|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
10.3.2015 8:41:06   
BUMBI
Hej cure gdje ste?
Jel vas popuštaju mućnine?
Evo mi ušli u 12 tjedanuser posted image i zasad se dobro osjećam,tu i tamo me samo navečer malo mućnina uhvati ali ništa strašno.
Donat još nisam kupilauser posted image Malo mi bude ok,pa se onda opet muke.Danas moram do trgovine pa možda se sjetimuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 251
10.3.2015 11:41:31   
Sunshine28
mene je malo mucnina pustala, ali i dalje mi je jako tesko naci nesto sto mi se jede...sve mi se gadi user posted image
tako gladujem pa mi je jos vise muka...uh! ali ja sam tek u 9. tjednu tako da se moram pomiriti da ce biti ovako jos neko vrijeme...

dobro je sto su moji bolovi skoro pa nestali...jos me zna malo zatezati i tu i tako osjetim pritisak u maternci ali to je nista naspram situacije od zadnja dva tjedna user posted image

Bumbi ja pijem zbog grceva magneziji 300 direkt (onaj iz vrecice), svako jutro tu jednu vrecicu istresem na jezik i odmah pravac wc, a ako ne odmah, na taj magenziji popijem jednu kavicu i zapalim jednu i onada sigurica user posted image
tak da mi Donat za sada ne treba user posted image

jer jos netko pusi osim mene?

ja sam sa Em prvih 6 mjeseci 2-3 dnevno i onda prestala, ali sam ponovno pocela nakon poroda, isto 2-3 dnevno prvih godinu dana, a kada sam pocela raditi oko 7-8....sada kako sam kod kuce zapalim tu jednu ujutro i mozda jos jednu navecer ako mi ne bude muka....

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 252
11.3.2015 8:54:05   
BUMBI
Snny super što su ti grčevi prestaliuser posted image nadam se da će i mučnine uskoro
Pijem i ja taj Magnezij,ali ne više svaki dan,ali nista od toga kod meneuser posted image
Ja ne pušim pa ti nemam šta pametnog za rećiuser posted image
Endless sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 253
11.3.2015 9:52:52   
Atina282
cure evo i mene, bila sam u bolnici od nedjelje, jučer me pustili user posted image prehladila sam se i neka upala mokraćnih kanala,al nije ništa opasno, moram mirovat i biti u toplome. gotovo da me više i ne boli i sad mi je žao što nisam prije pristala ostati u bolnici, jer da nisam ostala ne bi ozdravila nema šanse. sada mi je bolje, još malo i kao nova sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sada smo u 12.tj. i u utorak idem na 4D jedva čekam user posted image user posted image user posted image mučnine hvala Bogu nemam više user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 254
12.3.2015 8:46:32   
BUMBI
Jutrouser posted image
Atina ti ipak bila u bolnici...super da je sve ok i da su te brzo pustiliuser posted image
A već ideš na 4D?Ja mislm da sam ja s L išla kasnije,ne tako rano

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 255
12.3.2015 10:33:47   
Atina282
ja mislim da ću sad svaki pregled ići na 4D do poroda. nema pravila kada se treba početi ići, nego sve ovisi o tome kada majka odluči.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 256
12.3.2015 12:39:21   
Sunshine28
O Boze Atina, na kraju bolnica...user posted image ajde neka je prosla i da je sve ok.....

meni je Em bolesna pa nikako do kompa...temp., upala grla...uz to mm puno radi, meni muka STALNOOOOO!!!!GRRRRRR! poludit cu vise...
tak da mi je ovih dana malo stresno....

hmmm 4D, nisam isla u prvoj trudnoci, mislim da necu ici ni u ovoj...ne znam ni sama zasto....

I + G = E & L

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 257
13.3.2015 8:49:27   
BUMBI
A joj,Sunny baš mi je žao što je Em bolesnauser posted image Nadam se da će brzo ozdraviti

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 258
13.3.2015 10:02:35   
tihicka
Bokić...ja više naginjem zimi ali.... 15.11. bi trebao biti termin i toliko sam uzbuđena da sam se morala prijaviti ovdje.
Ovo nam je treća user posted image ali kao da je prva user posted image

Još nisam bila kod dokice....gužva joj je a ja radim i mogu jedino popodne tako da sam naručena tek 10.04.
Najradije bi drugi tj otišla privatno jer taj tj kad je Uskrs idemo na put u Njem. pa bi htjela znati da je za sada sve ok. Dal da idem ili da čekam kod svoje dokice???? user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 259
13.3.2015 10:04:16   
tihicka
Kako da si složim potpis?

