju, zato nas cesto bodu.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 20:42:24
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok, Plavo oko čestitam Tinky i buba nadam se da će biti . Ostale cure nadam se da svi problemi koje imate će nestati i da će biti sreća zbog . Nisam vam se javljala iako vas pratim jer nema ništa novog kod mene. Danas sam bila kod gin i prepisala mi je dufiće od slijedećeg ciklusa jer su mi horomoni u drugom dijelu ciklusa slabi. Radila mi je uzv i rekla da bidi jedan lijepi folikul :). Rekla je da moramo urediti cikluse jer sam previše bila na kontracepciji. Rekla mi je da se ne sekiram ako budemo malo duže radili na jer mi se tijelo mora priviknuti na ovulacije i da funkcionira bez kontracepcije. Moj bivši gin je napisao u 9.mj da samn trudna od 31.07. i da mi je termin 07.05. na što smo se ja i moja nova gin nasmijale jer tada nisam ni mogla ostati trudna zbog kontracepcije. Pa smo se smijale ko lude. Tipkam vam uskoro
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 20:57:50
|
|
|
|
daxy
|
hipo skužila sam za japance i prvi put. Pitam za nas nejapance. Ako tko zna? Ako ne,nije bitno. barbi super za dobru gin. Nadam se da ćeš brzo dovest ciklus u red.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 21:57:07
|
|
|
|
noemaa
|
daxy, ja sam nejapanac, a dokt. mi je rekla da vjerojatno isto do kraja života, rijetki su oni koji prekinu terapiju, jer terapija nije liječenje i izlječenje, već stalna potpora. kužiš, nema potpore, ode sve u vjetar.... tajci, vidi daxyn graf, i njoj prošla O stigla tek iza 21.dana. samo vi odakcijajte, štetit neće! hipo, super što si mirna nakon sendanja. znači da si napravila ispravnu stvar. bubolina, aj ne benavi, već si mogla piškiti!!! šalim se. ti napravi test kad budeš htjela, ne obaziri se na nas nestrpljive radoznale babe. kužim te, i ja sam uvijek za koj dan čekanja jer me živciraju lažne nade. mada, kod tebe je grafić njam-njam!!! a požurujemo te jer želimo dobre vibre i za naše trbuščiće... ček samo dok počnemo ove naše mrve s inseminacije jurcat da odu na betu koj dan ranije perlice, u travnju moram na boc-boc, premda mi je endica rekla da kako povećavamo sada dozu, a se ne opterećujem za jer bi bilo sve ok., samo da u slučaju da ostanem trudna, da se odmah javim endici. barbika, dobar G puno znači. tako da je i to jedan koračić bliže cilju. tinky, želim ti da nas (i sebe ) razveseliš ujutro!!! ali mislim da tu nije ništa upitno ja večeras bila na vježbama, 1.put nakon glupe k., i mogu reći da sam osjetila na nekim vježbicama još čari tog uratka tako da sam morala ful laganim tempom... idem sad večerati, glaaaaadnaaaaaa sammmmmmmmmm!!!! ugodni snovi svima!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 4.3.2015 22:02:55
|
|
|
|
papučica
|
Dobro veče drage trudnice i trudilice. Evo ja kao i uvijek javljam se s vremena na vrijeme, nemam puno vremena pa kad stignem evo malo da se javim. Malo sam isčitavala vaše postove, uglavnom radi se punom paro , neka drago mi je. MM mi kaže činimi se da me malo izbjegavaš, ali vjeruj te uopšte mi nije do sexe. Šta je u pitanju , nešto sam ispuhala, a još sam mislila eto ova dva mjeseca imam samo za nas da to nije samo zbog Neznam,mislim da i ove tbl smanjuju želju. Moram malo mrdnut jer kad dođu oni dani ganjat ću ga pa ću potvrdit njegovo mišljenje.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 6:47:04
|
|
|
|
hipo
|
Jutro!!! ajde nek netko pisne plus!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 7:06:46
|
|
|
|
tinkyy
|
jutro curke..samo da se javim brzinski.. ja piškila ali - ako slučajno ne dođe piškim opet u subotu ali eto..idemo dalje buba zato kod tebe mora biti evo malo i
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 7:09:46
|
|
|
|
hipo
|
Tinkyy zao mi je zbog glupog minusa
