Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 8:10:44
|
|
|
|
chrna
|
buba m blago tebi. Evo moj godišnji je gotov..... Tj.Još malo, u petak mi je prvi dan s godišnjeg, a već sad mi se neda :( m je još uvijek na razgovoru, nikako da ga dočekam, sve si mislim da ću se sama zaletit vaditi krv. Glupo mi ga sad na mobitel zvat, a i dobro je kaj je toliko dugo tamo!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 8:10:51
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Daxy, evo uredne liste na novoj stranici, pa ti nastavi Fino da si uživala s TM i isključila se od prokletstva novog doba (internet i mob) Chrna, sretno s betom Snjeguljice, nek nova G bude za 5+ Noema, tekst je za mene predug, pa ako imaš volje sažet u par rečenica ono bitno, piši... Mi budemo pisale kaj mislimo Buba, gibanica je mmmmmm Jutros sam jedva ustala, uživala sam s mojim curkama, sada si idem skuhati još jednu kavicu, možda me razbudi ..
< Poruku je uredio perlica55 -- 9.3.2015 8:13:17 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 8:11:32
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: chrna - 09.03. hipo - 11.03. Barbika86 - 12.03. folletto - 12.03. Tajci66 - 12.03. štrumfeta1 - 16.03. perlica55 - 18.03. madeline - 19.03. Snjeguljica_83 - 19.03. noemaa - 21.03. Vilić zuba - 22.03. daxy - 23.03. tina24 - 23.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 8:11:59
|
|
|
|
perlica55
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 8:48:19
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK snjeguljica DANAS 09.03. ide kod nove ginekologice perlica endokrinolog hipo DANAS 09.03. endokrinolog daxy 23.03. MPO konzultacije vilić zuba 25.03. MPO konzultacije noema gin krajem mjeseca TRAVANJ noema endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK buba papa sandra nalazi spolnih hormona mali andeo brisevi, papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH čekamo betu DANAS 09.03. hipo drugi AIH 25.02. čekamo betu 11.03. foletto IVF čekamo betu 12.03. štrumfeta IVF čekamo betu 16.03. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 8:50:35
|
|
|
|
hipo
|
chrna jesu li te bocnuli? za koliko je nalaz gotov, prošli put su mi nekoliko hormonna poslali na mail za 3 sata, nadam se da će bit i brži od toga
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 9:06:55
|
|
|
|
chrna
|
hipo dečko je dobio posao!!!! Ja ga budala čekala dok je bio na razgovoru i tek sad sam u bolnicu došla! Čekam da me bocnu, vele da bi do 14 nalaz trebao biti na mailu...... Sad me samo brine da mi pauk auto ne otfura jer sam jedva našla parking i to baš tamo di se nesmije! Čim me bocnu trčim vidjet di su mi kolica ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 9:35:39
|
|
|
|
lidac0605
|
Dobro jutro,ženske! Chrna,super za posao,nadm se da će beta nastavit niz lijepih vijesti danas! Ja danas doma,jučer došla iz noćne,sad imam uobičajeno jutarnje chillanje uz kavicu i laptop Snjeguljice,nadam se da će ginica bit kak treba! Perlica nam je zaružila sinoć,ha?! Hipo,i tvoj datumić se bliži,držim fige za lijepe vijesti! Daxy,da bar i ja mogu tak malo pobjeći od svega,pomalo ti zavidim! Ja sam sve bliže otvorenju sexone,još sutra jedna pilulica,u subotu kreće krvaranje,do srijede,a onda naganjam muža po kući svaki drugi,treći dan to sad kad eksplodiraju jajašca,prštat će iskre Ugodan dan svima!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 9:52:54
|
|
|
|
chrna
|
Evo me curke! Pijem kavu, napokon! Bocnuli su me, sad čekam mail..... Nadam se i dalje ;) Dečko sutra mora na liječnički i u četvrtak ako Bog da počinje raditi! Auto mi nisu uspjeli dići hihihihi bila sam brza! Dobro se osjećam, baš dobro!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 10:00:33
|
|
|
|
hipo
|
chrna super za dečka!!! sad još samo jedna debela beta i ne može bolje! Držim fige da nalaz dođe što prije!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 10:02:19
|
|
|
|
chrna
|
Joj i ja jedva čekam malo se nadam, malo ne, al nek više dođe!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 10:38:43
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. Da ne pretipkavam cijeli vikend,najbitnije ću pokrit. buba,tinky žao mi je što su stigle . Voljela bih da su me dočekali ,al šta je tu je,nek vam travanj donese ! chrna čekam da javiš beturinu! hipo i tvoj dan B se bliži... Gdje su IVF curke? Javite se... perlice veeeliko hvala za listu. Divna si. Svima,ostalima šaljem puno Ogroman skok na mom graf. Upisat ću neko neodređenu BT za jučer,jer ne znam kako će mi označit O.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 10:39:00
|
|
|
|