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 260
13.3.2015 18:23:38   
Sunshine28
tihicka dobro dosla! samo ti ostalni kod nas, pa 11. mjesec je jesenski user posted image

potpis, avatar i sve ostalo uredujes u gornjem boksu "moja ringeraja"....

nego ostale cure, gdje ste? kako ste? Alex, endlesss, katy?

I + G = E & L

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 261
13.3.2015 18:27:48   
Sunshine28
user posted image

user posted image BUMBI - 24.09. user posted image
user posted image Atina282 - 27.09. user posted image
user posted image katy1503 - 09.10 user posted image
user posted image endless - 19.10. user posted image
user posted image Sunshine28 - 20.10. user posted image
user posted image mirelll - 31.10. user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image
user posted image tihicka - 15.11. user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 262
13.3.2015 23:44:22   
winkica
Evo mile moje...one koje me se jako dobro sjecaju..BUMBI, SUNČI..ja napokon docekala i taj dan user posted image
Evo napredujemo kroz mucnine prema 10. tjednu i nadam se da ce sto prije prestati. Slatke su to muke ali ponekad i ne toliko slatke :)

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 263
14.3.2015 8:06:36   
BUMBI
Tihicka dobrodoslauser posted image user posted image
hej winkice napokon se i ti javilauser posted image user posted image Bas sam bila sretna kad sam vidjela da si trudnauser posted image user posted image
Javljaj nam se cesce.Napisi kad ti je termin da Sunny uredi listu

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 264
14.3.2015 11:19:07   
Sunshine28
ej winkice! user posted image

kakva se ovdje opaka ekipa okuplja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde napisi datum pa da te stavimo na listu...mislim da smo nas dvije tu negdje...ja sam sutra punih 9. tjedana, odnosno u pon. ulazimo u 10. user posted image user posted image user posted image

pricaj, kako ste na kraju uspjeli?

ja sam danas onako, cudno, malo uplaseno zapravo....probudila sam se bez mucnine, nista me ne boli pa sam sva u frci da mozda nesto nije uredu...kazu ako ti do 12. tjedna naglo prestanu simptomi trudnoce koji su bili izrazeni da to nije dobro user posted image
e bas sam nepodnosiljiva....uvijek nadem razlog za kukanje! user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 265
14.3.2015 13:28:17   
BUMBI
Joj Sunny bas si ludauser posted image Stalno u nekim brigama,opusti se i uzivaj,bit ce sve ok.Kad ides opet na pregled?Jesi nasla papir s krvnom grupom?
Ja jos nisam isla u bolnicu,a mozda mi trebala,neznam ni koliko se taj nalaz ceka.Vidjet cu mozda sad ovaj tjedan odem.
E da winkice kako ste na kraju uspjeli?Nisi nista rekla

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 266
15.3.2015 23:04:57   
daxy
katy sretan ti rođendan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalima user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 267
16.3.2015 12:43:43   
BUMBI
Katy sretan rodjendanuser posted image
Cure gdje ste?Jel bila koja na pregledu?
Sunny jel Em ozdravila?
Mi smo dobro,jucer i danas osjetim malo kao neko probadanje,al nista jako i pripisujem to sirenju maternice

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 268
16.3.2015 15:56:56   
tihicka
hvala vam na dobrodošlici! user posted image
ja idem na prvi pregled u petak popodne i baš sam uzbuđena

Gabrijel...07.08.2010.
Tesa...22.07.2013...
u iščekivanju...06.07.2016

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 269
16.3.2015 17:46:04   
Atina282
cure ja sutra poslijepodne idem na pregled user posted image user posted image javim vam sve user posted image

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 270
17.3.2015 11:30:21   
Sunshine28
ej cure....
drzim fige za preglede! user posted image

Bumbi kako si ti? jer te jos probada? meni vise ne boli onako jako, ali me zna probosti tu i tamo, isto pripisujem sirenju maternice...
Em je ajmo reci ozdravila, ali balavi jos po kuci....

i dalje mi je muka....user posted image

ajmo anketa - sto mislite da ju trbuhu? cura ili decko? a sto si prizeljkujete?

