Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 8:56:01
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Buba. žao mi je zbog minusa... Hrabro naprijed Mali andeo, slušaj G, kreni s Dufićima, sretnoo Daxy, za akciju u pravo vrijeme Nek urodi Noema, sretno na pregledu Hipo, chrna kak ste?? Simptomi??? Mi odradili akciju, ne znam čemu se nadam, al eto
< Poruku je uredio perlica55 -- 6.3.2015 8:57:18 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 9:06:25
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema pitaš je li mi drago što sam poslušala muža? Bilo mi je užasno drago jučer ujutro kad sam vidjela lijep skok BT!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 9:42:52
|
|
|
|
buba m
|
Ma znam ja, sigurno mi kinez ne valja, bit će da ga je spržiLa mokraća u koju sam uronila test, jer sam sinoć papala šparoge (od lani)
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 10:13:29
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: buba m - 05.03. tinkyy- 06.03. chrna - 09.03. hipo - 11.03. Barbika86 - 12.03. folletto - 12.03. Tajci66 - 12.03. štrumfeta1 - 16.03. perlica55 - 18.03. madeline - 19.03. Snjeguljica_83 - 19.03. noemaa - 21.03. Vilić zuba - 22.03. daxy - 23.03. tina24 - 23.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 10:20:10
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 10:22:30
|
|
|
|
daxy
|
buba jao šparoge,obožavam ih. Počele su rast,neki dan ubrala prve. noemaa čekamo raport! hipo puše i ovdje. Katastrofa,na putu naišla na srušeni bor,jedva se provukla kraj njega. perlice ja svejedno navijam. Gdje je sandra? Čekamo izvještaj s HSG-a.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 10:23:27
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK noema DANAS 06.03. GIN snjeguljica 09.03. ide kod nove ginekologice perlica endokrinolog hipo 09.03. endokrinolog daxy 23.03. MPO konzultacije vilić zuba 25.03. MPO konzultacije TRAVANJ noema endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK buba papa sandra nalazi spolnih hormona mali andeo brisevi, papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH čekamo betu 09.03. hipo drugi AIH 25.02. čekamo betu 11.03. foletto IVF čekamo betu 12.03. štrumfeta IVF čekamo betu 16.03. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 10:25:28
|
|
|
|
hipo
|
Perlice ma jok, nema ništa, dufići malo pospješuju ludilo, cendravija sam nego inače, isjcedak veći nego inače, bradavice osjetljivije, za sve krivim dufiće jer sve to osjećam i bez njih, a s njima je sve naglašenije. Jučer me nešto 3 puta bocnulo u srednjem dijelu škembe, malo prema lijevo, al ne di je jajnik. Ne znam jel se to neko ukopava u mene ili haluciniram. Još par dana pa ćemo bit pametniji.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 10:47:51
|
|
|
|
noemaa
|
Javljam se iz trudnicke ambulante. Cekam red. Jao,bas mi je ovo sol na ranu. Sve velikotrbuscicke oko mene. I sparoga jedna - ja. ovaj dolazak raspolozit ce mi samo doktorov mig da nakon gospe mozemo odmah u bebanje snjeguljice,samo ti ubuduce slusaj tm. nadajmo se da je ovaj put njegov i tvoj zgoditak! Perlice,evo ja cu se nadat za tebe umjesto tebe.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 12:27:28
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, ne znam dal si odgovorila kaj je s tvojim nalazom Jel ok
< Poruku je uredio perlica55 -- 6.3.2015 12:29:05 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 12:28:59
|
|
|
|
chrna
|
jutro curke. buba žao mi je zbog -..... perlice ja sam oke, hvala na pitanju.... jedno vrijeme sam bila luda i luda na sve oko sebe, to sam pripisala dufićima evo sad sam skroz oke, nema živčanoće, nema zamaranja, imam osjcaj da su mi cicke malo tvrđe nego inače, i tu i tamo me znaju malo, ali skroz malo zapecckati bradavice, i to je to.... i da, evo od jutros me baš nešto grči trbuh, baš nešto ko pms, ko da samo kaj ne dođe....i jučer ptije ručka mi je želudac bio u grlu, tj.jako zlo mi je bilo, nemam pojma od čega.... makar ja sam se već pomirila da u ponedjeljak idem za bezveze vadit betu, al oke.... curke, da vas pitam vidim da vise manje vas mjere tmperaturu bazlenu, jutarnju i to, zanima me dal popodne kada mjesris temperaturu u skoro isto vrijeme svaki dan, i ona bude nešto između 37,4 - 37,8 a nisi bolestan, dali to kaj znači?!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 12:31:28
|
|
|
|
perlica55
|
Chrna, bazalna i popodnevna tempica nemaju veze jedna s drugom.... Popodnevna tempica 37.5 i veća, može ukazivati na nekakav upalni proces u organizmu...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 12:42:52
|
|
|
|
chrna
|
ma znamd a nemaju, zato sam i pitala dal kaj moze znacit popodnevna takva?! cisto da znam jel se trebam brinut ili ne, idem ja lijepo krv izvadit pa nekla mi naprave kks i bit cu mirnija, samo mi fali da mi se nekaj upalilo,,......