perlica55
|
Chrna, za posao TD Vele stari da se po jutru dan poznaje, pa nek i popodnevni dio dana bude sretan Lidac uživaj u surfanju i kavici, vjerujem da nakon noćne oboje dobro dođe
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 11:41:12
|
|
|
|
chrna
|
Daj Bože da će se i kod mene danas po jutru dan poznati ;) Čekam, čekam i dalje čekam...... Već sam refrešanjam i mail dovela do ludila al još ništa :/
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 11:47:15
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Jutro cure Sretno danas,vidim da ima nekih pregleda hipo i snjeguljice. Chrna drzim fige da dan nastavi s dobrim vijestima!!!! Di nam je druga ivf cura,folletto javi se Ajme ove bete se blize,mene strah
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 11:53:53
|
|
|
|
chrna
|
Fala štrumfeta i tebi želim nabolje od bete koja je skoro!!!?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 12:07:17
|
|
|
|
Vilić zuba
|
chrna super za TD i sretno, drzim fige za lijepu betu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 12:09:31
|
|
|
|
chrna
|
Fala vilic zuba Joj kako sam nestrpljiva!!!! Znam da sam piškila negativan test neki dan, ali jako sam nestrpljiva svejedno!?!! Nije mi dobro od te nestrpljivosti hihihihihihihih užas
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 12:20:10
|
|
|
|
perlica55
|
Štrumfeta, pa hajde sa simptomima na sunce Ne javlja se ni folletto, i njena beta se bliži Hipo, sretno kod endice, javi kaj je rekla
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 12:39:10
|
|
|
|
Tajci66
|
Chrna super za posao TD . Moj muz je u procesu prelaska na punoooo bolji posao pa sam isto sretna Zelim ti visokuuuu betu Hipo i Snjeguljice sretno na pregledima. Hipo ima kakvih novih simptoma? Noemma kak si ti? Kako je seka? Kad radi test? Jel micek dobro? Daxy bravo za vikend bez mob i interneta, treba to napravit s vremena na vrijeme. Super za skok temp Mene jos drzi prehlada i opet stalno temp 37, 37,3. Idem dns kod dokt da ne bi bila neka upala pluca. Jos 3 dana do moje gde M, ako dode sad uredno bez tableta. Nadam se da bude posto nema vise ciste. Kod mene jedino neki leptirici nisko u trbuhu, oko jajnika, pitaj Boga sta je. Mozda samo crijeva , al uvijek se covjek nada da je svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 12:54:53
|
|
|
|
folletto
|
Dobar vam dan drage trudnice i trudilice!!! Chrna i sve druge cekalice kakva god brojka bude jedan korak smo blize blazenom stanju! Nista se ne brinite, nitko ne dobije kriz tezi nego ga moze nositi. Sve mi na ovoj temi ocigledno spadamo u one extra snazne Meni je danas vec 11dnt Proletilo mi je za cas! Eto jos uvijek sam trudna, a do kada cu biti saznati cemo vrlo brzo Po nekoj MPO statistici prosjek za ostvarivanje trudnoce je 4 postupka. Prvi je vec iza mene i sada mi je puno lakse ici dalje. Sve popratne pojave stimulacije i punkcije konacno popustaju i puno lakse disem. Prvih nekoliko dana nakon transfera sam mirovala, a i nisam bila bas fizicki u top formi za preveliko kretanje. Jajnici su jos bili bolni od punkcije, stomak napuhant a grudi ogroooomne i jaaaaako bolne pri svakom pokretu. Nakon tih par dana bilo mi je puno bolje i bila sam aktivnija, a posljednih par dana hiper aktivna. Jedino sto mi je zadnjih par dana tesko palo je sto sam dva popodneva umjesto vaginalno utrice uzela oralno i dva sata nakon toga sam bila kao drogirana. Popila sam ih jer sam doslovno bila cijeli dan u pokretu pa mi je bilo jednostavnije popiti ih. To definitivno vise ne ponavljam. Nikakve simptome nemam, a nakon pune stimulacije i da ih imam ne bi ih mogla prepoznati tj. razluciti sto je od eventualne trudnoce, a sto je od stimulacije Jos koji dan do bete pa cemo sve znati. Brzo ce to proletiti, a ja sam prilicno strpljiva osoba. Do sada sam u zivotu sve dugo cekala, pa sam valjda naucila zivjeti u cekanju Dobra vijest je da sam do sada cekajuci sve i docekala, pa cu valjda i bebicu svima koliko vas ima!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 13:05:07
|
|
|
|
perlica55
|
Folletto, MOLIM TE, čim dobiješ nalaz bete, javi na RR, da ne posijedim čekajući... Navijam od srca da bude troznamenkasti broj Svaka čast na strpljenju i smirenosti
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 13:14:46
|
|
|
|
chrna
|
0,6
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 13:19:45
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: chrna 0,6 Žao mi je....
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 9.3.2015 13:27:19
|
|
|
|
Tajci66
|
Chrna bas mi je zao
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!