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 7:13:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, djevojčice! Mali andeo, žao mi je zbog jajnika punog cista. Nadam se da će dufići srediti stvar. Samo hrabro i polako.... Barbika, čini mi se da imaš dobru gin. Baš mi je drago! Perlice, još jednom - užasno mi je drago što ti se TSH spustio na odličnu vrijednost! Žao mi je zbog svekra... Samo neka bude u redu, dan po dan, budi čvrsta! Tinkyy, sad vidim rezultat testa. Buba, tebi sretno, kad se odlučiš na piš-piš! Plavo oko, čestiiiitam!!! Sad malo o mom autiću: nisam htjela jučer akcijati, ni pod razno, ali MM navalio pa navalio! Najprije mi je gurnuo toplomjer u usta da me provjeri i tada je procijenio da bi baš trebali u akciju. Prvo sam zaspala u 19 h do 20 h, nikako se razbuditi, a onda u 23 h nisam se nikako mogla smiriti jer me baš razbudio! Cure, rekla mi je kolegica s posla da je gledala emisiju dr. Oza i on je naveo da se preko bazalne temperature može provjeriti rad štitnjače. - ako je ispod 36,0 - štitnjača radi usporeno - ako je iznad 36,6 - štitnjača radi ubrzano (ili 36,8, ah ne sjećam se...) Je li vam to poznato?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 5.3.2015 7:18:10 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 7:23:22
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, cula sam to za temperaturu i stitnjacu, mojoj mami je jako niska temperatura, ne mjeri zena bazalnu, ima 70 godina, al kad joj je ispod pazuha 36,5 ona mora lec jer joj je lose kao kad je meni 38. Inace joj je 35,8 ili manja. Stitnjaca joj je ok.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 7:31:58
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Sad malo o mom autiću: nisam htjela jučer akcijati, ni pod razno, ali MM navalio pa navalio! Najprije mi je gurnuo toplomjer u usta da me provjeri i tada je procijenio da bi baš trebali u akciju. Prvo sam zaspala u 19 h do 20 h, nikako se razbuditi, a onda u 23 h nisam se nikako mogla smiriti jer me baš razbudio! Dobro jutro cure moje, ja jutros i da sam htjela ne bi stigla piskiti jer bi to htjela obaviti na miru. Zaspala sam!!! Sinoć mi se tako jako spavalo već u 22.30 a mali živahan i neće nikako da spava, ali nekako sam ga uspjela uspavati uz mama idemo tamo se ljuljati, pa natrag u krevet, pa kad je popio bočicu bijele kavice je htio još, btw nije ju ni taknuo tu drugu bočicu kave, i nekako je zaspao a ja ko top! Jest da me budio 3-4 puta ali nije bilo straşno. A MM!!!! Rekla sam mu barem 5 puta da se moram ujutro buditi u isto vrijeme da si mjerim tempicu a on ko trubila. I još se dogovaramo oko neke večere večeras i znao je da radim dvokratno. Pitam ga zašto me nisi probudio, a on: zaboravio sam ! Jooooooooj!!!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 7:41:42
|
|
|
|
buba m
|
Tinkyy žao mi je joooj, samo da mi ne dođe menga, iako od jučer kao da osjetim kuhanje u trbuhu, samo eto cice nisu bolile nešto ni jučer ni danas... Morat ću da gatam iz šolje kafe
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 8:20:30
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure... Izbacilo mi post i spašavanje nije uspjelo, s MOBa uspijem, s računala ne mogu Tinkyy, žao mi je zbog negativnog testa.. Sretno dalje Snjeguljice, fino za akciju Buba m, tvoja BT je kao da na digitalcu mjeri, ja ponekad upišem npr. 36,55, kada je zbilja tak na toplomjeru, al tvoje mjerenje je šou Nadam se da neće ... Sretno s testićem Kod mene opako pika jajnik, malo jedan, malo drugi, više desni i imam nekakav pritisak u maternici (valjda je tu maternica )...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 8:34:35
|
|
|
|
noemaa
|
tinky, žao mi je, al ajde glavu gore i po nove pobjede! buba, tempica i dalje gore... sutra budeš vidjela razvoj događaja, a ja ti želim da je kuhanje u maternici zapravo perliceee... i danas akcijica na repertoaru, ne?!? snjeguljice, pametno ti tm odlučio. šta je sigurno je sigurno. sutra će ti ff ili preksutra označit O i dobro da je pokriveno, zacementirano mi iščekujemo s radošću sexonu. sutra idem na pregled baš u bolnicu. žao mi je što neće biti doktor koji je radio k., jer je na godišnjem. nadam se onda da će bar biti ženska doktorica.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 8:40:15
|
|
|
|
noemaa
|
p.s. za promijeniti onu stazicu na grafu... koji je prvi linkić koji moram stisnuti? da promijenim ovaj neuspješan zadnji opet sam zaboravila, morat ću si zapisati
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 5.3.2015 8:47:42
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema samo da te pitam za malenog? Kako je sada? Buba mali pije bijelu kavu, navečer!? Nije čudo da ima problema malecki sa spavanjem! Ozbiljno, kakva je to "kava"?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!