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 13:27:20
|
|
|
|
daxy
|
noemaa čekamo novosti. perlice znam koliko i ti. Ne izgleda mi kao "nešto",niti ima preporuka,napomena,... Vidit ću s gin. Do tad ne znam. chrna nek si bolja,mirnija,... Čak ni BT ne znači puno,a tek iz dnevne se ne da išta izgatat.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 13:30:09
|
|
|
|
hipo
|
Noema, sretno!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 14:24:48
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pa gdje ste, djevojčice!? Noema ajde, javi nam kako je bilo na pregledu! Evo da vam se pohvalim - MM pravi ručak i doći ću na gotovo! Ovaj mjesec/ciklus mi je jako dobar!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 14:39:50
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, e ma ako se ovaj ciklus ne uhvati pokoja , onda sam ja svemirac vidiš kako to tm brine skroz o tebi evo mene s pregleda. sve je u redu, bila neka vrlo ljubazna doktorica markanović i još nešto (znaš li ju, snjeguljice?) i pogledala na uzv. rekla sve štima, ništa nije zaostalo. dobila patološki nalaz od tog sr... s kiretaže - tamo potvrđena trudnoća. zašto je tako ispalo - ne zna se, dublje obrade se rade ako su 2 spontana i više, za jedan ne. navodno loša kvaliteta spermića koji je došao tam di su trebali neki malo bolji frajeri stić. ili loša kvaliteta jajašca. to su sve riječi doktorice. eto. i rekla mi da čekam da prođu dvije M, i onda se bacajmo opet na rekla je da s obzirom da je prva trudnoća bila sve 5, da bi trebalo oet biti sve ok. ali da čekama dva ciklusa da stijenke maternice ojačaju. ok. sad moram čekati prvu M i onda s tim nalazima kod obične svoje G. ne kužim zašto opet pregled, ali nisam se sjetila pitati. kako sam bila nestrpljiva i pomislila - čak 2 ciklusa - odoh odmah k svojoj G, tj. do sestre i ptam ju (ona je jako ljubazna) moram li zaista čekati 2 mj. rekla je da da. da mi je čak ova rekla i super s obzirom da sam nestrpljiva jer da je uputno i 3 mj.čekati, ali 2 min.ako je sve prošlo ok. joj, ja ću ih poslušato, naravno. ali mi je bedasto što svaki doktor (slušajući priče s rr i interneta) ima drukčije mišljenje o tome. no dobro. lijepo sam se skockala sama sa sobom - taman za 2 mj trebam ponovno vaditi hormone štitnjače pa će se to sve nekako poklopiti. bude stigla , zdrava kad-tad! e, da, rekla mi je i da uskoro stiže M jer da mi se tijelo sprema na to. joooj, nisam pitala pojašnjenje, ali pretpostavljam da je vidla nekakvo O stanje. dakle, hipić, piši mi kraj ožujka G. opet
< Poruku je uredio noemaa -- 6.3.2015 14:43:53 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 14:51:57
|
|
|
|
noemaa
|
ok., kad sam izreferirala sve, da vas pitam kako ste vi... tajci, kako si, u k kojoj si fazi? buba, kako si ti? ima li kakvih promjena, simptoma - ikakvih? hipo, perlice, daxy, vilic i sve ostale? chrna, bravo za cooling a ja ću se početi baciti na ljetovanje. s obzirom da neću imati 10 kg viška, razmišljamo da odemo malo na jug Lijepe Naše. možda na brač. bila sam dosta po jugu i otocima, ali mm nije baš pa smo odlučili tako. eventualno srednja dalm, možda dugi otok. imate li vi kakve sugestije? bitno je da je pogodno za miceka od 2,5 g. joooj, sad ću guštati u tome kad već ne mogu u BD. e, da, šta vi mislite za mjerenje BT? ja sam ju mislila svejedno mjeriti, čisto da vidim kako mi se tijel ponaša, i da mogu usporediti one zadnje dane pred dolazak M - kad budem htjela uspoređivati s eventualnim znacima
