Snjeguljica_83
|
Jutro! Gin. je lijepa plavuša, za oko zamamna! Jučer mi je cijelo popodne otpalo na pregled kod nje. Naime, kad sam došla u 14:45 kad sam trebala biti naručena, sestra je vidjela u kompu da se nisam javila na pregled koji je trebao biti 5.3.; meni na papirić je upisala da trebam doći 9.3. pa sam čekala 20 min. I onda me zamolila da se vratim u 17 h…. Došla u 17 h….otišla u 20:30 h. UZV obavljen – sve je uredno; O mi nije mogla potvrditi da je bila jer ne zna po čemu bi to mogla odrediti… Pitala sam jel vidi žuto tijelo, recimo… Da, kao nešto s desne strane vidi, ali bi morala doći pod menstruacijom da vidi što je to točno. Je li to stalno tamo ili je to posljedica O. Pitala sam debljinu endometrija: 11 mm (to je ok, rekla je). Ranicu koja je bila prije pola godine nije spomenula. Očito je više nema. Uzela je PAPU, dobro da jeste jer nalaz PAPE od stare gin. neće dobiti. Rezultat je za 4-5 mj. Nije dobila ništa u kompu od moje stare gin. Svu situaciju sam joj prenijela, 2 godine rada na bebi, jedan blighted ovum…. Pokazala nalaze hormona, briseva, S-grama. Vidjevši moje briseve nije tražila pregled za MM, kao što je to tražila stara gin. Otvoreno me pitala „Što želite?“ Zatražila sam praćenje O, a ne samo na temelju grafova BT, na što je ona rekla da ona to ne radi, samo u bolnici, tj. rodilištu. Dala mi je uputnicu, s njima se dogovaram za dalje. Rekla je da mi preostaje otići u drugi grad, na AIH (to nije MPO – njene riječi). Tu me zatekla jer nisam spremna otići tamo, već isprobati opcije tu, pratiti svoj prirodni ciklus UZV, i namoljakati klomifene. Nadam se da će mi ovdje to dati, tj. u bolnici jer nisam je baš shvatila, daju li ih ovdje ili u drugom gradu. Cure, što sam htjela, to sam dobila. Nije baš neka promjena što se tiče prisnosti nove gin. Nova sam joj, još tu nema slobode, niti s moje strane, niti s njezine. Samo sam dobila korak dalje, bez kočnice. Imam osjećaj da će mi dati što želim. Neće biti po njezinom, već mi daje slobodu. Noema, ma jel i ti čekaš 2-3 sata na pregled?? Evo zanimljivosti. U čekaonici pored mene bili su zaljubljeni golupčići studenti, i to s prve godine. I razmišljam….njima je jedina briga kad sutra imaju predavanje, iz čega i što će jesti. Jao, da su mi opet ti dani….