noemaa
|
chrna, žao mi je. ali bravo za daljnji plan i čestitke dečku na poslu! tajci, i tvoj dragi rastura u poslovnom svijetu hvala na pitanju, seka još čeka, ovih dana će ili dobit M ili ne. ona ne mora vaditi betu, jednostavno su joj rekli da radi tst ako ne dobije 15 dana nakon inseminacije. hipo, san mi zvuči jako lijepo. i meni se dosta snova ostvaruje. pričala sam vam kako sam noć prije ovog krvarenja sanjala tako nešto. tako da... ima nade!!! nek ti se ostari sad odmah i ek beta bude baš kako treba biti! perlice,nisam ni ja čitala još, samo ono najbitnije sam vam rekla - tri mjeseca suzdržavanja od odnosa, i onda odnosi samo u plodne dane. moram i ja proučiti onaj tekst kad stignem. daxy, tempica fino narasla, ali neću ju previše hvaliti da ju ne ureknem. (ali da lijepo izgleda grafić, izgleda ) snjeguljice, i, je li zgodna tvoja nova G? lidac, vilic, buba, štrumfeta, foleto, foleto, člijepo si to rekla za hrabre i strpljive meni BT opet pala, izgleda da je smušen ciklus nakon k. a možda je opet anovul. ma neka bude sad kad ionako ne smijem ništa raditi!!! došla na posao, nekim dragim kolegicama sam rekla istinu jer mi je bilo glupo lagati im u oči, a drugima manje bitnim faktorima sam nešto - ma da, nije mi bilo dobro, ali prošlo je, blablabla. i prvi dan već šok na poslu. uvijek isti problemi, uvijek isto ludilo, a ne možeš promijeniti ništa jer su zakoni takvi kakvi jesu. uglavnom, lijep je dan i idemo van!