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 15:02:16
|
|
|
|
noemaa
|
Drage, evo sad si gledam nalaz i guglam. piše mi troliniski endometrij 4 mm. trolinijski znači da je vrijeme ovulacije. 4 mm je pretanko za O, ali uobičajeno za poslije kiretaže. tak da sad kužim što su mi govorile o potrebi obnavljanja maternice i endometrija.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 15:17:55
|
|
|
|
perlica55
|
Noema super da je sve ok na pregledu... Pisala sam ti već svoje osobno mišljenje o čekanju za ponovni rad na ... Vjerujem da treba čekati, kolko?! To bolje znaju G... Jer bez obzira kolko se žena nakon biokemijske trudnoće i ranog miss-a dobro psihički osjeća, tijelu treba vremena da se opravi... E sada bi netko rekao ako tijelo nije spremno, neće se "uhvatiti" , ti odluči.... Kolko čekam da mi se dogodi, ne dao Bog da mi se dogodi miss ne znam kolko bi mjeseci trebalo za novu akciju, a pogotovo za rad na Naravno, nismo sve iste... Nisam vam pisala stiže mi brat, šogi i nećak, jedva čekam viditi klinca, dva mjeseca se nismo vidjeli... Gibam domeka, uživajte moje dame
< Poruku je uredio perlica55 -- 6.3.2015 15:27:27 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 16:43:58
|
|
|
|
buba m
|
perlice uživaj s famejom Chrna ajd super da si se skockala Noema ja sam ti super, mali me izbedirao testić jutros ali dok menga ne dođe mogu biti pupo čudno mi je da me cice ne bole ni malo, osjećam umor i ne da mi se kuhati, a takva nisam nikad, obožavam kuhati i imam feeling za to ali u zadnjih tjedan dana bljak, em mi ne ide, em nemam inspiraciju, em meni nije to to... A dvije noći zaredom mi je bila muka kad bi me mali po noći probudio, malo mi je falilo da se prvu noć ne izbljujem, sinoć me nije budio ali sam se ja u 6 probudila ko sova muž mi se htio maziti a ja sam samo mislila na to kako moram izmjeriti BT!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 17:24:49
|
|
|
|
Vilić zuba
|
noemma bas sam mislila napisat da ja, ti i daxy bacimo neko trio-rio piskenje tamo iza 20. Ja sam ti iz srednje dalmacije i jedino sta ti mogu rec je nemoj tamo negdi po magistrali... Ja bi uvijek radije odabrala otok image Brac, Hvar, Vis... Ma Korcula, Badija Mi smo usred seksone. Sinoc smo oboje padali od umora al smo to nekako obavili, ni sama ne znam kako, sram me da sam tako napravila MM kaze da ako i bude da cemo uvijek pamtit kako je nastala za vrijeme ove buretine. Sad idem citat sta ste tipkale, ajme totalni sam kampanjac...
< Poruku je uredio Vilić zuba -- 6.3.2015 17:28:23 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 17:37:19
|
|
|
|
hipo
|
Noema, definitivno otoci, ovisi sto volite, ali zbog klinca razmisli hoces li neko razvikano mjesto ili neko manje di je mirnije i manja guzva pa je s klincima lakse. Kakve plaze volite, sto volite, napisi pa cemo probat pomoc.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 18:43:18
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice jesmo to počeli brojat vrijeme u ciklusima? Al drago mi je da ti je dobar. noemaa super da je sve u redu. Ti poslušaj doktore. Ja sam svakako za to da pričekate ,a koliko to je baš nezgodno davat preporuke. perlice uživaj! buba sutra čekam tvoju BT. vilić sretna seksona!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 6.3.2015 18:50:52
|
|
|
|
buba m
|
Daxy i sve ostale, hvala na navijanju!!! ja bi da je već sutra ujutro! i da tempica skoči
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!