I + G = E & L

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 271
17.3.2015 12:51:33   
BUMBI
Atina cekamo izvjestaj s pregledauser posted image
Sunny super sto je Em ozdravila,proci ce i nosic uskoro.
ne probada me,to bilo samo onda
Ja mislim da ce opet biti decko,ali mi svi prizeljkujemo curicuuser posted image Brat i imena vec smislja,ali to cemo kad saznamo spol.
Jel vi imate vec i neka imena u planu?Nasa su za decka za sada samo Matej,a za curicu je veci popis :Lara,Sara,Lucija i Nika(skoro sve D predlozio,mama samo jedno,a tata josnije dobio rijecuser posted image )

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 272
17.3.2015 15:25:54   
hipo
Bok cure, nadam se da ću vam se kroz koji tjedan pridružiti ako s mrvom bude sve ok.
Sada čekam prvi UZV, a vrijeme stoji i stoji, samo što ne ide unazad user posted image
Kako izgleda to kad vas probada, jel to jako, lagano, povremeno? Mene danas počelo nešto lagano bockat, onako po par puta ubode pa prođe.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 273
17.3.2015 18:29:24   
Sunshine28
evo ti kod nas hipo user posted image user posted image

ovo sto mene probada zna biti blago, a bome zna biti i kao da me netko nozem posjekao, bas jako....ali malo prilegnem, smirim se i prodje...skoroz dok prolazi, odnosno dok bol nije trajna i povecava se (i naravno nema krvarenja) ta se bol pripisuje raztezanju maternice, kao normlano....samo mene nekada ta jako zaboli da mi je nevjerojatno da je to normalno...ali eto, svi kazu da je....

mi "znamo" da je u trbuhu cura, zelimo jos jednu curu i skoro smo sigurni da ce na kraju ispasti tako user posted image a sto se imena tice ja sam i prije nego sam ostala trudna rekla mm da ovoga puta nema nikavog kompromisa, ako bude curica zvat ce se - Saša, i točka! Prvu curicu smo htjeli nazvati Sunčica, to je bila bas odluka sve vrijeme sto smo se mucili da zatrudnimo i onda su nam svi kada sam pstaal trudna počeli soliti pamet, da kakvo je to ime, da nece znati reci kako se zove dok ne krene u skolu, pa jos i nase prezime bas i ne ide uz to ime i tako....mi odustali i kao nesto se dogovaraili jer smo htjeli da nam se sviđa oboma, ali to je bilo tesko i na kraju od Sunčice ispala Ema.....milijun puta sam pozalila....da samo vidite moju curu, ma sa kilometar bi sve rekle da se zove Sunčica, rođena je za to ime - mala, plava, kovrcava, nasmijana.....
e, zato ovoga puta nema rasprave! user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 274
17.3.2015 21:14:12   
BUMBI
Hipo dobrodosla namuser posted image
Brzo ce i taj prvi pregled,iako je njega najgore docekati i najduze traje
Jel kod tebe mogucnost 2 bebice?Mislim da sam tako vidjela
Sto se tice probadanja neznam kako bi to opisala,Sunny je dobro objasnila.
Sunny vidim vi i spol vec znateuser posted image a i imeuser posted image a ako slucajno bude decko,jel imate ime?
To je najgore kad ti drugi govore za ime,a vidim Em bi bila bas slatka mala Suncicauser posted image
nama ce vjerovatno D odluciti za odluciti.Mm ni za njih dvojicu nije nesta predlagao,ja sam predlozila a on odabrao,a za L je D isto odabrao...
Danas sam D prijateljici kuovala poklon za rodjendan i jedva odabrala,sve mi je supee.Gdje ce mi biti kraj ako bude curicauser posted image
Atina gdje si?Kako je proslo na pregledu?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!